Javaslatok a játék készítőinek

öreg

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.636
adnék belőle szívesen, de nem fájlban van, hanem az oldalon kell szerkeszteni, oda meg csak én kaptam hozzáférést

ati.mached

Well-Known Member
A reakció pontszáma
4.039
Olyan van ahol pp-t összegez a script, mennyit költött az adott fiók.
Olyat nem lehet ahol mutatja a Le pontokat?

öreg

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.636

Ezt nem lehetne magyarosítani? Twstats egyre sűrűbben bugosodik, sokszor nem mutat információkat, mint pl van faluknál hogy csak az elmult 2 nap építéseket mutatja, elavult.
Részben elkészült az oldal fordítása, ki lehet választani a magyar nyelvet. Bármilyen hiba esetén lehet keresni, legyen az nyelvtani, magyartalan, kisbetű-nagybetű probléma stb.
A fordítás folyamatban van.

reti99

Well-Known Member
A reakció pontszáma
944
Nem lehetne raktár kapacitás növelő zászlót tenni a játékba? Szerintem több haszna lenne mint a szerencse kiegyensúlyozósnak van.

-Sam

Active Member
A reakció pontszáma
238
Van azért a szerencse zászlónál alsóbbrendű is. Nem lenne jó ha azt kivennék

Reberner

Never Give Up :)
A reakció pontszáma
291
Nekem olyan javaslatom van, hogy ha a térképen egyedi ikont/képet állítasz be a faluid jelölésére (ami a bal alsó sarokban jelenik meg), az jelenjen meg az app-ban is. Jelenleg ha nem valamelyik egységet adod meg neki, akkor app-on szimplán nem jelenik meg az a jelölés.

Predator

New Member
A reakció pontszáma
0
Sziasztok!

A zászlók mellett esetleg a leltár tárgyait is lehetne fejleszteni/összevonni, pl 3 db 5%-os támadás- vagy védekezéserősítő érne 1 db 15 %ost.

Sisyphus

Well-Known Unicorn
A reakció pontszáma
2.871
5head strategy: olyan fejlesztéseket kérünk, amitől még nagyobb előnyre tesznek szert a pp-sek -> többet vesznek -> az innó meggazdagszik -> több F2P szervert indítanak, mert megtehetik :cool:

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A Klánháború Csapata
Supporter
A reakció pontszáma
8.274
Nekem olyan javaslatom van, hogy ha a térképen egyedi ikont/képet állítasz be a faluid jelölésére (ami a bal alsó sarokban jelenik meg), az jelenjen meg az app-ban is. Jelenleg ha nem valamelyik egységet adod meg neki, akkor app-on szimplán nem jelenik meg az a jelölés.

Ezt már adtuk javaslatba, de azt a visszajelzést kaptuk, hogy technikai okokból alkalmazás esetén ez nem megoldható.

Sisyphus

Well-Known Unicorn
A reakció pontszáma
2.871
Ki lehetne venni azt a felugró ablakot, ami minden építkezésnél feljön, hogy be akarom-e kapcsolni az értesítéseket. Nem akarom.

Fent