Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Jegyzet: This feature may not be available in some browsers.
ezt te magad se hiszed?Az, hogy ki mit akar, nem jelent semmit. Ha szabályosan játszol, nem hagysz támadási felületet magadon, akkor hiába akar ellened hangolni bárkit, nem fog sikerülni neki/k..
az meg nevetséges nekem, hogy a kandurka is meg a spangli is mindig mindenkit ellenem akkar hangolni.
Jol van már duáloska.Azt már megtetted régen saját magadnak…![]()
ez aztán tényleg egy tartalmas témába illő HSZ.Kedves @Zippo! Mondja maga normális?![]()
Hát én mástól nem olvastam ilyet!Nem csak én irtam a supporton keresztül.
Amúgy meg ha jól emlékszem az aktív játékos állomány felét írtam, nem az épp online játékosokét!
Online játékosok: 2
na pont a fele kérdezi.
ez nem igaz, pontosan tudom van aki többször irt ez ügyben.Hát én mástól nem olvastam ilyet!
Csak tőled, de többször is.
és az neked mennyi a 365 ből?Amúgy meg ha jól emlékszem az aktív játékos állomány felét írtam, nem az épp online játékosokét!
Nem kell tudnod!és az neked mennyi a 365 ből?
és mennyi a nem aktiv ?
Írod te, olvasom én(meg ki tudja még hányan)!ez nem igaz, pontosan tudom van aki többször irt ez ügyben.
Csak nyugodtan!és te egyedül csinálhatsz csak kérdem. mert én meg a központ felé továbbitom a bakijaid.