Kobiak

  • Témaindító Deleted User - 1528109
  • Kezdés ideje

Deleted User - 1528109

Vendég
kobiak.png
Egy roppant érdekes alanyt hoztam most is nektek, akit bizonyára többen is ismertek. Az alany nem más, mint a(z) Atlantisz vezetője, Kobiak ! Kellemes időtöltést kívánok mindenkinek!

Stormbringer:
Kedves Kobiak,
Köszönöm szépen, hogy elvállaltad az interjút.
Első kérdésem az volna, hogy érkeztél meg a játékba? Melyik világon kezdtél, hol hallottál a Klánháborúról először, egyedül jöttél-e vagy sem?

Kobiak:
Hello Stormbringer!!! Én köszönöm szépen az interjút!
Az interneten találkoztam a Klánháborúval, egyedül jöttem és a V1 kezdtem ami ugye nem ma volt már.

Stormbringer:
Hogy kerültél be ott egy klánba? Meddig maradtál azon a szerveren? Elég hosszú volt..

Kobiak:
20th August 2008 - 22:00:01 léptem be az akkori Night Dragon Warriorsba és
11th November 2008 - 04:00:02 kiléptem onnan, kiraktak vagy megszűnt. Már nem emlékszem pontosan, mivel nagyon régen volt már és azon a világon a több játékosok miatt több klán volt, így összesen 8 klánban voltam, hiszen egyedül voltam, tehát nem ismertem senki és ezért verődtem összevissza a szerveren. Ebből adódóan az is biztos (bár mondjuk nem emlékszem rá pontosan, de valószínű) hogy sokszor kezdtem újra a szerveren.
16th June 2009 - 07:00:01 be is fejeződött az első szerverem, nem volt semmi maradandó utánam.

Stormbringer:
Kiket ismertél meg ott? Van olyan barátod, akivel mindmáig tartod a kapcsolatot?

Kobiak:
Kimondhatom nyugodtan azt, hogy onnan szinte senkit nem ismertem meg és senkivel nem tartom a kapcsolatot. Maradandó kapcsolataim azóta lettek. Meg is említem azt a személyt, akit nagyon régóta ismerek a Klánháborúból, ő Lacko36. Őt már több mint 7 éve ismerem, de mellette még nagyon sok harcos taggal jó viszonyt ápolok. Ám sajnos van olyan is, aki már nincsen köztünk.. pl Nagyincze :( a játékból az egyik legnormálisabb játékosnak ismertem meg. Tőle nagyon sokat tudtak volna tanulni a mai játékosok abból, hogy mi a tisztesség és a becsület. Nagyon jó viszonyba voltam vele sok tanácsot, ötletet kaptam tőle amikért a mai napig hálás vagyok. Talán egy kicsit érte is játszok a mai napig.

Stormbringer:
Melyik világ volt az, amelyiken a legtöbbet tanultad? Mit tanultál ott és ki ellen?

Kobiak:
Mivel nagyon-nagyon sok világban megfordultam ezért erre így válaszolnék:

V15 ott azt tanultam meg, hogy milyen egy virtuális közösséghez tartozni. Az volt az első Atlantiszos szerverem, ezért köszönettel tartozom Tirantenak.
V28 ott azt tanultam meg hogy milyen irányítani egy közösséget, egy csapatot, egy klánt, ahol 2.helyen végeztünk. Bár nem győztönk szervert, de a mai napig, mint Atlantiszos vezér erre nagyon büszke vagyok, bár ehhez hozzá tenném, hogy nem én vagyok az Atlantisz alapítója, én csak "örököltem" a klánt, annak a nevét.
V46 ott azt tanultam meg, hogy milyen az amikor elárulnak vagy nem hisznek bennem a játékosok, mint vezér. Ott ismertem meg az egyik, hanem a legnagyobb ellenfelem -Conquistador- akivel nagyon jókat harcoltunk. A társai is nagyon jók voltak, nekik is jár a tiszteletem. A harcok végén megköszönte az izgalmas játékot, amit végül ők nyertek meg ellenem.
v53 ott azt tanultam meg, hogy milyen az amikor nagyon sok jó játékos jön össze több klánból, és konkrétan nem lehetett ellenfelünk mert olyan erő volt abban a klánba.. Nagyon élveztem a játékot és éreztem az erőt is és az egységet is a klánban.

