Ki állít meg Minket? Nekem8 (KH Társkereső/Jogi ismeretterjesztés valós példákkal)

DeletedUser14775

Vendég
Nimrod nem idezgetek mert ahoz lusta vagyok.
Csak neked ha meg eddig nem jottel volna ra a szemellenzos deli orientalt vezetes elmondja.
Amikor alakultunk az egesz vilag tudta ugy latszik csak te nem az SFSK miatt leptunk az Insobol, nem volt kotelezo jonnod azt hiszem de ha valaki pisztolyt tartott a fejedhez miatta, hogy te is lepj ki es gyere at az eleg szegyeltes volt megmondom oszinten.

Soha 1 percre nem voltal ennek a klannak a tagja, amiota atleptel az Inso volt feny a lampagyarban neked, azt nem ertem mi a francert nem mentel mar vissza 2 honappal ezelott, lehet jobb lett volna mindenkinek.
Az meg hogy itt a kulson allandoan vergodsz kezd lassan komedia lenni nem gondolod?

De sebaj tartozom neked harom koszonettel.

Tartozom amiert jottel velunk.
Tartozom megegy koszonettel a klan neveben amiert itt volt a Nimrod acc, es a klanert harcolt az eszaki reszen.
Es egy harmadik koszonommel amiert elmentel...
 

Nekem8...

Vendég
Én voltam tudatlan?:D Csocsoka ép érvekkel állt fel a jövőre nézve, mi hogy merre tovább... Ti mondtatok valamit is??? semmit. csodálkoztok ha tájékozatlanok a tagjaitok???
2; Nincs 1000 falum!!!
3; ezek szerint az inso égette magát mert hadat üzent az -LMS-nek???
4; Ha jobban megnézitek miért is voltunk 6x erősebbek az -Lms-nél? amikor az NV8 20onegynéhány tagjából 6-7 tag volt csak északon...
Igen, mondtunk. Nem akartunk három klánt, csocsoka úgy tudom választ is kapott.
Az -LMS-re pedig nem csak 6-7 tag volt hanem az egész szövetség ha jól tudom, még a foglalástervező miatt is kiakadtál hogy az INSO lakatol sokat melletted, meg is kaptad a 100 lakatot. Szóval kétszinűségből 5-ös. Persze még mindig nem értem minek is jöttél el onnan, igaz az első napokban a védővisszahívást is te kezdeményezted, csak persze arra már nem emlékszel, pedig kinn van nálunk még mindig az egyik topic első hsz-e.

De tudod mit jobb is hogy nem a mi klánunkat képviseled a külső fórumon, kicsit ennek örülök. :)
Nem kérek kommentárt, remélem kibírod. További jó játékot a játékon belül.
 

AryanGreens

Vendég
Akkor az északi tagoknak miért küldtetek meghívót? Neeem vergődés ez. mondjuk ki: amíg Ti délen az SFSK-val bohóckodtatok, mi addig 6-an északon 2 klánt lezúztunk! aki megsértődik, az így jár, aki nem az nem.
 

Nekem8...

Vendég
Te kérted.
Ti 6-an?:D Én azt hittem hogy a szövetségesekkel.
Jobb ha befejezed. Nimród a zúzógép!:D
Menj a másik topicba vergődni, vagy ezt zárasd be ha már megnyitottad annak ellenére hogy nem szerettük volna.
Elvégre szövetségesek vagyunk. De hiába is kérjük úgyse fejezed be, erre is lesz kommentárod, nem veszed észre hogy nem vagyunk itt rád kíváncsiak se az össze-vissza irományaidra. Mindenki tudja milyen vagy itt külsőn, szerintem senki se örül neki ha te fejted ki a véleményedet. :)
 

DeletedUser15762

Vendég
Akkor az északi tagoknak miért küldtetek meghívót? Neeem vergődés ez. mondjuk ki: amíg Ti délen az SFSK-val bohóckodtatok, mi addig 6-an északon 2 klánt lezúztunk! aki megsértődik, az így jár, aki nem az nem.
Na jó, amit művelsz itt a külsőn kezd már szánalmassá válni, te nem látod magad?
 

Nekem8...

Vendég
Persze mert idejössz pampogni mintha mi lennénk a főellenség.
írj akkor még, legyél boldog az utolsó szó jogán.
Rád lesz hagyva mert rád kell.;)
 

DeletedUser10079

Vendég
Szerintem ezt játékon bellül PMben beszéljétek meg,ne itt..

Ciki,hogy két szövetséges klán játékosai külsőn szivják egymás vérét.
 

DeletedUser14775

Vendég
Tudod Tomi ha valaki nem emlekszik vissza 3-4 honapra az mar tenyleg nagy problema, es kozben vergodik a kulson akkor meg is erdemli.
A klanba az lett meghivva aki kerte a meghivot, ekkor lecsapott a Nimrod es addig vergodott amig kapott meghivo jogot, na onnantol repkedtek a meghivok amit szova is tettek az Inso vezetok erthetoen.
Nimrod bujj vissza a csigahazba es legalabb olyanokat mondj amiket ala tudsz tamasztani es nem az ellenkezoet tudja mas bizonyitani,
mivel regi jatekos vagy tudni illendo hogy akiket meghivtak a klanba idorendi sorrendben az attekintes alatt megtalalhato, ha szeretned az kimasolom neked onnantol miutan beleptel es megkaptad a meghivo jogot.

Itt szeretnem befejezni a kulson is es a veled valo barminemu kommunikaciot, jobb ha befejezed neked is es nekem mert felesleges tartom ...
 

DeletedUser16340

Vendég
Csak annyit füznék a témához,hogy Tibinek igaza van,NEM volt kötelező menni.Mindenkinek saját magának kellett volna eldöntenie,hogy megy vagy marad.De ahogy észrevettem(az oda-vissza lépegetésekből) többen hirtelen felindultságbol (vagy nem is tudom mi vezérelte őket) döntöttek az átlépés mellett.
Nekem is volt meghivom és mégsem mentem.Nem azért mert bármi bajom is lenne az NV8 tagjaival.Sőt...
De probáltam az eszem utánn menni és megnéztem,hogy a területi elhelyezkedésem és a további játékom alakitása miatt maradnom kell.
Ezzel az INSOt sem akarom megsérteni,mivel senkivel és semmivel nincs itt bajom.
De azt már tudom,hogy ezt a játékot ésszel és nem érzelemmel kell játszani.
Ezzel csak azt akartam elmondani a felháborodott egyénnek,hogy tényleg nem kötelező a klánváltás.
ha meg vki kéri a meghivot,akkor meg ne hurrogja le a másik klán vezetését és stratégiáját.

Remélem nem bántottam meg senkit.Ha sikerült,hát elnézést.
Tiszt.:Detonic*
 

DeletedUser16289

Vendég
Üdv. Minden tagnak!

Ne essünk tévedésbe,én bArNNNi25 vagyok! :)


Tehát,elöszőr is Nimrod barátomhoz akarok szólni!
Nimrod. Ismerlek én Téged,és beszéltünk is sokat. Soha se merült fel bennem az az érzés,hogy Te egy fejetlen ember lennél. De ami itt megy végbe, hát másnak a "Vicc" topik. Sajnos ez van.
Téged senki se kényszerített arra,hogy 3 click-et nyomj. Klán Áttekintések -> Klán elhagyása -> Meghívó fogadása. Ahogy Tibi mondta, nem volt közelező. Mindenki a saját kezébe hordota a meghívót. Ki akarta "kinyította",ki nem "eldobta".
Neked se volt az írva,vagy parancsolva,hogy fogadd! Emlékezz vissza,még anno mikor átjöttünk milyen hűségesen írtad a neveket,hogy kik voltak Rebels-esek. Ne viccelödj már,nem vagy gyerek. 18 éves vagyok,de azért ilyeneket mint Te nem írnék már meg ne haragudj. Kész röhej mit csinálsz.
Emlékszem,mikor átolvadt a Rebels az INSO-ba,picit furcsáltam a dolgot. Nem telt el 2 nap már kaptam javába a negativakat. Jobban mondva,mikor a Kedves Haveremtől átvettem a fiókót. A Szépség,Fonta nagyon is utált engem,mivel nem volt PF-om. Az lényegtelen volt Neki,hogy közös támadásba,közös védekezésekbe mindenbe részt vettem,és aktív voltam,Neki a PF hiányzott.
Sajnos,amit komolyan bánok,hogy törölt! Tudok némi infót erről,de nem tárom ki!
A lényeg,hogy nekem abszolút semmi bajom az INSO-val! És mai napig is tartom normálisan Theo-val a kapcsolatot,Grimanyo-val egyaránt,és hát nem utolsó sorba Krisszel is.
Engem nem érdekel,hogy INSO klánba vagyok,vagy N V8-ba!
A lényeg nállam,hogy a BARÁTOKKAL legyek! Sok idegen volt az INSO-ba,kivel soha nem is beszéltem volna. Nem lett volna alkalmam! Nem azért mert nem akarnék vagy valami.
Attól függetlenül,hogy én N V8-as vagyok,nem azt jelenti,hogy Theo-nak ha segítség kell nem küldök, vagy épp Detonic-nak vagy Tominak,vagy akár ki is legyen!
Egy PM,és már megy a sereg!
Attól mert N V8-as vagyok,attól még azokkal akik területileg mellettem vannak,és segíthetek Rajtuk,tartom a kapcsolatot!
Szóval ne jártasd le Nimród magad. Gondolkodj picit el,és lásd be,hogy senki se kényszerített erre!
Nem kell az INSO seggét nyalni ezért,mert át voltál ide jöve!
Csocsoka ( az őrangyalom :) ) nagyon rendes ember! Neki köszönhetek mindent! És láttam a levelezéseteket Nimród,amit mutattál a fórummal is kapcsolatosan. És minden rendben volt vele. Terület úgy kéri,hogy az INSO szövi legyen,hát az lesz! Attól függetlenül,hogy a múltba voltak nézet eltérések! Azért mert azt írtam a fórumra,hogy az INSO a legszarabb klán,azt talán azért irtam mert irigy voltam,hogy olyanba nem lehetek?!... Nem tudom,de tuti valami olyan volt bennem,már nem emlékszek!
Nimród,sajnálom,de a múltkor szégyelltem magam,v18-ba mikor az MHC-be beszélték,hogy mik is mennek végbe a külsőn,hogy miket írtok. Mikor rámkérdezet Monti,hogy: Te INSO's voltál?! - Szó szerint szégyelltem magam.
Miért kell ennyire lejáratni az INSO-t?! Eddig bizonyított,és ha furcsa ha nem,de az igazság,hogy: Nagyon erös!
Ami igaz az igaz!
Tehát fejezzétek már be,és beszéljetek a témához függöen!
Ez egy játék! De az ember személyisége itt hat ki a legjobban!

Üdv. mégegyszer minden N V8 és INSO tagnak!
Ha valakit megbántottam /amit nem hinnék/ akkor elnézést kérek Tőle!

NiRy voltam! Sziasztok!
 

grimanyo

Vendég
Kedves Ellenfeleink ( nem ellenségek,hanem ellenfelek.Talán a játék készítői is kitalálhatnának vmi jobb szót rá,mert sokan elhiszik hogy ellenségekkel játszanak és nem ellenfelekkel) szal kedves ellenfeleink amit itt láttok ne téveszen meg titeket.Mi egyébként nagyon jól elvagyunk csak kicsit olaszos családi életet élünk :D Sebaj!

barnni minden ok csak az MHC-s rész megmosolygtató.Ha gondolod olvasd el az egyik hozzászólásom és rá az MHC-s válaszokat.Majd gondold végig és jelezd felém ki volt a kulturált és ki nem
 

TheodoriK INSO

Vendég
Kicsit megmosolyogtató igen az MHC-s brigádot kulturlényekként beállítani. Persze kivétel erősíti a szabályt... de ugyan már barni...

Hü..ék mindenhol vannak. Felesleges általánosítani...

Peace
 

AryanGreens

Vendég
Side 1:
Players: AryanGreens79
Side 2:
Tribes: MDV

Timeframe: Örökké

Összes foglalás:

Oldal 1: 1,040
Oldal 2: 14,359
Különbség: 13,319Összes foglalás ellenséges oldal ellen:

Oldal 1: 10
Oldal 2: 0
Különbség: 10Összes foglalás pontértéke:

Oldal 1: 10,209,905
Oldal 2: 142,111,961
Különbség: 131,902,056Összes foglalás pontértéke ellenséges oldal ellen:

Oldal 1: 103,517
Oldal 2: 0
Különbség: 103,517

 

AryanGreens

Vendég
Nem akarom itt csűrni facsarni a szót, hisz látom felesleges de tényleg a comedy centralba a Mogács Dániel mellé illik ez a topic:D
1; Én nem kértem az NV8ba meghívót, ott volt a jelentéseim közt. Azt hittem,- mint ahogy be volt harangozva- a Rebels alakul újjá... Erre mit kaptunk???? UTH, 6 REBELS taggal kiegészítve:D:D:D Tényleg nem ezt vártuk...
2; Igen V18 sokat segített az ismerkedésben... Jó ötlet volt v18on egy semleges klán beindítása, ahol mindenki félretette V8at... Lásd Felhőlovas, Necrons, mind jó cimbik lettek!!!!! Ezt ismeritek RUSTY?????
3; Danival, alias Friderich akinek a fiókját átvettem ott van V17en. beszéltem vele sokat. Azt miondta, nem lát esélyt a v8 megnyerésére az Nv8nak. pedig akkor még nv8 tag voltam a fiókjával....
4; Jancsekz miért jött az INSOhoz vissza, meg Alamo, akik tényleg a mestereim? Azért6 mert látnak térképet az SFSK-n túl is?!:D:D:D:D
Rusty mondjatok amit akartok, Ti maradtok UTH, Mi maradunk itt Csocsokáékkal Rebels...
 

DeletedUser10079

Vendég
Elég volt,mostmár tényleg fejezd be,mert engem idegesit,hogy pont külsőn kell ezt csinálnotok.
Vegyétek fel egymást skypeon és ott beszéljétek meg,mert itt csak a klántársaitokat égetitek.
 

Nekem8...

Vendég
Like Tomi.

Mi már befejeztük, de ő úgyse hagyja abba.
Igen tudjuk mi a barátság mi is. Tényleg fejezd be és töröltesd ezt a topicot is mert te nyitottad, mi nem tudjuk bezáratni.
 

AryanGreens

Vendég
Elég volt,mostmár tényleg fejezd be,mert engem idegesit,hogy pont külsőn kell ezt csinálnotok.
Vegyétek fel egymást skypeon és ott beszéljétek meg,mert itt csak a klántársaitokat égetitek.
Tomi itt csak egy MAJKA idézet élhet: "Aki engem megsért...." Én nem vettem számra itt a külsőn SENKIT, Fonta és barátai vettek a szájukra... csak védem amit lehet, ez természetes... (vissza lehet olvasni)... AKI ENGEM ****..... Ennyi... Vizslát!


moderated by Blade
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser16246

Vendég
Bízom benne egy kérés elég lesz... Azért mert cenzúrázol valamit, az attól még nem lesz szebb és így is eléggé kivehető hogy mit is akartál írni.
Kérlek ez ehhez hasonló hsz-eket a jövőben hanyagold. Köszönöm
 

AryanGreens

Vendég
Szia Blade!
Sorry elragadtatam magam. Itt kérnélek meg Please töröld ezt a topicot, mert amikor megnyitottam, még NV8 tag voltam, de látom az ex- klántársak nem méltóak a külső fórumhoz...
Köszönettel: AryanGreens79