DeletedUser
Vendég
Sok sikert Spártások
a V20 a tietek, nem hiszem hogy indul komolyabb ellenfél!
Olyan jó Téged cukkolni![]()
![]()
![]()
Sok sikert Spártásoka V20 a tietek, nem hiszem hogy indul komolyabb ellenfél!
![]()
A beállítások nem rosszak a fake limit ami gond.
Egyébként pont egy félórája írtam rá Vigyorira skypon,hogy nem hogy csinálnánk már vmit egyszer ketten.Én délen mindenképp összeszedek egy csapatot.Nem is rossz játékosokból,mert csak annyit kérek,hogy az elejét tolják meg,onnantól virágzik a lóhereA merőkanál a lényeg.
A v18 már nyerve van,igaz a top1 csávó egy parazita!Semmit nem tett és nem is fog az MHC-ért.
Mondjuk ez kutyául nem számít ott.Le is mondtam minden...sz@rságról.Respii persze örömmel el is vett mindent!Azonnal
Ejj pedig Szegény Darki ide adta amije volt
Csak nem bíííírom bevédeni
Vissza térve a 20-as szerverre,lesz egy klán még a Spártán kívül!
A beállítások nem rosszak a fake limit ami gond.
Egyébként pont egy félórája írtam rá Vigyorira skypon,hogy nem hogy csinálnánk már vmit egyszer ketten.Én délen mindenképp összeszedek egy csapatot.Nem is rossz játékosokból,mert csak annyit kérek,hogy az elejét tolják meg,onnantól virágzik a lóhereA merőkanál a lényeg.
A v18 már nyerve van,igaz a top1 csávó egy parazita!Semmit nem tett és nem is fog az MHC-ért.
Mondjuk ez kutyául nem számít ott.Le is mondtam minden...sz@rságról.Respii persze örömmel el is vett mindent!Azonnal
Ejj pedig Szegény Darki ide adta amije volt
Csak nem bíííírom bevédeni
Vissza térve a 20-as szerverre,lesz egy klán még a Spártán kívül!
Szevasz!
Igen jövök. Valahonnan valamikor. De jövök.
Te is érdekes ember vagy Roki , amíg vitted a falvaimat addig lehetett veled beszélni ,aztán annyi.
Egyébként is önként adtam és örömmel
Nem kel ajnározni vigyorit, sem pedig a tetszésére lesajnálni engem ^^
Sajnos engem a hírem ott már megelőzött, így nem is volt ember aki támadott volna, nemcsoda hogy unalomba fulladt a 18-as játékom
Az a pár búgócsiga akit elmajszolgattam nem jelentettek valami nagy kihívást ott sem....
Az meg hogy Téged támadnak ,és nem engem,az megint csak arra enged következtetni ,hogy k@va jó játékos vagyok és ezt többen tudják Rólamhiszen csak akkor mertek bepróbálkozni,amikor a profilomra heccből felraktam a game over feliratot,mert már nagyon hiányzott egy kis izgalom......De így se értem el semmit, mert az első buktatások után abbamaradtak a próbálkozások
vigyori akivel nem játszottál ellenfélként arról ne alkoss véleményt.
A "sebzett vadkan" azért túllőtt a célon, Te sebezve még nem láttál sehol sem
Egyébként a veszély ösztönzőleg hat rám, mivel alapvetően lusta természetű vagyok , de ha rákényszerítenek ,szívesen alkotok
Így lett lezúzva ott az INSOS Theodorik is általunk![]()
Az A-K-SZ készen áll.![]()
Még pár csapat bejelentkezik és egész jó kis csatározások lesznek várhatóak![]()