Stormbringer:
Volt-e mentorod, aki segített neked megtanulni a játék csínját-bínját?
Melyik szerveren tanultál meg először nemesvonatot vágni?

Kobiak:
Mentorom, ha jól emlékszem nem volt. Ellenben nagyon sok játékostól tanultam sok mindent, amiből lett egy saját játékstílusom, ha lehet ilyent mondanom. Ám a legtöbbet még mindig a fent említett játékostól. Nagyincze-től tanúltam. :( Töle a legtöbbet. Bár nagy szomorúságomra, soha nem voltam vele egy klánban talán azért lehetett ez, mert akkoriban még nagyon zöldfülünek számítottam.
V15 tanultam meg vágni először, de nehezen éreztem rá, így nem elsőre jött össsze. Ezen világ óta már nagyon ritkán hibázok.


Stormbringer:
Hogy csöppentél bele az Atlantisz klánba?

Kobiak:
V15 on vette fel velem a kapcsolatot Tirante, az akkori egyik ATL. vezér, hogy nincs-e kedvem menni hozzájuk az Atlantiszba. Mivel akkor még igazán zöldfülü voltam és főleg egyedül is játszottam, igy persze hogy egyből ugrottam az ajánlatra. Nagyon örültem ennek lehetőségnek, mert végre tartozhattam valakikhez, egy közösséghez. Azt viszont nem gondoltam volna akkor, ami később bekövetkezett egy két világ után, miután az idősek abbahagyták és nekem adták át a stafétabotot, hogy én vigyem az Atlantisz klánt tovább mint hagyományt.

Stormbringer:
Az akkori tagok, atlantiszosok hogy fogadták azt, hogy te lettél a vezérük?

Kobiak:
Mivel hogy nem sokan maradtak a régiek közül, ezért ezzel a résszel nem volt gondom. Azzal ,már inkább hogy hogyan szerezzünk új tagokat. És itt segitett nekem sokat lacko36 és Saketal mert azt én megígértem az akkori vezetőségnek főleg Tirantenak hogy leszünk egyszer még a dobogón.
V15 után sok világban megfordultunk, hisz kerestük a harcosokat, akik megérdemlik hogy ott lehessehek ebben a közösségben, majd jött a várva várt siker V28-on, ahol megérkeztünk a második helyre. Az akkori egy jó kis csapat volt.
Csak hogy néhány nevet említsek..: Ballon ő volt a Tyúkanyó :) lacko36, nasa77, slywer akik szinte mindenhol abban a klánban voltak, ahol én. Nekik nagyon sokat köszönhetek, hogy létrejött ez a dobogós helyezés.
V28 ismertem meg DJ-t mint szövetséges, akik nélkül nem értünk volna oda a második helyre. Ezúton szeretném nekik is megköszönni a segítséget és az izgalmas harcokat.

Stormbringer:
Ezekkel a játékosokkal mindmainapig tartjátok a kapcsolatot?
Közülük kivel ütköznél meg legszívesebben 1v1ben?

Kobiak:
Igen tartjuk egymással a kapcsolatot. Bár azt hogy a játékosok tartják-e egymással azt nem tudom.
Néhányan a közösségi hálón is ismerőseim, de egyedül Saketalról nem tudok semmit.

Kívánságlistám pedig természetesen nekem is van ;)
1. -Conquistador- vele barmikor mert tiszteseges harcos volt hozza szerencsém
2. Witcher :)
3. Don Gábor
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

Deleted User - 1528109

Vendég
Stormbringer:
Mit tanultál az Atlantisztól az évek alatt? Mire tanított meg téged is a klán vezetése?

