Farsang 2021

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

NovaLee

Well-Known Member
A Klánháború Csapata
A reakció pontszáma
636
Kedves Játékosok,

Számotokra még szokatlan játékkal szeretnénk kedveskedni a hónapban. A farsang közeledtével úgy gondoltuk, hogy egy szó behelyettesítő játékkal fogadunk benneteket, amelyben egy történetet mesélünk el.

A Mese két részből áll. Mindkét mese részből pontokat lehet gyűjteni, majd a két részt összeadva egy végeredményt számolunk. Így a három legtöbb ponttal rendelkező játékost tudjuk majd rangsorolni.
A Mese első részére: Február 3-tól - 14. 23:59-ig tudtok válaszolni.
A Mese második részére: Február 15-től - 28. 23:59-ig tudtok válaszolni.
 

Charloss

Active Member
Ex-Csapattag
A reakció pontszáma
186
Publikálom a játék első részét. Február 14, 23:59-ig lehet az első részre válaszolni. Sok sikert mindenkinek.

A támadók:

A játékhoz adunk egy kis mankót. Megadjuk a szavakat alap formában.
Szavak: könnyűló, bárdos, horda támadás, lovasíjász, zsoldos király üllő, barikád csata, lándzsa, nemes, kardforgató, hegy szörnye, katapult, szerencse tengere, támadd meg a kastélyt, milícia, lovag, íjász, kém, pince titkai, faltörő kos, nemesi vásár. FIGYELEM 5 szóra nincs szükséged a felsoroltak közül! A ...-ok helyére kell a megfelelő szavakat lehetőleg nyelvtani helyességgel beilleszteni és lehetőleg használjátok ti is valamilyen megkülönböztető színt avégett, hogy mielőbb tudjunk majd nyerteseket hirdetni.

Mese:
Hol volt hol nem volt, volt egyszer egy ... a klánháború világában, ahol nagyon sok katona harcolt. A várvédők nagyon harcedzettek voltak, mert a ... rendezvényen a hegytetőn megküzdöttek különböző ellenséges szörnyekkel. Pechjükre a támadók is felkészültek voltak, mivel nem rég rendezték meg a szomszéd faluban a ... ahol hozzájuthattak olcsón a harcieszközökhöz. A támadás előtt a támadók okosak voltak, mivel előbb ... egységekkel épültek be a várba, hogy felmérjék a várvédők haderejét. A rendezvénynek és a látottaknak köszönhetően a támadók többsége ... volt, de jókora számmal voltak lovas egységek is a harcmezőn. A lovas egységek főként ... -val érkeztek, mert azokkal gyorsan és könnyen tudtak mozogni. Az ostromlók hoztak magukkal ..., illetve ... egységet is, amelyekről az a hír járja, hogy hatékony a falak, illetve az épületek bontása ellen. Úgy vélték, hogy jó esélyeik vannak a várban lévő ... és a falon lévő, alulfegyverzett ... csapatok ellen, de azzal nem számoltak, hogy a várvédők fegyverzetét a ... kovácsolták, így azok nagyon erősek voltak. Ám hiába volt a nagy ellenállás, a várvédők nem tudtak ellenállni ...-nak, akik betörtek a várba. A támadó sereg ... parancsot adott ki a ...nak, hogy ... és hódítsuk meg magunknak ezt a várost!
 

