Világ 65 stat

Sisyphus

Well-Known Unicorn
A reakció pontszáma
2.871
tttt.png
6003111222e12.png

Hatalmas klánok csapnak össze a szerveren, mint például az ASG, akik a szokásos K44-ről tervezik meghódítani a világot. Először a Venommal kerülnek majd szembe, akik a kontinens északi-középső részét célozták be. Bár a létszámbeli fölény a Venomnál van, a játékbeli tudás Asgardiánál van.

K45-re regelt a VIP, akik valószínűleg a legesélyesebbek a győzelemre. Ellenfelük nem igazán van a kontin, hiszen tudtommal a =NEM= és a -L.A- is csak pp-zik. A 7th. pedig bár feltarthatja őket egy darabig, nem hiszem, hogy nagy problémát okoz majd nekik.

Délnyugaton a (számomra) ismeretlen -RR- található, illetve a rendkvül komoly MP, ez utóbbi leginkább BEASTS-tagokból áll. Az sem kizárt, hogy ők is csak ppznek, de nincs sehol kiírva, úgyhogy bevettem őket is a statba.

K55-ön a Stark és az ~I.H~ van. Ja.
 

Már Megint

Well-Known Member
A reakció pontszáma
475
Köszönjük a statisztikát @babba jó !
Ilyenkor azt sajnálom hogy régi világokon nem volt ilyen féle statisztikai elemzés.
Milyen jó lenne visszaemlékezni a régi nagy világok régi nagy klánjainak felemelkedésére,bukására,győzelmére...stb...
 

Lightrex

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.655
Kis szösszenet ide,rég nem írtam már. Előre leszögezem,hogy fogalmam sincs a klánok diplomáciájáról,de tippelni egész jól tudok. Namármostankéremszépen...

Ránézésre a VIP megnyerte az észak-keleti kontit és nem meglepő módon a legjobb helyzetben van,hiszen a kontiján gyakorlatilag nincsen ellenállás és szépen megformált határokat tud létrehozni. A top100ból 43 játékos az övéké ami ilyen kevéssel a szerver kezdete után hatalmas dominancia. Bár még simán kikaphatnak ha eltaktikázzák magukat,összefognak ellenük és továbbra is hanyagolják a peremre foglalásokat. Ennyi ék-ról...

DNY és DK sokkal érdekesebbek. Ha én fejes lennék a lent levő 4 nagyobb klán valamelyikénél arra törekednék,hogy mielőbb letudjuk a kontinenst és ha máshogy nem megy akár diplomáciával akár pedig olvadással harcképes helyzetbe hozzam a klánomat. Még nincs késő egyik kontinak sem feleszmélni, az idővel versenyeznek. Ha hagyják a VIP-et 40% körüli dominanciát elérni ( és miért ne terjeszkedjenek,nyert kontijuk van) akkor valószínűleg semmi értelme nem marad a játékuknak és a VIP megnyeri a szervert. Délnyugaton ez nagyjából 5-6 hét időtartam ameddig van idejük eldönteni a kontinenst, délkeleten viszont mindössze 3-4 hét hiszen a VIP egyértelműen már befele terjeszkedik a kontinens belseje felé. Ha tippelni kéne a BP be fogja olvasztani/zúzni az RR-t akik sokkal rosszabb helyzetben vannak faluhátrányban egymás hegyén-hátán,ráadásul hátországuk sincsen. Az FLK körbefogta az IH-t, délkeleten nem jósolok nagy jövőt az Ismeretlen Hadosztálynak...minden körülmény ellenük dolgozik,sem hátország,sem diplomáciai lehetőség nincs számukra.

Az északnyugati kontin van a legnagyobb káosz, ha én VIP lennék arra próbálnék mielőbb haladni,mert ott hónapok múlva sem lesz egyértelmű nyertes,annyira gyenge a felhozatal. Az ASG újra és újra bebizonyítja,hogy semmit nem tanul a korábbi szerverek hibájából. Egymásra regelés, vagy 70-80 ember egymás hegyén hátán és 15-20 távol a nyavajában a többiekből ahol segíteni sem lehet nekik? Hátország és folyamatos regelés nuku. Területszerzés semmi, egyhelyben toporgás Mi ebben a logika? Meg minek egy 23fős ASG2őt létrehozni ha az átlagpontszáma nem üti meg a 8. helyezetét? Ezek megint nem szervergyőzelemre törekvések csak komédia. A Venom hasonló tészta, kontinens közepén 3 klán mellett teljesen esélytelenül mindenre. Gold Legion ugyanaz. Északnyugaton csak vesztesek lesznek, a kérdés az ki csipegeti fel őket előbb.

Jelenleg 3 szervergyőzelemre esélyes klánt látok. Vip, BP és FLK. Ha a BP és az FLK összefog,illetve gyorsan bekebelezi a kontijait még simán lehet érdekes szerver belőle. Ha az FLK elbukik de a BP bekebelezi a kontiját és gyorsan északra terjeszkedik még mindig nyerhet,feltéve ha az FLK lassítja a VIP-et és az nem halad nyugatnak. A legjobban az idő az FLK-t sürgeti, a VIP helyzete rendkívül kényelmes, de ha túl kényelmesek lesznek még meggyűlhet a bajuk. De azért jelenleg nem tennék fel jelentősebb összeget ellenük én sem... :)
 
Fent