Hydra Klán

Kategória: 'Normál világok', témanyitó: Az Eklézsiás, téma nyitása: 27. Júl 2019.

Oldal megosztása

?

Megérdemelten nyert a Hydra 2 világot?

 1. Igen

 2. Nem

Results are only viewable after voting.
 1. Az Eklézsiás

  Az Eklézsiás Technikai klán- a Trónfosztások korának elérkezte

  Csatlakozott:
  22. Aug 2018
  Üzenetek:
  850
  Kapott kedvelések:
  734
  meglátjuk hogy vélekedik a nagyérdemű!
   
 2. Az Eklézsiás

  Az Eklézsiás Technikai klán- a Trónfosztások korának elérkezte

  Csatlakozott:
  22. Aug 2018
  Üzenetek:
  850
  Kapott kedvelések:
  734
  Szerintem nem. V42 ről írhatna valaki egy kisebb esetleg hoszabb mesét hogy jutottak el a győzelemhez.
  Elemezzük ki ott tettek le valamit az asztalra és azt mennyire fairplay keretek közt!
   
 3. öreg

  öreg Script Moderátor Klánháború csapat Moderátor

  Csatlakozott:
  9. Jún 2017
  Üzenetek:
  698
  Kapott kedvelések:
  1.051
  Az nem a győztes klán hibája, hogy gyenge az ellenfél, a győzelmet pedig nem megérdemelni kell, hanem megdolgozni érte...
   
  sikamaru123, Jacke., pakairoland and 6 mások kedvelik ezt.
 4. galva04

  galva04 Active Member

  Csatlakozott:
  26. Jan 2019
  Üzenetek:
  143
  Kapott kedvelések:
  135
  Eki ezt nem tudja,csak savazni meg bolondságokat írni. Kíváncsi lennék az ő klánjára mikor nyer egy világot.
   
  Az Eklézsiás kedveli.
 5. TooLate

  TooLate Active Member

  Csatlakozott:
  24. Szept 2013
  Üzenetek:
  62
  Kapott kedvelések:
  99
  Melyik világon hordta el a falvaid a Hydra egy nap alatt Eki? :D
  V42: sokat lehetne írni a szerverről (elsőtől utolsó napig végig nyomtam, ebbe a szerverbe fektettem a legtöbb időt franc tudja hány év alatt), de legyen elég annyi, hogy megérdemelten nyertek, te pedig a 2. helyezett klánba akkor se fértél volna be, ha 300as a taglimit. :rolleyes:
   
 6. L.C.N.

  L.C.N. Well-Known Member

  Csatlakozott:
  5. Nov 2012
  Üzenetek:
  412
  Kapott kedvelések:
  268
  V42:Véleményem szerint a Temp akkor roppant meg amikor a vezér elment,ezután későn vette észre a Temp és az ASG hogy egy szövetség többet érne,a Hydra támadt szervezetten,a Temp védekezett már amelyik fiókba még játszottak,ezután a Tempből a nagyobb játékosok leadták a falvaikat a társaknak akik úgy voltak vele hogy maradnak még egy kicsit szórakozni a Hydrával.Szóval igen megérdemelték mert nyomták a játékot!

  V49:Van akit Witcher barátom vitt oda mint engem is,az eleje kicsit döcögősen indult hisz nyár volt még és mondták hogy Mercy csak szeptembertől ér rá rendesen de addig a vezér társai amit tudtak elintéztek megoldottak,de Witcher nem volt elégedett ezért kilépett és elkezdte összeszedni az ellenféltől az embereket és megalakult a Dream,és ugye mentek volna a Hydrából és a Berg-ből is emberek és volt aki át is ment,én pl kaptam meghívót a Dreambe de nem mentem,erre jött egy levél az egyik társtól ha átmegyek a Dreambe jön ő is és akkor ő miatta még valaki,de nem mentünk,én addigra kinőttem a vándorlást a klánok között és úgy voltam vele ha nyerünk nyerünk ha vesztünk vesztünk.