zolom

New Member
A reakció pontszáma
0
Hol volt hol nem volt, volt egyszer egy király a klánháború világában, ahol nagyon sok katona harcolt. A várvédők nagyon harcedzettek voltak, mert a hegy szörnye rendezvényen a hegytetőn megküzdöttek különböző ellenséges szörnyekkel. Pechjükre a támadók is felkészültek voltak, mivel nem rég rendezték meg a szomszéd faluban a barikád csata ahol hozzájuthattak olcsón a harcieszközökhöz. A támadás előtt a támadók okosak voltak, mivel előbb kém egységekkel épültek be a várba, hogy felmérjék a várvédők haderejét. A rendezvénynek és a látottaknak köszönhetően a támadók többsége bárdos volt, de jókora számmal voltak lovas egységek is a harcmezőn. A lovas egységek főként könnyűló -val érkeztek, mert azokkal gyorsan és könnyen tudtak mozogni. Az ostromlók hoztak magukkal katapult illetve faltörő kos egységet is, amelyekről az a hír járja, hogy hatékony a falak, illetve az épületek bontása ellen. Úgy vélték, hogy jó esélyeik vannak a várban lévő kardforgató és a falon lévő, alulfegyverzett íjász csapatok ellen, de azzal nem számoltak, hogy a várvédők fegyverzetét a zsoldos király üllőn kovácsolták, így azok nagyon erősek voltak. Ám hiába volt a nagy ellenállás, a várvédők nem tudtak ellenállni horda támadás-nak, akik betörtek a várba. A támadó sereg nemes parancsot adott ki a lovag nak, hogy támadd meg a kastélyt és hódítsuk meg magunknak ezt a várost!
 

Baalaa

New Member
A reakció pontszáma
0
Hol volt hol nem volt, volt egyszer egy barikád csata a klánháború világában, ahol nagyon sok katona harcolt. A várvédők nagyon harcedzettek voltak, mert a hegy szörnye rendezvényen a hegytetőn megküzdöttek különböző ellenséges szörnyekkel. Pechjükre a támadók is felkészültek voltak, mivel nem rég rendezték meg a szomszéd faluban a nemesi vásárt ahol hozzájuthattak olcsón a harcieszközökhöz. A támadás előtt a támadók okosak voltak, mivel előbb kém egységekkel épültek be a várba, hogy felmérjék a várvédők haderejét. A rendezvénynek és a látottaknak köszönhetően a támadók többsége bárdos volt, de jókora számmal voltak lovas egységek is a harcmezőn. A lovas egységek főként könnyűlóval érkeztek, mert azokkal gyorsan és könnyen tudtak mozogni. Az ostromlók hoztak magukkal faltörő kos, illetve katapult egységet is, amelyekről az a hír járja, hogy hatékony a falak, illetve az épületek bontása ellen. Úgy vélték, hogy jó esélyeik vannak a várban lévő lándzsa és a falon lévő, alulfegyverzett íjász csapatok ellen, de azzal nem számoltak, hogy a várvédők fegyverzetét a zsoldos király üllőjén kovácsolták, így azok nagyon erősek voltak. Ám hiába volt a nagy ellenállás, a várvédők nem tudtak ellenállni a horda támadásának, akik betörtek a várba. A támadó sereg nemese parancsot adott ki a lovagnak, hogy támadd meg a kastélyt és hódítsuk meg magunknak ezt a várost!
 

JerryLee

New Member
A reakció pontszáma
1
Hol volt hol nem volt, volt egyszer egy barikád csata a klánháború világában, ahol nagyon sok katona harcolt. A várvédők nagyon harcedzettek voltak, mert a hegy szörnye rendezvényen a hegytetőn megküzdöttek különböző ellenséges szörnyekkel. Pechjükre a támadók is felkészültek voltak, mivel nem rég rendezték meg a szomszéd faluban a nemesi vásárt ahol hozzájuthattak olcsón a harcieszközökhöz. A támadás előtt a támadók okosak voltak, mivel előbb kém egységekkel épültek be a várba, hogy felmérjék a várvédők haderejét. A rendezvénynek és a látottaknak köszönhetően a támadók többsége bárdos volt, de jókora számmal voltak lovas egységek is a harcmezőn. A lovas egységek főként könnyűlóval érkeztek, mert azokkal gyorsan és könnyen tudtak mozogni. Az ostromlók hoztak magukkal faltörő kos, illetve katapult egységet is, amelyekről az a hír járja, hogy hatékony a falak, illetve az épületek bontása ellen. Úgy vélték, hogy jó esélyeik vannak a várban lévő kardforgató és a falon lévő, alulfegyverzett milícia csapatok ellen, de azzal nem számoltak, hogy a várvédők fegyverzetét a zsoldos király üllőjén kovácsolták, így azok nagyon erősek voltak. Ám hiába volt a nagy ellenállás, a várvédők nem tudtak ellenállni horda támadásának, akik betörtek a várba. A támadó sereg nemese parancsot adott ki a lovagnak, hogy: "támadd meg a kastélyt és hódítsuk meg magunknak ezt a várost!"

