DeletedUser18729
Vendég
valami olyan fejlesztest kene bevigyenek a jatekba ami korszakujito a bongeszos strategiajatekok vilagaban es higyetek el dolgoznk is rajta de ilyen otletek nem szuletnek konnyen.
Hopp respiHa kamu lenne, valószínűleg fel se merne jönni ide.
Egyébként végre talán egy olyan világ, ahol hosszú idő után ismét nem a prémium fog dönteni...köszönjük!
))) most mi lesz a klanod neve? Last Dream mar volt )))Respii...Megint 1 utánzat...
Mind1,lényeg a lényeg,hogy Fénykirály ismét 1 világon találkozunk!
Sok sikert nektek!
Witcher
Meg sem lepődöm..
Ha jól emlékszem Gúnyosért árultál el,s pont külsőn istenítetted,most meg őt is szidod.
Miért nem csinálsz 1x 1 klánt,meglátjuk te mire mész..
Mi letettünk már valamit Ricsi is bár elég sok keverést inkább,de letett valamit,night is vezetett már top1 klánt.
Én bárhol indulok top1 a klánom.
Te miért is bírálsz olyanokat akiknek a közelébe sem érsz?
Elsőre az írást gyakorold fiam,rossz nézni amilyen "Új"Magyar nyelvet képviselsz...:'D
Meg sem lepődöm..
Ha jól emlékszem Gúnyosért árultál el,s pont külsőn istenítetted,most meg őt is szidod.
Miért nem csinálsz 1x 1 klánt,meglátjuk te mire mész..
Mi letettünk már valamit Ricsi is bár elég sok keverést inkább,de letett valamit,night is vezetett már top1 klánt.
Én bárhol indulok top1 a klánom.
Te miért is bírálsz olyanokat akiknek a közelébe sem érsz?
Elsőre az írást gyakorold fiam,rossz nézni amilyen "Új"Magyar nyelvet képviselsz...:'D
))) most mi lesz a klanod neve? Last Dream mar volt )))
Ismétlem magam,időben írtam,itt leszek a világon,s bizony nem egyedül..
Lehet sorakozni,kellenek a farmok..
A DREAM véget ért v34-el.
Ahol Dj kis tudatlanom nem én vezettem az utolsó kb 1 hónapban.
Yugi is tanúsíthatja,hetelni jártam dolgozni,csak hétvégén voltam KH-n,a párom vitte a klánt..ű
Aldaron,szeretem az ilyen hozzászólásaid..
S mi van az MHC-vel? Vagy a többi 20 klánoddal?
Mind1 milyen néven voltak elbuktak,s top1 sem volt sosem a klánod,miért te magyarázol nekem?
Ha még Archi,Vigyori,Süsü vagy valaki aki letett valamit papolna ok,elfogadom..
De ilyen emberek..
Ismétlem magam,időben írtam,itt leszek a világon,s bizony nem egyedül..
Lehet sorakozni,kellenek a farmok..