off Dark Lord és =Legenda= számára

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

DeletedUser6473

Vendég
Süsü most komolyan...

Hidd el magasról teszek rá hogy Joci elment...nem zavar, csak az ahogy elment... de még emellett is szemet hunytam és nem írtam akkor ide semmit... pedig akartam... de az már kiverte a biztosítékot hogy itt jópofizik hogy mennyire inaktív a fórum stb... mintha misem történt volna egy másik szereveren...

Te is nem mindig azt mondtad ha valaki le akar lépni Enigma-ból akkor írjon levelet, adja át a fiókot és ne szívassa a társait? Ő is ezt mondta és ezért szidott mindenkit aki nem így tett. Erre amikor eljön ez az idő nála is, akkor ugyanúgy tesz... töröl... szép gesztus a társai irányába ;) Veregessük meg a vállát érte...:eek:
 

DeletedUser

Vendég
Joci törlése akkoriban történt, mikor Joci JOKERS-es társai átléptek az Ak-ba.
Már csak azt kéne tudni mi volt előbb? A tyúk vagy a tojás?

Az egyik lehetőség, hogy ovbjoci előbb törölt és a Jokers-es társai ezután léptek át az Ak-ba. Ha így volt, megértem Cactus felháborodását

A másik eshetőség viszont az, ha a kilépő társai hagyták egyedül ovbjoci-t a JOKERS-ben, aki ezután törölt. Ugyan kinek adta volna át így a faluit, melyik társának? Annak akik otthagyták egyedül? Ha így volt, egész más a gyerek fekvése...

De hogy hogy történt, ezt csak azok tudhatják akik ott voltak.
 

DeletedUser4544

Vendég
Kedves Kaktusz.
Vannak olyan szituáciok, amikor az ember csak azt látja a legjobb döntésnek ha töröl. Egy szétbomlott klánnál, ahol a fele banda már lelépett kicsit másabb a törlés, mintha van egy adott erős klán és pikpuk aztveszed észre hirtelen x darab barbár.
Tudod ha besokallsz, ráböksz a törlésre, úgyérzed megkönnyebültél, és ha bebarbárosodik megis fogsz egy ideig. Viszont ha átadod egy szövetségesnek, akkor azok úgyis 2-3 hétig folyamatosan bökdösnek ugyanmár ne hagyd abba, és sokszor lelkiismeretesebb játékosok nemis hagyják abba, hanem a többiek miatt folytatják. Elég sok a pro kontra érv. Ezekbe is gondolj bele.
 

DeletedUser3884

Vendég
Beteszem ide Cactus válaszát,mivel most nem tud itt lenni:

"Joci 1 hete inaktív volt mikor ugye piros lett mint a fejem a méregtől. Ekkor lett eldöntve hogy sajnos foglalni kell mert 1 hét után barbi lesz és akkor ráveti magát mindenki... elkezdtük hát a mészárlást, foglalást... írtunk neki több levelet is ha megjön akkor tudja az okokat. beleírtuk azt is ne szúrjon ki mással ha már nem akar játszani és adja át a fiókot szabályosan valamelyik klántársának hogy kényelmesbe tudják befoglalni. lett volna olyan társa is aki újrakezdte csak miatta a játékot és volt is nemese bőven.. több mint 100... joci tudja kiről van szó... és hát a nagy joci mit tesz? leveleket elolvasta és nyomott válasz helyett egy delete-et... nah erről beszélek....:eek: Ez ám a tisztesség a játékosai iránt.. a leendő emberei is valami hasonlóra számíthatnak gondom... jobb ha vele hosszútávon nem építkeznek akkor nem lesz gyenge a klán.. amíg csak el kell lenni mint a befőtt és osztani a bölcsességeket addig az jól megy neki.. de ha már csinálni kell valamit vagy betartani amiról szónokol kkor bukik a dolog... Bort iszik és vizet prédikál.. ez így azt hiszem illik rá :D"
 

DeletedUser

Vendég
Joci törlése akkoriban történt, mikor Joci JOKERS-es társai átléptek az Ak-ba.
Már csak azt kéne tudni mi volt előbb? A tyúk vagy a tojás?

De hogy hogy történt, ezt csak azok tudhatják akik ott voltak.

egyszerűen utána kell nézni a stat-on :)

joci szept 29-én lett barbár, tehát jóval előtte törölt...
és még jóval előtte történt, hogy egyáltalán be sem jelentkezett az acc-jába...

a társai közül heten jocit követően léptek ki a jokersből, hárman pedig még a barbárosodását is megvárták
azt valóban csak ők tudhatják, hogy vajon miben reménykedtek....
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser1561

Vendég
Fúú, ez olyan izgalmas, találjuk ki, mi járt a másik fejében!

Az én tippem ez:

Kétlem, hogy akart volna az Ak-ba menni.

Cactus, meglettek az emberek a szent ügynek, aki meg ellenezte az olvadást, inkább lelépett szó és harc nékül. Problem? Nem baj az, ha nem akar mindenki veled egy oldalon harcolni... :(

Tisztelettel pedig nem tartozott senki iránt, a társait kivéve.

Az meg külön vicc, hogy adtok egy dátumot, ami előtt 5 nappal törölte magát valaki; úgy téve, mintha egy átlépősdi 1-2 napok alatt dőlne el, a hosszú győzködések elfelejtődnek ilyenkor...
 

DeletedUser

Vendég
épp azért hivatkoztam tényekre, hogy ne kelljen találgatni, kinek mi járt a fejébe...

most is csak hangosan gondolkodom: ha a többiek annyira fel akarták volna adni a jokers-t, akkor nem várnak ilyen sokáig (csak gondolom... )

DE!! akárhogy is döntöttek: éveken keresztül játszottak együtt, társak voltak, számíthattak egymásra...
nem hátbadöfés-szerű az hogy hetekig fel sem jön, majd nyom egy törlést???

én biztosan nem ilyen befejezést várnék :)
 

DeletedUser1561

Vendég
Egy hét.

Ha egyszer úgy látta, hogy elválnak útjaik, akkor úgy látta. Az persze szép gesztus, hogy várnak a társai, "hátha észhez tér."

Amúgy biztos ő is hátbaszúrva érezte magát, amikor látta, hogy jönnek a támadók felé. Hisz olyan hosszú ideje voltak már társak... :)
 

DeletedUser3242

Vendég
úgysem volt még ilyen topic h "miért törölt xy innentől ne jáccon sehol a szemétláda, követjük bárhol is bukkan fel", már ilyen is van, szuper :)
 

DeletedUser

Vendég
Joci,itt van v13 ason.
A Jokerses tarsai is majd mindegyik.
Van aki a v7 befejezese mellett dontott van aki mindkett szerveren folytatja.
Joci sokat vacilalt mi lenne a helyes.
Kozben a klantalalkozo dolgai is raszakadtak,igy v7en piros lett.
Cactus kiirta foglalasra,ezzel sem volt gondja.
Neki az tette be a kaput,hogy az elso felderito csapatok teljes NUKE kiserettel erkeztek a falvaiba.
Igy mikor belepett,mar nem volt min gondolkoznia.
 

DeletedUser12593

Vendég
Fel tud valaki világosítani?

A Jokers vezére Joci volt(?) és a Poa vezére írja ki foglalásra a Jokers vezérét?
 

DeletedUser

Vendég
megint csak ismételni tudom magamat... "ha kihívom egy sakkjátszmára a "barátomat", csak azért mert a "barátom" nem teszek olyat, hogy nem lépek úgy a figurákkal, hogy ne kapjon mattot, csak mert a barátom.."
Gondolom sokan nem értik, hogy jön ez most ide, aki meg érti, az meg már úgyis valószínűleg a háttérben mozgatja a szálakat :) ..és jól is teszi, mert stratégiai játék - ez is a része :)
 

DeletedUser1561

Vendég
Ejj, ezek a sötétben mozgolódó szóló sakkmesterek. Mikor fogják fel, hogy ha van valódi ellenfél, addig rossz alapokra épül a stratégiájuk. :)

