Fogadó

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

feneee97

-OS-
A reakció pontszáma
244
DJ
Szabad kérni egy elemzést tőled?
Csak hogy váltsuk a témát és tényleg valami értelmes eszme csere menjen itt :)

Szép estét mindenkinek, illetve kitartást az éjszakához az ellennek:)
Itt egy endzsó hogy bírjátok:letöltés.jpg
 

DeletedUser19716

Vendég
Anti mar sajnos lenyomozott, szoval nem vagyok anonym ezentul.

Az meg, h pont te szolsz be, hogy keptelen hangember vagyok, kicsit eros telitnve, hogy hetente mas bukszarol van bent keped, de biztos csak jo az orvosod.(oszinten nem vagom h te vagy de nagyon nem ugyan ugy neztek ki parxd)

Amde, Olaszra valo tekintettel nem szeretnek ilyen hangnemet megutni tobbet, ez volt az utolso, hacsak persze nem provokaljak ki.

Ha torontoi vagy jovore nyaron osszefuthatunk, es akkor tobbet nem leszek keptelen keci.


Au revoir
 

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.319
Hát akkor statoljunk díddzsésenn :DD

Kiemelem, hogy ez a 21:00 órási adat,azaz, ha azóta történt foglalás stb. nincs beleszámolva.

A farmolásból kivehetjük, és abból ahogyan vezeti a háborúit az -OS-, hogy kimagaslik társai közül. A második Nemesist is 53 faluval szedte le mind idáig, a háborús statisztikát mind idáig számoltam, ami azt jelenti, hogy az első naptól a mai nap 21:00-ig... :D
Véleményem szerint, mint külső szemlélő jelenleg az -OS- nagyon uralja a világot, farmolásuk kimagaslik, viszont a farmolás, és a foglalt faluszám szerintem kicsit aláássa a vezetőségük tekintélyét, szerintem nincs kihozva ebből a maximum, hiszen ahogyan tarolnak a farmolásban már-már 100 falu felett kellene vezetniük a háborúban, és faluszámban sem hagyják le a második Nemesist, akik kb. a harmadát farmolták az övéknek.

Ahogyan tudom ezen a világon mindenki üt mindenkit, ami egy egész jó dolog, talán a Fnatic és a Nemesis nem érintkezett még, amit bele sem tudtam venni a háborús statisztikába, hiszen ott 0 volt az egymás elleni foglalások száma.

LE pontok alapján nagyon szépen harcolnak a klánok. Az amit látok, hogy a Fnaticon, és a Nemesisen is a támadásaival az OS, mint kés a vajon mennek. Amit látok, hogy szervezésben fejlődő, de mégsem a legerősebb szervezés, amit láttam, hiszen, ha az arányokat nézzük, akkor kb. a LET-LEV arányban eloszlik az OS LET-je a NEM, és Fnatic klánok között, azaz a védekező felek nagyon sok védőt öletnek le feleslegesen. Azért gondolom, hogy a LET-LEV kb. megegyezik az OS támadások során, mert a nemesist támadta a LOST, és az NB is már, ami nekik + LEV pontot eredményezett, innen következtethetek, hogy kb. 8 milla LEV pontot minimum arra számolhatunk... Mindeközben az OS területén van a legtöbb barbár falu, és valószínűsíthető a farmolási adatokból mérve, hogy a Fnatic nemessel farmolhatja a barbár falukat, azért van az ő részükön olyan kevés... :D
A legharcosabb, és a legtöbb harcra kényszerült klánnak az NB-t mondanám, LEV-jükből itélhetjük is, hogy nagyon sokat kell harcoljanak, hiszen ők 3 fronton kell helytálljanak, ami azt jelenti, hogy belóg a kontijukra az OS, felülről erősen kapják az áldást a Nemesistől, és jobb oldalról a fnatic kapja őket. Ahogyan látszik a klánok szervezésügyileg nem a taktikát, hanem inkább az erőt válasszák. Innen látszik az is, hogy a Nemesis hiába betonozva volt Lenkeii csak őt támadták, mikor az ő falui helyett máshol vihettek volna 30 másikat, így következtethetünk arra, hogy a nemesisnél is ez a tendencia. Ahogyan hallom az OS-nél erős vezetői bakik voltak az utóbbi időben, innen vehető a Warrior Leader-es kilépés is, egyes tagok, kik kérték névtelenségüket azt állítják, hogy a vezetőség nincs a helyzetek magaslatán. Amit viszont elmondhatunk kívülről csupán csak az eddig haladó foglalások úgymond belassulásán látszik... Hiszen ez egy 2-es sebességű világ, hetente tudnak armázni, minden klán tudja uralni a területét, de az OS mégis csak 71 falunál tart a legnagyobb területi lefedettséggel is. A nemesis túlerejét használva próbálja eltiporni az NB-t így is lassan haladva, viszont az NB kevesebb faluszáma miatt lehet, hogy hamarabb szedik be őket, mint az OS a fnaticot? Lehetséges, ez csak az OS-en múlik. Jelenleg minden klán minimum 2 frontos harcot vív, kíváncsian várom, hogy mennyire képesek fejlődni a klánok. Remélem, hogy az erőn felül végre taktikát is felfedezhet a közönség, mert, amit én látok, hogy minden klán a másik "noobságát", és gyengeségét, saját túlerejét próbálja használni.

Véleményem szerint jelenlegi győzelmi esélyek, aszerint oszlanak el, hogy a Nemesis milyen hamar tud végezni az NB-vel, és, ha gyorsabb, mint az OS van-e kurázsi bennük az OS-nek neki menni, vagy ismét csak a kisebb klánnak mernek-e neki menni, azaz a Fnaticnak. Viszont nem biztos, hogy nem az OS lesz gyorsabb, hiszen még összeszedhetik magukat.
Az NB Fnatic tartja magát a Fnatic fronton, annak ellenére, hogy folyamatos a kavarás, és megegyező hírek szerint folyamatos is a toborzás tőlük, hogy majd a nagy fnaticba nagyon jó helyük lesz, nem mellesleg a nemesis is erősen toboroz tőlük. Én nagy erőt látok bennük, ha képesek összeszedni a klánt klánszinten hatalmas harcot látok mellettük, viszont, ha az OS nem köt velük szövit, esetleg segíti őket a nemesis lassításában szinte biztos a bukásuk, mert ezt a túlerőt a legjobb védekezéssel is kevés ideig lehet bírni. Persze mind a nemesisen és az Fnaticon ott a nyomás az OS részéről is, de szinte tarthatatlan így a helyzetük hosszútávon.
A szememben már mégis nyertek, hiszen fergetegesen állnak ellen innen kívülről nézve, rengeteg szép harcot láthatunk még tőlük...

Jelenlegi győzelmi esélyek szerintem:
-OS- 50%
=NEM= 30%
Fnatic 15%
-N_B- 5%

Összegezve rengeteg szép harc várható a sok frontos harcoktól, és remélem a klánok nem adnak alább. Viszont, ha egy kis taktikát vinnétek a támadásokba, máris szebb, és hatékonyabb lenne a harc, de nekem így is tetszik! ;)


noEY5Jj.jpg

Nymiy7O.png
 

Bogyó

“A jó”
A Klánháború Csapata
Supporter
A reakció pontszáma
748
Fertőtlenítés befejezve. Kérlek benneteket, hogy a jövőben kiemelten figyeljetek, hogy ne adjatok támadási felületet. Még a kétértelmű írásokat is kerüljétek, így nem lehet baj.
 

DeletedUser19367

Vendég
Arra, h a teruleti elonyhoz kepest nincs akkora faluelony a farm a magyarazat, felszedhetnenk ket nap alatt 200 barbart, de akk lehet nem tudnank 5 max 6 nap alatt ujrakepezni sereget :D
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent