- A reakció pontszáma
- 18.232
Magyarországon vagyunk, ha a törvények úgy mennek, hogy előbb lecsuknak, majd csinálnak hozzá egy törvényt, akkor ne lepődjünk meg, hogy ez a mentalitás itt is le van képezve 
Azért pénzt nem kapok hogy emberekkel vveszekedjek a fórumon
Kedves Játékosok,
Ismételten lehetőség nyílik a felvételre a Klánháború Csapatába! A következő pozíciókba keresünk jelentkezőket:
Ingame supporter
Speed adminisztrátor
Script moderátor
Szereted a magyar Klánháborút és szeretnéd jobbá tenni a játékot? Építenéd a közösséget és segítenél betartani a szabályokat? Jól kommunikálsz másokkal? Akkor rád van szükségünk!
A részleteket megtaláljátok fórumon:
https://forum.klanhaboru.hu/index.php?threads/supportereket-keresünk.6072/#post-309635
Várjuk jelentkezéseteket!
A Klánháború Csapata
Én jelentkeztem kb fél éve, még csak választ se kaptam, de most már úgy vagyok vele hogy b*szák meg.Kedves @Azalgard !
Esetleg rá lehet kérdezni, hogy ha egységesítve lesznek a scriptek, továbbá egy tárhelyre kell majd felrakni azokat, akkor miért most kerestek magyar script moderátort ?
Félre értés ne essék, örülök neki.
Viszont nem értem az időpontot.. eddig mi a fenéért nem lehetett volna egy magyar script moderátor, aki átfutja/ellenőrzi a scripteket, és nyugodtan lehetett volna őket használni továbbra is ? Ahelyett, hogy szinte mindent letiltanak...