  Aztán szép lassan elkezdődtek az akciók a Hydra részéről,elkezdtük kiszedni a pirosokat közölünk,aztán folytatódott a Hydra támadt a Dream védekezett,aztán a Dream támadt és a Hydra védekezett,de a Hydra jobb volt mint támadásban mint védekezésben,valószínű az aktivitás miatt,aztán egy idő után egyoldalúvá vált a szerver és a Hydra csak ment előre,kb még egy hónap volt hátra a szerverből a végső győzelemig de én azt már nem vártam meg,egy nagyon jó társnak akivel jókat harcoltunk a Dream ellen(ritkán találsz egy ilyen jó társat) leadtam a falvaimat,bár kaptam levelet hogy várjam meg a végét mert tényleg nem kellet sok,én még is úgy döntöttem hogy a falvaim a társamé lesz én meg betörlők.

  Szóval itt is igen,megérdemelten nyert.

  Összegezve mindkét világon harcoltak és megérdemelten nyertek mert egy összetartó jó csapat.
   
  Az Eklézsiás, 0NoMercy0, tibax and 2 mások kedvelik ezt.
 7. Kalapács

  Kalapács Mindenek Atyja

  Csatlakozott:
  17. Máj 2019
  Üzenetek:
  121
  Kapott kedvelések:
  103
  Engedjétek meg, hogy erről leírjam a véleményem...

  v42... az ASG a szokásos észak-nyugati kontira regelt, majd Tibax barátom 3 klánján végig gázolva birtokba is vette a kontit. (ez az a pont ami Tibax, ASG ellenszenvét táplálja)
  Vasszakállu Durin a Hydrától elég messzire regelt így a Hydra (az előre megbeszéltek alapján) nem adott védelmet számára, hanem egy új klán létrehozása mellett döntöttek. Ez lett a Bergengócia! A Bergen klánnak (mivel k44-en volt) az ASG hadat is üzent annak rendje és módja szerint. Majd pedig a Hydra klánnak is miután fény-derült arra, hogy a 2 klán egy és ugyan az. Jó és esemény dús harcok voltak. Az ASG elenyészően, de jobban állt a háborúban. Soft Warrior ekkor kereste meg az ASG-t, hogy lehet jobban járnánk ha a határ villongás helyett inkább összedolgoznánk. Az összedolgozást nem vetettem el, ám azt közöltem, hogy Damas8 és Dongábor soha nem lesz, nem lehet szövetséges. Kérdése amit feltett( miért), igen csak megalapozott volt így válaszoltam. Most itt a nagyérdemű előtt nem lenne férfias, ha leírnám a leányzó nevét, mert még aktívan játszik! :)
  Szóval a Temp és az ASG szövetség akkoriban képtelenség volt. (Nem elkésett dolog, hanem kivitelezhetetlen)
  Miután a Bergen (a vezére Skype elmondása alapján) nem bírt az ASG-vel és a Hydra sem így a Bergen vezére régi barátságra hivatkozva, Totentott-ot megbízta kémkedéssel. Ám ez semmi eredményre nem vezet az ASG-vel szembe. Sem akkor sem most. Így a kémkedési megbízást "átváltották" döntsd be az ASG-t re. Ja igen.... nem tudom Vigyónak benne volt-e a keze, (mert Ő a Hydrát erősítette) de igazán "vigyósra" sikeredett! :) Kb. 15 aktív játékos kb 200-250 faluval dobbantott az ASG közepéből, akik 2 nap elteltével már támadták is a volt klánjukat. Soft elmondása szerint ez idő tájt farolt le Damas is. Kellett egy bő hét mire az ASG kezdett talpra állni. Ekkor történt az a tény ami bebizonyította számomra, hogy Sajtmacska belenyúl a játékba... Sync támadott 3 falumat ebből 2 támadó és egy védő falut. Fontos monumentum, hogy v42 őrtornyos világ volt. A védő faluból védtem a támadó falvaim vágással (nem lett volna szükség rá mert Gummikuh aki helyelte Thor8212/DarthWreed beért 2-2 védőfaluval) míg a védő falumat ahol torony is volt azt visszavágással. A nemesei Sync-nek így jöttek: közepes-kicsi-közepes-kicsi seregekkel. A visszavágásom mind a két kicsit kiszedték. Ezt ugye aki csinált már ilyet tudja, hogy sikeres vagy sem mert a képernyőn a visszahívás érkezési idejét látja. A visszavágásom sikeres volt... ám a falum elbukott.... nézem azonnal a jeliket és látom hogy a 2-2k íjász a közepes seregek elé jött vissza!!! Azonnal support, ahol is az eljáró supp "igazolta" hogy sikeres volt a vágásom!!! Akkor miért is buktam a falum? Kértem, hogy állítsák vissza a támadó és a védő seregeimet valamint a falumat. Na erre Sajtmacska válaszolt már és elkezdett hadoválni össze-vissza. Majd pedig azt felelte, hogy Ő nem tudja a falut vissza adni. Na ekkor döntöttem az ASG betörléséről. Szóval ha így ebből a szemszögből nézzük, akkor a Hydra már nem is olyan biztos, hogy teljességgel megérdemelten nyert v42-őn! A másik szervereiről nyilatkozni nem tudok, mert nem kísértem figyelemmel. Ám ez úton is szeretném megköszönni azon Hydra tagoknak az együttérzését, kik az ASG törlése után elfoglalt ASG-s falvaikat (ha csak rövid ideig is) átnevezték ASG Becsületre!
  Írásommal senkit sem szerettem volna sérteni vagy becsmérelni, tanultunk a v42 eseményeiből! :)
   
 8. L.C.N.

  L.C.N. Well-Known Member

  Csatlakozott:
  5. Nov 2012
  Üzenetek:
  412
  Kapott kedvelések:
  268
  Te ezt mondod,csak itt annyi a hiba hogy amíg Damas volt a fiókban a Temp nem ült le senkivel tárgyalni bármilyen szövetségről vagy MNT-ről vagy bármiről is.

  Elméletileg betörölteted a klánod már aki betörölt,a többi sok játékos aki nem törölt be ment a Temp-be és még pár tagot a Hydra is átvett.
   
 9. tibax

  tibax Well-Known Member

  Csatlakozott:
  27. Szept 2014
  Üzenetek:
  623
  Kapott kedvelések:
  765
  Röviden javitok én is rajta :p

  V42
  NEM VOLT 3 KLÁNUNK(még soha nem volt anyi klánom :p)

  V46
  Ez volt az a világ amikor durin mesze került tőlünk,es nem V42 :p
  És itt volt az amikor vigyo át csalta hozzátok az EW tagokat :D

  DE ami a legfontosabb,egyáltalán nem azért nehesztelek rád mert alul mardtam egy marék tagal,100+ tag ellen. Hanem mert anno egy olyan stílust engedtèl meg magadnak ,amit még egy online játékban sem nézek el senkinek.

  Többször maradtam alul az évek során,mint ahány szerveren jelen volt az ASG ,és soha senkire nem nehezteltem emiatt,és elhiheted hogy amekorta pofont kaptam/kaptunk classic 7-en Firemaster és csapatától , akkorát az ASG két szerveren sem, és mégsem nehesztelek egyik játékosra sem amiatt,mert ismerik a tisztelet fogalmát,ami anno a leveledben elmaradt és azóta én sem törekszem tisztelni téged ,amíg elnézést nem kérsz érte :D
   
  Utoljára szerkesztve: 29. Júl 2019
  -NooBLeadeR- kedveli.
 10. Kalapács

  Kalapács Mindenek Atyja

  Csatlakozott:
  17. Máj 2019
  Üzenetek:
  121
  Kapott kedvelések:
  103
  Nem! Nem azt írtam, hogy amíg Damas volt a fiókba senkivel nem tárgyalt! Hanem azt, hogy Ádámmal( Damas08) magánéleti konfliktus miatt nem jöhetett szóba a TEMP-ASG szövi!
  És a törlés pedig úgy zajlott, hogy többen mondták, hogy harcolnának és az Ő átvételüket Soft-al egyeztettem. Sajnos Ő is abba hagyta így került Witcher kezébe a Temp. Igen voltak akiket a Hydra is bevett, de a klán 80%-a már v46-ra koncentrált!
   
