=MH=

DeletedUser

Vendég
Ahogy mondod, a történet vége nagyon messze van. :D
Csak győzd kivárni. :D

Jó időtöltést Zöld körte faló és gyakorold a tükör előtt a tudományos dumádat mert még az talán elhiszi. :)
Majd 2 év múlva benézek, hát ha még itt leszel. Amúgy a Vezéred áztat a DOTC-nél, mert valakinek el kell vinni a fuziós balhét, kis zöld balekom. :) Mily gáz, hogy ott nem lehettem én a rossz a TT. Bár vastag a sárkány bőr az arcodnak nevezett valamin bírja az áztatást gondolom. :D
 

DeletedUser

Vendég
Nem kell teged aztatni,arra te vagy a legalkalmasabb ember.
Fuzios balherol meg nem tudok.
Megprobaltuk,elkapkodtuk, nem sikerult.
Mindharom klan vezetoi egyforman hibaztak.
Viszont ha megnyugtat,akkor en egyedul is vallalhatom az egeszert a feleloseget.
 

DeletedUser11266

Vendég
Őszintén megvallva sokáig csodálkoztam, hogy egyesek miért engedhetnek meg maguknak, ilyen ótvar prosztó viselkedést itt külsőn ahol egy "hangosabb" vita miatt topic-okat zárolnak, mások enyhén sértő sztereotipiák hangoztatásáért globális tiltást kapnak... ő közben lebuziz játékosokat, nyíltan sérteget.

Ma délután, körbekérdezgettem itt-ott...

Hááát én kérek elnézést!:D
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser

Vendég
Heló piros-pacsi!
Ja nem is, ártatlan kis Sacró Barbi.

Keserű vackorba haraptál, hogy ily morcos a hangod. Ne engem okolj Süsüt!! Ő a körte felelős. :D
Vissza térve a kérdésedre, hogy miért engedhetik meg maguknak.....talán azért mert akiknek szól pont olyanok amit most felvázoltál itt, és talán így jobban megértik mert hát lássuk be rajtad kívül kevesen beszélik az irodalmi nyelvet. ( ez most dicséret és komolyan mondtam, talán neked van stilusod az irkáláshoz és ezt értékelem is).

Viszont sajnálom, hogy feladtad az álmodat egy személyes bosszúért.
Talán egy hét múlva rá is fogsz jönni. Ne hidd, hogy én annyira gyülöltelek volna mint te engem és talán erre is rájössz egyszer.
Így alakult...
De a bosszúval vigyázz mert hamar visszájára fordulhat. Mérgezett lélek meg rossz tanácsadó, elborítja az agyat.....és talán ezért nem landoltak a nukejaim múlt vasárnap nálad.
Részemről az ügyet lezártam, veled nincs több bajom és elfelejtem a múltat sőt talán még bírlak is bár ezt gondolom kétled.....

Viszont a körte felelős sok percével fog bűnhődni még ezen a szeron. És nem a NEM miatt hanem az alattomos modora miatt.
 

DeletedUser11266

Vendég
Heló piros-pacsi!
Ja nem is, ártatlan kis Sacró Barbi.

Keserű vackorba haraptál, hogy ily morcos a hangod. Ne engem okolj Süsüt!! Ő a körte felelős. :D
Vissza térve a kérdésedre, hogy miért engedhetik meg maguknak.....talán azért mert akiknek szól pont olyanok amit most felvázoltál itt, .

Értem, akkor talán én homoszexuális vagyok:)
Hát ez egyre jobb:D
 

DeletedUser

Vendég
A Sacro barbi-val arra utaltam, hogy te ártatlan barbi vagy akit a bűn véletlenül sem érintett meg.

Vegyük le az idézetedet és akkor maradjon csak a többi.....
 

DeletedUser11266

Vendég
Képzavar.

Őszintén megvallva eddig nem nagyon olvasgattam a régebbi hosszadalmas hsz-eid.Viszont egy ominózus skype beszélgetést küldtek át nekem a minap. Azon felháborodva és annak okán vettem a fáradtságot a visszaolvasáshoz.

Párat kiollóztam a teljesség igénye nélkül:(tegnap is, és perpillanat is sűrűket pislogok)

"Azért valami baj van az identitásoddal, észrevetted mert hiába akarsz vonzódni a szőkékhez neked még ez nem megy a való életben. Talán ezért váltottál a melegséget árasztó klánvezérekre inkább itt az álmok földjén . Hát igen ez minden napos volt a Cézárok idején. Most már tudom honnan jött a RED MAKI is."

"Meghagyom ezt a hódolóidnak!! Talán ezzel a testtel azért vagy jó a melegséget árasztó klánvezéreknél és nem a csajoknál."

"A néger azért jön vissza álandóan neki, mert a szőkéknél mindig felsűl és ilyenkor zsiráfként nyúlik a nyaka és az este vége felé piros lesz a tenyere is.
Meg azért is mert az afrikai nyalóka jobban csúszik a melegben mint az érdes Terror pálcikás ami néha megköszörüli a torkát.
Nos hiába azért ennek a kis piros Makinak csak születni volt nehéz. Már az anyatejjel ( biztos?? ) magába szlopálta a tudást minden csepjét a nagy lila menydörgőgyikból."
 

DeletedUser15172

Vendég
Értem, akkor talán én homoszexuális vagyok:)
Hát ez egyre jobb:D

Ezt te mondod magadról, silány próbálkozás a kizáratásra! Idekint azt hazudsz amit akarsz, tudom milyen alattomos nyuszi vagy! Én utálom a rossz arcú embereket, s valamiért nem is jövök ki velük!
Egy érdekes példával jönnék elő érzékeltetve a rossz arcúságod! A jelző érthetőbb, ha elolvasod, s talán nem próbálkozol a kizáratásommal amiatt.

Egy klántársad aki ezen a szerveren veled és melletted kezdte a vezérkar tagja volt(nevezzük J.Doe-nak), legfőbb bizalmasodként! Nevét is csak korábbi szerverekről ismertem meg! Nem voltam vele jó viszonyban, sőt a kirobbantó oka volt a Zéta & Titkos konfliktusnak(bár a közvetlen szomszédság eleve magában hordozta a balhét, mert soha nem voltál hajlandó az eredendendő 'Zéta' területről egyeztetni).
Az alvezéreddel eléggé összekaptunk! Nem félt sem Thomaxx.-tól, sem tőlem! Ezzel a játékossal a vitánk kiszélesedett és te beleszóltál, élezted a helyzetet tovább. Faluért felkínáltál kártérítésnek néhány ezer nyersit, ami a nemesre sem elég, nem emlékszem pontosan, de nem is lényeges, a fontos, hogy megalázó alkuajánlatot tettél! Azt hiszem eléggé megaláztalak benneteket viszonzásul, mert szépen foglaltam egyedül az egész klánodtól! Ez a játékos nem félt tőlem, TI mind féltetek! Packáztam veletek és közben óriásira nőttem rajtatok! Nevetségesek vagytok, egy teljes klán egy játékos ellen, amikor a V1 óta ismert, hogy lehetek én bármilyen jó, ha egy klán akarta volna szétszed! Persze akarással nem is volt gondotok, de a kivitelezéshez nem lúzerek kellettek volna! Armageddonnak csak csúfolni lehet az akcióitokat, egy játékosod van akinek valamilyen köz lehet a játékhoz, de őt meg is dicsértem üziben, a többi az lúzer! Egyedül, erősítések nélkül intéztem a sorsotok! :)
J.Doe-nak írtam később és higgadtan átbeszéltük a dolgot, mindent átolvastam, azt is amikor még nem én játszottam! Mint lenni szokott a kommunikáció csodákra képes! Megbeszéltük és kölcsönösen elismertük, hogy tévedések és félreértések, ha mások nem szólnak bele, biztos, hogy nem fajulhattak volna el!

J.Doe családjában daganatot diagnosztizáltak(mivel lényegében csak mi tudjuk kiről is van szó, és ez egyikőnknek sem új információ, sőt több csatornán keresztül is kiderült, hogy nem kitaláció, ezért osztom meg név nélkül)! Megírta neked és a klánnak, hogy feladja a játékot és a faluit a ZÉTÁ-ra hagyja. Neked megírta azt is miért! Te az egész klánt ellene hangoltad és nem fogadtad el, hogy valaki abbahagyja a való élet miatt a játékot! A klán előtt gyávának nevezted és valamivel plusz még vérig sértetted vagy csak felbőszítetted őt! Ezért kilépett tőletek és tőlem kért meghívót és írt végrendeletet rám hagyva a faluit! Nem tudtam semmit és örültem, hogy gyengültök! Közben azért elértek az információk hozzám is! Egy zétás levele amiben árulótól kezdve minden volt, kezdve a trágársággal is, azt merte visszaírni a levélíró korára utalva, hogy "taknyos vagy még "! Te is láttad a levelet és még úgyis a supportra dobtad, hogy mindkét játékos büntit kaphat, hiszen a célod a kizárás volt támadhatóan! Mennyire etikus? Ez nem volt egy percig sem kérdés!

J.Doe-val sikerült nekem is beszélnem. Én végig azt mondtam a V13-on, hogy nem érdekel semmi és senki, de a dolog megérintett!
Megkerestelek skypen és kértelek, hogy a játékos nevét ne keverjük bele a kettőnk háborújába! Felajánlottam, hogy nem foglalok tőle a Zéta-é az összes falu, de ne mocskoljátok be a játékos nevét! Megnyugodva tudja a játékot abbahagyni, nekünk meg talán könnyebb lesz a tükörbe néznünk! Kinevettél!

A te egyik vezéred hogyan merészelt egyáltalán egy percre is neked ellentmondani! Gyáva és áruló bizonygattad! Nem érdekeltek a körülmények, nem érdekelt, hogy bárki tévedhet és nem nézted a körülményeket! Nem is tudom miért én akartam egyáltalán megoldani a problémát? Nem az én társam volt és az imidzsem amúgy is romboltad elég szépen!

Nem tudtam mit eszeltél ki közben! A support-ot megint kihasználtad, s ha nem fordulna fel a gyomrom akkor azt mondanám, hogy zseniálisan! Megkérted a párját(hiszen ők nem csak a klántársaid, de a személyes ismerőseid is voltak), hogy reggeljen a v13-ra egy új faluval arról a gépről és így ráfoghattad, hogy multizik és kizárathattad! 1 napos accal, nem is értem miért nem volt feltűnő.
Én nyugalomról és megértésről beszéltem, míg te olyan voltál a beszélgetés alatt, mint egy diktátor akivel egyik embere szembe mert fordulni egy pillanatra!

Nem akarom futtatni magam és nem érdekes az én szerepem, de a tied igen! Emberséget kérem számon! Én megtehettem volna, hogy nem vagyok rá tekintettel!
Kizárattad és megint sikerült elérned, azt amit én hirdettem magamról! Arctalanul és távolságtartással akartam játszani, akit semmi és senki nem érdekel! Te társakkal játszol, de csak használod őket és nem valódi társak ezek! Én több társat szereztem ebben a játékban mint te valaha is fogsz! Én elmondhatom, hogy küzdelemben is sikerült jó kapcsolatokat találnom, még úgyis, hogy ellenségek voltunk és összevesztünk, acsarkodtunk ... Amikor viszont megnyugodtak a kedélyek képesek voltunk elnézést kérni, tudtuk, hogy nem vagyunk mi sem tévedhetetlenek és kölcsönösen érdekeltekké váltunk a megegyezésre! A megegyezésből bizalom lett és a végére már kötődtem én is, bár ezt csak halkan ismerem el.
A megbízhatatlanság jelzőt sikerült előhoznod újra- és újra, hiszen sokan irigykedtek rám és/vagy nem ismertek és könnyen hittek neked, hiszen én nem igyekeztem az ellenkezőjét a viselkedésemmel is igazolni! Arrogánsan toltam és jól tettem! Sok egót romboltam le és nézniük kellett, hogy valami működik aminek nem lenne szabad.

