[Engedélyezett] Nyersanyag kiegyenlítő 2021

-Numlock-

Brit tudós
A reakció pontszáma
582
Sziasztok!
@öreg ajánlásával egy új nyersanyag kiegyenlítő scriptet hoztunk nektek át a nemzetköziről. A nálunk lévők elavultak, hibásan működők meg nem pontosak.

Fiókon belül bárhol futtatható:
1632063439320.png

Beállítások:
tartalék kereskedők - mennyi kereskedők maradjanak otthon tartalékban falunként.
építési tartalék[óra] - itt megadhatod hogy hány órára legyen még nyersanyag hagyva a falukban, amivel építkezni lehet még. A fiókkezelődnek aktívnak kell lennie, és az adott faluhoz beállított/aktív építési sablon kell legyen hozzárendelve, ellenkező esetben a beállítás ignorálva lesz.
elosztási tényező[0-1] - ha a tényező 0, akkor a nyersanyagok csak az építkezési folyamatok fenntartásához lesznek postázva(fiókkezelő alapján).
Ha a tényező 1, akkor a nyersanyagok egyenlően lesznek elosztva minden faludban, mindenütt egyenlő mennyiségű nyersayanag lesz a végén. Ha a tényező pld. 0.2, akkor a falunkénti átlag nyersanyag készlet 20%-ra lesznek feltötve a falvak, ami a fiókkezelős építkezést fennttarthatja.
csoportok száma - ha 1re van állítva akkor minden falut egy csoportként kezel. Több csoportszám megadásánál, a falukat ennyi részre csoportosítja, és minden csoportot külön kezel, az azokban található nyersanyag átlagok és a fenti beállítások alapján. Több csoport esetén a szállítási idők minimalizálhatóak. Minden futtatás alkalmával a csoportok randomilag lesznek összeszedve. Ha térképen futtatjuk, akkor látni fogjuk hogy mennyi csoportra volt osztva az állomány és hogy melyik mennyi nyersit küldött illetve kapott.

A startra kattintás után a script megvizsgálja a falukat, tervet készít a beállítások alapján, és összerakja a nyersanyag indító gombokat:
1632064092781.png
A küldés gombokkal indítjuk a nyersanyagokat útnak. Baloldalt fentebb van az eredmények és csoportok gomb. Ott részletesebb információt kaphatunk a felosztott csoportokkal és az azokon belüli nyersanyag helyzettel kapcsolatban.

Kód beillesztése:
javascript:$.getScript('https://media.innogamescdn.com/com_DS_HU/scripts/res_bcer.js');void(0);
 

TIPO TOSTO

Well-Known Member
A reakció pontszáma
386
Esetleg lehetne Mobil baráttá varázsolni?
Egyrészt appról is müködjön, de ha ez nem is megoldható, akkor egy bombot beleszerelni, amit ha nyomva tartok akkor folyamatosan küldi? Mint a farmkezelős scriptnél.
Telon elég gatya mire 100+ falunál végig nyomogatom egyesével, főleg hogy böngészőbe kell, ahol minden 2ik kattintásra rá nagyítok :D

Megköszönnék valami modszert
 

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.319
Olybá tánik meg lett a hiba. A script csak a háromjegyű x és y koordinátákat tudta olvasni, de mivel itt előfordulnak kétjegyűek is, hibára futott.
Javítom.

A javítást beleraktam a linkbe, így elvileg már működik a script Classic V1-en is.
 
Fent