  Utoljára szerkesztve: 29. Júl 2019
 11. Kalapács

  Kalapács Mindenek Atyja

  Csatlakozott:
  17. Máj 2019
  Üzenetek:
  121
  Kapott kedvelések:
  103
  Nem kispajtás!!! :D Már hazudni sem tudsz! :D v42-őn CsiTi volt a vezértársad! Viszont CsiTi v46-on ASG-s Alvezér volt! :D :D

  Hogy kit tisztelsz és kit nem... az a legkevésbé sem érdekel!
   
 12. TooLate

  TooLate Active Member

  Csatlakozott:
  24. Szept 2013
  Üzenetek:
  62
  Kapott kedvelések:
  99
  Dongábor!

  Abban egyet kell értsek, hogy hatalmas lökést adott a Hydranak az Asg megbomlasztása, és az így nyert faluelőny. Valószínűleg ez is volt az a döntő fordulat, amikor először látni lehetett, a TEMP nem fog nyerni.
  Azonban kissé te is félre vagy informálva, ugyanis damas távozása után =NewHope= lett a vezér, és én voltam a "helyettese". Soft és ő aztán nagyjából egyszerre hagyták ott a szervert, onnantól pedig előbb egyedül, majd Andzsin és csakisjen segítségével vittem a klánt az utolsó hónapokban. Witcher utolsó komolyabb tevékenysége épp az Asg tagok áthozásának segítése volt, majd utána hetekig helyettesítés alatt állt, végül csúnyán összevesztünk és ő ott is hagyta a szervert.

  A mai napig fel-feltűnnek emberek akik azt hiszik Soft vagy Witcher vezér volt a TEMP-ben. Ez egyikük esetebén sem igaz, a vezetőségi fórumokat látták és dolgoztak a klánért, de "ez minden".
   
  Utoljára szerkesztve: 29. Júl 2019
 13. Say Hi

  Say Hi -NF-

  Csatlakozott:
  4. Ápr 2015
  Üzenetek:
  7.886
  Kapott kedvelések:
  8.813
  A hősöm :D:D:D
   
  nudlie és Messala kedveli.
 14. pakairoland

  pakairoland ~-.-~

  Csatlakozott:
  20. Aug 2014
  Üzenetek:
  1.054
  Kapott kedvelések:
  1.002
  Ha már van ez a topik akik jelen voltak a szerveren tartsanak már 1 mesedélutánt .:D
  Pár szemszögből még elolvasnám,hogy mi is történt meg ki hibája,hogy nyert a Hydra 2t.:D
   
 15. tibax

  tibax Well-Known Member

  Csatlakozott:
  27. Szept 2014
  Üzenetek:
  623
  Kapott kedvelések:
  765
  Igen ,csiti volt a vezér társam(aki rairt egyik tagodra,te majd neki és majd nekem),de akkor sem volt 3 KLÁNUNK :p

  És durin V46-on ment távol tőlünk (Origo környéke),az hogy 42-on ott volt vagy sem,ahhoz semmi közöm nincsen :D

  Semi okom nincs hazudni ,mert mind2 világra emlékszem ,max te kevered a világokat (akaratlanul vagy direkt) :p
   
 16. Kalapács

  Kalapács Mindenek Atyja

  Csatlakozott:
  17. Máj 2019
  Üzenetek:
  121
  Kapott kedvelések:
  103
  Látod Tibax.... és ha elküldelek ....oda, akkor bezzeg meg vagy sértődve!
  Ha figyelmesen elolvasnád az első írásom....ami nem is olyan nehéz, akkor megértenéd, hogy maga a Bergen vezére, érted??? A BERGEN VEZÉRE!!!! hívott fel skypeon és mesélte el a storyt aki duálként volt vezére a Bergennek, alias Vasszakálú Durin!
  Te az LA klánba voltál, és mikor elvetettem a falud, azonnal időhiányod lett és el futottál, pedig hogy arcoskodtál... :D Nézd csak vissza a 42-es csevegőt! :D :D Majd azért még visszanéztél v42-re. Ott hagytad az általad vezetett klánodat, akik újra szerveződtek A klán néven. Őket is megvertük. Mert te hiába futottál el szégyenteljesen, a klánod ott maradt!!!
  De ugyan ezt eljátszottad v46-on is! Nem szégyen az ha kikapsz minden esetben egy klántól... csak kissé kellemetlen! ;)
  Na de ez a csevegő nem erről szól! Ha gondolod megütköztethetjük a saját klánjainakat ismételten, ha van rá igényed. Az ASG nem fog elfutni!
   
 17. Kalapács

  Kalapács Mindenek Atyja

  Csatlakozott:
  17. Máj 2019
  Üzenetek:
  121
  Kapott kedvelések:
  103
  Én azon a szerveren beszéltem először Soft-al. Mondta hogy van rálátása a vezérire, de amikor már "bensőségesebbé" vált a kommunikációnk, akkor már az ASG elvolt árulva! Én akkor jeleztem Soft-nak, hogy valami nagyon nincs rendjén és nem biztos, hogy az ASG feltud állni az árulás okozta veszteségeiből. Az első elgondolásom, az volt és ezt mondtam Soft-nak is, hogy átadjuk a falvainkat a Temp-nek. Viszont Soft azt mondta, hogy lehet Ő is farol így a terület átadás nem jó! Kellenek az emberek is! Ekkor írtam meg az ASG-ben a körlevelet, hogy a Temp szívesen átveszi azokat akik harcolni szeretnének még. A supp-al folytatott vitám utolsó napjaiban írt Witcher, akiről akkor még fogalmam sem volt, hogy Temp-es vezér lett volna. El is küldtem a búsba, hogy levan már zsírozva a tagokkal a dolog. Elképzelhető, hogy Soft akkor már ép oly inaktív volt mint Én.. nem tudom, mert nem informált a pontos lelépésének idejéről.
   
 18. L.C.N.

  L.C.N. Well-Known Member

  Csatlakozott:
  5. Nov 2012
  Üzenetek:
  412
  Kapott kedvelések:
  268
  Soft nem volt inaktív,rengeteget beszéltünk hogyan merre tovább,csak amikor én mondtam hogy valószínű hogy leosztom a falvaimat mondta hogy ő is gondolkozik már rajta,aztán amikor tőlem kiment egy levél hogy leadom a falvakat azoknak akik megérdemlik,ő is bejelentette hogy leadja őket.
   
  Kalapács kedveli.
 19. L.C.N.

  L.C.N. Well-Known Member

  Csatlakozott:
  5. Nov 2012
  Üzenetek:
  412
  Kapott kedvelések:
  268
  46-ra emlékszem mert beszéltem is tibaxal ott,de mondta hogy nem nyomják komolyan ez még az elején volt,akkor meg még v44 ment.

  Csak amikor valaki nem játszik komolyan és napi szinten támadják elenyésző sereggel de még ugyis nehezen bírnak vele,az egy kicsitt gáz,kaptam jeliket és azon röhögtem hogy 14-en rámennek egy emberre a seregükkel és kenődnek rajta,ahelyett hogy a területűket tisztitatán csak amiatt mert Gábor kiadta hogy támadják tibaxot.
   
  -NooBLeadeR- és =DCK= kedveli.
 20. Messala

  Messala Well-Known Member

  Csatlakozott:
  15. Júl 2013
  Üzenetek:
  624
  Kapott kedvelések:
  969
  Örülök hogy visszatértél!:)
   
  Utoljára szerkesztve: 30. Júl 2019
  Say Hi és -kezdőharcos- kedveli.