Elemzés

DeletedUser19475

Vendég
Még jó, hogy a nyerési feltétel az egyetem felépítése teljesen..


Kicsit koran van igy nekem ehez a valaszhoz, de nem tudom hova tegyelek.... Nemtudom eldonteni, hogy ki merre hany ora, marmint milyen szandekkal irtad a hozzaszolast?


Kicsit meg is haragudtam ezekre,hogy az SBT nem bir a tobbi klannal meg stb ezert a 2 arma eredmenyet , marmint a STOP es az SBT arma eredmenyeit kimasolom ide minden ferdites nelkul.

Nos akkor kezdjuk is idorendben a dolgokat, STOP arma Februar 17. Hetfo

Névtelen.png

GOSR akciozgatas Februar 17. Hetfo.
GOSR.png



Mint a kepekbol is jol latszi, a STOP egy eleg kemeny utest tett az egykori """"""TOP""""""" os fiokra :)) mindegy is ebbe nem megyek bele,viszont a STOP nak minden elismeresem, ez valoban szep munka volt, ez a harc viszont igaz hogy csak 18. ig hagytam az elemzest,viszont meg most sem ert veget.
Ez amugy erdekes volt mert 16. an volt a STOP arma meg a GOSR akciozgatas es jott is a valasz 19. en az SBT tol, egy armaval.

SBT arma Februar 19. en Szerdan.
SBT STOP.png
STOP3 SBT.pngSBT GOSR.png


Nos ez az arma az SBT szamara volt sikeresebb. Meg mielott meglennek kovezve nem felvagni akarok, sosem volt az en stilusom, csak az elottem levok hozzaszolasa nem tetszett, hogy nem birja az SBT ezert huzza az egyetemet...?! Whaaaat?!

STOP-SBT harc osszefoglalasa
VEGE.png

GOSR-SBT harc osszefoglalasa.
GOSR VEGE.png

A Gosr rol annyit,hogy nagyon szepen tartjak magukat, bar nemcsoda hisz eleg nagy fiokok fordultak meg arrafele, ezert jobban mondva toluk inkabb elvart hogy jol teljesitsenek, mert mar nem az elso vilagjuk ahova GYAKOROLNI mennenek...

A masik amire kiternek,hogy ez nem a Regi SBT. Az volt 2 vilagon a regi vezetoseggel es a regi tagokkal. Erre a vilagra ugy erkeztunk, hogy funnolunk, bar ezt senki sem hiszi mert akkor mit keresunk itt..(Valamint a valodi SBT toredekevel) De ez teny es ez a valosag... Visszarangattuk Heccsatot, hogy menjunk megint, sokat nem kellett rangatni, azonnal jott... namindegy is.. es igy maradtunk,hogy eszrevettuk , hogy a funnolasbol mar eleg szepen elorehaladtunk, akkor miert is ne jatszodjunk tovabb?!

Szerintem meg mindig az van,hogy az a fel nyer aki jobban akarja...Valamert Sokaig volt egy olyan erzesem hogy a STOP jobban akarja,bar ok az ellentetes oldalon vannak, de majd ez meg odebb kiderul.

Igen az Egyetem a nyeresi feltetel, de eleg sok idot vesz igenybe, szoval valoszinuleg a STOP is tolta bele a nyersit es van benne boven, csak az ido ami rengeteg...Nameg a nyersi..

...:)...
 

DeletedUser19475

Vendég
Igen, ez valoban igy van. Az egyetemes vilagnak nem latom sok ertelmet, Dominancia mindigis jobban bejott, eddig nem volt meg olyan vilagveg ami jobban bejott volna a dominancianal.

Viszont barmelyik oldal nyer avagy veszit, Vilag vegen amugyis szeretnek sokmindent megfogalmazni itt kulson,hogy ne legyen senki sem megkovezve.. Ez a vilag akarmennyire is csendes, meg hasonlok, eleg sok serelem ert klanon belul es klanon kivul is, amit sokan a sajat eszrevetelukkel fogalmaztak meg, es kicsi ferditest ereztem tobb helyen. De erre a fogalmazasra remelem meg Husvet elott sor kerul, mert mar nagyon kikivankozik.
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

diRicheron

.~.NseriouslyO.~.
A reakció pontszáma
3.666
Most abban mi a rossz, hogy valaki úgy stratégiázik, hogy felhúzza az egyetemét és nem pedig dominanciával megy végig s utána még vár kitudja mennyit amíg az is kiépül?
Már rég el kellett volna kezdeni fejleszteni az egyetemet. A stratégia része..
 

DeletedUser19475

Vendég
Na ezaz, hogy hamar le kell zavarni :) Hisz meglehet...de először teljes területi dominanciára hajtani..."elsöpörni mindenkit"...aztán látni, hogy ez nem jön be, majd elkezdeni húzni az egyetemet, mert hát csak meg kell nyerni a világot...az eléggé fura...Az arma teljesen megmutatta az SBT erejét..ami még mindig nem kicsi, hiába, hogy nem a régi klán. Szépeket armáznak ez tagadhatatlan. És élmény ellenük védekezni. Csak az egészet elrontja az, amikor arma előtt a tagok, olyan leveleket kapnak SBT tagtól/tagoktól, hogy kérdőre vonják tetteiket, meg hogy teljesen el lesznek törölve, lassan az SBT jön, nem éri meg játszani...fölösleges 1 pp-t is belerakni, inkább töröljön be mindenki aki nem SBT-s....Ez egy picit elvesz az egész harc szépségéből. :/ A kérdést pedig nem kell komolyan venni, azt láttam fórumokon is, az SBT kifejezetten kedveli, ha kapja a szeretet. :)


Engem erdekelne hogy kik irnak levelet meg kik kapnak?! Csakmert ha en nemtudok errol akkor uj belso lesz szamunkra...

En is beszelek STOPPOS tagokkal, mert ki tiltja meg? Es akarkitol megkerdezheted,hogy nem rossz szandekkal teszem ezt,vagy barmi.. Vegyul peldanak NORTH baratomat... Szomszedsagban elunk, eldumalgatunk neha, mikor tamadjuk egymast akkoris, mindig sok sikert kivanunk egymasnak tamadasban avagy vedekezesben, minden hatso szandek nelkul.

Beszeltem mar Bundaval is, szerintem megertettuk egymast es megtudtunk egymasrol ezt azt, persze a jatekon kivulrol es szerintem erdekes volt...Mindvegig korrekt modon beszeltunk.

Maskonnal is beszeltem, vele is teljes mertekben korrekt modon tortent ez szerintem.
...
...
...

Sokmindenki massal is beszeltem.. es szerintem sokan masok is beszelgetnek, ezt most te hiaba irod, hogy "kerdore vonjuk" vagy valami, mert ez nekem nem fer bele valamert.. En is szoktam olyant irni North szomszedomnak,hogy majd atvesszuk az SBT be.. Marmint a falvait... Viccbol, mert o erti a viccet...

Sokminden elveszi a harc szepseget, foleg az mikor draga "Elgurult a gyogyszerem" Savazza az SBT tagjait, jelentgeti oket, es semmi sem tortenik. Mikor sajat tarsadat jelented fel na az mar nemsemmi, tudok ilyenrol is, ezt nem boncolgatnam..Vagy mas vilagon ir eleg szepen az itteni tagoknak.. Most ez komoly? Egy jatek miatt eddig elmegyunk? Keszd szanalmas lenni ez az egesz mar..

Mindannyian emberek vagyunk,tevedhetunk, de ez a vilag utan aki azt meri mondani,akarmi is legyen a kimenetel,hogy az SBT nem tett le valamit az szerintem nem lat csak az orra hegyeig.

Koszonom. Es varom kik azok ilyen Csunyakat irtak a Stopposoknak, akar privatban is,mert ha ez igy van az nem valami jo.
 

DeletedUser19475

Vendég
Kik a nagy fiókok a GOS-ban ? Merlinianus, és Picilány-ra gondoltál ?


Nagy fiokokat inkabb arra ertettem,hogy ugyes jatekosok vannak a klanban. Nemkell attol top1 legyel,hogy ugyesebb legyel mint a top1. Erre pelda V56.
 

DeletedUser19475

Vendég
Teljesen megértem, amikor azt írod, hogy ez már szánalmas, én megkérdezném azokat a tagokat, akik nem "vérbeli" SBT-sek például xy,mennyire korrekt, minden egyes SBT arma előtt dicsőíteni a klánt, és lenézni a másikat...Valamint minden egyes arma után, üzeneteket írni, hogy mennyire nincs értelme tovább, meg hogy ő a helyünkbe abbahagyta volna, és hogy eltöröltök mindenkit a színről...Persze lehet szurkálódni...De egy idő után ha túllép az ember bizonyos határokat, akkor ez már inkább szánalmas...
És én az ilyen tagok miatt csak azokat a tisztességes SBT tagokat sajnálom...akiket szintén egy kalap alá vesznek pont az ilyen játékosok miatt...

Továbbítani nem fogom, mivel nem lehetséges...Max ha majd nekem ad hozzá engedélyt, hogy megtegyem...De szerintem ha végignézed a taglistátokat, azért neked is lenne 1 max 2 tipped, ki lehet ez a fajta személyiség. :)


És ezt tényleg nem rosszindulatból írom, vagy mert *** akarok lenni...Csak tényleg, annyira szépek lennének a harcok...falufoglalások...vágások, védelmek,, támadások...Mindenki tapasztalatot szerezne stb...így pedig teljesen el van rontva az egész. :/ És mindenki már csak inkább menne a világról...


Sajnos minden oldalon kerul mindig par ember aki nehezen elviselheto.. :)
 

hllw

Member
A reakció pontszáma
48
Várható volt a STOP reakciója is, hogy "jaj a harc nem megy már akkor kezditek húzni az egyetemet".

Nekik csak annyit tudok mondani, hogy ez a végjáték és, hogy nézzétek meg a háborús statokat :)
 

MASK0N

Active Member
A reakció pontszáma
235
"jaj a harc nem megy már akkor kezditek húzni az egyetemet"

Ezt nem mondta senki, de ha mondaná teljes mértékben igaz lenne (viszont nem lehetne rossznéven venni mert erről szól a világ). Az SBT egy brutális ütőerővel rendelkező klán és ha a tagok odateszik magukat akkor olyat armáznak, hogy azt nem könnyű zsebre tenni, de falvakat aktív és rendesen játszó játékostól még nem foglaltak vagy ha foglaltak is akkor 50ből max 5öt. Mindig van szerencséjük kifogni azokat a tagokat akik nem védekeznek, nem infóznak nem csinálnak semmit csak bukják a falukat szó nélkül - úgy a STOP fronton úgy a GosR fronton. Ez nem az SBT hibája persze, de ez nem változtat a tényen, hogy valóban csak inaktív nem frontra való tagok foglalásával tudnak előre haladni.. de már egyre nehezebben mert fogynak az ilyenek is lassan. Tökéletes taktikai lépés ilyenkor húzni az egyetemet!

Jöjjön az érme másik oldala a STOP-ék, akik ütőerőben meg sem közelítik az SBT-s nívót, de mégis armáznak. Armáznak profi triál fiókokra akik kb éjjel nappal fent vannak és nagyon jól védekeznek. A STOP-nak nincs szerencséje ilyen téren mert nincs rés az ellen fronton. Hibás ezért bárki is? Nem, dehogyis.

Bárki azt mondaná, hogy ez nem igaz? Tessék:
dsdsdssd.png
Nálam a szövetséges a STOP-ot jelzi. A LET-ből lehet látni, hogy a fenti 2 bekezdés igaz.


Mit akartam ezzel mondani?
Azt, hogy SBT szemszögből sem biztos jövő az, hogy "foglaljuk be a világot" meg STOP szemszögből sem. Mert hiába vándorol 50 falu oda-vissza, azzal bőven nem fog senki felül kerekedni. Tehát fejlődnek az egyetemek, mert nyerni meg nem lenne rossz. Ezt nagyon jól teszi az SBT is meg a STOP is, hogy az adok-kapok mellett fejlődnek az egyetemek mert ha a szerver így halad tovább akkor nem fog egyik klán a másik fölé kerekedni. Az SBT túl sok profi triál fiókkal rendelkezik a STOP-nak meg túl jó a területi elhelyezkedése.

