iPhone, Android csevegő

DeletedUser16591

Vendég
Sziasztok. En is letoltottem a tablettemre. De nem megy. Be megy a jatekba de csak tiszta fekete. Ott a legtetejen egy csik feher..ami eg...nem tudom de nem megy. Tudnatok segiteni? Pedig bejott es megy...de fekete minden...nyomdostam...bejott a billentyuzet..szoval jol...de fekete ...nem tudjatok miert? kerlek segitesetek.
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser17305

Vendég
támadás bug

Sziasztok!

Van egy kis gond a kh alkalmazásommal. Elindul meg minden, építeni is tudok csak az az egy bökkenővan h nem tudok támadni. A gyülekezőtéren elküldom a csapatok de mégse küldi el... ÉS így elég zavaró h mindig kölcsön kell kérnem a tesóm telóját ha khzni akarok.

remélem a problémát a következő verzióban kijavítják.

a telefonom típusa: aTAB4 phone
 

DeletedUser

Vendég
Sziasztok.
Mivel nem találtam róla semmit, sem "internet megosztás" ill semmi másban sem, az lehet esetleg probléma (mivel írja, hogy a "Tulajdonos Mobilról be van jelentkezve" ), hogy Mobil + PC ről egyszerre be vagyok lépve?
 

DeletedUser

Vendég
A telefonos részen soha sem tudtam eligazodni (nem a játékon hanem a telefonos rendszereken :D).
De gyakorlat tesz mesterré, szóval gyakorlok.
 

DeletedUser17535

Vendég
alcatel onetouch telefonra nem kompatibilis az alkalmazas
 

DeletedUser

Vendég
Akkor sorolom a problémáimat. :D Samsung Galaxy Ace III telefonom van, már ha ez jelent valamit.

Az elsőt külön kiemelném! Az a legfontosabb elvégre. A kommunikáció!

- Nem lehet elforgatni a képernyőt. *****i idegesítő qwert-es billentyűzettel álló helyzetben írni, alig találom el a gombokat. Gondolom ezzel nem csak én vagyok így, pláne hogy *****i nagy ujjaim vannak. Ha nem megoldható a probléma, legalább üzenetírásnál legyen elforgatható a képernyő... Senki sem fog nagy ujjakkal, netán műkörmökkel álló helyzetben qwert-es billentyűzettel 1-2 soros üzenetnél többet írni. Én telefonról speciel csak 2 szavas válaszokat szoktam adni.

- A telefonon lévő vissza gomb az nem vissza léptet, hanem konkrétan kiléptet a falunézetre. (Azaz a legtöbb esetben. De például ha a kiképzés menüben nyomom meg, akkor vis****ak a falu információra. Összevissza működik.) Ugyanezt megteszi a bal felső sarokban lévő kis kör alakú gomb is. De szerintem célszerűbb lenne a "vissza" gombot már csak a nevéből adódóan is átállítani arra, hogy visszalépjek egyet. Mint a böngészőben.

- Ha gyors akarok lenni farmolásnál farmkezelő nélkül, (ez csak példa) akkor gyülekezőhelyen beirkálom hogy például 10 lándzsás, 10 kardforgató. Nincs is gond ezzel. De mivel a telefon megjegyzi, hogy miből hányat küldtem legutóbb, így elég idegesítő, ha beleugrik a kardosok mezőjébe 23 szám, hogy ez-ez-ez és ez az opció választható. Ekkor még megoldható a probléma, hogy a tovább gombra nyomok. Ám, de mintha nem azonnal reagálna a gomb. Ha rányomok és azonnal írom is a számot, akkor az első számjegyet valamiért kihagyja. Ezt nem tudom másképp elmagyarázni, majd valamelyikőtök próbálja meg demonstrálni a csapatból. :)

- Ha a térkép menüben rányomok a világtérképre, *****i lassan tölt be. (Mielőtt megszólalna valamelyik okostojás, nem, nem az internettel van gond. Elméleti 160 Mbit/s és gyakorlati 120 Mbit/s letöltési sebességem van a telefonon, stabil 40-es ping és LTE/4G lefedettség.)

- Az szép és jó, ugyebár, hogy látni lehet a lakatokat prémium fiók nélkül is a térkép nézetben. De nem tudom, hogy hogy lehetne kivitelezni, hogy mondjuk rakhassak egyre lakatot. Mert kiírogatnám én szívesen, ha nem lennék *****i lusta, na meg aztán ha valakire pont akkor jön rá a lakatolhatnék, amikor telefonon van, és az az illető nagyobb pontszámmal rendelkezik, netán le szeretne lakatolni 20-30 falut, biztos nem fogja mindet kiírogatni, majd begépelni. Gépen még egyszerű is. Ctrl+c, majd ctrl+v, két ablakban.

- Az üzeneteknél *****i idegesítő, hogy mindig vissza kell lépjek akárhányszor csak elolvasok egy levelet. Mert ha alul, középen rányomok a borítékra, akkor a legutóbb elolvasott üzenet fogad, nem pedig az üzenetek listája.

- Jelentéseknél szintén ugyanez a probléma, mint amit legutóbb említettem.

- Nyersanyagokat lassan frissíti. Nem pont akkor, amikor elköltöm, hanem 10-20 mp-es fáziskéséssel. Ha költekezni szeretnék, akkor picit idegesítő.


Egyenlőre ennyi. Remélem segítettem valamit, hogy leírtam az észrevételeimet, és hogy mivel lehetne jobbá tenni az App kezelhetőségét. Ezennel jelentkeznék is a tesztelő csapatba. :p
 

DeletedUser

Vendég
alcatel onetouch telefonra nem kompatibilis az alkalmazas

Az már nem az app hibája. Azt a telefont egy 4 betűs szóval le tudnám írni, szüleimnek is olyan van. Az minden, csak nem okos, sőt, inkább az ellenkezője. Szinte semmi sem kompatibilis rá.
 
Fent