Megj. A kardforgató és íjász felcserélhetőek bármikor, a milíciát muszáj volt a falra tegyem, az "alulfegyverzett" epitethon miatt, mivel ez csak rájuk jellemző :)
 

Erzsicica

Active Member
A reakció pontszáma
39
Mese:
Hol volt hol nem volt, volt egyszer egy horda támadás, a klánháború világában, ahol nagyon sok katona harcolt. A várvédők nagyon harcedzettek voltak, mert a hegy szörnye rendezvényen a hegytetőn megküzdöttek különböző ellenséges szörnyekkel. Pechjükre a támadók is felkészültek voltak, mivel nem rég rendezték meg a szomszéd faluban a nemesi vásár-t, ahol hozzájuthattak olcsón a harcieszközökhöz. A támadás előtt a támadók okosak voltak, mivel előbb kém egységekkel épültek be a várba, hogy felmérjék a várvédők haderejét. A rendezvénynek és a látottaknak köszönhetően a támadók többsége bárdos volt, de jókora számmal voltak lovas egységek is a harcmezőn. A lovas egységek főként könnyűló -val érkeztek, mert azokkal gyorsan és könnyen tudtak mozogni. Az ostromlók hoztak magukkal faltörő kos , illetve katapult egységet is, amelyekről az a hír járja, hogy hatékony a falak, illetve az épületek bontása ellen. Úgy vélték, hogy jó esélyeik vannak a várban lévő kardforgató, és a falon lévő, alulfegyverzett . lándzsás csapatok ellen, de azzal nem számoltak, hogy a várvédők fegyverzetét a . zsoldos király üllőjén. kovácsolták, így azok nagyon erősek voltak. Ám hiába volt a nagy ellenállás, a várvédők nem tudtak ellenállni lovasíjász -nak, akik betörtek a várba. A támadó sereg . lovag ja.. parancsot adott ki a . nemes nak, hogy támadd meg a kastélyt és hódítsuk meg magunknak ezt a várost!
 

Rinnen

Member
A reakció pontszáma
78
Hol volt hol nem volt, volt egyszer egy HORDA TÁMADÁS a klánháború világában, ahol nagyon sok katona harcolt. A várvédők nagyon harcedzettek voltak, mert a HEGY SZÖRNYE rendezvényen a hegytetőn megküzdöttek különböző ellenséges szörnyekkel. Pechjükre a támadók is felkészültek voltak, mivel nem rég rendezték meg a szomszéd faluban a NEMESI VÁSÁRT ahol hozzájuthattak olcsón a harcieszközökhöz. A támadás előtt a támadók okosak voltak, mivel előbb KÉM egységekkel épültek be a várba, hogy felmérjék a várvédők haderejét. A rendezvénynek és a látottaknak köszönhetően a támadók többsége BÁRDOS volt, de jókora számmal voltak lovas egységek is a harcmezőn. A lovas egységek főként KÖNNYŰLÓVAL érkeztek, mert azokkal gyorsan és könnyen tudtak mozogni. Az ostromlók hoztak magukkal FALTÖRŐ KOS illetve KATAPULT egységet is, amelyekről az a hír járja, hogy hatékony a falak, illetve az épületek bontása ellen. Úgy vélték, hogy jó esélyeik vannak a várban lévő KARDFORGATÓ és a falon lévő, alulfegyverzett ÍJÁSZ csapatok ellen, de azzal nem számoltak, hogy a várvédők fegyverzetét a ZSOLDOS KIRÁLY ÜLLŐJÉN kovácsolták, így azok nagyon erősek voltak. Ám hiába volt a nagy ellenállás, a várvédők nem tudtak ellenállni LOVASÍJÁSZOKNAK, akik betörtek a várba. A támadó sereg LOVAGJA parancsot adott ki a NEMESNEK, hogy TÁMADD MEG A KASTÉLYT és hódítsuk meg magunknak ezt a várost!
 

Slade

Well-Known Member
A reakció pontszáma
300
Hol volt hol nem volt, volt egyszer egy barikád csata a klánháború világában, ahol nagyon sok katona harcolt. A várvédők nagyon harcedzettek voltak, mert a hegy szörnye rendezvényen a hegytetőn megküzdöttek különböző ellenséges szörnyekkel. Pechjükre a támadók is felkészültek voltak, mivel nem rég rendezték meg a szomszéd faluban a nemesi vásárt ahol hozzájuthattak olcsón a harcieszközökhöz. A támadás előtt a támadók okosak voltak, mivel előbb kém egységekkel épültek be a várba, hogy felmérjék a várvédők haderejét. A rendezvénynek és a látottaknak köszönhetően a támadók többsége bárdos volt, de jókora számmal voltak lovas egységek is a harcmezőn. A lovas egységek főként könnyű lóval érkeztek, mert azokkal gyorsan és könnyen tudtak mozogni. Az ostromlók hoztak magukkal faltörő kost, illetve katapult egységet is, amelyekről az a hír járja, hogy hatékony a falak, illetve az épületek bontása ellen. Úgy vélték, hogy jó esélyeik vannak a várban lévő lándzsások és a falon lévő, alulfegyverzett íjász csapatok ellen, de azzal nem számoltak, hogy a várvédők fegyverzetét a zsoldos király üllőjén kovácsolták, így azok nagyon erősek voltak. Ám hiába volt a nagy ellenállás, a várvédők nem tudtak ellenállni lovasíjászoknaknak, akik betörtek a várba. A támadó sereg lovagja parancsot adott ki a nemesnek, hogy támadjuk meg a kastélyt és hódítsuk meg magunknak ezt a várost!
 

Charloss

Active Member
Ex-Csapattag
A reakció pontszáma
186
Elérkeztünk a mese második részéhez. A játék menete, szabályok, stb... ugyanaz.
Határidő: Február 15. 6:59-től - 28. 23:59-ig

A védekezők

A játékhoz adunk egy kis mankót. Megadjuk a szavakat alap formában.
Szavak: Paul, Zsoldos király üllő, Katapult, Tanya, Raktár, Szerencse tengerei, Akadémia, Barikád csata, Kovácsműhely, Gyémántbánya, Milícia, Istálló, Vasbánya, Gyűjtögető, Lovag, Lándzsa, Fatelep, Kardforgató, Piac, Műhely, Főhadiszállás, Nehézló, Nemesi vásár, Nemes, Barakk. FIGYELEM 7 szóra nincs szükséged!