A legutolsó ember, akitől ezt a sötétben szálakat mozgató szöveget hallottam, törölt V2-ről top5-ből azután, hogy rájött, a háttérben mozgatáshoz bután önző, széthúzó ellenfelek is kellenek. Vicces. Csak annak lehet telebeszélni a fejét, aki nem biztos magában, és a társaiban.
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser7641

Vendég
A topic Dark Lord és =Legenda= offjára van fent tartva és nem a tiétekre.
A hozzászólok 90%-ának köze sincs a v13-hoz.
A kommentek nagy része személyhez fűződő melyre ott van a "Privát üzenet küldése" lehetőség.

Szóval ezt folytassátok máshol.
Majd ha érdekel bárkit is, az megkeresi hol megy a szájkarate és ott olvassa és válaszol a témával kapcsolatban.
A v13-at ez nem érdekli.
Mindenkinek vannak "szégyenfoltjai" és új világon ezt kijavíthatja, de ez nem azt jelenti, hogy szét kell offolni az illetőt.
v1-en még nem volt előítélet bezzeg ott is ismerték sokan egymást innen-onnan akkor itt se legyen.

A fent felsoroltakkal szeretnélek benneteket megkérni, hogy mennyetek el a v13 fórumáról (Akinek inge...).

Will,
 

DeletedUser

Vendég
Érdekes ez a hozzászólás.
Gyakorlatilag nem is kellene külsőforum.
Ha valakinek valami baja van a világgal írjon a supportnak......
Ha valaki a klánjára ír egy topicot azt megteheti a klán belsőforumán mert rajta és a klánján kivűl a fél világot sem érdekli.....
H valakinek valakivel van gondja lehet privát levélbe.....
És gyakorlatilag te is írhattál volna privátba azoknak akiktől ki vagy, hogy húzzanak el mert lehet, hogy ezt rajtad kívűl senkit sem érdekel megint csak....
Szóval kedves Will ez a külső olyan mint a Fradi vs Újpest. Kijárunk levezetni egymáson a fölős energiánkat és néha a meccset nem is nézzük. :)
És ahogy a parlamentben az üléseken lévő anyázás után jókat szendvicsezünk és piálunk a parlamenti büfébe egymással. :)
 

DeletedUser11143

Vendég
Szerintem meg ismét megmutatkozott miért buktatok meg V5ön. A stilusod miatt. Ibra alakított egy klánt, és ha kicsit is belegondolsz akárhogy szétakartad vagy nemakartad rombolni a Vhl-t, alakult egy hasonlóan erős Dotc.
A nyers modortalan, bunkó stilusod miatt az egész Vhl megutált téged. Zeta-nak egy jótanács a jővőre, ne adjanak neked rangot, mert ottis szétzüllesztesz.
Nemhiába maradtál V5ön is egyedül...PEdig ha belegondolsz igen nagy volt a Farkas család.....Mint harcos elismerlek, de ha megfogadsz tőlem egy jótanácsot, klánt soha többet ne akarj vezetni. Hasonlóak vagyunk, de azért a te stilusod még az enyémre is rátesz egy lapáttal :D




A stílusoddal egyedűl neked van próbléma egy igazi p.raszt vagy kb. 3-as IQ színttel :))
 

DeletedUser

Vendég
A stílusoddal egyedűl neked van próbléma egy igazi p.raszt vagy kb. 3-as IQ színttel :))

Na most miért bántod vigyorit? :D
Egyébként úgy látom sokat tanulhatok tőled. Ma azt tanultam, hogy ezt az IQ micsodát színekkel fejezik ki! Még jó, hogy nekem nincs ilyenem, mert nagyon színtévesztő lennék! Az külön szerencse, hogy nem IQ-ban mérik a magyar nyelvet, milyen színes lenne! Direkt csinálod, esetleg csak tájszólásban írsz? Ha igen, kérlek írj nekem is valami ízeset! Imádok egyszerű emberekkel beszélgetni, mert ők még tudnak valamit.
 