Kobiak:
Becsület, tisztesség, barátság. Ez jellemzi az Atlantiszt. Megtanított engem arra, hogy tudjak az emberekkel bánni, tudjak csapatban játszani.

Stormbringer:
Minden Atlantisz tag ezt vallja?
Kérlek meséld el, hogy mi történt v28on. Kivel háborúztatok?

Kobiak:
Akik jelenleg is velem mozognak azok igen, ugyan így gondolják. Igaz már nem vagyunk sokan a keménymagból. Ha most hirtelen mondanom kellene egy számot, akkor kb 8-an vagyunk a régiek közül velem együtt, akik évek óta állandóan együtt indulnak, de én mindig bizakodó vagyok hogy leszünk még egyszer sokan akár egy utolsó Világra is.
Egyébként engedd meg, hogy tegyek egy beharangozást. :) Ezúton szeretnék megkérni minden valaha volt Atlantiszost, hogy jelentkezzen nálam egy utolsó bulira az Atlantisszel.

V28 számomra az egyik legjobb világ volt. Akkoriban nagyon sok jó klán indult egy szerverren. Aki ott volt az tudja, hogy szinte minden nap volt buli, harc, foglalás oda és vissza. Magunk részéről csak annyit mondanék, hogy nekünk nem volt szövetségesünk azon a világon, szóval így mindenki minket ütött vágott.. Főleg DJ heaven akikkel a végén már szövetségre léptünk. Kb ennyire emlékszem arról a világról, mert megmondom őszinten, ez sem most volt.

Stormbringer:
Milyen beállítottságú a klán? Védekező vagy támadó? Miért?

Kobiak:
Nem tudnám pontosan megmondani, Ahogy a helyzet kívánja. 70% védekező és -30% támadó, de ahogy írtam, ez attól is függöt hogy régebbi lovagos rendszernél ki milyen fegyvert kapott elsőként, de inkabb védekező a klán.

Stormbringer:
Melyik volt a Te, illetve a klán kedvenc fegyvere?

Kobiak:
Fáklya mindenképp. Ha azt kaptad elsonek nagy bajod mar nem lehetett, hiszen a kezdo jatekosoknak is nagy segitseg volt akkor. Viszont nekem a mostani lovagos fejlesztés jobban tetszik mert itt én döntöm el, hogy miből milyen erős legyen a lovagom illetve lovagjaim. Most en dontom el hogy pl elso lovagom milyen legyen védekezo vagy tamado. Ha támado stilusu vagy akkor jobb, ha csak azokat fejleszted a lovagra illetve lovagokra. Ha meg védekezo vagy, akkor meg azokat fejleszted a lovagnak illetve lovagoknak. Itt jön ki igazán a saját stílusa a játékosnak.

Stormbringer:
Mit gondolsz a pérmiumról? Segítség-e az egy játékosnak?

Kobiak:
Számomra ez egy igen is érdekes dolog. Én egy nagyon regi jatekos vagyok valamilyen szinten pp ellenes de mivel valtozik a világ szinte mindenbe igy ez itt is elofordul, hogy valaki költ a játékra valaki meg nem, vagy pusztán kereskedik a tőzsdén. Igen is nagy segítség a világ elején abban ha sokat vásárol belole a akkor falu fejlesztesben nagyon sokat tud lendulni
kesobbiekben mikor meg tamadas eri pikk pakk vissza lehet huzni a falat 20 ra
Amugy meg mindenki arra költi a pénzét amire csak akarja ezert nem lehet senkit sem szamonkerni

Stormbringer:
Kit tartasz a magyar klánháború legjobb játékosának? Esetleg támadójának/védőjének?

Kobiak:
Erre pontosan nem tudok valaszolni. Sok jo jatekos van foleg a tamadoknal, de a védekezoknel kevesebb.
Én magamat sem mondom a nagyon jók köze a védekezőknél, de ha kell ínom neveket akkor:
támadoknál -Conquistador- , Powerhell, Extreme
Védekezőknél nem tudok neveket mondani ott nagyon sokat szamit a rutin az évek es nyugodtság. Én pl ilyen vagyok de nem vagyok a legjobb.

