Kalkulátor 2.1 (Excel táblázat)

DeletedUser19087

Vendég
Üdv,

Saját íromány, ha esetleg hibát találsz benne, írj és javítom. Megpróbáltam minnél többet tesztelni, hogy ne legyen benne.

Firka oldalából meritettem ihletet hozzá, kicsit hozzá tettem, amit nem véltem hasznosnak kiszedtem. Mivel úgy látom, hogy az oldal megszünt közzéteszem, hogy aki szeret számolgatni, ezután is legyen rá lehetősége.
Egy hiányossága van. Nem adták ki az építési idő kiszámolásához szükséges friss képletet, már körülbelül 2 éve, így azt nem számol.

Használata:

-első használatnál feldob a menüsor alatt egy figyelmeztetést, katt a "Tartalom engedélyezése"-re, ez a makrók, vagy a külső webes kapcsolat miatt van, nem tudom már pontosan.
-csak a fehér színű cellák szerkeszthetőek (bolondbiztos)
-egy fontos fejlesztés, hogy minden folyamatban lévő szerver beállításhoz tud alkalmazkodni a táblázat (a legördülő listában kiválaszthatod, éppen melyiket szeretnéd használni)
-szerver váltáskor pár másodpercet várni kell, TW Stats-ról tölti le az adatokat
-ha a kiválasztott szerveren nincs íjász-lovasíjász vagy lovag, akkor nem enged beírni darabszámot ezekhez a seregekhez, lenullázza
-ha az egységnek nincs kifejlesztve az előfeltétele(épület), akkor szintén nem számol vele (képzés időnél jelzi, hogy "Nincs kész")

Jó szórakozást hozzá.

Mintakép

Letöltés
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

Sir Kamra

Well-Known Member
A reakció pontszáma
257
Toborzási bónuszt nem lehet bele "építeni" a scriptbe? Az még hasznos lenne.
 

DeletedUser19087

Vendég
Nem script, táblázat. Korábban bele raktam, de ki is szedtem belőle, mert az eredmènyek pontatlanok lettek. Ennek az az oka, hogy ha pèldául beteszel a faluba egy 10%-os toborzás zászlót, az nem 10%-ot fog jelenteni. Van egy minimális eltèrès. Kicsi seregnèl is èszrevehető, nagyobbnál már órás eltèrèseket jelent. De nem csak a zászlókra igaz, hanem a leltáros cuccokra is, amik a kèpzèst gyorsítják.
Ha valaki tudja a megoldást a problèmára írja meg ès belerakom a táblázatba, èn nem tudtam rájönni mi okozza.
Talán egy kóbor szorzót mèg rászabadítanak a százalèkos èrtèkekre. Passz.
 

Sir Kamra

Well-Known Member
A reakció pontszáma
257
Igazad van, félre írtam :)

Értem, köszi! Egyébként hasznos kis táblázat :D köszönjük a megosztást :)
 

öreg

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.532
Hali,

Minden script ès táblázat normál világra íródik(legalábbis az enyèim) Akkoriban mikor ez született, az volt kommunikálva, hogy normál világon tárolós rendszer nem lesz.
 
Fent