Insomniac

Kategória: 'Világ 8', témanyitó: Theodorik, téma nyitása: 26. Ápr 2010.

Oldal megosztása

 1. tgszisz

  tgszisz Well-Known Member

  Csatlakozott:
  25. Júl 2011
  Üzenetek:
  464
  Kapott kedvelések:
  254
  még tart?
   
 2. grimanyo

  grimanyo Vendég

  Most mar nem
   
 3. sirovica

  sirovica Vendég

  és kinek lehet gratulálni?
   
 4. cactuska

  cactuska Member

  Csatlakozott:
  20. Júl 2011
  Üzenetek:
  35
  Kapott kedvelések:
  0
  Gratulálok az INSOnak a győzelemért! Szép volt fiúk (, lányok) :)
  Az MDVnek is gratula a kitartásért ;)
   
 5. miguasha

  miguasha Vendég

  Tisztelt V8-as játékosok!

  Gratulálok minden játékosnak, aki kitartott a végéig és harcolt a győzelemért. Hosszú 5 év volt, minden elismerésem a Tietek.

  Gratulálok az INSO klánnak a győzelemhez! A szerver elejétől kezdve meghatározó klánként volt jelen és méltó győzelmet ért el. Komoly idő és komoly munka gyümölcse a szervergyőzelem. Megtiszteltetésnek érzem, hogy harcolhattam ellenetek, egy élmény volt!

  Gratulálok az Inso Ellenes Mozgalom utolsó bástyájának az MDV-nek a kitartásért, munkáért, harcokért!

  Még egyszer gratulálok mindenkinek!

  Tisztelettel:
  miguasha
  (v8-on sir william wallace 32 nickel játszottam)
   
  Utoljára egy moderátor szerkesztette: 13. Máj 2015
 6. szala1

  szala1 Active Member

  Csatlakozott:
  7. Jún 2011
  Üzenetek:
  203
  Kapott kedvelések:
  71
  "méltó győzelmet ért el"
  Ezt elírtad volna?
   
 7. ManBoy

  ManBoy Vendég

  Na de mondjátok már. Mi történt a vége felé?
  Én ahogy kívülről figyeltem az MDV hosszú távon lenyomta volna az INSO-t. De mi lett Theo-val?
   
  Kis24 kedveli.
 8. Mackó115

  Mackó115 New Member

  Csatlakozott:
  15. Máj 2015
  Üzenetek:
  1
  Kapott kedvelések:
  0
  :DDD

  Te biztos volt INSO ellenes szövetségi tag vagy és vmi furcsa szemüvegen keresztül figyelted kívülről

  Az INSO végig irányította a játékot. Egy rövid időre az MDV átvette a vezetést,de ez csak kívülről tűnt úgy mintha az INSO-nak vége lenne azzal hogy második helyre szorult. Valójában az INSO mindig is kevesebb szövivel és több ellenféllel játszott. A játék menetében pedig elérkezett az a pillanat amikor a játékos szám folyamatos csökkenése lehetővé tette hogy az ellenfeleink egy klánba tömörüljenek. Az INSO ekkor még nem érte el az 50%-ot így automatikusan hátrébb kényszerült előbb csak faluszámban majd a folyamatos befoglalásoknak köszönhetően top 40-ben is előzött az MDV. Ám nem mi csökkentünk és ezt sokan nem akarták látni. Minden év végén sokkal magasabb %-nak örülhetünk mint egy évvel korában.Így semmi meglepetés nem volt abban hogy idővel fordított sorrendben mindkét mutatóban visszaelőztünk.
  Amikor január elején kihirdették a játék utolsó napját már 13000 falu előnyünk volt. Mindenki tudta hogy ez behozhatatlan előny. Ám a klán szerette volna még az ellenfél egyik vezérét behúzni és ez még motivációt adott. Le kellett pár játékost takarítania a déli harcosoknak előtte majd végűl zsuzsikát is behúzták vajcs-rusty vezetésével. Mivel előtte meg csocso vezetésével Holt is fel lett számolva így az MDV 2 volt vezérét kipipálta a klán. Ezzel pedig lezártnak tekintettük a szervert. Semmi nem tudta már motiválni az utolsó hónapra játékosokat 21 ezer falu előnynél.(sőt gyakorlatilag 23 ezer csak tomko egy veszekedés miatt kilépett ,de jelezte ha az ő falvain múlna a szerver győzelem a végén visszalép) Ahhoz tudnám hasonlítani mint amikor egy versenyző már nagyon sokkal vezett és a célegyenesben elkezd háttal futni, egykerekezni,integetni,zászlót lengetni.

  Az MDV motiváltabb volt a végén,mert szerették volna szépíteni a statot és így el lehet sütni hogy ha lett volna még 5 méter vagy ha még 10 percig tart a meccs mi nyerünk. A másik meg hogy ahogy mi is ők is szerették volna az ellenfél egyik vezérét leszedni. Előbb grimanyonál próbálkoztak március közepéig ,de lepattantak. Majd csocsokánál ahol vittek pár falut de ott is lepattantak. Így értek el Theodorik acchoz áprilisra ami viszont egy gazdátlan acc volt. Szala meg megtalálta a végén pernyét aki viszont elkezdett építkezni és ez már jobban érdekelte. Ja és a -Convistador- acc tulajdonosa meg már a v28-on van inkább és itt meg nice kezdte el védeni.

  Ám miért is volt a Theo acc gazdátlan erre még válaszolok.Kb 1,5 -2 éve Theo átadta hivatalosan az accját és be lett ültetve Elmevetült accjába szintén hivatalosan ( Elme sajna abbahagyta). Nem vertük nagydobra taktikai okokból. Theot egy megbízható ember vette át aki nem nagyon tudott kh-zni de feljárt ellenőrizni és képezte a seregeket,ha meg gebasz volt Theo intézte helyelésből.Elmét muszáj volt átvenni mert a déli rész beomlott és könnyen bukott volna a klán(talán a legmélyebb pontja a történelmünknek) de Theo kézbe vette a részt és megfordította a játékot.

  Ez így is ment tavaly novemberig ám akkor sajnos olyan dolgokat követett el Theo a klántársai ellen ami miatt nem folytathatta a klánban tovább a játékot. Ekkor vette át Elmét régi játékosunk dadigabi. Nehéz erről beszélni mert Theo mindenidők legjobb 3 harcosa közt van szerintem a magyar kh-ban és sokat tett a klánért . Nélküle nem nyerhettünk volna. Ám ez még súlyosabbá teszi tetteit amiről nem én vok illetékes beszélni. Talán majd Trisax vagy grimanyó. Egy ideig volt aki helyelje Theot még amikor gond volt ám a végén már senki nem akart a fiókjában harcolni. Befoglalni nem akartuk amikor láttuk hogy grimanyot kezdték el ütni nehogy felfigyeljenek rá. A végén meg már nem számított. Jól lekötötte magát vele az É-i MDV. A szerver végén pedig kirakták a klánból a klán kérésére és és törölték a nevét a profilról vezetőként és alapítóként is.
   
  Utoljára szerkesztve: 15. Máj 2015
 9. tgszisz

  tgszisz Well-Known Member

  Csatlakozott:
  25. Júl 2011
  Üzenetek:
  464
  Kapott kedvelések:
  254
  ilyen horror történett már rég nem olvastam ...

  meséljétek tovább. pont a csattanót nem ér kihagyni!
   
 10. ManBoy

  ManBoy Vendég

  Hű, köszönöm!
  Sok mindent tudtam most meg :)

  Egyébként nem, én nem voltam inso ellenes. Én annyira voltam V8-on, hogy alapítottam egy klánt amibe benne volt vigyo és warlord no meg akkori ász leveller, csak valamin összezördültünk és míg nyaraltam befoglaltak xD Aztán warlord alapította meg aklánomból az FS-t vagy mit ami meg összeolvadt valamivel, na ez lett a délnyugati tömb ami most ahogy látom az MDV gyengepontja volt :D

  Mondjuk az érdekes hogy több játékos is átment hozzátok, kíváncsi lettem volna ha ez nincs és rendesen harcoltok egymás ellen, akkor szerintem nem lett volna nyerés :)

  No meg hogy ti haladtatok az MDV meg veszített falukat. Ez sántít. Tény hogy a régi FS tömb gyengének bizonyult (főleg a kilpések után, mert addig jól álltak), de a teljes eredeti MDV ami jobb oldalt van egész frontvonalon nyomult előre ha lassan is. Szerintem nem nagy szám egy árulással hátbatámadni a csapattársakat, szerintem a nagy szám az, hogy eddig kitartottak ellenetek odalent. Az meg hogy mekkora hátországotok van és az MDV-t mégsem tudtátok megállítani hát...

  A stat egy dolog, a tények mások..

  Egyébként az INSO-nak szurkoltam mindaddig amíg nem olvasztotta be a semleges fogalmam sincs már mi volt a neve klánt, addig teljes szívemből tisztelet övezte őket. Olyanok voltak a szememben mint V1-en a Skulls, vöröstengerben győzelmet győzelemre halmoztak.

  Az MDV jobb volt az elmúlt hónapokban, én ezt láttam, no meg mindig a kisebbnek szurkolok, főleg ha ilyen harcos természetű. A végén az MDV kiérdemelte nálam azt a tiszteletet, melyet sokáig az INSO birtokolt.

  No ez az amit én mint külső szemlélő felfedezni véltem.
   
  Kis24 kedveli.
 11. .parazita.

  .parazita. Vendég

  sziasztok. én is gratulálok az insosoknak , legalábbis egy pár játékosuknak ,
   
 12. kingslayer

  kingslayer New Member

  Csatlakozott:
  17. Máj 2015
  Üzenetek:
  1
  Kapott kedvelések:
  0
   
 13. Rusty91

  Rusty91 Member

  Csatlakozott:
  7. Máj 2012
  Üzenetek:
  49
  Kapott kedvelések:
  3
  Ezért a hozzászólásért kár volt beregelni külsőre de ha emlegetsz akkor egyuttal azt is említsd meg hogy azon hisztiztél miért nem megyünk át MDV-be mert zsuzsi ennyi meg annyi védőt ígért. Ja és a Tomko névvel pedig ne élj vissza mert az nem te vagy hanem az akivel anno megalapoztuk a délnyugati rész stabilitását.
   
 14. Rusty91

  Rusty91 Member

  Csatlakozott:
  7. Máj 2012
  Üzenetek:
  49
  Kapott kedvelések:
  3
  Nem kérte senki a véleményed főleg hogy hülyeségeket írogatsz.
  Aki nem beszél arabul az ne beszéljen ararbul szokták mondani.
  Amiről én beszélek szerver indulás után 1,5-2 évi esemény mikor is kellett Tomko játéktudása és szervezése hogy az 5-szörös többségben lévő ellent vissza tudjuk tartani beszélek itt arról aki eredeti tulaja volt a fióknak nem arról aki 1-2 üres ígéret fejében próbálta később megosztani a klánt.

  Látom a rágalmazás továbbra is megy pedig pontosan a te klántársadra jellemző ez a modor amit fent idéztél skype-ról esetleg én is ide tudom másolni az illetőt most nem kívánom megnevezni. Szóval megint öngólt sikerült rúgni így végére, szép volt !
   
 15. felhő lovas

  felhő lovas Banned

  Csatlakozott:
  20. Júl 2012
  Üzenetek:
  5
  Kapott kedvelések:
  0
  Első tán ucsó hozzá szólásom itt
  Szala nyomod itt a rizsát hogy ti mennyire tiszták voltatok
  akkor emlékez csak vissza mit is próbáltatok ki
  ellenem
  egy klánba voltunk
  mégis hátba döftetek
  nem gyengén
  akkor hogy is állunk avval a tisztességgel
  szerintem ismeretlen fogalom nektek
   
 16. szala1

  szala1 Active Member

  Csatlakozott:
  7. Jún 2011
  Üzenetek:
  203
  Kapott kedvelések:
  71
  Igen igazad van.Mindenben.:D
  A játéktudásod 1-től ötös skálán Mínusz 3-as.
  Beérnek a látógatoid lassan?Vagy szerinted még tart a szerver?
  Aki az MDV belsőzésen nőtt fel,majd az ellenfél színeiben nyer arról meg van mindenki véleménye.De inkább nem írom le,mert az elöző hozzászólásom is törölték:p
  És akkor beszélhetsz a tisztességről,jó sokat!
   
 17. szala1

  szala1 Active Member

  Csatlakozott:
  7. Jún 2011
  Üzenetek:
  203
  Kapott kedvelések:
  71
  Rusty!

  Én írtam hülyeségeket?Biztos?
   
 18. felhő lovas

  felhő lovas Banned

  Csatlakozott:
  20. Júl 2012
  Üzenetek:
  5
  Kapott kedvelések:
  0
  Nekem dumálsz a belsőzésről
  januárban seperc alat 1000 volt neked
  ha jobban turkálok
  a múltadban kiderűl hogy több medve falut foglaltál mint bárki más
  a tudásomat fikázod
  csak azért mert
  a kis pályán boldogultál
  asziszed hogy mekora májer vagy
  pedig semmi vagy nulla
  csal azért letél második mert nem voltam meleted
  és a fiókod mehetettvolna a kukába
   
 19. szala1

  szala1 Active Member

  Csatlakozott:
  7. Jún 2011
  Üzenetek:
  203
  Kapott kedvelések:
  71
  Voltam melletted egy helyettesített fiókban.Akkor buktál vagy 40 falut.
  Sosem mondtam,hogy májer lennék,Te nagy arcoskodtál valamelyik leveledben.Valóban volt belső foglalásom,de kellő mennyiséget adtam is helyette.Csak az nem tünik fel az olyannak aki nem ért a KH-hoz:)
  De szerettem volna,ha mellettem vagy akkor kötve hiszem,hogy első helyen végzel.Aktív játékos ellen 200 lándzsással nem nagyon ment a foglalás?Ellenem mit tudtál volna tenni?Sírni,mint anno mikor elárultunk?Kaptál 4000 kardocskát aztán már be is akartad fejezni.Tulajt kerestettél a fiókra,aztán inkább lepaktáltál az INSO-val.
  Vagy sorba bannoltattátok az accokat,hogy Te is tudj valamit foglalni.

  Ui:
  Használj mozillát!Az javítja a helyesírási hibákat!
   
 20. felhő lovas

  felhő lovas Banned

  Csatlakozott:
  20. Júl 2012
  Üzenetek:
  5
  Kapott kedvelések:
  0
  Ja mikor melóztam
  lenyúltál pár falut
  kamatostól vissza is vettem
  anno mikor elárultunk?
  nah nehéz volt ki nyögni :D
  becsületes szala
  pesze hogy
  Insós lettem ti akartátok
  meg is ittátok a levét
  akkor keresgéljünk kinek mi nincs
  nekem mozila kéne
  neked meg gerinc