ENC4 Stats (Tournament)

Sisyphus

Well-Known Unicorn
A reakció pontszáma
2.871
Tudnivalók:
- nem lesznek túl gyakran statok, én is csak falut húzok / nézelődök
- most az elején még a top100(+3) klánt vettem bele a statba, mivel még elég szoros a mezőny és nem sok nevet ismerek még
- tegnap délután csináltam már magamnak egy statot, ezért van zöld/sárga/piros nyíl a pontok mellett
- farmnál a top 200-at számoltam bele

12. 12..png
12 12 T.png

A nagyobb klánok nagy része német(ül beszélő), van néhány román, török, brazil és persze vannak angolok vagy angolul beszélők is.

Két magyar klánról tudok, akik úgy-ahogy "komolyan" indultak. Az ASG-ről nem sokat tudok, csak hogy valahol észak-nyugaton vannak. Róluk Dongábornál és Barcsánál lehet érdeklődni. A HU és HUN 2 klán délre regelt. Van a környéken néhány török klán, akik elvielg ránk regeltek, egy 5-6 klánból álló lengyel brigád, meg még páran. A lengyelekkel szövetség van, szóval elméletileg csukott szemmel is ki kell pucolni a környéket.

Na, megyek aludni, glhf
 

Sisyphus

Well-Known Unicorn
A reakció pontszáma
2.871
kép_2020-12-20_205953.png

A magyarok gőzerővel törnek fel a csúcsra, a múltheti stat óta 4 helyet javítottunk, Tyrion lelépett, meg ilyesmi... nem követem annyira a dolgokat. Az ASG habár visszaesett néhány helyet, még simán benne van a győzelem a levegőben.
 

Deleted User - 1537846

Vendég
Várható volt, de azért nem kell csuggedni. Nem hinném, hogy olyan nagy gond lenne amiért ebből a dagonyabol ami ott folyik kimaradnak az emberek.
 

Sisyphus

Well-Known Unicorn
A reakció pontszáma
2.871
Hát az biztos, de én legalább jót szórakoztam. Húztam is falut a klánnak, csak nem a magyar klánnak. ¯\_(ツ)_/¯
 
Fent