Lesz speed (és más) supporter felvétel a közeljövőben. Most átmeneti állapotban van a support csapat, ezért mindenkit megkérek, hogy legyen türelemmel. A több napos körökről pedig csak annyit tudok mondani, hogy a speed fülnél a következő kiírás olvasható:
"A speed körök az eredeti játék módosított változatai. Sokkal nagyobb sebességgel játsszák (pl. 120-szor), és néhány óra és néhány hét között tartanak."
Megértem, hogy sokan szeretik a pár órás köröket és azt is, hogy hosszabb körökön több energiabefektetést igényel "megdolgozni" a nyereményekért. Azonban figyelembe kell vennetek, hogy nekünk nem feltétlenül az a célunk, hogy minél több gyorsan megnyerhető kört csináljunk. Olyan körök létrehozása lenne a feladatunk, amivel a lehető legnagyobb célközönséget tudjuk megcélozni. Éppen ezért törekszünk a változatosságra és tervben van valamikor egy hosszabb, 1-2 hetes kör beállítása is érdekesebb beállításokkal.
Az igaz, hogy az elmúlt hetek nem voltak optimálisak a mi szempontunkból sem. Előző előtti héten nekem kellett beugrani a speed admin szerepbe és reményeim szerint sikerült megbírkózni a feladattal. Azon a héten ha jól emlékszem 36 db speed kör volt beállítva. Előző hetet nem tudom megmondani, az csak részben volt már az én művem, (aki szeretné számolja meg) viszont azt elmondhatjuk véleményem szerint, hogy nem a legegyszerűbb utat választottuk, hiszen megtehettük volna azt is, hogy semmit nem írunk ki, amíg nincs elérhető speed adminunk, valamint azt is, hogy sablon alapján berakunk egy több hetes kört és meg van oldva. Igyekszünk odafigyelni a felénk érkező elvárásokra, de nem lesz olyan, mikor mindenki elégedett lesz.
Köszönjük a megértést.