Könnyített 4 világ beállításai

real fbimi

Member
Tisztelt Sajtmacska,
Egy kérdésem volna a feléd de természetesen bárki válaszolhat rá hiszen a kérdés részben a szabályokkal kapcsolatos részben pedig etikai vonatkozásai is vannak.
Az alap probléma egyszerű. Van egy fiók ami helyettesítés alatt van igaz csak egy két napja. A kérdésem ezzel kapcsolatban az lenne? hogy ha a fiók tulajdonosa egyértelműen nem fog visszatérni a szerverre akkor van e jogosultsága a helyettesítésnek?
Gondolok itt arra, hogy nevezett fiók tulajdonosa elhalálozott.
Ez lett volna a szabályokkal kapcsolatos kérdés.
A másik kérdés az emberi oldala.
Miután t.mivik.tubi nekiesett arpikának, hogy milyen jogon vitt el két falut az elhunyttól és miért nem tiszteli a gyászukat? Ezek után az elhunyt fiókja nagy gyászában foglalt jó pár falut Hamburgi76-tól
Tehát kérdem én hol itt a gyász? És napokkal a tragédia után jó pár napos inaktivitással egyszer csak megtáltosodik a fiók és foglalni kezd. Számomra ez azért több mint furcsa. Hiszen ennek aztán semmi köze a gyászhoz. Arról nem is beszélve, hogy a tisztelt gyászoló klán könnyített 5-ön vígan foglalja nagy gyászába az elhunyt falvait.
Értem én, hogy ez itt nem egy leánynevelde, de azért talán van az a szint ami alá már nem kéne süllyedni emberileg.
De hagyni se kéne azoknak akiknek az lenne a dolga, hogy a játék tisztaságát megőrizzék.

Üdvözlettel: real fbimi
 
Utoljára szerkesztve:

DeletedUser19709

Vendég
Tisztelt Sajtmacska, tisztelt tagok és olvasók,
a könnyített világon jelenleg két klán csatázik, ez pedig az lnd és a trodlm és nem tudom, hogy fel tűnt e valakinek, de csak az lnds tagok nyávognak itt és panaszkodnak és ha tehetnék kitiltanák az egész trodlm klánt a szerverről, mert máshogy nem tudnak nyerni. Nos ez egy elég szomorú és undorító dolog. Miért nem láthattuk a trodlmt panaszkodni mikor hambi a fél klánját helyettesítette és nem épp szabályosan? Mert nem undorítóak mint itt az lndsek :) Minden kis semmiért képesek vagytok nyávogni, mert nem tudtatok normálisan összefogni és harcolni. Kényelmesen voltatok, amég nem volt támadási blokk, most meg csak rinyáltok meg sírtok, hogy normális játékkal nem tudtok szervert nyerni. Real, nem tudom, hogy vagy vele, te szervert akartál nyerni, azért mentél a trodlmhez, hogy kényelmesen vegetálva megnyerd azt, de a vezetőség kidobott, mert semmit nem csináltál és csak problémáztál mindenen, mert te nem kaptál ennyi falut, mert te nem lehettél mindig a középpontban, mert bal lábbal keltél, mert nem esett jól a reggeli kávé és a többi és a többi. Jó játékos vagy tiszteletet érdemelnél, ha a sok időt amit a rinyával töltessz a játékba fektetnéd. Így csak egy rinyagép maradsz, amég világ a világ. Ha nem tudsz veszteni ne regisztrálj a játékba, vagy szó nélkül kínlódj. Nem tudok erre mit mondani. Én mint kis játékos nem számítok semmit se a fórumon se a játékba, ezért bátran fel válalom a véleményemet, nem számít hogy ki e tiltanak, mert ez után a hozzászólás után jösz majd panaszkodni sajtmacskának, hogy tiltson ki mindenhonnan :)) De kérdem én egy profi játékos csak így tud nyerni? Jaa te nagyon messze állsz a profizmustól :))
Vitákhoz értesz, a falvaidat meg úgy el lehet vinni, mint a boltból az olcsócukrot :) Arpikába is csalódtam, mert ő sem tudta elviseli a vereséget, furcsa, hogy nálatok csak jó játékosok vannak és nem profik, én végig az ellenkezőjét hittem, de tévedni emberi dolog. Hambiba is csalódtam őt is egy rendkívül jó játékosnak tartottam, de itt buktatok meg mindannyian :D Megbukott veletek a pizza a kegyetlen istenek és a legends never die klán is és megbuktok ahányszor klánt alapítotok, mert ahelyett hogy a kis kardocskákkal foglalkoztok inkább itt sírtok fórumon :) Ja hozzátenném, hogy még a százalékos ügy ellenére ahol ugye máshogy alakult a százalék emelés ahogy azt a szerver írta a kezdetekkor még úgy is elbuktatok, hiába segítettek nektek ezzel is a trodlm nem de én sajnos eléggé megszívtam ezzel, mert egyból rámjött 4 játékos, de nem jöttem rinyálni, mert felesleges nem érek el ezzel semmit :)
Neked semmi sem szent az tudjuk jól, se a karácsony nem szent se az, hogy egy ember elmegy az élők közül, te akkor is csak magaddal foglalkozol, erre inkább nem írok semmit, hogy milyen ember vagy, de az biztos, hogy ilyen emberrel nem lennék egy klánban.
Mellesleg mélyen tisztelt support, hol van az megírva, hogy nem lehet helyettesíteni egy fiókot? Mindig azt hiszem real hogy mélyebbre már nem tudsz süllyedni, de te mindig keresel egy lapátot, hogy mélyebbre tudd magad ásni. Na én itt befejeztem mélyen tisztelt fórumosok, remélem azért elgondolkozik mindenki azon, amit írtam, biztos jót tesz a játéknak az, hogy ilyen emberek játszák, csak azért, mert nem kevés pénzt áldoznak bele?

Szép napot mindenkinek!
 

real fbimi

Member
Ez nagyon szép volt!
Gratulálok hozzá!
Tehát szerinted mások gyalázása, zaklatása, szidalmazása az belefér egy ilyen játékba? A csalásról már nem is beszélve. 9 éve játszom ugyanazon névvel és még sokáig így is marad. Mindaddig míg játszok ezzel a játékkal. Nekem nem kell két három évente nevet váltanom mert már senki se bízik meg bennem. Azzal jössz nekem, hogy ki lettem téve a klánból? Igen így is van. Csakhogy nem azért amit Te itt leírtál. Az írod semmit se csináltam. Hát ahhoz képest még mindig én vagyok a szerver legeredményesebb játékosa. Helyettesíteni természetesen lehet bárkit, de gondolom nem baj ha rákérdeztem arra, hogy jól értelmezem e a szabályokat? Mivel furcsa, hogy egy elhunyt ember fiókját helyettesíti valaki. De ezt eldönteni nem az én és nem is a Ti dolgotok.
Amúgy pedig azt gondolom nem kell nekem sehová mennem mert itt bárki olvashatja az írásod. Sőt olvashatják Zoltán üzenetének egy részét is. Azt gondolom az is és a Te írásod is Titeket minősít és nem engem.
Azt írtad úgy vittétek a faluimat mint a cukrot aztán meg háborogsz, hogy négyen támadtak. Hát ilyen ez a játék. Engem volt hogy tíznél is többen támadtak. Na és attól, hogy szervert nyertek még nem lesztek győztesek is. Hiszen nem tisztességes játékkal értétek el az eredményeket. Ez egy játék, minden ellenfél tiszteletet érdemel. És igen ellenfelet írtam mert nem ellenségekkel játszunk. És az ellenfelet illik tisztelni, nem sértegetni se őt se a családja többi tagját.
Írnám, hogy ezeken gondolkodj el de felesleges lenne. Hiszen az írásodból kiderült semmit végig nem gondoltál csak hajtogatod azt a propagandát amit a klános rád erőltet.

Mondjuk az azért eléggé hiteltelenné tesz, hogy ezen a néven nem is játszol egyik könnyített szerveren se. Kíváncsi lennék arra ki is vagy Te valójában. Bár azt gondolom végül is mindegy. Az aki még az arctalanságban is kénytelen névtelenségbe menekülni nekem ne tegyen semmiért szemrehányást. Majd ha legalább annyi gerinc és bátorság lesz benned, hogy a neved vállalod.

További jó játékot és szép estét mindenkinek.
 
Utoljára szerkesztve:

DeletedUser19709

Vendég
Szép estét mindenkinek aki ezt a paródiát olvassa vagy olvasni fogja,
Kedves real, sejtettem én, hogy psychikailag fogsz akarni felhúzni, csak a poén az, hogy ez fordítva sikerült, az egész kláncsalád rajtad nevet, nem beszélve a barátaimról is akikkel már a v1 en és rengeteg más szerveren szerepeltem, persze siker nincs a hátam mögött, de nem állítom be magam a szerver élén lévő játékosára, csak azért mert scriptekkel kifosztotta a barbikat a szerver elején. Nyugtasd magad és veregesd meg a válladat arra, hogy igen befoglaltál jó sok barbárt a szerveren. Let lev és le támogatásban is csak mostanában jöttél fel, mert eltűnt a támadási blokk, hiába menekültél eljött ez az idő is és kellett védened illetve védekezned. Arra, hogy egy pár napocskát, amit kellett harcolnod, nehogy már büszke legyél, mert össze hívom tényleg a barátaim egy nagy terembe körbe ülljük a kivetítőt és fél napot körbe röhögünk téged. Van egy kedvenc mondásom a játékba, hogy a barbi nem támad vissza, csak ezért lettél az eredményeknél első. De az nem jelenti azt, hogy te van a legeredményesebb vagy ha tényleg így gondolod, nem probléma, csak nyugodtan, de senki nem fog komolyan venni. Mellesleg nézd meg a ranglistát hol állsz jelenleg. Csak a támadási blokk, ami mögött jól megbújva elsunnyogtál, engedte, hogy olyan sokáig benne legyél a top 3 ban. A scriptelésen kívül a vitákhoz értesz és a szavak kiforgatásával, ez most is jól látható. Ki háborgott? Az, hogy te egyedül csak azt tudtál amég a klánban voltál az nem azt jelenti, hogy más is azt csinálja, vagy te így gondolod? Válaszolj erre a kérdésre is légyszi, hogy többet nevethessünk rajtad :D
Amég a klánban voltál igen hasznos napirended volt és fel is sorolom:
-felkeltél gyorsan lelakatoltad az összes tőled telhető falut, hogy még véletlenül se kaphasson más
-kinézted a farkasfalka klánt, hogy szövetséget bontsanak, mert neked nem tetszenek
-folyamatosan írkáltad, hogy mi miért nem lesz jó és miért fogsz lelépni
-folyamatosan belekötöttél valami kisebb játékosba
-folyamatosan hajtogattad, hogy áruló van a klánban és te így nem vagy hajlandó játszani
- jaaa és persze benyomtad a scriptet, hogy sok falut fossz ki :D hát ez hatalmas bravó!!
-támadásról volt szó te neeem, mert sokat dolgozol, vagy a klántársadba te nem bízol stb.
-elkergettél egy-két 10x hasznosabb játékost a klánból
-ezt a csíkot neked húzom, ide írj te, hogy még mit csináltál ezeken a hasznos dolgokon kívül :)) de ha nem elég majd húzz még amennyi kell
Ja cserében a klánban volt a top4 es játékos azaz te a sok üres pontjaiddal.
Jössz a csalással, mik azok a csalások mond? Az hogy helyelik egymást a klántagok? Ez szabálytalan? Ugyan, nem látod, hogy senki nem vesz komolyan? Hát senki sem reagál itt a vakarózásodra, nem tűnt még fel? Ha akkora über pro vagy miért vagy a könnyített világon mond?
Szidalmazás? Mert te nem azt csinálod? Annyi különbséggel, hogy úgy fogalmazod meg, hogy az ne tűnjön szabályellenesnek. Szabályos az, hogy te lenézel minden játékost, aki nem kék neked, az tény, de milyen az emberileg, ha lenézed a másikat? :) ugyan real, jól tudja mindenki, hogy téged nem lehet komolyan venni, mert aki veled szóba áll az vagy ki nevet, vagy felhúzza magát rajtad. Sajnos van még olyan, aki képes felhúzni magát és olyat ír amit te szeretnél, hogy írjon vagy ha úgy tetszik ki provokálod, aztán jelentgeted, mert téged vérig sértettek :D ez ebben a formában vicces, viszont elszomorító, hogy te így akarsz szervert nyerni. Hebegsz habogsz, hogy szabálytalanság meg szidalmazás, mikor kiprovokálod az emberből, de ezzel komolyabb előre jutást ne várj a játéktól meg az élettől.
A gondolkozást neked tanácsolnám, nem nekem szükséges, nem én jövök egy ezer sebből vérző váddal. Wow, te nem váltogatod a neved bravó! Csak addig tudod ezt írni amég nem lehet bebizonyítani, hogy ki váltogatja :D Nekem 500 ppt nem ér, és szerintem sokaknak nem.
Írod a tiszteletet, te vagy a tisztelet adás szentje. Volt már egy vitánk a szerveren, már akkor tudtam, hogy csak egy szimpla energia vámpír vagy (nem sértésből, bár te tuti annak fogod venni, mert fogalmad sincs róla, hogy léteznek olyan emberek is) és nem lehet veled beszélni, akkor is inkább rád hagytam a vitát, mert azt senki nem tudta olvasni, nem tudtak rajta röhögni, mert veled ellentétben nem rakom ki fórumra, azt hogy miket írkálnak nekem, várva a csodát, hogy valaki jól megveregesse a válam :)

Na szép estét!
 

real fbimi

Member
Akkor most már akár leírhatnád azt is ki is vagy Te valójában. Hiszen itt a becsületről papolsz és a neved se mered vállalni. A helyesírásod és az intelligenciádat látva azt mondanám Tzoli a kedvenc mondásod olvasva (ami egyébként tőlem származik) szamika. De lehetsz amúgy bárki.Úgy, hogy lássuk mennyire is vagy gerinces fedd fel magad ha mered. És tudod ez az ami szappanoperába illik meg az a sok rendezetlen süketség ami itt leírtál.
Szóval ha hitelesnek és gerincesnek szeretnél tűnni akkor vállald magad. Vagy Te magad se tartod saját magad vállalhatónak?

:D :D :D :D
 

real fbimi

Member
Látom olvastad. :D :D :D
Még sincs annyi gerinc benned, hogy vállad a neved. Részemről ettől a perctől kezdve azt írsz amit csak akarsz hisz Te magad se tartod magad hitelesnek.

:D :D :D
nemetorszag
New Member

Profiloldal
Tag ezóta::
Tegnap
Üzenetek:
2
Kapott kedvelések:
0
Trófeapontok:
1
nemetorszag utoljára itt járt:
Témát néz Könnyített 4 világ beállításai,5 perccel ezelőtt
 
Utoljára szerkesztve:

DeletedUser19709

Vendég
Felesleges válaszolnom neked, felesleges az is, hogy tudd ki vagyok, nem válaszoltam, mert értelme nincs veled beszélgetni, már csak azért is, mert nem tudsz mással jönni, csak a helyesírás és ezt mondod pont te, aki csak a "hogy" szó után tud vesszőt rakni. Kinevettük magunkat rajtad és ennyi, nem válaszoltam, mert annyira prmitív vagy és nem veszed magad észre, hogy sokaknak már fájt :)
kimásolhatsz bármit nem érdekel... olyannal takarózol amid nincs :) helyesírás inteligencia? kettő közül neked melyik van, mert egyiket sem vettem észre.
Erre is megnézem a választ és nem igen fogok rá válaszolni, maradj magadnak a szinteden :))
 

real fbimi

Member
Csak, hogy Te is tudd nem a "hogy" után, hanem ellőtte van a vessző.
Válaszolnod meg nem is kell. Hiteltelen ember vagy, és gyáva. Ennyi vagy, nem több. Egy hatalmas nulla.
 
Utoljára szerkesztve:

real fbimi

Member
És még valamit kedves tnemetorszag, foglalkozz azzal amivel leginkább kéne. Nehogy már ahhoz is 7-8 ember keljen, hogy besegítsen. Bár akkor már tuti sikerült volna. Egyedül nem megy? Szólj ha tanács kell! :) :) :)
 
Utoljára szerkesztve:

DeletedUser19709

Vendég
A tanács az mindig jól jön kedves Béla, de nem hinném, hogy te bármiben is tudnál tanácsot adni, ami nem a "hogyan csináljunk magunkból totális hülyét" témával kapcsolatos :) Helyesírásal jöttél, de neked sem megy a helyesírás. Tudod mi a leggázabb dolog? Mikor a nyelvtan tanár okoskodik az interneten, közben meg saját maga nem tud írni.

Egyébként foglalkozom én azzal, amivel kell, nem kell aggódnod.
 

real fbimi

Member
Látom fejlődsz. Zoltán azért kapd csak össze magad. Főleg ha hozzám szeretnél felnőni.Viszont nem hiszem, hogy nálad bárki jobban értene ahhoz, hogyan kell magát nevetségessé, hiteltelenné tenni. Húz bele papa és legközelebb akkor írj ha sikerült a nagy terv. Van aki még bízik benned. De örökké Ő se fog.
 
Utoljára szerkesztve: