Riportok NewSpirit

Jacke.

Inaktív ❤
Ex-Csapattag
A reakció pontszáma
1.173
VujAoPR.gif

Sziasztok! Egy roppant érdekes alanyt hoztunk ma is nektek, akit bizonyára sokan ismertek. Az alany nem más, mint @NewSpirit ! Jó szórakozást kívánok az interjúhoz!


Mikor kezdted a klánháborút? Melyek voltak az első élményeid? Egyedül kezdted a játékot, vagy barátaiddal?

Valamikor 2010ben kezdtem el először a játékot, viszont erről nagyon emlékeim nincsenek. Akkoriban unokatestvérem játszott néhány osztálytársával, tőle láttam meg először a játékot. Játszogattam már akkor is, de nem tudatosan. Az első világ ahol több faluig jutottam az v7 volt, viszont erről tényleg semmi emlékem nincs (csak TWstat szerint mondom).
Aztán nagyobb kihagyás után
v47re regisztráltam be először. Erről vannak a legkorábbi emlékeim. Ott a Zetor klánban kezdtem, egy nagyon jó szomszéddal, akivel nagyon jól sikerült együtt mozogni, viszont a nevére nem emlékszem már. Akkoriban még zolyka néven futott a fiók. Később itt találkoztam a jelenlegi Vajda fiók tulajával, aki akkor Erik666 néven játszott. Ugyanezen a világon váltott nevet Nmat27re. Aztán felajánlotta, hogy legyek a duál társa, így kerültem be a RANDOMba. Később ő magánéleti probléma miatt abbahagyta a játékot, így sokáig én vittem a fiókot, de idővel és is leadtam a falvakat. Nagyon sokat köszönhetek annak a világnak, hiszen ott ismerkedtem meg a későbbiekben tanító mesteremmé váló WarriorSpirittel.

Ki tanított meg játszani, vagy hogyan tettél szert a mostani tudásodra?

Az alapokat v47en tanultam meg, eleinte nagyrészt fórumon olvasgattam a nagyok írásait, később amikor Vajdával egy fiókba kerültem akkor tőle tanultam nagyon sokat. Viszont ezek inkább az alapvető dolgok komolyabb megközelítései voltak. Hogy farmoljunk optimálisan, hogy oszd a vonatot, hogy nehezebb legyen vágni, stb.
Későbbiekben,
v55ön, a sors keze, vagy a véletlen, nem tudom, de összehozott WarriorSpirittel, aki aztán tovább formált és csinált belőlem olyan játékost amilyen vagyok. Tőle tanultam meg, hogyan kell kialakítani egy fiókot, hogy használható legyen, ő tanított meg a barbárnevelésre, illetve ami nagyon nagyon fontos, tőle tanultam meg hogyan kell védekezni.

Mit gondolsz, hogy milyen szinten áll a jelenlegi játékostudásod?

Az átlagosnál jobb játékosnak tartom magam, ha van időm. És ez mindenkiről elmondható, aki az alapokkal tisztában van és aktív tud lenni. Nagyon nagyon fontos az aktivitás ebben a játékban.

Mely klánokkal harcoltál eddig? Melyik volt köztük kiemelkedő, és amelyikkel ha holnap hívnának bármikor újra játszanál?

Elsőként említettem már a v47es RANDOMot. v47tel párhuzamosan beregisztráltunk a Vajdával v48ra is a HORDA színeiben, mivel neki az első nagy sikere velük volt. Ezután v50re mentem, már saját fiókkal, ahol az SBTvel sajnos elbuktuk a világot. Ez nekem is nagy szívfájdalmam, mint minden olyan játékosnak , aki akkor ott volt. Azóta sem voltam olyan erős és szervezett keret része. Ezután még szórakoztunk pár világon a Vajdával, de a következő komoly világ az v55 volt, a NEMESIS színeiben. Ezt a világot nem játszottuk végig, mivel több társunkat is bannolták. Ekkor kaptam én is életemben először és remélhetőleg utoljára 2 napra bannt egy farmscript miatt, amit fogalmam sem volt hogy nem szabad használni. Végül visszaengedtek, de már nem játszottam tovább.
Ezután következett v56, ahová ugye az SBT visszatért, de arról volt szó, hogy csak funolunk. Az én fiókommal mentünk, triálként, WarriorSpirittel es hllwvel. Olyan szerencsés volt a regisztrációnk, hogy lovaggal 10 órára volt a legközelebbi társunk. Az ottani ellenségnek fogalma sem volt, hogy ki lehet a fiókban, így azt hitték, hogy pár száz bejövővel szét is kapnak minket. Hát nem így történt, hanem szépen helyt álltunk, köszönhetően WarriorSpiritnek és meglett az első plecsni a fiókomra, illetve a top1 és a top1 támadó is.
Ezután v59 UNS, v62 EXoS, Barcsáékkal. Aztán v63 Pilvoékkal és v64 a TEMPpel, ami sajnos vereséggel zárult. Következett v68 FS, v69 Tibaxékkal, aztán v72 NEMESIS és jelenleg v78.


Van-e olyan játékos vagy klán, aki kivívta ellentéted, és ha teheted mindig ellenük játszol?

Nem igazán tudnék ilyent mondani, nagyrészt pozitívak az élmények mindenkivel kapcsolatban. Mondjuk v56 után nagyon sértődött voltam Rinnenre, de azóta már ezt is megbeszétük.


Vezettél-e már klánt? Nyertél-e már klánvezérként, vagy buktál-e vezetőként?

Először v56on segítettem támadás szervezésekkel. (Ezt is Warriortól tanultam) Aztán v62n is szerveztem Barcsáéknak pár armát.
Későbbiekben
v72n segítettem be a NEMESISben is vezetőként, bár akkoriban nem volt túl sok időm. Jelenleg v78on a már sokszor említett Warriorral illetve még pár személlyel (Sirday, Normandia, Silonix) vezetjük a DNS klánt. Jelenleg itt elég nagy részt vállaltam a vezetésből, de egy ember mindent nem tud megcsinálni.
 

Jacke.

Inaktív ❤
Ex-Csapattag
A reakció pontszáma
1.173
u276bkC.gif


Itt vagyunk ismét, folytatjuk a riportunkat, alanyunk a sokatok által ismert @NewSpirit-el.

Sokan kevernek téged WarriorSpirittel, én magam is azt hittem sokáig, hogy a két fiók tulaja egy-és ugyanaz. Neked, hogy-hogy a nevedhez jött a Spirit név? Mi alapján választottad a nevedet?

Hát, ez v55ön kezdődött. Oda a Warrior fiókkal akartunk menni hárman, triálként, akik majd végül v56ra mentünk. Ott sajnálatos módon a Warrior fiók bannt kapott, így kénytelenek voltunk az én fiókommal menni v56ra. Ugye már említettem, hogy senki sem tudta Headshoton kívul, hogy ki van a fiókban, egészen addig amíg 2-3 teljes klános armát nem kaptunk és át nem írtunk a nevet NewSpiritre. Warrior mondta, hogy miért ne lehetne ez az új Spirit fiók, ha már úgyis a régiben is mi hárman játszottunk. Aztán így lett NewSpirit. Bár egy ideje gondolkodom név váltáson, mivel már nem egy fiókban játszunk Warriorral.

Mit gondolsz, egy tapasztalt játékosnak segítőkésznek kell lennie az újoncokkal vagy ők az „ingyen” falu a játékban? Mi a véleményed a "Mentor" rendszerről?

Úgy vettem észre, hogy legtöbb régi, tapasztalt játékos segíteni szokott a normálisan kérdezőknek, köztük én is. Viszont mindenkinek a türelme véges, ezért ha valaki nem ért a szóból, az hamar az "ingyen falu" kategória részévé válhat.
A mentor rendszert sosem használtam.


Volt e olyan ellenfeled akivel ellenséges oldalon kezdtetek majd később össze barátkoztatok? Hogyan történt?
Már Megintet emelném itt ki, akivel v70en egymással szemben frontoztunk, de közben szinte napi szinten beszélgettünk levélben.

Mint klánvezér, milyen feladatokat látsz el?
Általában támadás szervezést szoktam vállalni, de v78on a szokásos napi kérdések is általában engem találnak meg.

Van-e olyan játékos, akit a legjobbnak tartasz? Ha igen, miért gondolod így róla?
Senkire sem mondható az, hogy a legjobb, mivel ez egy csapat játék. Lehet bármennyire is tapasztalt, ügyes játékos valaki, a csapat mindig erősebb, mint az egyén. Viszont vannak az átlagnál jóval jobb játékosok, mint WarriorSpirit, Dééév, Vadi72, Extreme, akiknek ha idejük engedi, nagyban be tudják folyásolni egy-egy világ kimenetelét.

Te milyen védekezési stratégiát használsz? Mikor kaptad életedben a legtöbb bejövő támadást, és mennyi volt az?
Ha templomos, vagy tornyos világ van akkor ezeket a falvakat szoktam védeni, emellett azokat amikból vágok, vagy ráfoglalok.
Ami nagyon fontos, az az, hogy a frontos védőimmel utolso pillanatig nem szeretek mozogni. Mindig hátulrol kezdem a védelem mozgatását es folyamatosan haladok előre a front fele. Emellett, ha a nemes szám engedi akkor előnemeselni és ráfoglalni.
A legtöbb bejövő v56on jött ránk, nem akarok badarságot beszélni, de ha jól rémlik 2 és 3k között. Akkor az ellenséges klánok 80%a ránk armázott. Ha jól emlékszem egész világ alatt 2 vagy 3 falut buktunk a kedves nemeseink miatt, mert ha kell sose tudnak 25ről elvinni egy falut.

Melyik volt a kedvenc világod, és miért?
Meglepő lenne ha nem v50et mondanám, annak ellenére, hogy vereséggel zárult. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire jó volt az a társaság. Maga a hangulat és az, hogy mennyire szervezetten tudott együtt mozogni az a társaság.

Említetted, hogy Világ 47-en duálfiókba voltál. Mit gondolsz általánosságba véve a többjátékos fiókokról? Szerinted építik a játékot? Mit gondolsz hasonló esélyeid lettek volna, ha nincs duál fiókod?
Sokan nem szeretnek mással egy fiókban játszani. Én szeretem ha mindig zöld a fiók, viszont ezt egy ember nem tudja megcsinálni.
Mindent összevetve úgy gondolom, hogy nagy előny akinek duál/triál társa van, viszont sokkal jobban érződik ha valakinek nincs.



Milyen módszert ismersz a támadás szervezésre? Szerinted az egy tanulható folyamat, vagy kell hozzá érzék is? Te hogy kezeled azt, hogy sokan nem követik az alapvető utasításait egy szervezőnek?
Én szeretem osztani a támadó erőt és minél nagyobb részt ütni a fronton. Viszont ez minden világon ellenfél függő. Ha betonra tudja védeni a frontos falvakat, mert minden védőt leköt akkor front mögé támadunk. Általában az osztott vonatot szeretem, de sose támadunk 2x ugyanúgy. Mindig fő a kiszámíthatatlanság.
A tanulhatóságról meg azt gondolom, hogy pár dolgot el lehet lesni minden vezetőtől, de kell érzék is hozzá, pont amiatt, hogy mindig tudj valami újat hozni a következő armába, a kiszámíthatatlanság végett.


Mennyire fontos a jó helyesírás egy klánvezérnek? Lehet valaki jó klánvezér, ha nem tud helyesen írni, vagy fogalmazni?

Szerintem mindenképp fontos a helyesírás, mivel egy vezetőnek közölnie kell, ezért el kell érnie azt, hogy elolvassák az emberek. Ezt pedig 2 dologgal teheti, ha úgy formázza a levelet, hogy az felhívja az ember figyelmét a fontosabb dolgokra és ha helyesen ír.

Említetted az =SBT= klánt. Milyen volt az a közösség? Csak két világon voltál velük, sajnos abból az egyik kudarccal végződött. Mit gondolsz korábbi szervereken is a csapat velős tagjává válhattál volna?
A v56os SBT még árnyéka sem volt a v50esnek, viszont a családias hangulat, és az összetartás ugyanúgy megmaradt. Előző világokon is szívesen része lettem volna a csapatnak és szerintem helyt is álltam volna, mert mindig hajlamos voltam a tanulásra. És volt ott olyan ember aki szívesen segített is volna egy akkor még zöldfülűnek.

