Speed Speed társalgó

• Témaindító Témaindító DeletedUser8560
  • Kezdés ideje Kezdés ideje
Ez az igazi X akta kérem szépen :D

Építő kritikát kaptál és te máris támadsz :D Hihetetlen, így legyen ötösöm a lottón :D

Másoltam: (Nem én nem tudok írni)

"kulturáltan irom le a mondandomat"
- tiszteséges játék ismeretlen fogalom
- csalásokkal elérni egy kattingatos játékba valamit egyelő a 0 val.

és állítólag nem történt személyeskedés, se vádaskodás és álhír terjesztése se.
már ne is haragudj, de ez nem személyeskedés,.visszont sjnos nagyon is valós probléma.
és igen is kultruáltan irtam le.
elég sok játékosnak fogalma nincs mi a tiszteséges játék, ha te ezt mint supporter nem látod elég nagy baj,
és igen is kik csalással érnbek el valamit az nem eredmény,

Lieaion nem nem akarok olyan közöségbe tartozni aminek te tagjának nevezed magad,​

pontosan azért nem, mert számomra te se játszol szabályosan a triál fiók használata miatt,
te se tartod tiszteletbe se a szabályt se azt akik szabályosan játszanak.
ezen lehet lovagolni akkár éveket is, de ha a duál, triál szabálytalan és te igy játszol akkor szabálytalanul játszol.,
és lehet itt mondogatni amit irtál ilyen olyan régi kattogtatós játék stb,
ettől még van egy szabályzata amit te nem tartsz be,
a másik meg ez a játék egy olyan játék amiből eg cég dolgozoi elég szépen megélnek,
nagyon pontosan le tudnám irni a véleményem ,csak az lehet nem mindnekinek tetszene,
te hozzás szólásodba nem is olyan régen nem engem minősitetél le alaposan ha nem maga a játékot és ezzel együtt a üzemeltető céget is.

Te mondtad azt, hogy ez a speed szerver csevegője, akkor most tényleg nem értem, miért pazaroltál erre (megint) annyi karaktert. :)
Amit mondtam, az egy csokor jogos kritika volt, de te ezzel a válaszoddal sikeresen bizonyítottad be, hogy mennyire is igaz minden, amit leírtam.
Komolyan, köszi, hogy megkönnyítetted a dolgom és már meg sem kell magam erőltetni, Te vagy az élő példa rá, hogyan NE reagáljunk egy (vagy több) érvre.

Mielőtt belekötnél, hogy tiszta legyen:
Az én állításaim veled szemben nem csak a speed világokra, hanem a normál szerverekre, sőt, még a fórumra is igazak. Amit pedig idehánytál, azzal nem tudok mit kezdeni. Böngészgesd tovább a BibliÁSZF-ed, jegyzeteld a játékosokat és uszíts még több embert magad ellen.
Vagy,
Talán próbálj meg legközelebb inkább csendben maradni, mielőtt még többen kezdenék el keresni a “mute” gombot.

Üdv.

Ha már így lezárult a vita téma, akkor naivan megkérdezném hogy folytathatjuk-e a csevegést speed játék témakörben?
Szívesen megtanulnám hogyan kell játszani.

:D Zippo mit mondtam neked a vádaskodásról?

Kértem hogy a tiltásod lejártakor minél több játékoshoz vágd hozzá? Valamit félre értelmezhettél megint..

:D Zippo mit mondtam neked a vádaskodásról?

Kértem hogy a tiltásod lejártakor minél több játékoshoz vágd hozzá? Valamit félre értelmezhettél megint..
egy kérdést tettem fel.
ami azt illeti a vádaskodás az amikor valami valótlan.
és classicon ők triálba vannak, tehát nem vádaskodá.

Már a kérdés is sértő tőled sajnos..

Petra97 , rengeteg más játékos van akitől tanulhatsz speedet, bízom benne lesz valaki aki rád ír és beavat ebbe.

Ha lenne benned szemernyi jóindulat, kèrnèd saját magadra a tiltást
és ha benned lenne akkor nem provokálnál folyamat
nagyon sok épitő hsz tőled se lehet olvasni, a térképek amit ide teszel, de az szerintem nagyon sokat nem ér, mindenki láthatja saját maga is. ha akarja,

és ha benned lenne akkor nem provokálnál folyamat
nagyon sok épitő hsz tőled se lehet olvasni, a térképek amit ide teszel, de az szerintem nagyon sokat nem ér, mindenki láthatja saját maga is. ha akarja,
Szerintem nem azért rakja ki a térképet mert más is megtudja nézni. hanem azoknak akik mondjuk nem követik azaz nem játszanak az adott szerveren és külső szemmel láthatják hogy hogyan is áll az adott világ.
Mint mondtam öreg többet tett ezért a közösségért mint te valaha is fogsz.

Szerintem nem azért rakja ki a térképet mert más is megtudja nézni. hanem azoknak akik mondjuk nem követik azaz nem játszanak az adott szerveren és külső szemmel láthatják hogy hogyan is áll az adott világ.
Mint mondtam öreg többet tett ezért a közösségért mint te valaha is fogsz.
nem hozzád szóltam csak úgy mondom.

Vissza
Fent