Ismertető Engedélyezett tárazás típusok

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.380
Sziasztok!

Mivel sok kérdés volt ezzel kapcsolatban, és jó páran nem értitek még a tárazások lényegét, emiatt pedig nagyon sokszor felháborodtok azon, ha valaki nincs tiltva, hiába jelentitek fel 30x, akkor azok számára bemutatnám a gyakran használt, és engedélyezett tárazás típusokat is. Ezekkel a módszerektől, internet, számítógép, és a te saját gyorsaságodtól függően akár percek alatt több száz támadás kiküldhető. Ezek véghez vitele csak is kézzel engedélyezett, ha bővítménnyel/scripttel/bottal/programmal helyettesíted a kezedet abban az esetben kizárást vonhat maga után.

Az elején szeretném leszögezni, hogy a tárazások általam felsorolt fajtájukhoz szükség van prémium fiókra!


1.
A leggyakrabban használt típust valószínűleg mindenki ismeri.
Kell hozzá 1 fakescript, amelyet megtaláltok az engedélyezett scriptek között. ITT
Aztán a scriptet berakod a gyorsgombok közzé. Majd a megfelelő koordinátákat kigyűjtöd koordináta gyűjtővel, és berakod megfelelően a fakescriptbe. A fakescriptet egyik gyorsgombra állítod pl. 0-ra. Ebben az esetben a tárazás úgy néz ki, hogy nyomod a gyorsgombot, és enter-enter(az enterrel ugye rányom a Támadás gombra, és utána bejövő támadás elindítása képernyőn is a támadásra). Ha 0-ra állítottad, akkor 0(a gyorsgomb),enter,enter. Ha falut váltanál, akkor az A vagy D gombokkal tudsz jobbra vagy balra menni a falvaid között, szóval ha 1 fake/faluval akarsz kitárazni, akkor 0, enter,enter, D(jobbra) és sorozatosan tolod ki a faket. Persze megfelelő előkészülettel.

Ennek kicsit továbbfejlesztett változata, ha bemész az Áttekintés Csapatok részhez, és azon belül:
1667815116492.png
Sajátod részre mész, és akkor ott az a Parancsok gomb, és végig nyomogatod a falvakat a görgővel vagy jobb klikk rá és Link megnyitása gombbal. Lenyithatsz akár 100 ablakot is, amennyit a géped elbír. Ezen oldalak között kézzel felül áttudsz kattintgatni. Ilyenkor végig mész az általad megnyitott oldal mennyiségen, és a fent említett módszerrel kigyűjtött fakescriptet használva végig nyomogatod a gyorsgombot, mindegyiken. Pl. van 10 oldal megnyitva az elsőtől a 10.-ig végig átkattintgatsz és nyomogatod közbe a nullát. Akkor a fakescript kitölti neked(ha kitudja) megfelelő koordinátákkal a gyülekezőhelyen a célpontokat, majd ha ez megvan akkor a megnyitott oldalak összességén végig enterezel egyszer, és akkor behozza a szükséges parancsokat. Majd még egyszer végig mész enterekkel a támadások elküldédéhez, és egyszerre küldesz ki 10 támadást. De fontos, hogy az oldalak között maximum az operába beépített funkció tud segítségedre lenni, és a kattintási gyorsaságodon múlik mennyire gyorsan tudsz "kitárazni". Ezzel a taktikával fakelimittől, és seregedtől függően akár 10 perc alatt 500 támadást is kitudsz küldeni, ugye a kattintás és betöltés delay-ek végett egy picit hosszadalmas ez is, de gyorsabb verzió az előzőnél.

2.
Ez egy ritkább alkalmazása a tárazásnak, és speeden legtöbben a nemeseket szórják így ki.
Ebben az esetben gyülekezőhelyre menjetek, és keressétek meg a sablonokat:
1667815133546.png

Mint látható itt eltudod nevezni a sablonodat, és betudsz írni megfelelő mennyiségű csapatot. És ha elmentetted, akkor a jobb oldalon megjelenik, és ha rákattintasz arra, amit létrehoztál tudod őket szerkeszteni, és módosítani. Vagy a piros gombbal törölni.
Ha ez megvan a térképre mentek, és ott van egy gyors parancsok funkció.

1667815156063.png

Ezt keressétek. Ha ez megvan, kiválasszátok a megfelelő sablont, és a Támadás jelzőt kijelölitek.
Ezután megkeresitek a térképen a célpontotokat, majd az entert végig nyomva tartva kattintgattok végig a támadni kívánt falvakon, mindaddig míg a támadásokat szeretnétek csinálni, vagy keretetek van rá. Ekkor nagyon hamar kitudtok szórni kisebb-nagyobb mennyiségű támadást. Hátránya, hogy a térképen kell húzogatni a képet, és csak sablonokat tudsz kiküldeni, de sablonba akár az összes csapatot is kitudod jelölni, és minden falu váltásnál vissza kell menj az adott helyre a térképen, viszont viszonylag gyors, és hasonló sebességű tárazás ez is, mint a fentebb említett kettő, illetve szituáció függően, néhány szituációban gyorsabb is a feljebb említett tárazó módszereknél.

Ha ismersz még tárazó módszereket ismertetheted ebben a témában, én a klánháborúban eltöltött 8 évem alatt csak ezzel a 3 fajtával találkoztam, és nem nagyon gondolom, hogy van egyéb még használatos módszer a játékban, ha igen, akkor azt ismertessétek velünk.


Köszönöm, ha elolvastad, és remélem elég részletes lett a leírás.

Üdvözlettel:
-NooBLeadeR-
 
Fent