Javaslatok a játék készítőinek

diRicheron

Hopeless cmu.OVer! Trololo.
A reakció pontszáma
2.269
Klán áttekintés
zyx elfoglalta: ...faluja (xyz|yzx) K45.

Itt írja már azt is, hogy kié volt a falu meg melyik klánba van.
 

diRicheron

Hopeless cmu.OVer! Trololo.
A reakció pontszáma
2.269
Van ez a klántool.
Nah ebbe valahogy bele kombinálhatná azt is az Inno, hogy a játékosnak mennyi a nemeslimitje. Pl van 50 nemese meg 100 képezhető akkor írjon a neve után 150 nemest.
 

Ben Solo

Well-Known Member
A reakció pontszáma
463
Üdv!
Úgy érzem, hogy a "Chat" (játékon belül) eléggé kihasználatlan.
Volna egy javaslatom. Lehet, hogy több értelme lenne, ha lehetne bennük csoportokat szerkeszteni.
Valamilyen szinten megoldható a dolog? Átméretezés lehetősége és a miatta való oldalak betöltésének lassúságát is javasolnám valamilyen szintű korrigálásra.
Üdv, BS

Szerkesztés:
Szintúgy. Ami Chat, az ne legyen üzenet. Legyen szétválasztva. Idegesítő..
 

nnoel128

New Member
A reakció pontszáma
3
Sziasztok..

Mostanában több emberrel is beszélgettem a leltárról, illetve a benne lévő tárgyakról, és mindenkivel arra jutottunk hogy milyen jó lenne ha lehetne ezeket is cserélgetni mondjuk klánon belül, illetve csak simán elküldeni egy-egy játékosnak ha úgy van..
Ez egy szuper újítás lenne szerintem, lehet tenni valamit ez ügyben?
 

diRicheron

Hopeless cmu.OVer! Trololo.
A reakció pontszáma
2.269
Remélem sosem lesz ilyen.
A multizás meg a támogató fiókok egy új szintre emelkednének.
 
Utoljára szerkesztve:

Crixus a Veretlen Gall

Well-Known Member
A reakció pontszáma
439
Sziasztok,
1.A tarolos vilagoknak van egy alapveto hianyossaga, nem lehet csoportositani azokat a falvakat ahol olcso nemest tudsz kepezni, sokfalunal meg kenyelmetlen atlapozni, hogy hol van olcso nemes . A dinamikus csoportoknal hozza kell adni egy ilyen funkciot.
2. Ha a klan attekintesnel mesz ra a foglalasra pl. sokszor atnavigal egy masik oldalra ahol csak vendegkent tekintheted, ez nem javaslat ez egy bug.
3. Fiokkezelo legyen hasznalhato mar 1 falunal is.
4. Terkep kijelolesnel legyen lehetosegem egyszerre tobb dolgot torolni.
5. A klantars falujegyzete is legyen lathato terkep nezetben.
6. Legyen lehetoseg dinamikusan csoportositani a bejovoket.
 

Füves Feri

New Member
A reakció pontszáma
0
Amit szeretnék javasolni:

Tekintve hogy sok a sulis,a melós akik játszanak,ezért ezek hét közben nem tudnak fennmaradni támadást indítani pl.ha közös van.

Ezért lehetne egy olyan opció amivel pl.5-orával hamarabb elküldhetted a sereget.

Reggel nyolcra kell csapódni..az út 5-ora..tehát éjjel 3-kor kellene indíts..de ha megveszed ezt az opciót indíthatsz este 10-kor és reggel 8-ra csapodnak a seregek..5-ora helyet 10-mennek,de tudtál inditani.

Lehetne mint a Farmkezelő 30-pp(oda ki is lehetne rakni) és aki kényelmesen akar indítani,nem éjjelezni,az fizessen..szerintem ez kicsit fel is gyorsítaná a játékot..nem mindig csak hétvége pörögne.

A Címkézőt kell átírni hogy automatán üsse le az 5-orát..amint érzékeli hogy nem a megszabott támadások valamelyike jön..

Ez csak egy ötlet,ha akarják dolgozzák ki,szerintem sok melósnak jól jönne..
Sajnos ez olyan automatizálás, amit a játék nem támogat.

Talán lehetne újabb egységekkel színesíteni a játékot! Az alap egységek nem változnának, a védekezésbe bekerült milíciához, hasonlóan belehetne hívni támadáshoz újabb egységeket(lefelezné a termelést). Fegyelmezetlen egységek, így a menetidő sem szabályozható, random(-25%-tól 25%-ig) igazodna leglassabb egységhez a csapatban.
Plusz egységek talán már egészen vad elrugaszkodás a valóságtól, s csak annyi szerepe lenne, hogy ha a csapattal tart, akkor lassítsa le őket. A lassítás akár extrém is lehetne, mezőnként 60 perc, de ez akár lehetne 15 perc is. A menetidő független lenne a seregben levő többi egységtől. Falunként csak egy-egy ilyen egységet lehetne behívni egy időben. Az árát kilehetne fejezni, termeléscsökkentéssel, de akár 30 PP-vel is. Hajnali indítás helyett, választható a gyorsítás, illetve a lassítás is.
2020-06-11_201650.png
Címkézhető könnyen, a védekező dolgát nem nehezítené, igaz nem árulja el azonnal, hogy milyen csapatok kísérik a bohócot, szóval nem derül ki, hogy van-e nemes a seregben. Remélem érthető. Előre is köszönöm!
 

-MateD-

Active Member
A reakció pontszáma
155
Sziasztok!

A klán fórumon belül az üzeneteknél, lehetne egy olyan funkció, ami azt jelzi, hogy mely klántagok látták már az üzenetet. Sokszor láttam már, hogy az aktivitást mindig egy "Köszönet" kéréssel ellenőrzik. Persze ez a funkció hasznosabb lenne, mert jelezné minden egyes üzenetnél.

Mellesleg véleményem szerint a klán fórumba komolyabb reformok kellenének.
 

Close Your Eyes

Well-Known Member
A reakció pontszáma
11.155
Sziasztok,

Jó lenne, ha a klántoolba lehetne látni, kire mennyi zöld, barna, piros támadás jön, illetve az ő címkézése alapján mennyi nemes.
 

babba jó

Well-Known Unicorn
A reakció pontszáma
948
Üdv,

Habár a gyűjtögetni küldött egységeket meg lehet nézni pl. áttekintésnél, de a gyűjtögetés oldalon csak azt írja, hogy mikor fognak hazaérni - azt nem, hogy mennyi és milyen egység. Egyszerűbb lenne, ha azon az oldalon látni lehetne, nem kéne keresgélni.
 

Close Your Eyes

Well-Known Member
A reakció pontszáma
11.155


A jelölt helyen lehetne egy lenyíló, ami megmutatja a falu bejövőit, így könnyebb lenne átlátni nagyobb arma esetén, honnan lehet behívni a védőket. Tudom, csoportokkal megoldható, de az összes faluból ezt jóval egyszerűbb menedzselni.

A faluba érkező egységeket itt a request fülön jó, hogy látom, de jó lenne, ha egyből be lehetne dobni ezeket szimuba, nem kéne egyesével bepötyögni minden egyes falunál. Illetve itt a nuke sablont hiába állítom be, jó lenne, ha a buffokat bele lehetne írni és úgy menteni.

Illetve még mindig itt a request fülön jó lenne egy időszűrő, amivel lehetne nézni, hogy adott időpontig mennyi cucc ér be.