Stormbringer:
Ha őket dobja a gép a szomszédságodba, akkor mi az első dolog, ami az eszedbe jut?

Kobiak:
Először is hogy igazán aktivak és agresszivan jatszanak. Aki nem tudja ezeket kezelni az jobb ha újra is kezdi. Engem nem zavarna, ha ők lennének a szomszédaim, de szerintem valószínű, hogy békét kötnénk egyással :D

Stormbringer:
Mit gondolsz, te egy meghatározó játékos vagy a magyar klánháborúban?

Kobiak:
Én ugy gondolom, hogy igen, de errol a tobbi játékost kéne megkérdezned.
Én C Ligás szintu játékos vagyok ;)

Stormbringer:
Mit jelent a te szótáradban az, hogy C ligás?

Kobiak:
Ez még v53 ról kaptam egy játékostól, volt egy skype beszelgetes az akkori A.C és Ez van klán vezetése között ahol megbeszélték a teruleti elosztast, hogy ki merre haladjon. Ekkor jött létre az MNT közöttük, amit normálisan megbeszélt a két fél.

Tárgyalás szereplői
A.C. ból Pittyu44 a többi résztvevőre nem emlékszem, Ez van részéről meg Witcher. Akkor már az A.C és ATL. között baráti szövetség volt megbeszelve hivatalosan is. Errol szinte nem tudott senki egyetlen egy klán sem.
A tárgyalás végefelé mondta Witcher Pittyu44 nek hogy az Atlantisz egy komolytalan tarsulat soha nem nyertek semmit es nezd meg középre regisztraltak de ezzel csak az volt a gond hogy ezt en is hallottam skypon csak nem volt kint a becenevem es az Atlantiszos profilképem, amirol persze witcher nem is tudhatot, mert nem ismert. Erre Pttyu44 mondta neki, hogy vigyazzatok veluk mert van ott 10-12 jo jatekos is, akik nem adják ólcsón a falukat. Pittyu44 ki állt mellettunk és nekunk ezert szintén kötelező volt kiallni mellette.
Komolytalannak lettem nevezve, így találták ki ezt a nevet, hogy C Ligás . Röviden innen ered ez név "gúnynév".

Egyébként a teruleti targyalasnal Witcher azt akarta, hogy mi adjuk at neki a falukat szinte ingyen és erre Powerhell a tanum.
Pittyu44 megkerdezte tolunk utana hogy mi mit szeretnenk mi őket valasztottuk. Szoval ez mar a vilag legelejen le volt zsirosva az A.C es az ATL. között. Megbeszéltük, hogy aki egy kis idő múlva jobban áll, akkor őket átveszik a győztes klánba. Így kerültünk be páran a győztes csapatba:)

Stormbringer:
Számodra ki a legellenszenvesebb játékos a játékban? Miért pont ő ?

Kobiak:
Számomra nincsen olyan hogy legellenszenvesebb. Ámde azt kell tudnia mindenkinek, hogy nem kedvelhet mindenki mindenkit.Nekem az nem tetszik ami pl neha megy a külső forumon, ahol majd nem anyukázzák egymast a jatekosok. ez ami nekem nagyon nem tetszik.

Stormbringer:
Jó hogy említetted,
Mi a véleményed a külső fórumozókról?

Kobiak:
Tudnék írni róla érdekes történeteket..
Nekem konkretan nincsen vele bajom, de akkor lenne igazan jo, ha nem egymassal foglalkoznanak a játékosok, ahogy az elobb is írtam. Az egészséges vita az jó dolog, de annak is vagy egy határa.
Ezen kivul nekem tetszik a felület, latszik hogy van benne munka support csapatanak.

Stormbringer:
Visszatérve a játékhoz..
Az Atlantisznak van-e jövője? Melyik szerverre szeretnétek szervezetten beregisztrálni?

