Ismertető Script változások

öreg

Well-Known Member
A reakció pontszáma
2.523
Azért pénzt nem kapok hogy emberekkel vveszekedjek a fórumon
FsUNPup.png

gergely362

Member
A reakció pontszáma
75
Kedves Játékosok,
Ismételten lehetőség nyílik a felvételre a Klánháború Csapatába! A következő pozíciókba keresünk jelentkezőket:
Ingame supporter
Speed adminisztrátor
Script moderátor
Szereted a magyar Klánháborút és szeretnéd jobbá tenni a játékot? Építenéd a közösséget és segítenél betartani a szabályokat? Jól kommunikálsz másokkal? Akkor rád van szükségünk!
A részleteket megtaláljátok fórumon:
https://forum.klanhaboru.hu/index.php?threads/supportereket-keresünk.6072/#post-309635
Várjuk jelentkezéseteket!
A Klánháború Csapata

Kedves @Azalgard !
Esetleg rá lehet kérdezni, hogy ha egységesítve lesznek a scriptek, továbbá egy tárhelyre kell majd felrakni azokat, akkor miért most kerestek magyar script moderátort ?

Félre értés ne essék, örülök neki.
Viszont nem értem az időpontot.. eddig mi a fenéért nem lehetett volna egy magyar script moderátor, aki átfutja/ellenőrzi a scripteket, és nyugodtan lehetett volna őket használni továbbra is ? Ahelyett, hogy szinte mindent letiltanak...

toldi26-killer

Well-Known Member
A reakció pontszáma
963
Kedves @Azalgard !
Esetleg rá lehet kérdezni, hogy ha egységesítve lesznek a scriptek, továbbá egy tárhelyre kell majd felrakni azokat, akkor miért most kerestek magyar script moderátort ?

Félre értés ne essék, örülök neki.
Viszont nem értem az időpontot.. eddig mi a fenéért nem lehetett volna egy magyar script moderátor, aki átfutja/ellenőrzi a scripteket, és nyugodtan lehetett volna őket használni továbbra is ? Ahelyett, hogy szinte mindent letiltanak...
Én jelentkeztem kb fél éve, még csak választ se kaptam, de most már úgy vagyok vele hogy b*szák meg.

Kubii

Active Member
A reakció pontszáma
248
Nem tudjátok mikor lehet már megint használni a farm botot??? vagy mi izé scriptet..... :rolleyes:

Fent