Javaslatok a játék készítőinek

diRicheron

Hopeless cmu.OVer! Trololo.
A reakció pontszáma
2.130
Klán áttekintés
zyx elfoglalta: ...faluja (xyz|yzx) K45.

Itt írja már azt is, hogy kié volt a falu meg melyik klánba van.
 

diRicheron

Hopeless cmu.OVer! Trololo.
A reakció pontszáma
2.130
Van ez a klántool.
Nah ebbe valahogy bele kombinálhatná azt is az Inno, hogy a játékosnak mennyi a nemeslimitje. Pl van 50 nemese meg 100 képezhető akkor írjon a neve után 150 nemest.
 

Ben Solo

Well-Known Member
A reakció pontszáma
301
Üdv!
Úgy érzem, hogy a "Chat" (játékon belül) eléggé kihasználatlan.
Volna egy javaslatom. Lehet, hogy több értelme lenne, ha lehetne bennük csoportokat szerkeszteni.
Valamilyen szinten megoldható a dolog? Átméretezés lehetősége és a miatta való oldalak betöltésének lassúságát is javasolnám valamilyen szintű korrigálásra.
Üdv, BS

Szerkesztés:
Szintúgy. Ami Chat, az ne legyen üzenet. Legyen szétválasztva. Idegesítő..
 

nnoel128

New Member
A reakció pontszáma
3
Sziasztok..

Mostanában több emberrel is beszélgettem a leltárról, illetve a benne lévő tárgyakról, és mindenkivel arra jutottunk hogy milyen jó lenne ha lehetne ezeket is cserélgetni mondjuk klánon belül, illetve csak simán elküldeni egy-egy játékosnak ha úgy van..
Ez egy szuper újítás lenne szerintem, lehet tenni valamit ez ügyben?
 

diRicheron

Hopeless cmu.OVer! Trololo.
A reakció pontszáma
2.130
Remélem sosem lesz ilyen.
A multizás meg a támogató fiókok egy új szintre emelkednének.
 
Utoljára szerkesztve:

Crixus a Veretlen Gall

Well-Known Member
A reakció pontszáma
323
Sziasztok,
1.A tarolos vilagoknak van egy alapveto hianyossaga, nem lehet csoportositani azokat a falvakat ahol olcso nemest tudsz kepezni, sokfalunal meg kenyelmetlen atlapozni, hogy hol van olcso nemes . A dinamikus csoportoknal hozza kell adni egy ilyen funkciot.
2. Ha a klan attekintesnel mesz ra a foglalasra pl. sokszor atnavigal egy masik oldalra ahol csak vendegkent tekintheted, ez nem javaslat ez egy bug.
3. Fiokkezelo legyen hasznalhato mar 1 falunal is.
4. Terkep kijelolesnel legyen lehetosegem egyszerre tobb dolgot torolni.
5. A klantars falujegyzete is legyen lathato terkep nezetben.
6. Legyen lehetoseg dinamikusan csoportositani a bejovoket.
 

Füves Feri

New Member
A reakció pontszáma
0
Amit szeretnék javasolni:

Tekintve hogy sok a sulis,a melós akik játszanak,ezért ezek hét közben nem tudnak fennmaradni támadást indítani pl.ha közös van.

Ezért lehetne egy olyan opció amivel pl.5-orával hamarabb elküldhetted a sereget.

Reggel nyolcra kell csapódni..az út 5-ora..tehát éjjel 3-kor kellene indíts..de ha megveszed ezt az opciót indíthatsz este 10-kor és reggel 8-ra csapodnak a seregek..5-ora helyet 10-mennek,de tudtál inditani.

Lehetne mint a Farmkezelő 30-pp(oda ki is lehetne rakni) és aki kényelmesen akar indítani,nem éjjelezni,az fizessen..szerintem ez kicsit fel is gyorsítaná a játékot..nem mindig csak hétvége pörögne.

A Címkézőt kell átírni hogy automatán üsse le az 5-orát..amint érzékeli hogy nem a megszabott támadások valamelyike jön..

Ez csak egy ötlet,ha akarják dolgozzák ki,szerintem sok melósnak jól jönne..
Sajnos ez olyan automatizálás, amit a játék nem támogat.

Talán lehetne újabb egységekkel színesíteni a játékot! Az alap egységek nem változnának, a védekezésbe bekerült milíciához, hasonlóan belehetne hívni támadáshoz újabb egységeket(lefelezné a termelést). Fegyelmezetlen egységek, így a menetidő sem szabályozható, random(-25%-tól 25%-ig) igazodna leglassabb egységhez a csapatban.
Plusz egységek talán már egészen vad elrugaszkodás a valóságtól, s csak annyi szerepe lenne, hogy ha a csapattal tart, akkor lassítsa le őket. A lassítás akár extrém is lehetne, mezőnként 60 perc, de ez akár lehetne 15 perc is. A menetidő független lenne a seregben levő többi egységtől. Falunként csak egy-egy ilyen egységet lehetne behívni egy időben. Az árát kilehetne fejezni, termeléscsökkentéssel, de akár 30 PP-vel is. Hajnali indítás helyett, választható a gyorsítás, illetve a lassítás is.
2020-06-11_201650.png
Címkézhető könnyen, a védekező dolgát nem nehezítené, igaz nem árulja el azonnal, hogy milyen csapatok kísérik a bohócot, szóval nem derül ki, hogy van-e nemes a seregben. Remélem érthető. Előre is köszönöm!