DeletedUser12157
Vendég
Sophie, miért ferdíted a dolgokat?
3-an mentetek rá élessel, nem csak 2-en.
És még így is csak 2 falut húztatok be, amiből 1-et ugyebár visszavettünk
Engem nem érdekelnek Micu és az egyéb tagok itteni, vagy a játékon belüli fröcsögése, hogy "majd 2 hónap múlva Head már sehol nem lesz, megy új szerverre" stb...
Igen, bevallom, naiv vagyok, de legalább becsületes, mert Én arra tanítom a csapatom hogy sportszerűek legyenek, így a legkisebb mocskú dolgokat is elutasítjuk, nem kérünk belőle.
A győzelem akkor a legédesebb ha:
- nem könnyű úton történik
- becsületesen szerezted
- összehozza a csapatot/összekovácsolja
Tudod Nektek több olyan játékosotok van aki rengeteget van itt, voltak már más világon is nagy playerek, és természetesen prémeznek mint az őrült.
Míg Mi nem játszottunk együtt közösen, most kovácsoljuk össze a csapatot.
Számomra a csapatom örökké egy csillag lesz a szememben, hisz már nem 1x hívtátok nem 1 tagunkat (volt akit 3x megkerestél), még sem mentek el, mert hűségesek, kitartóak, bármilyen nyomás alatt is!
Mert Mi egy csapat vagyunk, egy lélekkel, egy céllal, Mi Testvérek vagyunk!
3-an mentetek rá élessel, nem csak 2-en.
És még így is csak 2 falut húztatok be, amiből 1-et ugyebár visszavettünk
Engem nem érdekelnek Micu és az egyéb tagok itteni, vagy a játékon belüli fröcsögése, hogy "majd 2 hónap múlva Head már sehol nem lesz, megy új szerverre" stb...
Igen, bevallom, naiv vagyok, de legalább becsületes, mert Én arra tanítom a csapatom hogy sportszerűek legyenek, így a legkisebb mocskú dolgokat is elutasítjuk, nem kérünk belőle.
A győzelem akkor a legédesebb ha:
- nem könnyű úton történik
- becsületesen szerezted
- összehozza a csapatot/összekovácsolja
Tudod Nektek több olyan játékosotok van aki rengeteget van itt, voltak már más világon is nagy playerek, és természetesen prémeznek mint az őrült.
Míg Mi nem játszottunk együtt közösen, most kovácsoljuk össze a csapatot.
Számomra a csapatom örökké egy csillag lesz a szememben, hisz már nem 1x hívtátok nem 1 tagunkat (volt akit 3x megkerestél), még sem mentek el, mert hűségesek, kitartóak, bármilyen nyomás alatt is!
Mert Mi egy csapat vagyunk, egy lélekkel, egy céllal, Mi Testvérek vagyunk!