Ki állítja meg az =E.F= -et?

DeletedUser14442

Vendég
ma meg tegnap 7 falut hoztam tőletek..de nem állok meg :)
 

DeletedUser

Vendég
Gratulálok hozzá:) 12 millásan? ugytudtam hogy annyira semmitértők vagyunk hogy 100-val visztek naponta, de csak 7-et?
 

DeletedUser

Vendég
Na mind1, Köszönöm eszt a beszélgetést, én megyek:) Nem vagyunk 1 hullámhosszan:)
Neked is szia és szép estét;)
 

DeletedUser14475

Vendég
Dórikától az is szép teljesítmény, ha az 5 rendelkezésre álló nemesével 7 falut behúz. Több nem nagyon szokott lenni neki raktáron:D:D
 

DeletedUser14475

Vendég
Mellesleg dórika acca 1 hónappal később lett regisztrálva, mint -T4ZII--é. Úgy csinálsz, mintha az valami szerverajándék lenne, hogy dórika acca rövidebb idő alatt 12 millás lett az ellenfeléé meg "csak" 7 millás.
 

DeletedUser14884

Vendég
ezt egy szövetségesetek (nem fórumon ne is keresd) írta:

Author mondta:
De azt is hidd el, van mikor bukni kell 1-2-3-5-10 falut ahhoz, hogy nyerj 50-100-t helyette. és ez is igaz..
tudjátok lehet hogy jelenleg nem ez áll fent de akkor se bízzátok el magatokat szerintem :)
 

DeletedUser

Vendég
Ennyire unatkoztok :D mennyetek ki a levegőre picit, talán hasznosabban telik a napotok, mint ilyen értelmetlen témák boncolgatásával :D
 

DeletedUser

Vendég
Derser!
Inkább hagyd te is ezt a szennyládát ami itt van!
Bízzuk a többiek rátermetségére és a csatamezöre!
 

DeletedUser

Vendég
Nah Krissz eszt örömel hallom:) Akkor maradjunk ennyiben:)

Üdv. Laci
 

DeletedUser14475

Vendég
Foglaltam is falkafalut, nehogy már olyanom ne legyen, amikor ott vannak mellettem:)
 

DeletedUser

Vendég
Üdv Mindenkinek!

Látom szépen megtalálta a hangját az EF vezérkara. Elvettek pár falut (amihez én tisztességesen gratuláltam is,persze senki nem mondta hogy köszönöm) raktak hozzá nagy hangot és már kész is a nagy klán. Csak pár jó tanács:

1. Nagyon sok klánt és klánszövetséget bebuktattunk már aki többet gondolt az induláskor magáról mint ami valójában volt vagy lett. Egyiknek sem jött be az a duma hogy ezeknek nincs életük ,ezek kockák csak űlnek a gép előtt szerencsétlen balfékok az életben és itt élik ki magukat stb. Sajnos a tapasztalat az hogy ez nem így van. A sikeresség elemeit ismered az életben akkor a játékban is sikeres lehetsz. Azt szokták mondani amilyen vagy a játékban olyan vagy az életben is. A játék közben kijön a valódi éned. Vélhetően sokkal kevesebbet kell gép előtt lennünk mint az ellenfeleinknek. Ez roppant egyszerű. A többségünk jobban ért ehhez a játékhoz és ezért sokkal kevesebb időráfordítással többet tudunk elérni

2.Talán hecilaci írt a LET-emről? Igen ez valóban nem túl magas a pontszámomhoz képest. Na de nem is érdekes én itt sem vok a szerveren ne is foglalkozz velem .Messze is vok tőletek mit is árthatnék én nektek.Szóval a jó tanács : rám sorokat se pazarolj,mert jelentéktelen kis pontocska vok nektek....

3.Drága jó smes. Már megint kezded? Kedves EF-esek ne építsetek smes kavarásaira. WW-vel is megpróbálták és nem jött be. Demoralizáló levelekkel meg meghívókkal bombázták a társainkat. Úgy elküldték őket melegebb éghajlatra hogy öröm volt olvasni. Új klán régi módszer :) Szarkeverésed legnagyobb sikere a TDK átcsábítása volt. Aztán ahogy lenni szokott ráborult a kaki a szarkeverő fejére hisz pont a TDK-nál pattant meg a szem a harisnyán és ki is lehetett dobni a g-t a kukába. Nem baj a rabszolgák felszabadultak és most szabadon ment mindenki amerre látott. Smes nézd meg sass és ww levonta a tanulságot. Te meg szaros fejjel tovább kavarod. Árulókról beszélsz meg tagokról akik utálják az INSO-t meg hamarosan bekövetkező szakadás stb. Szóval próbáálod elvetni a bizalmatlanság magját. Csináld csak nyugodtan megint ugyanaz lesz a vége. Nem tudom miért szídod azokat akik hozánk jöttek. Nem rég még te is meghívóért kilincseltél. Gondolom erről nem felejtetted el tájékoztatni új barátaidat?


Na röviden ennyi skacok. Harcok lesznek nem tagadom. Arcokat behúzni Megyünk :) !
 

DeletedUser

Vendég
Elfelejtitek, hogy mi nem a galdiátor vagyunk, és kis eltolódással olyan régi klán vagyunk mint ti. Kevesebb induló tapasztalattal, mivel én is kezdő voltam mikor beregeltem v8ra.

A magunk erős, és a vezetést is mi visszük, azu újonnan belépőknek semmi rangjuk nem lesz amíg nem érdemlik azt ki, és azt nálunk nem szájalással lehet, vagy a kavarással, színtisztán azzal ha aktív vagy és harcolsz ezerrel a klánodért.


Abszolút nem voltam nagyképű, és nem is szidtalak titeket, Laci barátom lehet tett olyan megjegyézst ami ezt sugallta, de ő is csak hirtelen felindulásból. egy statot linkeltem de, amit leragált a vezéretek ahogy.

Nem nézzük le ellenfeleinket, mindig próbálunk legjobb tudásunk szerint harcolni, aki ebben nem partner hidd el kivágom :) hiszen a magunk az a 70 millió pont volt előtte, és tök jól megleszünk ha megint csak az az 50 ember lesz itt, persze ezzel nem azt mondom, hogy nem teszek teszünk mindent, azokért akik frissen jöttek. Mint már írtam megpróbálunk faragni egy klánt ebből, de kicsit hibásan mondtam a klán már mgevan, inkább az újonnan érkezőket, illesztjük bele ahogy sikerül.
 

DeletedUser14475

Vendég
Akkor küldjetek gyorsan erősítéseket mert többen komoly bajban vannak:)
 

DeletedUser

Vendég
Így reagáltam le...


[SPOIL]
-TheodoriK- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Valóban lehet örülni az =EF=-nek ugyan ezt ők maguk is tudják, hogy ez pünkösdi királyság...

Azért éne elmondanám, hogy mind kisturci (akit ma piros accal raktunk ki) mint -pesta007-től (amíg át nem adta a helyettesítsét végre...) valamint hali76-tól akit szintén sárga volt mikor a falukat elvettétek... De ez nem kifogáskeresés, annó stratégiai lépés volt bevenni pár kevésbé aktív, de nagyobb faluszámmal rendelkező kezdőbb játékost is. Mi ezer falukat nyertünk velük az ellenfeleink 200-at Hát ugyan nebántsvirág:p Grat nekik, de Az =EF= nem tényező a V8-on és soha nem is lesz az... A Glad szétzúzva szaladnak szét, a Vinelo pár igazi harcost kivéve inaktívan romokban... Miről beszélünk? Itt max az SFSK lesz majd ellenfél legközelebb... ha igazából odaérünk és rájuk is koncentrálunk. Egyelőre ők még nem fontosak.
[/SPOIL]


Amire klántársad ehhez hasonló irományokat küldött jókora adag személyeskedéssel és sértegetéssel...

[SPOIL]
hecilaci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Haggyad Főnök, tudod mi élünk való életet, nem csak az hogy " Jaj elveszítek egy falut.. bla bla bla, ha 2-2 falut buknak már öngyik lesznek, tiszta játékmániások, 20 kg, hófehér bőr nyeszlett test... Ha egy vödör vizet kéne arrébrakni már belehal... kb. ilyen karater a Theo...
[/SPOIL]

Egyébként úgy látom páran máris tovább álltak tőletek...
 

DeletedUser

Vendég
Jó lehet csúnyán reagáltam, de volt okom rá, személy szerint nem miattad, de akkor is! Lépjünk túl ezen rendicsek?:)

Anyo neked meg csak annyit, h a klán majd idővel kialakul, senki sem tekinthet bele az időbe, én mindenesetre, várom h komolyabbra forduljon veletek a helyzet! Ha elbukok elbukok ha nem nem, de azért biztos jókat lehet majd csatázni!

Akik meg tovább álltak azoknak sok sikert, nem volt kötelező itt lenni, nincs harag érte.

Jah TheodoriK nem ugy reagáltam először... hanem ezzela szöveggel,

Nektek sem lenne ilyen szép fényes statisztikátok! De hát ti szó nélkül kirugjátok az embereket, ha 10 falut buknak.. csak hát eszt más nemtudja csak aki nyomonköveti a történeteket lehet így is csinálni, de akkor minek 5 percenként villogni a stattal? semmi értelme, így könnyű Na mind1, csak leírtam a véleményem!

Jó játékot Csatázunk egy szépet nem Theo? Hisz mind ketten ezért vagyunk itt!

De ha jól gondolom ez már lényegtelen:)
Sziasztok:)
 

DeletedUser

Vendég
Mondtam hogy klánt építek :) nem egy mega klánt. Volt pár döntés ami szelektálja azokat akikkel nem fogunk tudni együtt dolgozni.

Mondtam 70 milliósak voltunk, úgy is jól éreztük magunkat, akivel tudunk úgy haladni ahogy azzal az 50 emberel marad akivel nem az megy.
 

DeletedUser

Vendég
A magunk erős, és a vezetést is mi visszük, azu újonnan belépőknek semmi rangjuk nem lesz amíg nem érdemlik azt ki, és azt nálunk nem szájalással lehet, vagy a kavarással, színtisztán azzal ha aktív vagy és harcolsz ezerrel a klánodért.

Ez egy nagyon udvariatlan megjegyzés volt ,tekintve hogy azok akik hozzátok érkeztek-bár bukott klánból jöttek- nem egy közülük már kétszer annyit letett a V8 asztalára mint amennyit te valaha is le fogsz tenni itt a szerón. Elég csak Galvirára gondolnom,de akár több frissen távozott tag is.
 
Fent