Velké Madarsko
aki tud szlovákul, az tudja hogy ez Nagy Magyarország-ot jelent,
ilyen klánnévvel szerintetek kihivást jelentünk szlovák szerveren?
biztosan! ott rühellik a magyarokat
klánt szervezünk a következő szlovák szerverre, felvidéki magyarok közremüködésével, akik "tolmácsolnak" és magyarok!
tegyük félre a kicsinyes egymás elleni problémáinkat és EGYSZER álljunk ki egymásért, mi MAGYAROK!
duál acc párokat várok, akik valóban aktivak és hozzáértők, s itt lehet bizonyitani hogy ki mekkora profi
a jelentkezők kérem keressenek v34-en Alexkaa2001 accban!
1,Ez egy vicc amit ide leírtál

aki bizonyítani akar és profi az nem duálozik

nincs rá szuksége
2, Az hogy szlovákián ruhelik a magyarokat egy másik baromság..(persze van kivétel) De ez csak tipikus Ős-sutyó-bunkó emberekre jellemzo. Ős-sutyó-bunkó emberek meg a magyarok kozt is vannak,mint ahogy minden nemzetnél

Ezt nem a nemzetiség befolyásolja szerintem hanem a szulok nevelése és az alany agyának a mérete

Aki meg le áll vitatkozni egy szlovákkal hogy má pedig ez magyar fold volt anno az semmivel sem kulomb a másiknál...ien alapon anno magyar ország nem magyar fold volt...
és tudod a te és a hozzád hasonló felfogású emberek rontják legjobban a helyzetet a kulfoldi magyaroknak..majd ti megmutatjátok..a szlovák szerveren..Mint a fradisták mikor eljonek Dunaszerdahelyre (DAC) mérkozésekre huligánkodni belekotnek minden szlovákba.verekednek...bla bla mert ok a valakik..és ennek hálájára brutálisan megvernek egy felvideki not kárpótlásként.. bezzeg mikor Szavazni kellet, xy jogokról a kulfoldi magyaroknak...Azt le szavaztátok ...
én itt élek tudom perfektul a nyelvet élettben nem volt konfliktusom szlovákokkal,szlovák sulikat végeztem,Pozsonyi foci klubokban is fociztam,kis milliószor bulizni járok oda,barátaim, barátnom volt szlovák szóval sokat mozogtam koztuk...
véleményem errol a mennyunk szlovák szerverre nagy magyar ország klán nével arra utal amire a tobbiek a másik topikban már tobszor utaltak, miszerint te is egy
Ős-sutyó-bunkóemberke vagy minimális sutnivalóval ....
Kb ez a véleményem a nagy terveidrol...
Bocsi ha sérto voltam... De sérto a te felfogásod is..