Ez elég hosszú lett! Biztosan megpróbálsz majd mosakodni, megpróbálsz majd besározni, lehúzni a mocsokba, ahol létezel!
Elég deformált fejed van Quasimodo és értem én, hogy emiatt elszenvedett sérelmeket ebben a játékban próbálod meg kompenzálni!
Sajnállak! Légy egy kicsit jobb s mások előtt is elfogadhatóbb lesz a fejed!
Mielőtt még visszavágsz tudod, olyan raptorosan, emlékeztetnélek, hogy nem egy klántársad volt aki elő nemesezte faluját nekem amikor abbahagyta a játékot! Nem beszélgettem és nem voltak haverok! Viszont téged ismertek, tőlem jobban ismertek! Amikor abbahagyták a falujukat kérted tőlük, na ehhez már nem asszisztáltak! Abbahagyták miattad és klánjukra hagyták a falut, de nem te rád! Megint tudod kikről és miről írok!
Az is szép és gusztusos volt amikor megírtad nekem, hogy bármit idézhettek, te úgyis letagadod! Magyarul: Hazudni fogsz!
Most várom mit találsz ki.
 

DeletedUser11266

Vendég
Elnézem neked ezt a gennyet, mert a fentebbi hsz-em megjelenése előtt kreáltad.

Csak végigolvastam.

" megpróbálsz majd besározni, lehúzni a mocsokba, ahol létezel!"

J.Doe semmit nem közölt velünk a magánéletével kapcsolatban.
A párja pedig jó párszáz kilóméterrel arréb lakik(dual acc., te idióta).Ő saját maga regelt egy új acc.-ot a saját gépéről.
Mondjuk a fáradságot nem vetted, hogy tájékozódj.

Szégyelld magad a hsz-ed minden soráért.
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser15172

Vendég
Elnézem neked ezt a gennyet, mert a fentebbi hsz-em megjelenése előtt kreáltad.

Csak végigolvastam.

" megpróbálsz majd besározni, lehúzni a mocsokba, ahol létezel!"

J.Doe semmit nem közölt velünk a magánéletével kapcsolatban.
A párja pedig jó párszáz kilóméterrel arréb lakik(dual acc., te idióta).Ő saját maga regelt egy új acc.-ot.
Mondjuk a fáradságot nem vetted, hogy tájékozódj.

Szégyelld magad a hsz-ed minden soráért.

Megszoktam és megírtad, hogy tagadsz bármit is írok! Szégyellem magam, hogy akkor tovább játszottam egy szerveren veled.

Azt is tagadod, hogy mi erről beszélgetünk skypen?
Azt is tagadod, hogy kizáratattad?
Azt sem ismered el, hogy lemondtam a faluiról és mindet átakartam engedni nektek?
Ha nem közölte veletek ezt, tőlem megtudhattad? Esetleg a saját szememnek ne higgyek?
Mond azt, hogy nem írtam meg neked! Nem bizonygattad nekem, hogy milyen árulás amit tett?
Igaz én elismertem, hogy nem volt szép amit csinált, hogy első dühből kilépett, de kértelek, hogy légy a helyzetére tekintettel.

u.i.: Nem írtam volna le, ha nem próbálnál megint valakit kizáratni és belemagyarázni valamit amit nem mondott!
Elég sok megengedhetetlen dolgot írtunk mi már egymásról, nem mentegetem egyikőnket sem! Gondolkozz el egy kicsit azon amit fent írtam. Gondold át, hogy megéri ezt egyetlen játék is?
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser15172

Vendég
Redsacro törlöm mindkét hozzászólásom, mert valóban egyetértek, hogy genny! Nem tartozik a kinti fórumra, de neked tudnod kell, hogy van egy szint, van egy határ amit nem léphetünk át. Ennyit nem ér meg a játék, falu, klán és egész hóbeleblanc. Össze lehet veszni egy semmiségen is, de képesnek kell lennünk bármikor elismerni, hogy tévedtünk!
Nem célom a lejáratásod! Nem érdekel a V13 tovább. Megírta thomaxx., hogy ő sem foglalkozik veled tovább. Ő sem játszik!
Neked azonban el kell érned, hogy kizárják? Valóban?
 

DeletedUser11266

Vendég
Lassan írom, hogy te is megértsd! Sem te, sem ő nem közölt semmit a magánéleti problémáiról, és mellesleg nem is én zárattam ki.
Annak azért örülök, hogy a "saját gép-konspirációs" ezmefuttatásodról elég gyors lemondtál. Az a rengeteg idő amit belefeccöltél mind kárba veszett.

Térjünk vissza a kizáratásra irányuló szándékomra!

"észrevetted mert hiába akarsz vonzódni a szőkékhez neked még ez nem megy a való életben. Talán ezért váltottál a melegséget árasztó klánvezérekre inkább"


A két játékos, Frost és Budgie kikéri magának ha akarja.

Két szőke barátnőm volt a való életben. Mindkettővel "normális" párkapcsolatot folytattam, és "normális" okok miatt fejeztük be.
Az egyik azóta halott. A másik pedig itt vásárhelyen ismert NBI-es női kézilabdázó.

Soha tőlem nem láttatok olyat, hogy játékosok magánéletében vájkálljak, találgassak! Azt hiszem, ezt én is elvárhatom!
Elképesztőnek tartom, hogy van képed háborogni. Főleg, hogy ehhez aztán neked az égvilágon semmi közöd!


Továbbra is keresni fogom a módját, hogy számomra megfelelő elégtételt vegyek!
 

DeletedUser

Vendég
Nem látta valaki a Körte Felelőst????
Pedig mostanában csak úgy zöldel a skype-ja 0-24-ben. :D

Ha nem akkor válaszolok Sacro Best ofjára.
Látom olyan műzseni vagy aki csak mások műveit tudja idézni a sajátjait nem.
Pedig jó kis show lenne az is.
Azt írtad a supportnál az ilyeneknek lehet, hogy protekciója van. Hát ha így is lenne akkor meg miért nem tanulsz és miért akarod minden áron kihúzni a piros gyufát.
Mindig széllel szembe akarsz......Látod írtam a gyűlölet rossz tanácsadó....elárultad egy gyenge pontodat amit megmutattál most a világnak.

De azért köszi, hogy leporoltad néhány ékes és kifinomult hozzászólásomról a feledés porát.
Mint mondtam veled befejeztem a konfliktus, bár látom ezt nem akarod elfogadni vagy megérteni. Hiába mentél csak azért az RFG-be, hogy megszervezd a te nagy előadásodat a TT fiók ellen. Leírom még egyszer ha nem voltam eddig világos:
ÉN ELVEKÉRT HARCOLOK NEM FALUKÉRT! Ezért soha sem tudtok legyőzni , még ha befoglaljátok az összes falumat is.

Tényleg Kanadában ilyenkor van körte?????
 

DeletedUser15172

Vendég
Lassan írom, hogy te is megértsd! Sem te, sem ő nem közölt semmit a magánéleti problémáiról, és mellesleg nem is én zárattam ki.
Annak azért örülök, hogy a "saját gép-konspirációs" ezmefuttatásodról elég gyors lemondtál. Az a rengeteg idő amit belefeccöltél mind kárba veszett.

...

Sőt nem is beszélgettünk egymással skypen?
Nem is győzködtük egymást elég huzamos ideig! Nem is te közölted velem beszélgetés közben, hogy veszélyes,tűzforró az acc.? Nem te tájékoztattál, arról, hogy a játékost feltehetően zárolták is pont abban a pillanatban?
A többi klántársad lehet nem tudod róla, de te tudtál, ha mástól nem, hát tőlem, de tagadod valamiért! Talán kényelmesebb számodra,
sok mindent nem kötöttél eddig se a klánod orrára vagy sok mindent meghamisítottál!
Nem tudom mennyire igaz ez a dual acc., lehet az. Az is lehet, hogy valóban kitaláció, bár ezeket a leveleket a te klántársaid közül is sokan megerősítették, hiszen voltak hozzá együtt érző üzenetek, amiket továbbított nekem a helyettesítő! Ezek szerint nálatok a zétánál semmi sem biztos! Egy biztos, hogy hazudsz nekem most is, ezek szerint a többi is igaz lehet!
Azonos gép elméletről letettem? Nem érdekel, mert csak ennyit hallottam, hogy rábeszélted a társát, hogy reggeljen egy accontot amivel kilehet záratni! Sikerült és te 'tudattad velem, hogy kizáratás alatt van', bár lehet az elsütő billentyún nem a te ujjad volt, de adtál rá parancsot.
A beszélgetésünk ideje alatt lett zárolva a fiókja és az indokai is be lettek nekem másolva!
Én buta voltam lehet, mert nem is tudtam, hogy ketten viszik J.Doe accját, de úgy látszik, mégis emberibb egy kicsit. Lehet kitaláció a történet is, de az, hogy mindent tagadsz azt az elfogja hinni aki most olvassa, de te tudod a legjobban, hogy mi hangzott el és tisztában vagy vele, hogy hazudsz. Ha csak nem te is egy dual fiókból játszol és így hiányos az emlékezeted.
Nem törlöm a hozzászólásom, talán lesz olyan klántársad aki majd elismeri és elmondja mi is történt nálatok!
 