A Random klán tagjává váltál Világ 47-en. Mondhatjuk az eredeti random utolsó indulásának is azt a világot (hiszen az utána induló Random már-már inkább valami másolata volt). Gondoltad volna Világ 47-en, hogy az lesz az utolsó komolyabb Random klán? Milyen érzés volt V62-n ellenük harcolni?

Ha emlékeim nem csalnak, már szaláék kilépésével látszott, hogy nem lesz egy könnyű világ azoknak akik maradtak RANDOMban. Az a győzelem 3-4 fióknak köszönhető. Az ezután következő RANDOM indulások mint Rinnen vágyai voltak ha jól tudom és a v47es csapat húzó emberei közül senki se indult vele, ezért is nem hatott meg az, hogy jöttek v62re.

V68 FS, V69 tibaxék. Nem titok, hogy a V69-es csapat kihívta a végül V68-n induló FS klánt. Ha végül az FS V69-en indult volna, mely csapatot erősítetted volna?
Nagyon sajnáltam, hogy ez a harc nem jött össze és úgy néz ki- már nem is fog. Ha egymás ellen indult volna a két klán én Tibaxékkal mentem volna.

Melyik klán ellen volt eddig a legnehezebb harcod? Nyertél? Ha igen miért? Ha nem szerinted mit hibáztál és mit csináltál volna másképp?

A legnehezebb harcom v56on volt, akkor nagyon mélyen a frontvonal mögött kezdtünk, nehéz volt ott kitartani, úgy hogy 3-4 alkalommal a teljes ellenség ránk armázott.
Klán szinten a legnehezebb harc
v50 volt, ahol a túlerő végül győzött.

Világ 59, majd 62-n is Barcsáékkal játszottál. Mint említed Világ 62-n már szervezőként számítottak rád. Világ 59-en is a vezetőség tagja voltál? Milyen világ volt ez a két világ? Mennyire volt nehéz harcotok?

Hát, minden világból tanul az ember valami újat. Így ezekből a világokból is. Vezetőségi tag nem voltam, még v62 elején sem, csak menet közben ajánlottam fel Barcsának, hogy szívesen szervezek 1-2 armát amíg megtörjük az ellent. Aztán ha jól rémlik végül kettőt vagy hármat szerveztem és eldőlt a szerver. Viszont azt ki kell emelni, hogy ez egyáltalán nem az én érdemem, hanem azoké akik teljesítik amit kérnek tőlük.

Világ 64 hangos világ volt, legalábbis külső fórumon. A világon is így zajlottak az események? Ott is szerveztél támadást?

Ott nem szerveztem, viszont nagyon nagy harcok voltak ott. Amit azon a világon Extreme meg WarriorSpirit le tett az asztalra az elott azt hiszem bárki megemelné a kalapját.

Világ 72, kicsit nagyobb barbár aránnyal indult, mint az azelőtti világok, így viszonylag nagyobb számokkal lehetett harcolni. Milyen harcok voltak ezen a világon? Nehéz dolgotok volt?
Hát, v72, az megint egy olyan világ volt ahol volt minden mint a búcsúban. Eleinte ha jól emlékszem elég nagy előnnyel indultunk, aztán jött Björn árulása, ami eléggé megbontotta a frontunkat. Volt 2-3 fiók akik nagyot harcoltak, de végülis felül tudtunk kerekedni az ellenfelünkön.

Ellenségem ellensége a barátom. Neked mi a véleményed a diplomáciai győzelmekről? Ha te lennél egy klánnak a vezére végül beolvadnál a győzelemért, vagy inkább harcolnál a szerver végjátékában?
Általában nem szeretek diplomáciával játszani. Így is kicsik a világok, általában még ellenfél sincs, ezért inkább azt vallom, hogy aki nem klántárs azt mind lehet ütni. Legalább picit legyen izgalmas.
Szerintem a legjobb az, ha a végén 1v1 van és csak egy győztes.


Világ 78... Nem volt egy betervezett indulás, ahogy észrevettem. Végül mi marasztalt titeket? Világ 56 tapasztalataival te már ismered a Felvilágosodás kora végjátékot. Mennyire mondható ezt jónak, vagy esetleg rossznak?

V72 után volt egy kisebb kihagyásom, aztán beregisztráltam világ 78ra, ahol megláttam az SBT-t. Őszintén szólva felcsillant a szemem. Bár csatlakozás után rögtön kiderült, hogy ez csak vicc és nem indul, ugyanúgy mint én, mások is csatlakozni akartak.
Fórumon többen is jelezték, hogy játszanának, így aktív világ hiányában azt mondtam, hogy vágjunk bele, szórakozzunk egyet. Így sikerült, hogy összejött egy egész jó keret és harcolunk egyet az egész világ ellen.
Megjegyezném, hogy ahogy a klánunk neve is mutatja, ez
NEM AZ SBT!
A végjátékkal kapcsolatban, meg amíg el nem indult a világ azt sem tudtam, hogy milyen végjáték van, annyira nem érdekelt. xD


Van-e olyan klánvezér, aki motivált téged, és vagy kivívta a tiszteleted csatában?
Több ilyen is van, de akit említenék az, Tibax, meg NooBLeader. Szimpatikus mindkettőben, hogy bármelyik világon ott van, mindig megpróbál segíteni a klán vezetőségének. Ez nagyon nagy pozitívum, hogy próbálják felkarolni a kezdőbb vezetőket és nevelni a játékosokat.

Szerinted a védekezést is hasonlóképp megkell szervezni, mint a támadást, vagy az egy jóval egyszerűbb folyamat?
Szerintem jó ha van egy olyan ember aki koordinálja a védők küldését is, mivel vannak olyan fiókok akik szépen szólva nem frontra valók, de valahogy oda kerülnek. Az ilyenek hajlamosak pár fakere bekérni egy halom védőt, amire lehet másutt sokkal nagyobb szükség lenne. Ezért kell egy olyan ember aki átlátja, hogy kb hova mi jön és aszerint osztja el a védelmet klán szinten.

Ha armát kap klánod, hogyan készíted fel őket? Kell egyáltalán felkészíteni és kezelni a támadott játékosokat? Ha valaki nem segíti a támadott játékosokat, és nem kap támadást mivel kezeled, hogyan veszed rá, hogy a jövőben másképp cselekedjen?
Általában figyelem a klán bejövőit, de a védelem szervezéssel nem én foglalkozom. Azok a játékosok, akik nem hajlandóak aktívan részt venni a klán életében általában WarriorSpirit intézi. Keetőnk közül ő az aki előbb üt, aztán kérdez. En alapvetően nagyon higgadt ember vagyok, sokszor túlságosan is higgadt, így tökéletesen kiegészítjük egymást.

Ha 5 szóban kellene bemutatnod magad, akkor mi lenne azaz 5 szó?
SZÉKELY, néptáncos, mérnökinformatikus, sportos, becsületes
 

Jacke.

Inaktív ❤
Ex-Csapattag
A reakció pontszáma
1.173
u276bkC.gif


Hamarosan @NewSpirit-el készült interjúnk végéhez érünk, jó szórakozást!

Mit gondolsz a tömegklán fogalmáról? Viselkedhet 10 fő tömegként, és viselkedhet 100 fő egyként?
Szerintem akkor lesz egy klánból tömegklán, amikor már annyian vannak, hogy a vezetőség már nem tudja kezelni a tagokat. Én személy szerint nem ítélek el senkit, mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy hány taggal szeretne indulni, viszont feleslegesnek tartom ekkora világokra 100 taggal elindulni.

Mit gondolsz az ellenfélről? Hogyan fogalmaznád meg a jó ellenfél fogalmát?
Szerintem, a legfontosabb a kölcsönös tisztelet a felek között. Ha tisztejük egymást akkor nem fog egyik fél sem gerinctelen dolgokat művelni.

Játszottál magányos farkasként, ha igen milyen volt? Meddig jutottál?
Sosem játszottam magányos farkasként.

Szerinted fontosok a játékban az úgynevezett "plecsnik"? Mi az értéke egy plecsninek számodra?
Az elsőig fontosnak érzi az ember szerintem, viszont ahogy megtörtént az első szerver győzelem, esetleg LE plecsni, onnantól kezdve már nem fog az átlag játékos hajtani rájuk. Többen kiemelték, hogy vannak játékosok, akiknek görgetni kell a profiljukon, hogy végig tudd nézni a plecsniket, de vonatot vágni sem tudnak. Ilyennel találkoztam én is, és akkor vettem igazán észre, hogy mennyire semmit mondóak általában azok a plecsnik. Viszont mindig vannak kivételek, amikor valaki igenis megdolgozott azért, hogy az ott legyen a fiókján, bár ilyenből elég kevés van.

Egy örökvitakérdés, hogy hogy néz ki egy ideális támadó falu és védő falu? Szerinted függenek-e egymástól?
Ez a játék arról szól, hogy harcolj az ellenfeleddel. Én azt vallom, hogy egy harcban mindig alkalmazkodni kell az ellenfeledhez, ezért én is általában ezt teszem. Így építem ki a fiókom támadóit is, meg védőit is. Viszont általában kezdetben 6k bárd, 3k könnyőlóval kezdek, lovasíjjászt nem igazán használok. Kost általában 400at szoktam tenni nukehoz, sokan azt mondják még ez is sok. Illetve katapultot általában 50-100at, attól függően, hogy mennyire akarom rombolni és nyomás alatt tartani az ellent.
Védő falu általában 6k lándzsa, 6k íjjász és 1,3k nehézló. Illetve védő falvakba is szoktam 50 katát, mert szeretem a barbikat nevelni, illetve faket is kell küldeni :D Fronton szoktam védő lovag mellé 12k lándzsa 12k kardos falut csinálni.
Emelett imádok nehézló támadóval játszani, ha a front megengedi. Vicces amikor az utolsó nemes 2k nehézlóval megy és jön a ráfoglalás, de nem igazán sikeres :D

Ha lenne egy szabályzati pont, amit megváltoztatnál, melyik lenne az, és miért?
Nem tudom mennyire szabályzati pont, de én mindenképp törölném a morált. Szerintem egy felesleges dolog, ami az inaktív játékosokat védi. Véleményem szerint azok játékát kéne támogatni, akik aktívan játszanak.

Szerinted fontosok egy klán életében a szabályok? Te szoktál külön szabályzatot vezetni?
Természetesen, mint mindenhol máshol, egy klán életében is nagyon fontosak a szabályok, mivel ezek különböztetnek meg minket az állatoktól. Ha mindenki azt csinálna amit szeretne, csak egy nagy, kezelhetetlen káosz lenne minden.

Startoláskor 3 nap alatt elérjük az 1000 lándzsást, és 150 könnyűlovast, ha van aktiválva gyűjtögetés a beállításokban. Mit gondolsz ennek mi haszna van? Te hogy szoktál startolni?
Nem vagyok egy nagy starter, nem is törekszem soha arra, hogy nagyot startoljak. Nálunk Erdélyben úgy mondják, hogy a végén számolják a pipéket. Ezt mindig szem előtt is tartom. Általában annyi pp-t szoktam a kezdésbe beletenni, hogy az átlagnál hamarabb eljussak a lovakig, aztán a többit mindenképp megtartom az első eventig. Viszont, hogy ne maradjak nagyon le, így nagyon nyomni kell a farmot, meg a gyűjtőt. Ehhez meg sereg kell, úgyhogy szerintem nagyon fontos, hogy mihamarabb elérjük a kívánt lándzsás számot a gyűjtőhöz, meg természetesen lóból sosem elég.

A játék melyik szakasza az, ami a kedvenced? Miért?
Én szinte mindenik szakaszát ugyanúgy szeretem a játéknak. Inkább kiemelném azt amit nem szeretek, az pedig a világok vége, amikor már eldőlt a világ sorsa és mindenki szalad az ingyen falvakért, hogy minél előrébb végezzen a ranglistán. Ezt én már unom általában.

Felvilágosodás kora, vagy inkább Rúnás világ? Szerinted melyik a jobb végjáték?
Mindkettővel játszottam már, nagyrészt ugyanolyan érzéseim vannak róluk. Végülis mindenik végjáték kicsit más, de a lényeg pont ugyanaz, áttörni a másik klánon. Talán az egyetemes végjáték egy picit más. Ott akár egy 1v1 szituációban győzhet a gyengébbik fél, azzal, hogy bevéd egy egyetemet és pumpálja nyersivel.

Mit gondolsz a 10 fős lovagrendszerről? Te milyen lovagrendszert alkotnál, ha tehetnéd?
Én nagyon szeretem a jelenlegi lovag rendszert, az egyetlen hátránya, hogy a könyv vátásnál, ha már PPt tolunk bele, akkor miért nem lehet kiválasztani, hogy mire szeretnénk a másik kettőből váltani? Ha valaki peches és mondjuk egy védő könyvet egy támadóra szeretne váltani, akár többször is válthat kék-zöld között oda vissza. Ez az egyetlen hátránya szerintem.

Mi motivál téged?
Engem mindig is a csapat motivált, ha van kiért játszani. Jó látni ha lelkesek az emberek, ez engem is mindig felvillanyoz.

Hogy osztod el az idődet, hogy az ne befolyásolja a magánéleted?
Régen sokszor beleestem abba a hibába, hogy a játék került az első helyre. Ma már nem vállalom túl magam és ha választani kell, akkor inkább a játékot hanyagolom.

Mitől jó egy játékos? Egyáltalán kimondható egyértelműen valakire, hogy jó játékos?
Szerintem a jó játékos első sorban aktív, tanulásra hajlamos. Ezen felül a klán érdeket előrébb helyezi mint a saját érdeket.

Mitől jó egy klánvezér? Egyáltalán kimondható egyértelműen valakire, hogy jó klánvezér?
Sokan azt vallják, hogy akkor jó egy klánvezér, ha győzelemre tudja vezetni a csapatát. Ezzel nem minden esetben értek egyet. Természetesen mindenki győzni szeretne, viszont én azt mondom, hogy nem bármi áron. Hiába nyersz meg egy világot, ha a tagság nagyrésze nem érezte jól magát közben.
Szerintem akkor jó egy vezér ha tud olyan környezetet biztosítani a tagoknak, amelyben egyszerre tudnak sikeresek lenni, de ugyanakkor jól is érzik magukat.


Te kit ajánlanál a következő riportalanyunknak? Volt-e olyan kérdés, melyet hiányoltál és szívesen megválaszoltál volna? Ha igen mi volt az?
Sokan nagy neveket említenek a következő riport alanyoknak, viszont én inkább olyan emberek véleményére lennék kíváncsi, akik nem annyira hangosak, csak csendben teszik a dolgukat, de mégis minden világon hasznos tagjai a közösségnek.
Pl.: =MORGANA=, Shere Khan, sanya falva, I AM WEASEL, HerrrStern, Equinox, Aza da Cherry

Illetve így a végén megragadnám az alkalmat, hogy megköszönjem a riport felkérést és a lehetőséget. Megjegyezném, hogy próbáltam legjobb emlékeim szerint megválaszolni minden kérdést, viszont mind emberek vagyunk, lehet vannak dolgok amikre nem jól emlékszem.

Jobb időket mindenkinek!





Köszönjük hogy elolvastad legújabb interjúnkat! Kérlek amennyiben tetszett jelezd azt felénk egy Like-al(Köszönettel), és ha kérdésed maradt @NewSpirit-hez azt tedd fel itt hozzászólásban!

A következő interjúnkig, jó szórakozást kívánunk neked itt a
Klánháboruban
!
 

WarriorSpirit

Well-Known Member
A reakció pontszáma
259
Régi dualom után, veled voltam a legtöbbet együtt egy fiókban
V56 óta nagyon sokan tévesztik a 2 fiókot vicces is mikor írnak nekem hogy Zoli
Szerintem jó kis riport volt. igaz majd meg újra olvasom mert a főnök itt Suhanckodik és nem érti hogy klánháboru az majdnem olyan fontos mind a meló
 
Fent