Elemzések

  • Témaindító Deleted User - 1528109
  • Kezdés ideje

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.219
Én máshogy tudom a dolgokat, de javítsatok ki. A WINTER-kilépők szerették volna, hogy az egyik spanjukat, Titled on Everythinget felvegyék a WINTER-be, de ez nem történt meg, ezért kiléptek, mondván addig nem lépnek vissza, míg nem kap a span is meghívót.

Ha a Kings belement az MNT-be, akkor meg is érdemlik, amúgy is kevés esélye volt bárkinek a WINTER ellen, de így már konkrétan nincsen esélye senkinek.
 

Deleted User - 1530803

Vendég
Konkrétan most van a legnagyobb esély arra, hogy a winter kikapjon, de hát a propaganda az kemény dolog. :/
 

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.382
Sziasztok.

Nos a mai kis statot elkészítettem, visszamenőleg az augusztus 18.-ai statig, LE pontokat nem találtam az előző statban, így LE összehasonlítást nem tudtam végezni.
Mint láthatjátok a Maskot csak, mint faluvesztett klán tüntettem fel a staton.
Igazából a statolást egy kis mesével kezdeném, amely azzal kezdődik, hogy Tibax és én kicsit elkeseredve azon, hogy ez milyen gyenge világnak is számít 1-2 hétig viccelődtünk azzal, hogy felregelünk a klánjainkkal, akik a keretünkből játszanak átvesszük, és akkor a világot gyorsan megnyerjük, hamár a winter ekkora túlerővel sem bírja.. :D
A viccből megvalósult valamennyi, hiszen egyszerre, hogy tibax elkezdett magának fiókot keresni, én bekerültem a novarit accba, ő majd pár nappal később a Dundian accba(bár már ma már mind2-en máshol nyomulunk). Szövetséget létrehoztuk TNT-Kings- és Mask. Sajnos azt láttuk, hogy a mask hátország hiányában kb. kuka, sőt úgy véltük talán kitartanak valameddig, pár védésen kívül, hogy őszinte legyen nem tudom mennyivel is segítettük őket, míg léteztek.
Ez a világ míg beléptünk kavarásokból, és nem igazán a harcokból állt. Voltak ide oda támadások, de akárcsak v53-mon, itt sem voltak túlszárnyaló teljesítményűek ezek az ide oda armázások, a winterében volt elképzelés, de leginkább a K55-s Antoán részen. Rengeteg ékfaluja van a Winternek a TO közepéig beérve, szóval valamikor azokat is odafoglalták, ezek történetéről nem sokat tudok, ámbár mióta beléptünk elég sok inaktívtól lett 1-1 falu ellopva, szóval lehetséges, hogy azok akkor keletkeztek, azokról nem tudok nyilatkozni.

Látszódik a staton, hogy mióta beléptünk, lett szervezése az egykori Kings-nek, és, mint új vezérek megis alapítottuk a Takarító Osztagot, gondolva itt arra is, hogy na most rendet teszünk egy mondhatni,ámbár mégsem annyira szervezetlen klánba... Azért voltak, s vannak bőven akadályaink. Mondhatnánk, hogy illik az a mondás a klánra, hogy "szegény embert az ág is húzza"... :)
Elsőnek egy 128 falus novarit acc bukott be, hiszen, mint tudjuk -novarit- igen szépen "gerinces" módon eltávolított a duáljából engem, és a triálból Ultit. :)
De mondhatnánk, hogy ennek így kellett lennie, hiszen a statot neki hála elég sok faluval 72 faluval vezetjük.
Hogy miért is kellett a Winternek még az a lépés is, hiszen mögöttünk voltak renáék, és ott volt Lorya is 216 faluval. Ma már csak 100 valamennyivel, szóval mondhatjuk, hogy a TO a tőle legjobban telhetőt teljesítette a röpke egy hónap alatt. Legutóbb asszem múlthét hétfőre kaptunk egy kis áldást a wintertől, melyen rengeteg védekezési rekordot döntöttünk meg, és a klán legyőzött ellenfelek védőkéntben elérte a top1-et, ami szerintem a korábbiakhoz képest sokkal jobban sikerült. Az érkezés előtti napon Baxi már mondta, hogy 30 falu bukás lesz kb., hiszen azon accok, mint Argosz45, dangerous, bélabá mind bukták sorra a faluikat, akik tapasztalatlanok is, és nemhogy tapasztalatlanok, de Argosz pl. azelőtt este szólt, hogy karjdai vannak írt 2 sort, leírta, hogy hová kéne neki védő, de, hogy mennyi kard ellen, vagy hogy mi az elképzelés, és mennyi vf/falu semmit nem közölt... Ő maga bukott aznap tisztán 15 falut. A másik oldalon K54-en igen csekély számú faluval bővült a Winter csupán 7 falut vittek, ami a legyőzött védőkhöz képest elég kemény volt.
Itt az aznapi stat:
pjL5cIS.png

Ha a LET-LEV arányokat nézzük valamennyire pusztított a Winter, de mondhatom, hogy saját szememmel láttam, hogy a volt Mask-ból átvett még játszani akaró játékosoknál mennyi sereg lett úgymond leöletve, aszerint elég szép arány. Ha a K54-et nézzük az az oldali eredmény bőven másabb LET-LEV arányokat mutat, hisz, ha csak azt nézzük, hogy r3muss 1.168.968 ellenséget győzött le aznap, és balint001 aki r3muss oldalára támadt mindössze 161.169-et győzött le támadóként aznap. Azaz kb. 6-7 szeresét győzte le védőként, mint az ottani top1 támadó.

Szóval elég nagy a különbség, és mondhatni, hogy a Winter a túl erőt használva igen nagy számban tud armázni, ennek köszönhetően láthatjuk 31 falut vittek aznap, és talán utána is elhordtak jó pár falut a volt Mask területén, mondhatni, hogy jelenleg az a terület is stabilizálódik, kíváncsian várom, hogy milyen eredmény lesz, amikor már eltűnnek a kis játékosok, akik nem épp a legjobb játékosok, hogy akkor mekkora sikere lesz a mostani Winternek.

Nagy az elvárásom a Winter felé, hiszen a stat jelenlegi állása szerint 995 faluval vezetnek, és mindemellett ott van mögöttünk-köztünk a 287 falus -DPH- is. Akikhez tartozik az a sztori, ami a még a szegény embert az ág is húzza című mondókámhoz tartozik, hogy Spiritus39, hogy hogyan és mivel is győzte meg nemaboob nevű játékosunkat, de kb. 2-3 napig a klánba is élt, hogy kémkedett-e vagy nem nem tudjuk, de próbált bomlasztani is nema, majd egyik nap csak kilépett, és azt látjuk, hogy a főnixek "anyja" lepte el a fiókot, miután rá lett szólva, hogy ne bukjon falukat ingyen, ami szintén csak ékfalu. Persze mindezek után, amit Spiritus csinált nyíltan állítja, hogy mi vagyunk a gerinctelenek, és az tök rendjén van, amit ő csinált! :)
Szóval mondhatni nem esett jól, hogy még +70 falut is be kell darálni, az úgymond eddig egységes K44-en.

Hogy mennyire is esélyes a győzelmünk, vagy épp a Winteré a térkép elég szépen mutatja. Itt a Winter csak elrontani tudja, hiszen nemcsak a túlereje nagy, hanem olyan szintű erő van a kezükbe, amit úgy neveznek, hogy hátország nélküli ellenfél. Hiszen, ha egy hozzáértő megnézi a statot nem sok hely van, ahonnan bárki is bármit tartósan védhetne hiszen előttünk mögöttünk, és köztünk is front van, mindenhová figyelni kell, egyszóval irtó nehéz dolgunk van abban a tekintetben, hogy a már beütött és több, mint 100 falut vesztő Lorya-t is átvették és már nem is olyan ingyen faluk, mint ahogyan a tulaj bedobta a fiókot. Mindemellett látszik, hogy a háborús statokat a -TO- vezeti, hozzá kell tennem, hogy a háborús statba a klánnélküli, de a Winterhez duálosodni vágyó novaritot is hozzátettem azon okból, hogy elvileg azért tett ki, hogy duálosodhasson lorya-val. Így szerintem, mivel elég sok falujába jött winter védelem is a foglalás után jogosan tekintem azt a wintertől elvett falvakként.

Mondhatjuk, hogy a Winternek nehezebb dolga lesz, mint eddig volt, de nem lehetetlen, hiszen ahogy említettem a -TO- jelenleg hátország nélküli, így könnyebb célpont lehet tartósabban a Winter számára.

Győzelmi esélyek megoszlása szerintem:
Winter 70%
-TO- 30%


7rky0Ki.png
KEIoq7z.png
 

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.382
Sziasztok!

Bátorkodtam megcsinálni a következő statisztikát ide, hiszen a hétvégén, és kedden két izgalmas armát is csinált a két fél. Kezd érdekesen alakulni a szerver sorsa. :)

10.06. - Winter ARMA a -TO- ellen.
Egy furcsa mód kivitelezett arma, rekord védekezés, rekord LET-el a szövetség VS Winter tekintetében. Ebben a statban, amit a háborús statból fotóztam még benne van a MASK, ami azt jelenti, hogy 4 falut buktak és 1-re ráfoglaltak, pontosabban requen, ha ezt levonjuk a -TO- csak 29 falut bukott, ami a kapott támadások számához illetően, talán kevésnek bizonyulhat. Bár ez még így is sok, de megkell említeni, hogy a k55-n még sok-sok volt MASK játékos van, akiken át kell gázolnia a winternek, és lassan 2konti vs két konti lenne, ha nem lennénk tele ékfaluval közöttünk, ami szintén gyengít, hiszen madrid3 acc is úgy bukott falut, hogy este még nem volt kardja csak pár fake, reggelre viszont már kapott 135 címkézetlen kardot, bár másnapra kihozta 0-ra a bukásait... :) Mint a statból látjuk már jóval jobb arányokban védekezett a klán, mint az előző Winter armánál, javuló tendencia, kb. azt az áldást kaphattuk, mint akkor ámbár az utána lévő nap is elég kényelmesre sikerült, azt hiszem utána támadott ki ethan és vitt el pár falut, az akkor még törlés alatt lévő ironstartól, ami egy olyan izgalmas történet, hogy talán később elmesélek, de szerencsénkre utolértük őt, és már aktívan jelen van, így már nem bukott 7-nél több falut természetesen szinte 0 LEV ponttal... :)
mpSAhNF.png


