[Engedélyezett] Ez_Snipe - Vonat vágás tervező

-Numlock-

Brit tudós
A Klánháború Csapata
Script moderátor
A reakció pontszáma
289
@diRicheron által, ellenőrzésre beküldött script
Script eredete: nemzetközi szerver

A script, vonatok megvágásának a tervezéséhez szolgál.
1596184083849.png
Saját falukra tartó vágás tervezés esetén a bejövők oldalra kell menni és kijelölni azokat a bejövő parancsokat amelyeket vágni szeretnénk, majd futtatni a scriptet. Az aktivált beérkező védelem gyorsítókat saját faluk esetén a script érzékelni fogja.

A megjelenítési beállításoknál tudjuk testreszabni a leendő táblázatunk kinézetét amit a script generál majd szöveg formában és azt kimásolva, lementve a jegyzetben - tartalmazni fogja az indítandó, vágó parancsokat táblázatként. A Megjelenítés-nél tudjuk kiválasztani hogy a táblázatunk parancsai az induló illetve a cp falukat is tartalmazza-e(ez a funkció személy szerint nálam csak az induló falut jeleníti meg, mind1 hogy mit választok ki). A Kompakt mód az legyen kipipálva mindig. Egység ikonok használata kipipálásával a táblázatban a leglassabb egység ikonjait mutatja majd, kipipálatlanul pedig csak az egység sima nevét.

A vágási beállításoknál tudjuk megadni a scriptnek hogy a tervezés folyamán milyen kritériumokat vegyen figyelembe. A vágó egységek mennyisége kicsit trükkös, ott van egy reference gomb, azon a linket keresztül nyílik egy új oldal és azon keresztül tudunk kalkulálgatni hogy milyen mennyiségeket is kellene megadnunk ezeknél az értékeknél. A pontos részleteit én sem ismerem.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amennyiben más játékosok falvainál szeretnénk vágni, ahoz a script futtatása után(szintén a bejövők oldalon), a jobb oldali oszlopra lesz szükségünk, ott tudjuk regisztrálni a scriptbe a társunk vágandó falvait. Az Ide hez a falu ID-jére van szükség, ezt 2 módon is elő lehet kotorni: - Megnyitjuk a falu adatlapját, és az URL-ből kimásoljuk az "id" utáni számokat 1596184519269.png, vagy
- Akárhol ahová a társunk kirakta a rá tartó vonatokat(pm, vagy fórum), futtatjuk a scriptet, és az a falu mellé kiírja az ID-jét, és onnan másoljuk ki
1596184674141.png
Az Ekkor részhez meg kell adni a vágni kívánt beérkező nemes idejét, a Gyorsító-hoz pedig ha van a társunknál beérkező védelem gyorsítója aktiválva. Majd a "hozzáadás" gombra kattintunk. Amennyiben a beállításoknál változtatunk valamit a script futtatása után vagy ha manuálisan adunk hozzá falvakat a vágáshoz, akkor az "Újraszámolás" gombra kell kattintani és a script újratervezi a dolgokat.

Ha készen vagyunk, akkor a szöveget amit a script adott ki, azt lementsük a jegyzetben valahová is meg is vagyunk.
1596185035725.png

A jegyzetben futtatva a scriptet, az a táblázatból kitörli azokat a parancsokat amelyeknek az indítása már megvolt.

A "félremagyarázás" joga fenntartva! Nem ismerem a script pontos működését, ha valamit rosszul írtam le, vagy ha lennének leírás kibővítési mondatok részetekről, akkor azt ide posztolhatjátok és frissítem a szöveget.

Kód beillesztése:
javascript:$.getScript('https://media.innogamescdn.com/com_DS_HU/scripts/ez_snipe/ez_snipe.js');void(0);
 
Utoljára szerkesztve: