Okkeska
Szerintem mindenkit botoltak mar le
Bar ha nem raktak ki az embert akkor lehet a TAB2En amit csinal. Azzal is lehet betranyosan jol csinalni csak ra kell keszulni rendesen.
Mi közöd van hozzám?és gratulálok Áfonyának a második vagy ki tudja hanyadik külsöoldalas fiókhoz.
8878 bővítmény megtekintése
Ha megnézed azzal csak regisztráltam, de semmit sem írtam vele, bár ha szeretnéd beszélhetek egyszerre kettőből is itt.én egyszere egy fiókot használok. nincs szükségem többre.
ahogy elég sok embernek igen nekem is van több.
de nem csinálok egyet ugy hogy a másikkal itt irogatok.
tőlem akkár a 2 ből beszélgethetsz is magaddal, legalább nem engem zaklatsz.Mi közöd van hozzám?
Te aki 100+ fiókkal rendelkezel itt és egyéb platformokon?
Ha megnézed azzal csak regisztráltam, de semmit sem írtam vele, bár ha szeretnéd beszélhetek egyszerre kettőből is itt.
Ahhoz sem lenne közöd!
Nem vennék rá mérget.tőlem akkár a 2 ből beszélgethetsz is magaddal, legalább nem engem zaklatsz.
persze ehhez is nagy tudás kell?Gondolom elvonasi tunetek voltak Afonyanak.
Szepen beidozitette Henry az utolso sec re az utolso nemest. Ismeros taktikai huzas... lattam mar valakitol8879 bővítmény megtekintése
Semmi közöd hozzá!érdekeségként . ha már észre vettem.
te miért léptél be a speedre ha nem is játszottál akkor mikor itt nem tudtál velem beszélni?????
Ertelmezd ujra amit irtam.kicsit lehetnél szerényebb is te is mástól húzod be a taktikákat
helyettem ha foglalkoznál Áfonyával akkor nem lépkedne be speedre engem zaklatn
biztos azért , akar minden áron velem beszélgetni. hagyjuk már.Ertelmezd ujra amit irtam.
Szerinted ki mondta ezt neki? :"""D
Naponta kb 100-200 levelvaltasunk van.
De tolem nem lehet agyergorcsot kapni
Lehet nem akartam nyilvánosan, mindenki előtt?biztos azért , akar minden áron velem beszélgetni. hagyjuk már.
életem nagy játékosa.Jah
lehet fel kellene jelentenem a rendőrségen, mert károsítja az egészségemet!
Szerintem több ponttal végeztem, mint te!(30. hely)érdekeségként . ha már észre vettem.
te miért léptél be a speedre ha nem is játszottál akkor mikor itt nem tudtál velem beszélni?????
csak azért be jöttél nekem írogass.Szerintem több ponttal végeztem, mint te!(30. hely)
Azért ott lenni a végig, hogy újrakezdd az utolsó percben és az első 50-ben sem legyél nem értelmetlen?
Szerintem több ponttal végeztem, mint te!(30. hely)
Azért ott lenni a végig, hogy újrakezdd az utolsó percben és az első 50-ben sem legyél nem értelmetlen?