Kobiak:
Őszintén mondom egyenlore erre nem tudok pontosan neked valaszolni.
Szerver az mindegy lenne, hogy gyors vagy lassú
vagy éppen, hogy melyik szám alatt fut, de ahhoz hogy egyutt tudjunk indulni a klánnal. Ahhoz minimum kell a regi tarsulatból
15-20 tag, a mag ,plusz kiegészulve par uj harcossal es egy ket jobarattal.
Én pl ezen dolgozom, hogy ujra legyen ez a banda.
 

Deleted User - 1528109

Vendég
Stormbringer:
Melyik szerveren voltál kiemelkedő? Illetve miben? Támadásban vagy védekezésben?
Illetve, elég egy masszív klán az ATL. Mi ennek a titka, hogy az ellenfelek megszenvednek veletek?

Kobiak:
V28 ahol 3x kezdtem újra és végülis oda értünk a dobogóra.
V46 ahol egyedül harcoltam a Top1 játékos és a Top1 klán ellen
, amit vegul bár ők nyertek meg ellenem, de nagyon élveztem.
V53 icipici bakikon kivul nem tudtam nagyot hibazni. Itt ismertem meg szerencsétlen nevű játékost :)
Az egy kulon sztori lenne, hogy miben vagyok jó, de itt védekezésben és támogatásban voltam nagyon jó, legalábbis en ugy gondolom, de azert errol meg kene kerdezni a klántarsaimat is.

ATL. egy igazi barati tarsulat, ahol nem a vezérek döntenek, hanem tagokkal együtt közösen irányítjuk a klán életét.
Barátság, Becsulet, Tisztesseg, Tisztelet ezek nalunk az alapok es ebben van az erőnk, ha lehet ilyent mondani.
Én amúgy nagyon sok klán tudását elismerem, mind a multba mint a jelenben.

Stormbringer:
Mit gondolsz, vannak olyan klánok/játékosok akik irigykednek a sikeretekre?

Kobiak:
Mi számít sikernek? Mindig is voltak vannak és lesznek nálunk sikeresebb klánok. Mi őket mindig is tisztelni fogjuk. Az ATL. mindenkit tisztel, legyen az barki. Az eredményeket ugye nem kell meg magyarazni, akár legyen szó klánról vagy játékosról.
Tőlünk max azt irigyelhetik, hogy hagyományörzők vagyunk. V53 on ezt nagyon sok jatekos írta nekem, illetve mondta is skypon, amikor osszejott a sok klánból az ALH.

Stormbringer:
Hogy lehet nálatok valaki vezér, illetve hogy zajlik egy tagfelvétel?

Kobiak:
Mivel mar csak en maradtam itt a regiek közül, így ha lesz ujra ATL. igy azt én döntöm el, de azert megkerdeznék egy ket regi ismerost is ez ugyben. Mndig is voltak olyan játékosok akiket neveltem, tanítottam jatszani pl Mate26, Don Juve vagy gasampu. Rájuk nagyon büszke vagyok :) es arra is, hogy tőlem is el tanulhattak egy ket dolgot, mint en annak idejen. Most is vagyok egy klánban, amolyan tanacsado féle. Egyébként V58 on a RIAAban ott van egy tag, akinek szeretném majd egyszer átadni a staféta botot, ha eljön annak az ideje.
Remélem elobb vagy utobb elfogja fogadni :D :cool:

Stormbringer:
Mit gondolsz, mitől lehet kiemelkedő egy játékos?
Melyik volt számodra a legfurább szerver, amin játszottál vagy amiről hallottál ezt-azt?

Kobiak:
Ahhoz hogy valaki kiemelkedő játékos legyen kell egy pár dolog
1. Kitartás;
2. Tisztelet;
3. Hűség;
4 Becsület;

V53 volt a legfurább számomra, ott volt ám minden .. sok balhé a külső fórumon is, illetve sok ember is ki lett zárva, ezért vagy azért,
de ezt ti is tudjatok.

Stormbringer:
Szerinted milyen épületeket érdemes a szerver elején építeni? Mi a taktikád?

Kobiak:
Én elsősorban a bányákat tolom. Fát és az agyagot leginkább, és általában azok mindig ket szinttel magasabban is vannak nálam mint vas.
Mivel a vas sok helyet foglal és az elejen sok fát és agyagot használok a falu építésére. A vas számomra az első két napban nem fontos. Van nekem egy 18% termelős zászlóm is, igy az első két napban szinte csak a falumnak az alapjat kezdem lerakni minimális seregképzéssel. Sereggel bár rendelkezzem,de csak annyi van belole ami jol jon a farmolasra es gyujtogetesre. Arra törekszem ami szerintem fontos, ilyen például a rejtekhely. Minel elobb legyen 10-es szintu, a Fal pedig minimum10-es az istallo legyen minél hamarabb 3-as szinten. Kémek és a Könnyupacik miatt, illetve a gyorsabb farmolas erdekeben minden egység legyen kifejlesztve a kezdő védelem előtt. A 3. illetve a 4. napba a seregem alapjait tolom, csak azt, szinte minimal pont növekedés lathato nalam. Az hogy mibol hanyas szintem van azt nem szeretnem megosztani, ha nem haragudsz meg.
Erről egyébként talán pittyu44 tudna mesélni, hogy hogyan nez ki a falum az elején, mert ő helyelt mar engem a játék kezdetén és volt, amikor égnek állt a maradék haja :D:p.

Stormbringer:
Hol látod magadat néhány év múlva a játékban?

Kobiak:
Fogalmam sincsen. Annyit megígérhetek, hogy addig biztosan nem hagyom abba, míg nem nyom egy utolsó bulit az ATL. velem az élen!

Stormbringer:
Az ambícióid között szerepel az, hogy szószerint a csúcson (1. helyen) hagyd abba a klánoddal?

Kobiak:
Csúcson, na az lenne csak az igazi, de én beérnem azzal is, hogy a világ végéig küzdeni, harcolni és megmaradni. Jókat harcolni, győzni vagy büszkén elviselni a vereséget sosem szégyen. Eredményektől függetlenül szeretném majd átadni a staféta botot a kiszemeltemnek aki remélem el is fogja fogadni majd, de ez még egy távoli terv számomra addig a feladat uj jatekosokat keresni, a régieket elocsalogatni és csatlakozni azokhoz, akik még jelen vannak. Szeretnék egy pár jó baráttal összeaállni egy utolsó bulira a vezetésem alatt, egyéb ambícióim nincsenek.

Stormbringer:
Ha klán vs klán harc lenne, akkor te kivel küzdenél meg az ATL színeiben?

Kobiak:
hát erre is van egy kívánságlistám:

1. Régi Sparta ami bitang erős volt;
2. ASG Don Gábor vezetésével, amire szerintem nem lesz már lehetőség;
3. Ez van Witcher vezetésével, ha tényleg ez az utolso világ, ahol indul akkor ez sem fog osszejönni;
4. régi FS Lightrex vezetésével, remélem, hogy egyszer összejön;
5. Cotl -NooBLeadeR- vezetésével;
6. A.C. Pittyu44 vezetésével, az egy igazi becsuletes barati harc lenne;

Sparta azert szerepel az első helyen, mert ők nagy hatással voltak rám es egy korszak meghatarozó elemei voltak a Kh-ban. Valoszinu, hogy ellenük nem sok eselyünk lenne, de megérne egy harcot mindenképp.
ASG mert van királya :) vagy nem tudom.. :D
Ez van-al azért, mert úgy gondolom, hogy Witcher egy jó vezető és kirpobalnam magamat ellene, mint vezer a vezer ellen.
FS-t szinten nem kell bemutatni, ott a közös kapcsolatom a klánnal.. Nagyincze
Cotl sem kell bemutatni szerintem, kíváncsi vagyok, hogy milyen harcok lesznek V58-on.
A.C. meg csak úgy, barátokra mindig kell gondolni :p
 

Deleted User - 1528109

Vendég
Stormbringer:
Voltál-e már más klánban? Ha igen, mik voltak a benyomások? Miben másak a vezetési szokások, mint nálatok?

