érdekes ha más helytelenül ir ott semmi baj.Érdekesség: ha helyesen írsz,akkor nincs mibe belekötni![]()
ebbe semmi de semmmi hiba nincs Senq? ja te már csak tudod szándékosan és nekem..erre 2 dolgot tudok mondani
1, kezdem a tobbiekkel. Classic vilagon ment a bannolas mert kesobb lett mondva hogy a farmolo script mar nem hasznalhato ahogy masik vilagon is ment a bannolgatas ugyan ez miatt. mert keson lett szolva. azota senki se hasznalja ezeket igy nincsen bann
2, igen. valoban segiteni akarok mert akkor is ez volt a celom es most is ilyen a celom hogy ne egy szarpuska szinten legyetek ugy mind es lehessen azt irni hogy "nem jatszok" meg "csalo mind aki elol van". hogy ezeket el keruljuk en vettem fel a szerepet hogy esetleg legyen egy kis ra latasotok hogy a top jatekosok mit csinalnak es hogy csinaljak. eppen ez elotti napon irtam le (valakinek) hogy en angol speed servereken nem szamitottam az full-top-elite be inkabb olyan kozep halado-erosebb tag voltam de hogy ide ez a szint is eleg hogy 96%ban veretlen vagyok olyanok ellen akik 15 eve csinaljak (lasd itt rad gondolok) az ennek a egesznek a szegyene. es ezen probalok valtoztatni. ugyanigy irtam mini helpet jatekon belul Banderas89nek es Hodito jatekosnak is es mindenkinek aki keri a segitseget. en nem fogok elkuldeni senkitse olyan szoveggel hogy "most boltba megyek nem erek ra" es ilyenek. ha tudok segitek a jatekosoknak. ha te is at adnad amit tudsz vagy ha ez egyaltalan egy existing dolog akkor nem ez lenne a helyzet es nekem nem kellene ezt csinalni. de mivel te nem akarsz senkitse segiteni mert azzal gyengenek tunnel igy el kell viselned hogy en csinalom ezt. jo reszt azert mert az en eredmenyeim 10ed annyi jatekkal is messze elotted allnak masreszt mert nem vagyon egy onzo ember es amugy is szeretek tanitani mielott megint el tunok X idore. Hogy ez neked miert fajdalmas azt nem tudom de remelem fogsz te is ujat tanulni.
nem birtunk velemost elo vettel engem aki sose szolt neke erte? gratulalok.
Gondolom az oka az hogy:
9878 bővítmény megtekintése
9879 bővítmény megtekintése
9880 bővítmény megtekintése
hat ya. be jott egy masik eros karakter (mellesleg ugye tarsam) es nem birtatok el vele. de ezert nem kell engem idezni. koszi.![]()
nem találtál bele a lényegbe,ugy tunik bele talaltam a lenyegbe.![]()
szerintem senki de senki nem veszi be azt a hülyeséget, hogy adott 2 játékos , órákon át támadjuk, az akadémiás falukon nyersi semmi mert érmézik a falu. addig a kicssiken meg fullosak a rakik mert a fiókkezelő nincs be téve.. egy falu nem sok annyi nem volt tiszta támadó.teli van védővel mind a 2 és egy falu nem sok annyit nem véd be, de ezerrel érmézik......ukky. akkor ezt le tudtuk.
Jegyzetelj inkább és gyakorold a szavakat.azért ez a sok semmit elég hosszúra el nyujtotad,
hid el a te véleményed nálam semmit se ér,
akkor meg mit zavar benneteket mit irok?Egy böngészős játék miatt vagy feszült. Egy böngészős. Játék. Egy olyan platformon, amit még a Google is szégyell már indexelni. Olyan öreg ez a játék, hogy mikor belépek a gépem elkezd sípolni, a vírusirtóm feláll és megtapsol, majd ezt írja ki a kis ablakban:
"Bátor vagy! Sok sikert"
Ahoz aközöséghez amihez te tartozol én nem akarok tartozni, de ettől ugyan úgy tiszteletett érdemlek mint bárki más, és én veletek ellntétben kulturáltan irom le a mondandomat,Az, hogy autodidakta módon megtanultad a szabályokat nem mentesít a betartása alól.
Ha tényleg szeretnél beilleszkedni, ideje felnőni. Kezdj el végre értelmesen hozzászólni! Hagyd abba a személyeskedést és a vádaskodást, mert ezzel nem másokat segítesz, csak a saját magányos cirkuszodat építed. Tanulj meg tisztelettel bánni másokkal, és a kritikát ne gyűlöletkeltésként fogd fel, hanem inkább használj belőle valamennyit, segíthet, hidd el. Ha ezt nem sikerül megérteni, ne lepődj meg, ha a közösség végül újra kitessékel a virtuális ajtón. A szabályok nem az elkerülhetetlen büntetés, hanem az "együttélés" (most ne szó szerint értsd) alapjai, ha ez túl bonyolult, akkor talán ez a hely nem neked való. Csak akkor vagy itt otthon, ha képes vagy több lenni egy ismétlőgépnél, és tényleg értéket teremtesz.
Ahoz aközöséghez amihez te tartozol én nem akarok tartozni, de ettől ugyan úgy tiszteletett érdemlek mint bárki más, és én veletek ellntétben kulturáltan irom le a mondandomat,
az hogy nektek a tiszteséges játék ismeretlen fogalom azt csak sajnálni tudom., és ebben semmi személyeskedés nincs,
a személyeskedés pont a te táborodba van.
csalásokkal elérni egy kattingatos játékba valamit egyelő a 0 val.