Mese:
Történt egyszer, hogy a falu kiváló ...-i egy misszió során rátaláltak egy csodálatos ...-ra. Mindenhol csak drágakő volt, ahová a szem ellátott! Siettek is vissza a zsákmánnyal a városukba. A város határába érve, a hegytetőről látták a ... tölteteket repülni, majd a városukba csapódni. A város határán lévő ... összeállt és kapával, kaszával ment a várvédők segítségére sietni. A városukat az erdős részen elfekvő ... melletti hátsó kapun közelítették meg, a ... és a ... mellett. A kasszárnyában már majdnem talpig vasba öltözött ... egységeket látták egy fél pillanatra. Viszont ők siettek a város "egyetemére" az ... -ra, hogy találkozzanak a város ... . Már félúton jártak, amikor belebotlottak a fekete lovas seregbe. Ahogy ők nevezik, a egységbe. Az erősítésből visszahívott had a város nyugati részén, a ... és a ... mellett jött be, hogy gond nélkül elérje a keleti részen fekvő ..., hogy minél több harcedzett lovassággal védjék a várat. Amikor ..., a várvédők ... meghalt és betörtek a várba, úgy tűnt, hogy minden elvan veszve. Az ellenség már húzta fel a zászlót a lerombolt tornyokra, amikor egy nagyobb, masszívan felszerelt hadsereg a ... is megjárva a maroknyi várvédők segítségére sietett. A misszíón lévő polgárok időben tudtak segítséget kérni. A várost felszabadították és a vezetőik túlélték a csatát, hála a szorgos polgároknak és a felszabadítóknak. Ezt a csatát ...-nak nevezte el a nemesség, aminek napja mindmáig megrázza a városa lakóit.
 

Erzsicica

Active Member
A reakció pontszáma
39
Mese:
Történt egyszer, hogy a falu kiváló gyűjtögető -i egy misszió során rátaláltak egy csodálatos gyémántbányá -ra. Mindenhol csak drágakő volt, ahová a szem ellátott! Siettek is vissza a zsákmánnyal a városukba. A város határába érve, a hegytetőről látták a katapult tölteteket repülni, majd a városukba csapódni. A város határán lévő milícia összeállt és kapával, kaszával ment a várvédők segítségére sietni. A városukat az erdős részen elfekvő fatelep melletti hátsó kapun közelítették meg, a barakk és a műhely mellett. A kasszárnyában már majdnem talpig vasba öltözött kardforgató egységeket látták egy fél pillanatra. Viszont ők siettek a város "egyetemére" az Akadémia -ra, hogy találkozzanak a város főhadiszállásán . Már félúton jártak, amikor belebotlottak a fekete lovas seregbe. Ahogy ők nevezik, a nehézlovas egységbe. Az erősítésből visszahívott had a város nyugati részén, az istálló és a kovácsműhely mellett jött be, hogy gond nélkül elérje a keleti részen fekvő tanyát, hogy minél több harcedzett lovassággal védjék a várat. Amikor Paul, a várvédők Lovagja meghalt és betörtek a várba, úgy tűnt, hogy minden elvan veszve. Az ellenség már húzta fel a zászlót a lerombolt tornyokra, amikor egy nagyobb, masszívan felszerelt hadsereg a Szerencse tengereit is megjárva a maroknyi várvédők segítségére sietett. A misszíón lévő polgárok időben tudtak segítséget kérni. A várost felszabadították és a vezetőik túlélték a csatát, hála a szorgos polgároknak és a felszabadítóknak. Ezt a csatát Barikád csata-nak nevezte el a nemesség, aminek napja mindmáig megrázza a városa lakóit.
 

Deleted User - 1540239

Vendég
Mese:

Történt egyszer, hogy a falu kiváló gyűjtögetői egy misszió során rátaláltak egy csodálatos gyémántbányára. Mindenhol csak drágakő volt, ahová a szem ellátott! Siettek is vissza a zsákmánnyal a városukba. A város határába érve, a hegytetőről látták a katapult tölteteket repülni, majd a városukba csapódni. A város határán lévő milícia összeállt és kapával, kaszával ment a várvédők segítségére sietni. A városukat az erdős részen elfekvő fatelep melletti hátsó kapun közelítették meg, a barakk és a műhely mellett. A kasszárnyában már majdnem talpig vasba öltözött landzsa egységeket látták egy fél pillanatra. Viszont ők siettek a város "egyetemére" az akadémiara, hogy találkozzanak a város nemes -ével. Már félúton jártak, amikor belebotlottak a fekete lovas seregbe. Ahogy ők nevezik, a egységbe. Az erősítésből visszahívott had a város nyugati részén, a raktár és a kovacsmuhely mellett jött be, hogy gond nélkül elérje a keleti részen fekvő főhadiszállást hogy minél több harcedzett lovassággal védjék a várat. Amikor Paul, a várvédők Nehezlo meghalt és betörtek a várba, úgy tűnt, hogy minden elvan veszve. Az ellenség már húzta fel a zászlót a lerombolt tornyokra, amikor egy nagyobb, masszívan felszerelt hadsereg a kardforgato is megjárva a maroknyi várvédők segítségére sietett. A misszíón lévő polgárok időben tudtak segítséget kérni. A várost felszabadították és a vezetőik túlélték a csatát, hála a szorgos polgároknak és a felszabadítóknak. Ezt a csatát Barikád csatájanak nevezte el a nemesség, aminek napja mindmáig megrázza a városa lakóit.
 

JerryLee

New Member
A reakció pontszáma
1
7 szó, amire nincs szükség: Zsoldos király üllő, ,Tanya, Szerencse tengerei, Lándzsa, Fatelep, Műhely, Főhadiszállás

Mese:
Történt egyszer, hogy a falu kiváló gyűjtögetői egy misszió során rátaláltak egy csodálatos gyémántbányára. Mindenhol csak drágakő volt, ahová a szem ellátott! Siettek is vissza a zsákmánnyal a városukba. A város határába érve, a hegytetőről látták a katapult-tölteteket repülni, majd a városukba csapódni. A város határán lévő milícia összeállt és kapával, kaszával ment a várvédők segítségére sietni. A városukat az erdős részen elfekvő vasbánya melletti hátsó kapun közelítették meg, a piac és a raktár mellett. A kasszárnyában már majdnem talpig vasba öltözött kardforgató egységeket látták egy fél pillanatra. Viszont ők siettek a város "egyetemére" az Akadémiára, hogy találkozzanak a város nemesével/nemeseivel . Már félúton jártak, amikor belebotlottak a fekete lovas seregbe. Ahogy ők nevezik, a nehézlovas egységbe. Az erősítésből visszahívott had a város nyugati részén, az Istálló és a Kovácsműhely mellett jött be, hogy gond nélkül elérje a keleti részen fekvő Barakkot, hogy minél több harcedzett lovassággal védjék a várat. Amikor Paul, a várvédők Lovagja meghalt és betörtek a várba, úgy tűnt, hogy minden elvan veszve. Az ellenség már húzta fel a zászlót a lerombolt tornyokra, amikor egy nagyobb, masszívan felszerelt hadsereg a Nemesi vásárt is megjárva a maroknyi várvédők segítségére sietett. A misszíón lévő polgárok időben tudtak segítséget kérni. A várost felszabadították és a vezetőik túlélték a csatát, hála a szorgos polgároknak és a felszabadítóknak. Ezt a csatát Barikád csatának nevezte el a nemesség, aminek napja mindmáig megrázza a városa lakóit.
 

zolom

New Member
A reakció pontszáma
0
Történt egyszer, hogy a falu kiváló gyűjögető-i egy misszió során rátaláltak egy csodálatos gyèmántbánya-ra. Mindenhol csak drágakő volt, ahová a szem ellátott! Siettek is vissza a zsákmánnyal a városukba. A város határába érve, a hegytetőről látták a .katapult töltetek repülni, majd a városukba csapódni. A város határán lévő milìcia összeállt és kapával, kaszával ment a várvédők segítségére sietni. A városukat az erdős részen elfekvő vasbánya melletti hátsó kapun közelítették meg, a tanya és a fatelep mellett. A kasszárnyában már majdnem talpig vasba öltözött kardforgató egységeket látták egy fél pillanatra. Viszont ők siettek a város "egyetemére" az akadèmia -ra, hogy találkozzanak a város nemes . Már félúton jártak, amikor belebotlottak a fekete lovas seregbe. Ahogy ők nevezik, a egységbe. Az erősítésből visszahívott had a város nyugati részén, a kovácsműhely és a műhely mellett jött be, hogy gond nélkül elérje a keleti részen fekvő istálló, hogy minél több harcedzett lovassággal védjék a várat. Amikor lovag, a várvédők Paul meghalt és betörtek a várba, úgy tűnt, hogy minden elvan veszve. Az ellenség már húzta fel a zászlót a lerombolt tornyokra, amikor egy nagyobb, masszívan felszerelt hadsereg a barikád csatát is megjárva a maroknyi várvédők segítségére sietett. A misszíón lévő polgárok időben tudtak segítséget kérni. A várost felszabadították és a vezetőik túlélték a csatát, hála a szorgos polgároknak és a felszabadítóknak. Ezt a csatát szerencse tenegerei-nak nevezte el a nemesség, aminek napja mindmáig megrázza a városa lakóit.
 

Slade

Well-Known Member
A reakció pontszáma
300
Történt egyszer, hogy a falu kiváló kardforgatói egy misszió során rátaláltak egy csodálatos gyémántbányára. Mindenhol csak drágakő volt, ahová a szem ellátott! Siettek is vissza a zsákmánnyal a városukba. A város határába érve, a hegytetőről látták a katapult tölteteket repülni, majd a városukba csapódni. A város határán lévő milicia összeállt és kapával, kaszával ment a várvédők segítségére sietni. A városukat az erdős részen elfekvő fatelep melletti hátsó kapun közelítették meg, a főhadiszállása és a tanya mellett. A kasszárnyában már majdnem talpig vasba öltözött Lándzsás egységeket látták egy fél pillanatra. Viszont ők siettek a város "egyetemére" az akadémiára, hogy találkozzanak a város nemeseivel . Már félúton jártak, amikor belebotlottak a fekete lovas seregbe. Ahogy ők nevezik, a egységbe. Az erősítésből visszahívott had a város nyugati részén, a vasbánya és a raktár mellett jött be, hogy gond nélkül elérje a keleti részen fekvő istállót , hogy minél több harcedzett lovassággal védjék a várat. Amikor Paul , a várvédők lovagja meghalt és betörtek a várba, úgy tűnt, hogy minden elvan veszve. Az ellenség már húzta fel a zászlót a lerombolt tornyokra, amikor egy nagyobb, masszívan felszerelt hadsereg a kovács műhelyet is megjárva a maroknyi várvédők segítségére sietett. A misszíón lévő polgárok időben tudtak segítséget kérni. A várost felszabadították és a vezetőik túlélték a csatát, hála a szorgos polgároknak és a felszabadítóknak. Ezt a csatát barikád csatának nevezte el a nemesség, aminek napja mindmáig megrázza a városa lakóit.
 

Deleted User - 1528109

Vendég
Kedves Játékosok,

Elnézést, hogy elhúztuk az eredményhirdetést.

Tekintettel arra, hogy nem lett tökéletes megoldás egyik variációra sem úgy döntöttünk, hogy a rangsorolást kihagyva, mindenkinek azonos pp mennyiséget írunk jóvá a felhasználható keretből.

Ez most fejenként 285 prémiumpontot jelent.

A verseny korrektsége érdekében közzéteszem a helyes megoldásokat is.

".. A játékhoz adunk egy kis mankót. Megadjuk a szavakat.
Könnyűló, Bárdos, Horda támadás, Lovasíjász, Zsoldos király üllő, Barikád csata, Lándzsa, Nemes, Kardforgató, Hegy szörnye, Katapult, Szerencse tengere, Támadd meg a kastélyt, Milícia Lovag, Íjász, Kém, Pince titkai, Faltörő kos, Nemesi Vásár. FIGYELEM 5 szóra nincs szükséged!

Hol volt hol nem volt, volt egyszer egy Barikád csata a klánháború világában, ahol nagyon sok katona harcolt. A várvédők nagyon harcedzettek voltak, mert a Hegy szörnye rendezvényen a hegytetőn megküzdöttek különböző ellenséges szörnyekkel. Pechjükre a támadók is felkészültek voltak, mivel nem rég rendezték meg a szomszéd faluban a Nemesi vásárt ahol hozzájuthattak olcsón a harcieszközökhöz. A támadás előtt a támadók okosak voltak, mivel előbb Kém egységekkel épültek be a várba, hogy felmérjék a várvédők haderejét. A rendezvénynek és a látottaknak köszönhetően a támadók többsége Bárdos volt, de jókora számmal voltak lovas egységek is a harcmezőn. A lovas egységek főként Könnyűló -val érkeztek, mert azokkal gyorsan és könnyen tudtak mozogni. Az ostromlók hoztak magukkal Faltörő kos, illetve Katapult egységet is, amelyekről az a hír járja, hogy hatékony a falak, illetve az épületek bontása ellen. Úgy vélték, hogy jó esélyeik vannak a várban lévő Lándzsa és a falon lévő, alulfegyverzett Íjász csapatok ellen, de azzal nem számoltak, hogy a várvédők fegyverzetét a Zsoldos király üllőjén kovácsolták, így azok nagyon erősek voltak. Ám hiába volt a nagy ellenállás, a várvédők nem tudtak ellenállni a Horda támadásának, akik betörtek a várba. A támadó sereg Nemese parancsot adott ki a Lovagjának, hogy Támadd meg a kastélyt és hódítsuk meg magunknak ezt a várost!.."

".. A játékhoz adunk egy kis mankót. Megadjuk a szavakat.
Paul, Zsoldos király üllő, Katapult, Tanya, Raktár, Szerencse tengerei, Akadémia, Barikád csata, Kovácsműhely, Gyémántbánya, Milícia, Istálló, Vasbánya, Gyűjtögető, Lovag, Lándzsa, Fatelep, Kardforgató, Piac, Műhely, Főhadiszállás, Nehézló, Nemesi vásár, Nemes, Barakk. FIGYELEM 7 szóra nincs szükséged!

Történt egyszer, hogy a falu kiváló Gyűjtögető-i egy misszió során rátaláltak egy csodálatos Gyémántbánya-ra. Mindenhol csak drágakő volt, ahová a szem ellátott! Siettek is vissza a zsákmánnyal a városukba. A város határába érve, a hegytetőről látták a Katapult tölteteket repülni, majd a városukba csapódni. A város határán lévő Milícia összeállt és kapával, kaszával ment a várvédők segítségére sietni. A városukat az erdős részen elfekvő Fatelep melletti hátsó kapun közelítették meg, a Barakk és a Műhely mellett. A kasszárnyában már majdnem talpig vasba öltözött Kardforgató egységeket látták egy fél pillanatra. Viszont ők siettek a város "egyetemére" az Akadémia -ra, hogy találkozzanak a város Nemes -vel. Már félúton jártak, amikor belebotlottak a fekete lovas seregbe. Ahogy ők nevezik, a Nehézló egységbe. Az erősítésből visszahívott had a város nyugati részén, a Tanya és a Főhadiszállás mellett jött be, hogy gond nélkül elérje a keleti részen fekvő Istállót, hogy minél több harcedzett lovassággal védjék a várat. Amikor Paul, a várvédők Lovagja meghalt és betörtek a várba, úgy tűnt, hogy minden elvan veszve. Az ellenség már húzta fel a zászlót a lerombolt tornyokra, amikor egy nagyobb, masszívan felszerelt hadsereg a Szerencse tengereit is megjárva a maroknyi várvédők segítségére sietett. A misszíón lévő polgárok időben tudtak segítséget kérni. A várost felszabadították és a vezetőik túlélték a csatát, hála a szorgos polgároknak és a felszabadítóknak. Ezt a csatát Barikád csata-nak nevezte el a nemesség, aminek napja mindmáig megrázza a városa lakóit. "

Köszönjük szépen, hogy velünk tartottatok a játék során.
További jó játékot kívánunk nektek!
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent