Szavazás Speed Igény felmérés

Érdekelnének-e ilyen privát körök?

• Összes szavazó
    20
  • A szavazás lezárult .
Ildi végülis ez a kor elég jó aki aktívan tolta annak tuti jó. ( Először enis azt mondtam nemjo)

Már semmi értelme nincs ebben igazad van mert megnyerte a kört észak. De nemvolt ellenfele most nem a beállítás a hibas hanem a többi 3 klán aki nem kötött szövetséget míg leveri eszakot. Így észak idonap előtt megnyerte és itt punnyad mindenki 1 hetet. Máskor jusson eszetekbe hogy ez stratégiai játék és a diplomácia nagyon nagy szerepet játszik benne. Pl kandurt első nap lekapták mégis top1 mert beleb@szta a szabadidejét. Én nem lehetek top1 mert csak nezelodtem pár barbit befoglaltam. Te meg nem lehetsz mert csak az illegális dolgokat nézed nem azt hogy szedd össze azt a 3 klant és menjetek északnak.A legnagyobb hibás te vagy mert vége a körnek mert láttad hogy eszaknak erős kerete van és végignéztem hogy megnyerik. Hiába jön be egy francia ide nemtudja ki ellen játszik na ezeket kellett volna összeszedi. Ne haborogj annyit hanem játsz. STRATEGIA, DIPLOMACIA ,HARC,HABORU.
halod mindneki elenne van igy hogy tudjon szovetseget kotni itt vannak a bajok mindneki utalja a szerveren mert ejszaka mindnenkit hatba tamadott

Jó amit írtál és a nagy részével egyetértek. Diplomáciát nem tudtunk volna létrehozni a többi klánnal, mert nem voltak aktív játékosok. Észak klánba pedig sokkal több aktív játékost lehetett látni. Én a Keleti csapatban voltam, de a fórum részét kb 4-en használtuk. CHuCky húzott fel minket a 2. helyre, de azt a barátja kandurka elfoglalta(valahol a feleségével chillel). Jó játék volt, valóban sokkal erősebbnek és aktívabbnak kellett volna lennie a 3 klánnak, nem csak Északnak. Keményen 2x visszavertem Spanglee támadást(írónia :D), erre hajduk befoglalta a falum :(( (csak azért írom mert Spanglee olvassa :p:cool:)
mikor elindult a jatek megkerdeztuk ki jacik es ki nem voltunk 30 aktiv es irtak nekem jacunk mert veled szeretunk jacani ha ne legyek a klanba nem lett volna aktiv a csapat xdddddddddddddd

zippo neked soha semmi nem jó

más miért képes arra amire te soha?
Ha nem tetszik egy kör beállítása akkor nem lép fel játszani és nem jön ide hisztizni mint egy 5 éves óvodás.

Ezek a képzeletbeli hangoztatásaid hogy szerinted kiknek nem tetszik még meg hasonlók, hol vannak? miért csak te írsz többes számban?
Tudod mit?
Fogadok hogy rajtam kívül van más is aki már nagyon unja azokat a zagyvaságaidat amiket nap mint nap itt össze hordasz, mindig ugyan azokat, kivéve mikor kiraklak pihenőre.

De elég volt 2 oldal olvasása belőled, hogy megint pihenőre küldjelek..

Gratulálok ezúton!
Remekül vágod magad alatt a fát.

Még 1 húzásod van nálam és fél évre raklak ki.

Itt lenne már az ideje annak hogy magadba nézzél, ne másokat okolj mert nem tudtál nyerni, ne szidd a support csapat tagjait és ne is rágalmazd őket mert béna vagy egy szerveren.
Mint egy kis óvódás jössz és hisztizel szerinted ki hol csalt, hol szegtek szabályokat.
Olvasd el a szabályzatát és próbáld meg értelmezni, ha meg nem megy menj el orvoshoz!

Javaslom hogy míg pihensz, változz meg, van rá 72 órád!
Ha nem változtatsz a viselkedéseden akkor elbúcsúzunk tőled a fórumról!
Tőlem ez az utolsó figyelmeztetésed. Változz meg, és változtass a stílusodon.
Többször nem szólok, nem lesz figyelmeztetés.
15 ev alatt nem valtozott meg 72 ora alatt se fog xddddddd

mikor elindult a jatek megkerdeztuk ki jacik es ki nem voltunk 30 aktiv es irtak nekem jacunk mert veled szeretunk jacani ha ne legyek a klanba nem lett volna aktiv a csapat xdddddddddddddd
na de király, de azért ny....m, mert elfoglaltál tegnap :) Pedig kitartottam!!!:p:cool:

Utoljára egy moderátor szerkesztette:
#KingHux – Csak egy klán uralkodhat

Felejtsd el a hosszú, unalmas világokat.
KingHux mindent egy lapra tesz fel: tempó, hatalom és egyetlen döntés.

48 órával a kezdés után megjelenik
egy óriási falu 100 000 000 ponttal.
Egy cél. Egy középpont. Egy végső csata.

#KingHUX​

Kezdés:jan. 15, 11:00
Vége:jan. 31, 23:59
Leírás:
N%C3%A9vtelen%20terv%20(1).gif

• Általános beállítások
  • Kezdővédelem: 1440 perc
  • Lovag: Aktiv
  • Íjász: Aktív
  • Fejlesztés: Egyszerű
  • Farmlimit: Inaktív
  • Fake limit: 4%
  • Templom: Aktiv
  • Barbár: 2999 pontig, 200/játékos
  • Falukialakítás: N3 (» több)
  • Klán: 7, zárt
  • Nappali/éjjeli bónusz: 00-08, 800%
  • Nemes: 1000 mező, érmés rendszer
  • Hűségcsökkenés: 20-35%
Játékos-korlát:200
Győzelmi feltételek:
A második játéknapon
(pontosan 48 órával a kör kezdete után) megjelenik a térképen
egy egyedi és hatalmas falu.

A hatalmas falu jellemzői:
  • 100 000 000 pont
  • Teljesen kifejlesztett épületek
  • Erős, kiegyensúlyozott védelmi sereg
  • Nagyon magas hűség
  • Csak nemes segítségével foglalható

Az a klán nyeri meg a kört, amelyik a kör végén birtokolja a Hatalmas Falut.

⚠️ Amennyiben a kör végén nincs egyértelmű tulajdonosa a falunak,
nem kerül kihirdetésre győztes.
Sebesség:100
Egység sebesség:0.7
Alvás üzemmód:NEM
Fiók-helyettesítés:Nem
Morál:Igen
Ranglista» Játékos ranglista
» Klánranglista
» Legyőzött ellenfelek
» Legyőzött ellenséges klánok

Vissza