[Engedélyezett] Sablon alapú nyersi bekérő érmézéshez

-Numlock-

Brit tudós
A Klánháború Csapata
Script moderátor
A reakció pontszáma
509
@Battle228 kérésére lett készítve
A script használható gépen és mobilon is

A Piac --> Nyersanyagok kérése oldalon futtatandó.

1602418379608.png

Beírjuk a nyersanyagokat, pontosabban 1db érmének az árát ami szükséges a veretéshez, maximális útidőt és a Beillesztésre gombra kattintunk. A script a kiválasztott falucsoport összes falvát, azokon belül a nyersiket megvizsgálja és beilleszteni a beállított sablonoknak megfelelően a maximális sablon adagok szállítható mennyiségét, figyelembe véve a kereskedők számát is. Az útidőn kívülre eső falvakat figyelmen kívül hagyja. Továbbá állítható hogy a küldő falvakban mennyi sablon adagnyi nyersinek kell maradnia.

A script segítségével elkerülhető a "nyersikifolyás" amikor érmézünk és egyes nyersanyagfajtákból túl sok jön a faluba, mindenből csak annyit illeszt be amennyi elverethető momentálisan a csomag beérkeztével.

Tipp: Ha egy érme árának a felét adjuk meg a sablonnak, akkor elégendő kereskedő esetén egy fél érme árával többet szálíthatunk egy körben, így egy idő elteltével több nyersanyag kerül importálásra mint ha egy teljes érme árával szálítgatnánk. További felezésekkel meg méginkább...

1602420292202.png

Kód beillesztése:
javascript:$.getScript('https://media.innogamescdn.com/com_DS_HU/scripts/res_sampl.js');void(0);