[Engedélyezett] FarmGod

öreg

Well-Known Member
A reakció pontszáma
2.014
Pótoltam a fordítási hiányosságot.
Javítva lett egy hiba. Ha a kimenő támadások több nap távolságra mentek, akkor nem tudta kezelni a képen látható dátumformátumot és a betöltésnél megakadt.

mf4YvZP.png

Kód beillesztése:
javascript:$.getScript("https://media.innogamescdn.com/com_DS_HU/scripts/farmgod.js");void(0);

Utoljára szerkesztve:

öreg

Well-Known Member
A reakció pontszáma
2.014
Ebbe nem lehetne bele rakni valami csoda gombot? Mint ami a phonefarmban is szerepel, telefonról egyszerűbb lenne használni...
én egyáltalán nem értek ehhez.. csak érdeklődöm...
@öreg
még talán időm lenne is rá 1-2 hét múlva, de most fogyott el a pp-m is, és értelmezhető fiókom is csak könnyítetten van, ahol már nem igazán van barbár tesztelni a scriptet
na meg a kódra sem emlékszem már, hogy egyáltalán megoldható-e amit szeretnél

Symbiotes

New Member
A reakció pontszáma
15
még talán időm lenne is rá 1-2 hét múlva, de most fogyott el a pp-m is, és értelmezhető fiókom is csak könnyítetten van, ahol már nem igazán van barbár tesztelni a scriptet
szerintem fiókot találunk rá, ha megcsinálod.

-Sam

Well-Known Member
A reakció pontszáma
313
Jelentkezz script moderátornak. Te vagy az egyetlen akinek valamennyire kedve van csinálni. PP-d is lenne, teszt szervered is. Örülnének a többiek biztos :D normál szerveren amúgy sem írhatnál scripteket, a béta szerver van erre

öreg

Well-Known Member
A reakció pontszáma
2.014
Jelentkezz script moderátornak. Te vagy az egyetlen akinek valamennyire kedve van csinálni. PP-d is lenne, teszt szervered is. Örülnének a többiek biztos :D normál szerveren amúgy sem írhatnál scripteket, a béta szerver van erre
Nem vettek felo_O

A reakció pontszáma
65
Azert rip,hogy ennyi ev utan sem valtozott a magyar kh supp rendszere.
Legszomorubb,hogy ami nyilvanvalo azt letagadja a CM illetve a tagsaga.1000006936.png

toldi26-killer

Well-Known Member
A reakció pontszáma
776
Sajnos az ertelmesebb reteg mar reg felmondott vagy kitettetek mert nem volt gyomra ehhez a katyvaszhoz.
Hát mondjuk az az 1000pp amivel motiválnak havonta, az se egy nagy összeg. Én is amilyen scripteket csináltam a múltban az is csak a saját egyszerűsített játékom érdekében csináltam. Én szívesen csinálnám, de a befeketett idő és a díjazás nem éri meg így hogy nem is játszom...

-Firemaster-

New Member
A reakció pontszáma
13
Két dolognak örülnék, ha módosításra kerülne rajta:

1. Ahol van fal, de zöld a jelentés, oda legyen olyan beállítás, hogy ne küldjön támadást (mint a mobilosnál, hogy x falszint fölé nem támad). Jelenleg csak oda nem küld farmcsapatot, ahol sárga/piros jeli van.
2. Ha csinálok egy külön csoportot és abból küldöm a farmkört, akkor a többi csoportból kiküldött farmcsapatokat már nem veszi figyelembe az időintervallum vonatkozásában. Ez már viszonylag kényelmi funkció, de jó lenne ha minden csapódást nézne a barbárra és nem csak azokat amiket az adott csoportból küldtem ki.

Fent