DeletedUser

Vendég
Alaposan kiveséztétek a témát ovbjoci v7-beli törlésével kapcsolatban. Cactus megpróbált valamiféle erkölcsi pódiumot eszkábálni magának ahohhan le lehet ne hurrogni jocit. Szerintem túlságosan nyilvánvaló volt a szándéka, nem is sikerülhetett.
Jocit mint játékost meglehetősen jól ismerem. Biztos vagyok benne hogy alaposan mérlegelt és azután döntött. Senkinek sincs joga magasröptű eszmefuttatással bélelve más játékos lépését kritizálni. Alapvetően mindnyájan egyéni játékosok vagyunk akik azért lépünk be egy klánba, azért maradunk ott mert az egyéni érdekünk ezt diktálja. A többi csak langyos szöveg (pl. "Mindenki egyért, egy mindenkiért!" és hasonlók). A játékbeli barátságok elsősorban a közös érdekek miatt jönnek létre és csak ritka, kivételes esetben kapnak egyéb tartalmat. Ezt tagadni persze lehet és lehet nagy szöveggel fellépni valamiféle "erkölcsi emelvényre".
Természetes dolog hogy ha valaki valamilyen okból (mindegy is hogy miért) tartósan nem érzi jól magát a játékban akkor abbahagyja, nem játszik tovább. Ennek sok módja van. Lehet hogy megajándékozza a volt társait azzal hogy üres falvakat foglalhatnak de lehet hogy nem gyakorol ilyen gesztust. Ez kizárólag a játékos jogosultsága, senkinek nincs joga beleszólni. Klánvezérek persze nem szeretik ha valakinek "van pofája" és úgy töröl valaki hogy a falvaiban sereg marad. Ilyenkor jön az erkölcsi magaslatról ömlő szöveg... Csak hát ilyenkor a klánvezérek szava már semmit sem ér.:)
Én is töröltem a v13-ról, hosszas és alapos mérlegelés után.:)
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser1561

Vendég
És ím, leszállt közénk egy angyal a messzi mennyekből, hogy pódiumot eszkábálván Cactus pódiuma fölé, leszólhasson hozzája. Megteszem ezt most én is. :)

Akkor már véleményt sem lehet nyilvánítani? Szólásszabadság smafu, bezárhatjuk a Hyde Parkot? :) És azzal mi van, hogy akihez "szólnak", úgy érzi, hogy reagálnia kell (talán mert van alapja?), és ezt meg is teszi? Magyarul felül a provokációnak. Legalábbis utoljára, mikor néztem, még nem tartottak senkinek a fejéhez Airsoftot, hogy válaszoljon. :)

Az egyéni érdekek szintjére degradálni az egész játékot... Csak egy egyszerűsítés, ami egy bizonyos pontig működik, azután pedig nem. Ahogy minden elméletnek megvannak a korlátai, így ennek is. Ilyen alapon a család is azért létezik, mert mindenkinek jobb együtt, mint külön. Semmi szeretet (meg blabla, és karácsony, és hó)?

Eleinte persze, hogy csak a túlélés az, ami miatt együtt vagyunk. (Csak az ok más, mint a való életben, de a végeredmény ugyanaz. Kérdés, hogy számít-e az (ind)ok, vagy csak a végeredmény a lényeg?) Aztán, ha megy egy ideje már a szekér, ez átcsap valami családhoz hasonló dologba, amikor már elnézed a másik hibáit is, pedig tudod, hogy vannak. És megpróbálod ezeket a hátrányokat a lehető legjobban kihasználni. (Végstádiumban pedig végleg elmúlik az öröm, már nem megy a szekér sem, és jön a fájó (el)válás, törlés)

Ha azt hiszed, hogy ritka az "egyéb tartalom", mint a fehér holló, akkor tévedsz. Minden világon van(/volt, hülye v9, mindig miatta kell egy félmondatot hozzárakni) legalább egy ilyen közösség. :)
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent