Speed Speed társalgó

• Témaindító DeletedUser8560
  • Kezdés ideje

Zippo

Well-Known Member
A reakció pontszáma
139
most hol van a nyelvész barátod? aki ha más nincs a helyesirásomba köt bele.

Senq

Supporter
A Klánháború Csapata
Supporter
A reakció pontszáma
636
Eddig csak téged láttalak helytelenül írni, más meg szándékosan írt úgy, neked címezve :)

Zippo

Well-Known Member
A reakció pontszáma
139
erre 2 dolgot tudok mondani
1, kezdem a tobbiekkel. Classic vilagon ment a bannolas mert kesobb lett mondva hogy a farmolo script mar nem hasznalhato ahogy masik vilagon is ment a bannolgatas ugyan ez miatt. mert keson lett szolva. azota senki se hasznalja ezeket igy nincsen bann

2, igen. valoban segiteni akarok mert akkor is ez volt a celom es most is ilyen a celom hogy ne egy szarpuska szinten legyetek ugy mind es lehessen azt irni hogy "nem jatszok" meg "csalo mind aki elol van". hogy ezeket el keruljuk en vettem fel a szerepet hogy esetleg legyen egy kis ra latasotok hogy a top jatekosok mit csinalnak es hogy csinaljak. eppen ez elotti napon irtam le (valakinek) hogy en angol speed servereken nem szamitottam az full-top-elite be inkabb olyan kozep halado-erosebb tag voltam de hogy ide ez a szint is eleg hogy 96%ban veretlen vagyok olyanok ellen akik 15 eve csinaljak (lasd itt rad gondolok) az ennek a egesznek a szegyene. es ezen probalok valtoztatni. ugyanigy irtam mini helpet jatekon belul Banderas89nek es Hodito jatekosnak is es mindenkinek aki keri a segitseget. en nem fogok elkuldeni senkitse olyan szoveggel hogy "most boltba megyek nem erek ra" es ilyenek. ha tudok segitek a jatekosoknak. ha te is at adnad amit tudsz vagy ha ez egyaltalan egy existing dolog akkor nem ez lenne a helyzet es nekem nem kellene ezt csinalni. de mivel te nem akarsz senkitse segiteni mert azzal gyengenek tunnel igy el kell viselned hogy en csinalom ezt. jo reszt azert mert az en eredmenyeim 10ed annyi jatekkal is messze elotted allnak masreszt mert nem vagyon egy onzo ember es amugy is szeretek tanitani mielott megint el tunok X idore. Hogy ez neked miert fajdalmas azt nem tudom de remelem fogsz te is ujat tanulni.
ebbe semmi de semmmi hiba nincs Senq? ja te már csak tudod szándékosan és nekem..
vagy ép a

Goblin123 is csak is miattam.​

Menace

-EverBee-/Guardenant/Thunder Goddess
A reakció pontszáma
1.481
most elo vettel engem aki sose szolt neke erte? gratulalok. :D
Gondolom az oka az hogy:

image_2025-07-05_202110152.png
1751739698563.png
1751739735691.png

hat ya. be jott egy masik eros karakter (mellesleg ugye tarsam) es nem birtatok el vele. de ezert nem kell engem idezni. koszi. :D

Zippo

Well-Known Member
A reakció pontszáma
139

Zippo

Well-Known Member
A reakció pontszáma
139
ukky. akkor ezt le tudtuk.
szerintem senki de senki nem veszi be azt a hülyeséget, hogy adott 2 játékos , órákon át támadjuk, az akadémiás falukon nyersi semmi mert érmézik a falu. addig a kicssiken meg fullosak a rakik mert a fiókkezelő nincs be téve.. egy falu nem sok annyi nem volt tiszta támadó.teli van védővel mind a 2 és egy falu nem sok annyit nem véd be, de ezerrel érmézik......
persze teljesen hihető.
csak hogy szerintünk meg illegális érmézős script ment ott és nem a játékosok érméztek.
na ilyen játékosok vannak a speeden.
és ezektől kikapni meg nem szégyen.

Lieaion

Triarii
A reakció pontszáma
1.434
Kedves Vadvirág,

Lassan nagyobb tradíciód van, mint magának a játéknak. Mindenkinek van egy legendás nagynénije, aki még mindig nem bocsátott meg valami ’84-ben történt szarság miatt. Nekünk meg te vagy az.

