InnoGames
Beep, boop. I am a bot!
- A reakció pontszáma
- 5
Kedves Játékosaink!
Amint azt valószínűleg tudjátok, amikor a devizaárfolyamok változnak, az Apple frissíti saját árait. Legutóbb több országban is emelkedtek az App Store árai, és holnap, 2022. október 5-én pedig ismét emelkedni fognak.
Annak érdekében, hogy valamennyi játékplatformunk között tisztességes árazási környezetet biztosítsunk, úgy döntöttünk, hogy a Google Play árait az Apple árával azonos szintre hozzuk.
Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy holnap, 2022. október 5-én a Prémium Pontok árai módosulnak a Google Playen.
Kérünk, tekintsd meg a változások részletes listáját az alábbiakban:
Kérünk, vedd figyelembe, hogy a Böngésző platformjainkon további árváltozásokat is készítünk. Erről hamarosan bővebb tájékoztatást adunk.
Köszönjük a megértést és folyamatos támogatást!
Üdvözlettel,
A Klánháború Csapata
Amint azt valószínűleg tudjátok, amikor a devizaárfolyamok változnak, az Apple frissíti saját árait. Legutóbb több országban is emelkedtek az App Store árai, és holnap, 2022. október 5-én pedig ismét emelkedni fognak.
Annak érdekében, hogy valamennyi játékplatformunk között tisztességes árazási környezetet biztosítsunk, úgy döntöttünk, hogy a Google Play árait az Apple árával azonos szintre hozzuk.
Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy holnap, 2022. október 5-én a Prémium Pontok árai módosulnak a Google Playen.
Kérünk, tekintsd meg a változások részletes listáját az alábbiakban:
Szint | Játék pénzneme | Régi ár | Új ár |
---|---|---|---|
80 | Prémium pontok | 950.00 | 1290.00 |
200 | Prémium pontok | 1900.00 | 2490.00 |
600 | Prémium pontok | 3000.00 | 3990.00 |
1500 | Prémium pontok | 6000.00 | 7990.00 |
5000 | Prémium pontok | 15000.00 | 19990.00 |
8000 | Prémium pontok | 24000.00 | 32990.00 |
Kérünk, vedd figyelembe, hogy a Böngésző platformjainkon további árváltozásokat is készítünk. Erről hamarosan bővebb tájékoztatást adunk.
Köszönjük a megértést és folyamatos támogatást!
Üdvözlettel,
A Klánháború Csapata