10.08. - -TO- Arma
Erről kicsit többet tudok mesélni, mert ez egy 8 órás szervezésembe fájt. 326 nuke állt rendelkezésemre, amit 2 kontinensre kellett beosszak. 8 órás szervezésemnek hatására sajnos elég kevesen indultunk el támadni, a 167 nuke indult útnak végül, ami sajnos egy kicsit feldühített, hisz én időt, és energiát fektettem az armába, ami lássuk be nem kevés idő gép előtt ülve, két fázisban csináltam meg, de akkor is sok idő, hisz sok minden mást is tehettem volna helyette. Mint látjuk a mi armánk is sikeresnek mondható mindezek ellenére, hisz ilyen kevés nukeal 6.7 millió LET pontot szereztünk, míg a 1/3x ennyit győztek le védőként a winternél. Azaz kb. pusztítás történt, saját tapasztalatból mondom, néhol megkérdeztük, hogy a winter tudja-e, hogy nem farmolni mentünk, hanem LET-et szerezni. Persze a Winter is elég jól védekezett néhol, hiszen visszavettek jó néhány falut. Itt aznap bukott 4 falut iron, hisz még törlés alatt volt, mivel csak aznap délutánra tudtuk utolérni, szóval arma faluknál 23-et sikerült megtartanunk, és valszeg, ha iron nem töröl be, akkor ugye azon falvakat sem buktuk volna el, dehát ez már a múlté, és reméljük mégegyszer nem történnek hasonló bakijaink, hiszen ezen a szerveren épphogy jól mennének a dolgaink, mindig, de szószerint mindig történik valami olyasmi, ami hátráltató kulcsa lehet a klánnak, és a Winter előnyére válhat... :) Persze mi mindent megteszünk, és dolgozunk ennek javítására. :p De elég jól látszik, hogy próbáljuk hátráltatni a Wintert, és egyre lassabbak lesznek, reményeink szerint.
ILRtOkv.png

Ahogy a statból látszik a legutolsó stat óta elég sokat fejlődtek a klánok, és szinte mindennap harcolunk a falukért, hol bukjuk hol hozzuk. Hogy mit is láthatunk a statból? A TO sok LE poontot szerzett, hatalmas védekezési rátával, hiszen dupláztuk a LET-jét a Winternek, azaz elég jól védekeztünk, míg a mi LETünk kb. majdnem egyenlő a Winter LEV pontjával, azaz kijön az, hogy egyre jobb a szervezettség a -TO-ban, és, ha elmúlik az a nagy balszerencse, amit V54 írt ki a TO klánra, akkor remélhetőleg már esélyünk is lesz fordítani az álláson. Kicsit hazabeszéltem most, viszont reálisan továbbra is 1079 faluval van előttünk a Winter azaz sokkal több védelem, sokkal több támadó mellett, hiába vannak világklasszis védőink, mégis mondhatjuk, hogy az eredményekbe nagyon sok munkát kell belefektessünk. Így lehet a sok munka előbb utóbb gyümölcsöt hoz, de hiába a sok betelepített V58-s CotL tag, vajon bírni fogjuk a két világot, vagy majd egy dicső harc után elbukunk?

Ugye ez mind a jövő titka, viszont egy színvonalas világ van kialakulóban, hisz végre a Winternek harcolnia kell a falukért rendesen, és hiába a sok faluhozás, ha egy esetleges armán kb. ugyanannyit viszünk el. Ha nem számoljuk ugye az ironstar falukat, akkor 23 falut vittünk, míg ők 29-et, szóval csak 6-al hordtak el többet a klánunktól. Viszont a mindennapi csipegetéseknek köszönhetően elég sok falut tudott behúzni tőlünk a winter ami a foglalásokat 11 nap alatt látjuk +59-re fordította. Hogy mit is jelenthet ez nekünk még kiderül, reméljük a legjobbakat, vagy továbbra is csak balszerencsénk lesz a szerveren? :)

Nos HAJRÁ mind2 félnek, és remélem egy színvonalas, és innentől kavarásokban mentes világot kaphatunk, és a győztes/vesztes felek is szívesen emlékeznek majd erre a világra. ;)

Esélyek jelenleg, annak tekintetében, hogy még mindig a Winter vezet, de vannak remény foltjai a TO-nak szerintem nem változtak az utóbbival szemben, még mindig hasonlóan látom az esélyeket.

LsPMOlM.png

jS5eWO5.png
 
Fent