Kobiak:
Voltam igen.
Atlantiszba lazább minden, mivel ha ugy veszunk, az egy baráti bulis brigád.
Mig ahol voltam eddig, az egy kicsit hadsereges, de az is jó.
Atlantiszba szorakozni jarnak az emberek munka közben vagy munka elott vagy akar csak hetvegen. Nyomtunk egymasnak rizsat, napi dolgokat nevetunk, vigadtunk szomorkodtunk, egyutt. Ez az Atlantisz, ezért vagyunk masok, mint a tobbi klán.

Stormbringer:
Szerinted hasznos a lovasíjász egység? Te szoktad használni őket?

Kobiak:
Igen hasznos és is őket szoktam használni. :p :D

Stormbringer:
Klánvezetőként mi a véleményed a barbárfaluk foglalásáról? Jó dolognak tartod vagy nem? Miért?

Kobiak:
Ha bonusz falu, akkor mindenképp megéri, azon kivul csak akkor, ha vedekezo jatekos, akkor igen, mashogyan nem.

Stormbringer:
Honnan jött a kobiak felhasználó neved?

Kobiak:
Ez a becenevem kb 27 éve már:) Az egyik kedves gyerekkori barátom adta nekem egy filmsorozatból.

Stormbringer:
Mi a véleményed arról, hogy töpörödik a játékos állomány szerverről szerverre?

Kobiak:
Ha töpörödik térkép az sosem nem jó!! Nektek mint cég nektek sem jó kevesebb játékos, így kevesebb bevétel !!
Az olyan játékosoknak, mint én azoknak meg azert nem jó a kisebb térkép, mert relativan kevesebb harc lesz a szerveren, így rosszabb a játékélmény, na meg gyorsabban befejezodik egy világ.
Akik meg költenek a játékra, annak nagyon nagy eselye van megnyerni egy világot, játékosként, hogy top1 legyen. Már csak egy jó klánba kell csatlakoznia.

Stormbringer:
Szoktál-e használni scripteket? Ha igen, melyeket?
Ki mutatta meg, hogy vannak? Te találtad meg őket magadtól?

Kobiak:
Szerintem most sokan fognak meglepodni, de nem használok semmilyen scriptet.

Stormbringer:
Van valami mániád az egység gyártást illetően?
Pl, mint anno nekem - támadó faluba mindig csináltam egy íjászt, mert szerettem őket. :D

Kobiak:
Igen nekem is van hasonló mániám. Kos az szinte minden falumban szokott lenni, de a kedvencem a kardforgátó.

Stormbringer:
Milyen taktikával szokott indulni az ATL a szervereken?
Támadunk és nyerünk vagy védekezünk és szivatjuk a játékosokat?

Kobiak:
Egyik sem igazából. A cél annyi, hogy játsszunk egy jót, legyunk aktivak, azt majd kiderul mire lesz az elég ez.

Stormbringer:
Mit üzennél a kedves olvasóknak?

Kobiak:
Kitartást, büszkeséget, tiszteletet a másik játékos íránt. Legyen az akár a vezére, klántársa vagy az ellefele. Ha ezeket nem adja meg az egyik a másikanak, akkor elveszti az egész játék a szépségét és azt amiről kéne, hogy szóljon. Én ilyen vagyok és mindig is ilyen leszek. A Kh az magaba egy önismereti játék, ha itt képes valaki elarulni tarsait, kozosseget, ahol van, akkor a valo életben is képes rá az illető.
Minden világon győzzön a jobbik, az ügyesebb és az, aki igazán megdolgozik érte!!!!
Nem szégyen gratulálni a győztesnek
, ezt meg kéne tanulni sok mindenkinek, aki aktívan játszik!
Ezt üzenem a kedves olvasoknak.

Stormbringer:
Volna-e olyan téma, amit az interjú során nem érintettem, de szeretnél róla beszélni?

Kobiak:
Szerintem mindenről kérdeztél amiről te úgy gondoltad, hogy érdekes lehet az olvasók számára.
Azt azert tedd még hozzá kérlek, hogy a V53 győzelemért nagyon sokat tett Zalanboy ; Dr. Senkiházi mint vezető,
a közösség nekik nagyon sokat köszönhet.


Stormbringer:
Kedves kobiak,
Nagyon szépen köszönöm az interjút! További sok sikert kívánok neked és a klánodnak! :)

Kobiak:
Én meg köszönöm a lehetőséget.
Reméljük, hogy tetszeni fog az olvasóknak is.
Szép napot!:)
 

Tüptüptüp

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.671
v53 ott azt tanultam meg, hogy milyen az amikor nagyon sok jó játékos jön össze több klánból, és konkrétan nem lehetett ellenfelünk mert olyan erő volt abban a klánba.. Nagyon élveztem a játékot és éreztem az erőt is és az egységet is a klánban.

nem olvastam végig az egész interjút, de azért ez meglehetősen erősre sikeredett :D
 

Deleted User - 1534977

Vendég
Kobiak:
v53 ott azt tanultam meg, hogy milyen az amikor nagyon sok jó játékos jön össze több klánból, és konkrétan nem lehetett ellenfelünk mert olyan erő volt abban a klánba.. Nagyon élveztem a játékot és éreztem az erőt is és az egységet is a klánban.


én is kérek belőle!
 

Messala

Tőzsdecápa
A reakció pontszáma
2.181
A V-28 as rész miatt nem tudtam Like-olni bocsánat! Amúgy összességében tetszett!
 
Utoljára szerkesztve:

Deleted User - 1528109

Vendég
Végül is a definíciód helyes.

Ettől függetlenül, azért még én is gondolkodom, hogy mennyire helytálló az, ha egy Supporter troll. :D

Nem értem azt, hogy miért volnék troll. Tettem fel egy kérdést, amelyre a választ nem én írtam és szabtam meg, hanem a válaszoló. Ha ő így gondolja, akkor így gondolja. Hál' istennek, hogy nagyon sok riportom született itt létem során és nem érzem úgy, hogy bárkivel is trollkodtam volna avagy számára sértő kérdést tettem volna fel.
Tehát nyugtázva, nem vagyok troll és láthattátok, próbáltam több felől megközelíteni a riportot, mert hosszabb is lett, mint az eddigiek.
 

Deleted User - 1528109

Vendég
Kár hogy jegeled a riportokat Stormi, szivesen olvasgatjuk.
Ez is jó lett úgy mint a többi.
Köszönjük a munkádat :)

Egy ideig jegelem.
A következő közösségépítő elfoglaltságomat majd ünnepek után megismeritek. Én élvezni fogom azt is, de majd a részleteket később árulja el szerintem @Syntex :D
Az is lesz legalább ennyire izgalmas, mint a riportok. Nyilván, ha lesz olyan alany, akit érdemes interjúvoltatni, akkor állok elébe, de a heti rendszerességet nem fogom tartani és valószínűleg már nem is én fogok interjúvozgatni :D
A fenti interjúból idézve.. átadom a stafétabotot :D
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.082
Egy ideig jegelem.
A következő közösségépítő elfoglaltságomat majd ünnepek után megismeritek. Én élvezni fogom azt is, de majd a részleteket később árulja el szerintem @Syntex :D
Az is lesz legalább ennyire izgalmas, mint a riportok. Nyilván, ha lesz olyan alany, akit érdemes interjúvoltatni, akkor állok elébe, de a heti rendszerességet nem fogom tartani és valószínűleg már nem is én fogok interjúvozgatni :D
A fenti interjúból idézve.. átadom a stafétabotot :D

Minden interjúalany roppant érdekes, szóval csak keresned kell roppant érdekes játékosokat, és vannak alanyok.
 
Fent