Egy böngészős játék miatt vagy feszült. Egy böngészős. Játék. Egy olyan platformon, amit még a Google is szégyell már indexelni. Olyan öreg ez a játék, hogy mikor belépek a gépem elkezd sípolni, a vírusirtóm feláll és megtapsol, majd ezt írja ki a kis ablakban:
"Bátor vagy! Sok sikert"
Te meg itt járkálsz, mint egy posztapokaliptikus könyvtáros, aki minden szabályt kívülről fúj, és úgy hiszi, a túlélés kulcsa a fórumban van.

A legjobb pedig az, hogy a dolgaidról olyan kisregényeket írsz, mintha egy fantasy-trilógiát alkotnál:
"A triál fiók bukása – Vadvirág visszavág

Miközben a többiek játszanak, hangsúlyozom, játszanak, Te itt ülsz, mint egy szabály-inkvizítor, aki boldogságát abban leli, hogy fekete pontot biggyeszthet valaki neve mellé a jegyzetfüzetében.
Fogadjunk, hogy van egy színes Excel-ed is, oszlopokkal:
"duálgyanús”,
"AFK 4:32-kor”,
"egyszer csúnyán nézett rám még 2011-ben”.

Amikor már mindenki unja, előhúzod az atombombádat:
A Legendás ÁSZF-et.

Te vagy az egyetlen, aki szívből és érzésből idézi az Általános Szerződési Feltételeket, zárójelezve, forrással, lábjegyzetekkel. Ez nálad nem vita, hanem jogi tanácsadás
egy nyugdíjas faluszimulátorban...

De komolyan, ne sértődj meg, amit művelsz, az már nem "a játékélmény”, hanem digitális Stockholm-szindróma.

És mikor jön a klasszikus:
"Én csak igazságot akarok!”
Na, itt szakad el valami. Ez nem Igazság Ligája, nem Gotham, hanem egy régi, poros játék, ahol még az a nyomorult kis NPC is ásítozik a szobor előtt.

Szóval:
1, Ha valaki jobban játszik, az nem hacker.
2, Ha valaki nem válaszol azonnal, az nem bot.
3, ...és ha senkit nem érdekel az ÁSZF 7.2.1, az nem nemzetközi összeesküvés.

Ideje dönteni: játszol, vagy továbbra is fórumos Gandalfként integetsz, hogy
"You shall not pass!” minden új regisztrálóra, aki nem tudja fejből az adott ÁSZF passzust?

Csak hát, már mindenki átment a hídon.
Te meg ott állsz egyedül.

Meddig még?

Zippo

Well-Known Member
A reakció pontszáma
139
Jegyzetelj inkább és gyakorold a szavakat.

hid el a te véleményed nálam semmit se ér,
de ha már annyira egy
Egy böngészős játék miatt vagy feszült. Egy böngészős. Játék. Egy olyan platformon, amit még a Google is szégyell már indexelni. Olyan öreg ez a játék, hogy mikor belépek a gépem elkezd sípolni, a vírusirtóm feláll és megtapsol, majd ezt írja ki a kis ablakban:
"Bátor vagy! Sok sikert"
akkor meg mit zavar benneteket mit irok?

Lieaion

Triarii
A reakció pontszáma
1.434
Az, hogy autodidakta módon megtanultad a szabályokat nem mentesít a betartása alól.

Ha tényleg szeretnél beilleszkedni, ideje felnőni. Kezdj el végre értelmesen hozzászólni! Hagyd abba a személyeskedést és a vádaskodást, mert ezzel nem másokat segítesz, csak a saját magányos cirkuszodat építed. Tanulj meg tisztelettel bánni másokkal, és a kritikát ne gyűlöletkeltésként fogd fel, hanem inkább használj belőle valamennyit, segíthet, hidd el. Ha ezt nem sikerül megérteni, ne lepődj meg, ha a közösség végül újra kitessékel a virtuális ajtón. A szabályok nem az elkerülhetetlen büntetés, hanem az "együttélés" (most ne szó szerint értsd) alapjai, ha ez túl bonyolult, akkor talán ez a hely nem neked való. Csak akkor vagy itt otthon, ha képes vagy több lenni egy ismétlőgépnél, és tényleg értéket teremtesz.

Zippo

Well-Known Member
A reakció pontszáma
139
Az, hogy autodidakta módon megtanultad a szabályokat nem mentesít a betartása alól.

Ha tényleg szeretnél beilleszkedni, ideje felnőni. Kezdj el végre értelmesen hozzászólni! Hagyd abba a személyeskedést és a vádaskodást, mert ezzel nem másokat segítesz, csak a saját magányos cirkuszodat építed. Tanulj meg tisztelettel bánni másokkal, és a kritikát ne gyűlöletkeltésként fogd fel, hanem inkább használj belőle valamennyit, segíthet, hidd el. Ha ezt nem sikerül megérteni, ne lepődj meg, ha a közösség végül újra kitessékel a virtuális ajtón. A szabályok nem az elkerülhetetlen büntetés, hanem az "együttélés" (most ne szó szerint értsd) alapjai, ha ez túl bonyolult, akkor talán ez a hely nem neked való. Csak akkor vagy itt otthon, ha képes vagy több lenni egy ismétlőgépnél, és tényleg értéket teremtesz.
Ahoz aközöséghez amihez te tartozol én nem akarok tartozni, de ettől ugyan úgy tiszteletett érdemlek mint bárki más, és én veletek ellntétben kulturáltan irom le a mondandomat,
az hogy nektek a tiszteséges játék ismeretlen fogalom azt csak sajnálni tudom., és ebben semmi személyeskedés nincs,
a személyeskedés pont a te táborodba van.
csalásokkal elérni egy kattingatos játékba valamit egyelő a 0 val.

Senq

Supporter
A Klánháború Csapata
Supporter
A reakció pontszáma
636
Ez az igazi X akta kérem szépen :D

Építő kritikát kaptál és te máris támadsz :D Hihetetlen, így legyen ötösöm a lottón :D

Másoltam: (Nem én nem tudok írni)

"kulturáltan irom le a mondandomat"
- tiszteséges játék ismeretlen fogalom
- csalásokkal elérni egy kattingatos játékba valamit egyelő a 0 val.

és állítólag nem történt személyeskedés, se vádaskodás és álhír terjesztése se.

Lieaion

Triarii
A reakció pontszáma
1.434
Ahoz aközöséghez amihez te tartozol én nem akarok tartozni, de ettől ugyan úgy tiszteletett érdemlek mint bárki más, és én veletek ellntétben kulturáltan irom le a mondandomat,
az hogy nektek a tiszteséges játék ismeretlen fogalom azt csak sajnálni tudom., és ebben semmi személyeskedés nincs,
a személyeskedés pont a te táborodba van.
csalásokkal elérni egy kattingatos játékba valamit egyelő a 0 val.

Világosan kijelented, hogy nem akarsz a közösséghez tartozni (nem a saját közösségemre gondoltam, hanem a teljes játékosközösségre), mégis elvárod, hogy úgy bánjanak veled, mintha része lennél. Ez önellentmondás.
A tisztelet nem olyasmi, amit kívülről követelni lehet, főleg nem úgy, hogy közben lenéző hangnemben támadod azokat, akik másként gondolkodnak.
Azt mondod, kulturáltan írsz, de ez olyan, mintha valaki tiszta ingben érkezne egy elegáns vacsorára, aztán végig az asztalon dobolna és hangosan böfögne, majd a tányérba is kulázna a végén.
A külsőség rendben, de a viselkedés mindent elront. A folyamatos célzgatásaid és vádaskodásaid nem építik a párbeszédet, hanem inkább egy kellemetlen zajt keltenek, amit mindenki igyekszik elkerülni.
Nem a rendszer zár ki téged, hanem a saját hozzáállásod. Ha valóban párbeszédre vágysz, tanuld meg, hogy a tisztelet nem egyirányú utca, és hogy a kommunikáció nem csak arról szól, hogy te ordítasz, mint akinek a farkát odacsípte a zipzár, a többiek fölött, ők pedig hallgatnak. Amíg ezt nem érted meg, maradsz a külsős, akit mindenki csak nagy jóindulattal tolerál.

Fent