Ismertető Script változások

puma006

Member
A reakció pontszáma
51
hát én nem tudom milyen sürün találkozol vele, de én speeden ezer éve nem láttam.
ja és ki probáltam.
meg jelent oldalt mint a szevrerindulálsánál a feladatok. nem pipáltam ki probaként, ugyan úgy farmoltam tovább minden gond nélkül.
Akkor jelezd ezt a hibat a supporton keresztul.
Illetve normal vilagon csak egy ideig lehet mellette "dolgozni".

Zippo

Well-Known Member
A reakció pontszáma
73
Engem mit zavar ha oda tesznek vagy sem? XD
Figyelj már, ott nem is lenne korrekt tenni, mert amíg a bot védelmet kikapcsolod, addig elhordanak. Aztán a bot védelem lesz a hibás.
a sok illegálid script miatt pl.
azért a bot védelmet ki pipálni nem egy nagy dolog,monjuk igen a sok csalo ott fent akadhatna.

Zippo

Well-Known Member
A reakció pontszáma
73

a scripteknek igen is egységesnek kell lennie, de azoknak meg kellene felelni a innogames alap elveinek, ami a ÁSZF szerint is szabályosak.
De én ebben a változtatásba semmi olyat nem láttok amitől félnie kellene a

bArNNNi

REBELS
A reakció pontszáma
820
Itt nem a félelemről van szó Zippo, a gyújtó reklámozó [ja jut eszembe? Szabályos reklámozni?! ÁSZF mit mond erről?! de itt ez nem téma], hanem fél információ van kiadva, így a jövőben, az ember hadd tudja mi az amit lehet és mi az amit nem.
Mert eddig én kijavítottam azt a scriptet ami nem ment, így most ha ki javítom, mindig engedélyeztetnem kell úgymond fel kell tegyék az Ők domainukra.
Amivel egyetlen egy gondom van: NEM FOGOM CSINÁLNI, mivel alkalmazni kéne egy script moderátort.
De ennél még több gond van, és több kérdés, amit Te nem tudsz felfogni, így nem is erőltetem.
Kérlek a jövőben ne használd a nevem, hagyd figyelmen kívül mert nem vagyok kíváncsi a hülyeségeidre.
Köszönöm!

- most szépen írtam, ne akard, hogy másképp tegyem-

Folytatnám, @Azalgard , akkor kapok a kérdéseim/kérdéseinkre választ?

sáros macska

Member
A reakció pontszáma
26
Régen nem úgy volt ha valaki tud és ismer müködő csalásokat azokat jelentenie kellett a supportnak?
Ha már csalás szó ennyire zavarja az egotokat?
Eltelt ennyi év és még mindig ezek szerint ha ennyire rácuppantatok létező probléma a csalás, hol vannak itt a lelkiismeretes, önérzetes, tiszta, becsületes emberek, akik ezeket mind, jelentették.
Ameddig xy jakab csalt, de nincs bizonyíték, mivel, hogy, mikor, és ezt a csalási rendszert a játék, nem védi ki későbbiekben, és a jelelntgetések, kimerítik a csalás fogalmát, tényleg nem fog számítani script ide vagy oda.
Azért valaki így a több 10 év elteltével, írjon már le ide valami olyan csalást amit azóta már nem lehet mert a játék kivédi, régen pedig lehetett?
De itt gondolom lapít minden kedves magát különbnek képzelt emberke, ....Egyébbként full röhejes egyesek mennyire művészien nyomják ezt az álljunk bele a supportba, csináljon bármit sztorit, már már több mint feltűnő (egyébb magán jellegű sérelmeiteket, ne itt éljétek ki, ne a játékon vezessétek le, ha mindennki a saját dolgára figyelne és elvégezné nem tartani még mindig itt ez a játék,
Ami a szánalmas része hogy még így is függői vagytok a játéknak, miközben köpköditek kritizáljátok megállás nélkül.
aki a sajtot nem szereti szégyelje magát

Utoljára szerkesztve:

Zippo

Well-Known Member
A reakció pontszáma
73
Vicces, hogy ezt pont Te mondod, mikor Te fújod az "informatikus-témát", függetlenül attól, mi a téma, és függetlenül attól, hogy akkora ökörséget beszélsz, amekkorát nem szégyellsz :D Te mikor léptél ki a komfort zónádból azzal, hogy ugyanazt hajtogatod, és nem látod, mekkora baromságot írsz? Vagy csak nekem kéne betartani azt, amit sérelmezel? Ha csak nekem kéne betartani azt, amit Neked nem, akkor viszont felteszem a kérdést, ami sokaknak eszébe juthat: mégis miért?
azért akik informatikusok, nekik szerinted jogos olyan scripteket használni amit mások nem?
de komolyan.mennyire kell még ezt a játékot szét cseszni?

Fragile Reality

Teardown
A reakció pontszáma
17.697
Régen nem úgy volt ha valaki tud és ismer müködő csalásokat azokat jelentenie kellett a supportnak?
Ha már csalás szó ennyire zavarja az egotokat?
Eltelt ennyi év és még mindig ezek szerint ha ennyire rácuppantatok létező probléma a csalás, hol vannak itt a lelkiismeretes, önérzetes, tiszta, becsületes emberek, akik ezeket mind, jelentették.
Ameddig xy jakab csalt, de nincs bizonyíték, mivel, hogy, mikor, és ezt a csalási rendszert a játék, nem védi ki későbbiekben, és a jelelntgetések, kimerítik a csalás fogalmát, tényleg nem fog számítani script ide vagy oda.
Azért valaki így a több 10 év elteltével, írjon már le ide valami olyan csalást amit azóta már nem lehet mert a játék kivédi, régen pedig lehetett?
De itt gondolom lapít minden kedves magát különbnek képzelt emberke, ....Egyébbként full röhejes egyesek mennyire művészien nyomják ezt az álljunk bele a supportba, csináljon bármit sztorit, már már több mint feltűnő (egyébb magán jellegű sérelmeiteket, ne itt éljétek ki, ne a játékon vezessétek le, ha mindennki a saját dolgára figyelne és elvégezné nem tartani még mindig itt ez a játék,
Ami a szánalmas része hogy még így is függői vagytok a játéknak, miközben köpköditek kritizáljátok megállás nélkül.

A kedvenc témádra csatlakozva: szoftverfejlesztőként ha látom, hogy egy discord linkben merül ki egy cégnek ekkora bevétellel több hónapos munkája, ha a játék tömve van évtizedes (!) bugokkal, akkor azt hiszem, jogos a félelmem azzal kapcsolatban, hogy az Inno semmit nem tud a csalók ellen tenni, ha már a saját termékét sem tudja kritikus hibák nélkül kiadni. Persze lehet, hogy hiper-szuper a botvédelmük, de az általad annyira sérelmezett informatikus tapasztalatom azt mondja, hogy ez teljesen valószerűtlen :)

Zippo

Well-Known Member
A reakció pontszáma
73
A kedvenc témádra csatlakozva: szoftverfejlesztőként ha látom, hogy egy discord linkben merül ki egy cégnek ekkora bevétellel több hónapos munkája, ha a játék tömve van évtizedes (!) bugokkal, akkor azt hiszem, jogos a félelmem azzal kapcsolatban, hogy az Inno semmit nem tud a csalók ellen tenni, ha már a saját termékét sem tudja kritikus hibák nélkül kiadni. Persze lehet, hogy hiper-szuper a botvédelmük, de az általad annyira sérelmezett informatikus tapasztalatom azt mondja, hogy ez teljesen valószerűtlen :)
mondjuk a bot védelem kb annyit nem ér mint halotnak a csók, de a többivel egyet értek.

Dééév

Well-Known Member
A reakció pontszáma
350

Fragile Reality, Dééév

mi nem ismerjük egymást, de én ilyenkor tájékozódni szoktam, feltűnő a kettőtök pályafutása, ennek a játéknak a külső fórumán, és biztosan a játékban is (itt nem vagyok már teljesen képben) bátran mondhatom hogy feltűnően ugyanazt fújjátok már évek óta, ideje lenne másik lemezt feltenni, a tudállékosság pedig az emberi jellem egyik kinyilvánulása, sokszor a csend többet mond, ezt érdemes elsajátítani mert sokszor hasznos tud lenni a való életben is.

Nagyon sajnálatos dolognak gondolom, ahányszor valaki problémát, valamit sérelmez, megjegyzést tesz, játékkal kapcsolatban, azonnal ugrotok és előadjátok a már begyakorolt show-t, ami picit már unalmas szerintem. Néha ki kell lépni a komfort zónából hogy más szemmel is látni tudjál dolgokat, ne csak a sajátod fújjad mindenkor.
Remélem nem sértettelek meg benneteket. (irigynek lenni pedig nem szabad, ez csak egy játék, megtanulhattátok volna már, sokakkal egyetemben.)
szóval azt próbálod mondani, hogy amíg te kinyilváníthatod a véleményedet és ismételheted a saját ökörségeidet megállás nélkül, addig nekünk nem szabad kommentelnünk, vagy egyet kéne veled értenünk ahelyett, hogy a mi saját véleményünket leírjuk? ha szerinted annyira bölcs dolog csöndben maradni, miért nem teszed meg? főleg olyan témában, amihez saját beismerésed szerint nem értesz.

kicsit olyan vagy, mint egy laposföldhívő, akinek megvan a maga elborult világképe, és ha valaki tényekkel próbál provokálni, akkor egyből jön a "nézzél már utána", "legyél már nyitottabb", "ne ismételgesd már a tudományosan bizonyított tényeket, inkább higgy nekem, mert én olvastam a világtitkai.hu-n", és hasonló megnyilvánulások. te magad ismerted el, hogy nem értesz az informatikához. akkor miért akarsz másokat kioktatni scriptekkel kapcsolatosan, akik jobban értenek hozzá? miért nem hallgatsz azokra, akik értenek is hozzá ahelyett, hogy ismételnéd a begyakorolt showt?

Zippo

Well-Known Member
A reakció pontszáma
73
szóval azt próbálod mondani, hogy amíg te kinyilváníthatod a véleményedet és ismételheted a saját ökörségeidet megállás nélkül, addig nekünk nem szabad kommentelnünk, vagy egyet kéne veled értenünk ahelyett, hogy a mi saját véleményünket leírjuk? ha szerinted annyira bölcs dolog csöndben maradni, miért nem teszed meg? főleg olyan témában, amihez saját beismerésed szerint nem értesz.

kicsit olyan vagy, mint egy laposföldhívő, akinek megvan a maga elborult világképe, és ha valaki tényekkel próbál provokálni, akkor egyből jön a "nézzél már utána", "legyél már nyitottabb", "ne ismételgesd már a tudományosan bizonyított tényeket, inkább higgy nekem, mert én olvastam a világtitkai.hu-n", és hasonló megnyilvánulások. te magad ismerted el, hogy nem értesz az informatikához. akkor miért akarsz másokat kioktatni scriptekkel kapcsolatosan, akik jobban értenek hozzá? miért nem hallgatsz azokra, akik értenek is hozzá ahelyett, hogy ismételnéd a begyakorolt showt?
itt nem arról van szó értesz a scriptekhez vagy sem.

FrEEcE

Moderátor
A Klánháború Csapata
Moderátor
Fórum moderátor
A reakció pontszáma
71
Próbáljatok itt, ebben a topicban a témához kapcsolódó hsz-eket megjeleníteni, az általános csevegéseket pedig a csevegőkbe.
Köszönöm.

Fent