DeletedUser11266

Vendég
"miért nem tanulsz és miért akarod minden áron kihúzni a piros gyufát."

Kérdést vetsz fel, és válaszolsz is egyben.

"ÉN ELVEKÉRT HARCOLOK NEM FALUKÉRT! Ezért soha sem tudtok legyőzni"

Jobban figyelj oda!

...mert gondolom azért azt nem hiszed, hogy a több ezer játékos közül ez csak a te privilégiumod:)

Szeddj össze még közhelyeket, és győzz meg, hogy uralod a szellemem!:)
 

DeletedUser

Vendég
Te állandóan szellemeket látsz és szellemekkel harcolsz. :)
Nem is értem miért nem Red Ghosbuster a neved. :)

Mit írtál? Nem csak az én privilégiumom ( megint ezek a latin kifejezések mint a MELLTARTÓ-s Klán :) )
A volt klánod fénykép albumában még fiatalnak tűntél és már most elkezdtél klimaxolni? Bár ilyen hideg éjjeleken jól jöhet a hőhullám neked. :)
Bár erről a Zöld körte faló tudna mesélni milyen is a hideg Iglu Országban. :D Biztos azért van mostanság lefagyva a mosoly az arcáról. :D
Talán ha ezzel a hőhullámmal felmelegítenéd a közös barátságotokat akkor végre füst szállhatna újra a kis fagyos noziából. :)

Látom elkezdted feszíteni megint a húrt.
Mielőtt még jobban belelendülnék elugrok inkább a kis kocsmámba egy Mohito-ra.

De addig is itt hagyok még egy közhelyet, legyen min elmélkedni," kutyából nem lesz szalonna még ha balettcipőben kelleti és illegteti is magát ". :)


A nagy Körte pusztítót még mindig nem látta senki???? Lehet, hogy odafagyott az iglukunyhójához???? :D
 

DeletedUser11266

Vendég
Hát ez nem közhely volt, de szinte lényegtelen. A fogalomzavar szinte állandóan jelen van nálad:)

Viszont most olvasom, mindketten befejezitek?:O Ismét? Negyedjére is?:D
Óóó hát sajnálom, és a "vak" ostoba társaim is. Fél éve gyúrunk rátok és erre ti...

Na mindegy, akkor elkezdünk gyúrni most már az igazi nemesvadra:)

Nektek meg ennél több sikert kívánok a mátrix-on kívül!:D
 

DeletedUser

Vendég
Hát a csúcson kell abba hagyni, és így végre fényhez juttok. De talán többször csináltál már itt klánt magadnak mint ahányszor én abba hagytam. :) És a végén az ellenségeinkhez mentél duzzogni mert valaki azt hitted elvette a játékodat. :)
Mivel ezt a kis Rx3 és MH jóindulat Bt soha sem hitte el ezért nem is mondok inkább semmit sem de talán most már kezd derengeni a kis agyatokban ( bár azt mondják a raptoroknak több volt mint az együgyü zöld egynyakasnak) , hogy ezt el....nem kicsit...nagyon. :)
Viszont mint mindig lemaradtatok az adásról mert állandóan Mesefilmeket néztek itt a V13-on.

Bosszúért lihegsz kis Raptor de mint általában ez most sem jöhet már össze. :)
Szellemekkel harcolsz mint mindig. :)

"Továbbra is keresni fogom a módját, hogy számomra megfelelő elégtételt vegyek!"
Nos mint mondtam ezzel csak óvatosan mert a betege leszel a bosszúnak és a végén még szegény Süsüt is eladod Iglustul a fekete oldalnak. :)
 

DeletedUser

Vendég
Köznyelven szólva, mintha az ember az oviba lenne.

De azért az erőfittogtatásnak nem ez a módja.....
 

DeletedUser

Vendég
Hát ha meghívsz a fergeteges buliban akkor ott adjuk le az energiánkat. :D
 
Fent