Amúgy az SBT jobb. Ezt megsúgom a világ követőinek így STOP vezérként. Náluk sokkal kevesebb probléma van a tagok hozzáállásával ezáltal nagyobb erőbedobással tolják az egészet. A szerver elején szerzett fölényt tartják, komolyakat armáznak, védekezni is ügyesen védekeznek stb stb. De ez mind elvárt mert a V56-os bajnok címvédők bizony ők a játék eleje óta. Nekik így is kell kinézniük, nem véletlenül vannak a ranglisták élén. A kérdés az, hogy a "kihívó" STOP klán mennyire szedi össze magát a végére, hogy a bajnokot legyőzze? Nem lesz könnyű, a többszörös szervergyőztes összeszokott bandát legyőznie egy olyan klánnak akik itt ismerkedtek meg és jöttek össze. Ha ezeket a szemszögeket nézzük akkor bizony kijár a dicséret a STOP-nak is mert tartani tudjuk a lépést elég elfogadható kereteken belül.

Talán ezért is van az amit a Flipper emlitett, hogy nincs marakodás, meg hogy a tagok egymással jó viszonyt ápolnak. Mindkét klánnak van oka tisztelni a másikat és szerintem mindkét fél tudja, hogy az fog a végén nyerni aki jobban nyerni akar. Ilyen tények mellett meg teljesen felesleges az egymással szembeni stressz. Aki azt gondolja, hogy STOP-os reakció fikázni az SBT taktikai lépéseit az nagyot téved, mert tisztában vagyunk vele, hogy ők a bajnokok a címvédők mi pedig a kihívók. Ja és kívánok a jövőben mindenkinek olyan ellenfelet mint az SBT, mert akkor jó sok esetben el lehetne kerülni a hányingert ;)
 

hllw

Member
A reakció pontszáma
48
Gyors kérdés, kire célzol a "profi triálfiókok"-al? Tudtom szerint 2 triál fiók van az egész SBT-ben és miúta a Rinnen fiók tulaja lelépett lett egy ott is.

Lyuk a fronton az van mindkét klánban csak eddig az SBT sikeresebb volt ezek megtalálásában. Nyilván STOP is megtalálta a Rinnen fiókot és szépen szét is szedték inaktivitás miatt.

Igazad van, az SBT-nek nagy ütőereje lehetne, hogyha nagyobb lenne az aktivitás és kevesebb "leszaromazegészet" játékos
 

MASK0N

Active Member
A reakció pontszáma
235
Én úgy tudom a fronton ott minden nagy fiók duál meg triál. Legtöbbjüknek még a profilra is ki van írva. A Rinnen-ben is elvileg hárman voltak + helyettesek. Nem volt azért az a fiók inaktivnak mondható szerintem, ügyesen vitték.

Nálunk is sok a leszaromazegészet játékos, teljesen elcseszik a játékélményt. Ezért is mondja itt nálunk a sok jó játékos, hogy többet nem indulnak az 56 után.
 

Halottaskocsi

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.067
"jaj a harc nem megy már akkor kezditek húzni az egyetemet"

Ezt nem mondta senki, de ha mondaná teljes mértékben igaz lenne (viszont nem lehetne rossznéven venni mert erről szól a világ). Az SBT egy brutális ütőerővel rendelkező klán és ha a tagok odateszik magukat akkor olyat armáznak, hogy azt nem könnyű zsebre tenni, de falvakat aktív és rendesen játszó játékostól még nem foglaltak vagy ha foglaltak is akkor 50ből max 5öt. Mindig van szerencséjük kifogni azokat a tagokat akik nem védekeznek, nem infóznak nem csinálnak semmit csak bukják a falukat szó nélkül - úgy a STOP fronton úgy a GosR fronton. Ez nem az SBT hibája persze, de ez nem változtat a tényen, hogy valóban csak inaktív nem frontra való tagok foglalásával tudnak előre haladni.. de már egyre nehezebben mert fogynak az ilyenek is lassan. Tökéletes taktikai lépés ilyenkor húzni az egyetemet!

Jöjjön az érme másik oldala a STOP-ék, akik ütőerőben meg sem közelítik az SBT-s nívót, de mégis armáznak. Armáznak profi triál fiókokra akik kb éjjel nappal fent vannak és nagyon jól védekeznek. A STOP-nak nincs szerencséje ilyen téren mert nincs rés az ellen fronton. Hibás ezért bárki is? Nem, dehogyis.

Bárki azt mondaná, hogy ez nem igaz? Tessék:
2570 bővítmény megtekintése
Nálam a szövetséges a STOP-ot jelzi. A LET-ből lehet látni, hogy a fenti 2 bekezdés igaz.


Mit akartam ezzel mondani?
Azt, hogy SBT szemszögből sem biztos jövő az, hogy "foglaljuk be a világot" meg STOP szemszögből sem. Mert hiába vándorol 50 falu oda-vissza, azzal bőven nem fog senki felül kerekedni. Tehát fejlődnek az egyetemek, mert nyerni meg nem lenne rossz. Ezt nagyon jól teszi az SBT is meg a STOP is, hogy az adok-kapok mellett fejlődnek az egyetemek mert ha a szerver így halad tovább akkor nem fog egyik klán a másik fölé kerekedni. Az SBT túl sok profi triál fiókkal rendelkezik a STOP-nak meg túl jó a területi elhelyezkedése.

Amúgy az SBT jobb. Ezt megsúgom a világ követőinek így STOP vezérként. Náluk sokkal kevesebb probléma van a tagok hozzáállásával ezáltal nagyobb erőbedobással tolják az egészet. A szerver elején szerzett fölényt tartják, komolyakat armáznak, védekezni is ügyesen védekeznek stb stb. De ez mind elvárt mert a V56-os bajnok címvédők bizony ők a játék eleje óta. Nekik így is kell kinézniük, nem véletlenül vannak a ranglisták élén. A kérdés az, hogy a "kihívó" STOP klán mennyire szedi össze magát a végére, hogy a bajnokot legyőzze? Nem lesz könnyű, a többszörös szervergyőztes összeszokott bandát legyőznie egy olyan klánnak akik itt ismerkedtek meg és jöttek össze. Ha ezeket a szemszögeket nézzük akkor bizony kijár a dicséret a STOP-nak is mert tartani tudjuk a lépést elég elfogadható kereteken belül.

Talán ezért is van az amit a Flipper emlitett, hogy nincs marakodás, meg hogy a tagok egymással jó viszonyt ápolnak. Mindkét klánnak van oka tisztelni a másikat és szerintem mindkét fél tudja, hogy az fog a végén nyerni aki jobban nyerni akar. Ilyen tények mellett meg teljesen felesleges az egymással szembeni stressz. Aki azt gondolja, hogy STOP-os reakció fikázni az SBT taktikai lépéseit az nagyot téved, mert tisztában vagyunk vele, hogy ők a bajnokok a címvédők mi pedig a kihívók. Ja és kívánok a jövőben mindenkinek olyan ellenfelet mint az SBT, mert akkor jó sok esetben el lehetne kerülni a hányingert ;)
Első bekezdésed alapján Witcher jutott eszembe és 51. Addig addig "csak inaktivokat tudtátok eddig de most már tuti front meg minden mi jó" hogy az amúgy játszani akaró játékosai is szartak az egészbe. Kívánom neked/nektek hogy ne csak a levegőbe mond, hogy a nem frontra vagy annak közelébe való játékosok nincsenek már ott, hanem tegyél is érte /tegyetek is érte mint vezetok, mert ha akár csak egyetlen olyan is van azt az sbt megtalálja, megeszi és a levét a klán maradéka issza meg morális szinten. Hogy az sbt front mennyire stabil mennyire profi nem tudom, de olyan hogy attorhetetlen front nem létezik, csak rossz taktika, amiből tengernyi példát lehetne mondani az eddigi szerverek alapján (nem hagyhatom ki vinszent és a 45 esetét xd). Nyilván amíg nem probaltatok ki valamit nem tudni az jó vagy rossz, csak ha valami nem működik azt ne ismételjeték , had izzadjon az sbt.
 

hllw

Member
A reakció pontszáma
48
Én úgy tudom a fronton ott minden nagy fiók duál meg triál. Legtöbbjüknek még a profilra is ki van írva. A Rinnen-ben is elvileg hárman voltak + helyettesek. Nem volt azért az a fiók inaktivnak mondható szerintem, ügyesen vitték.

Nálunk is sok a leszaromazegészet játékos, teljesen elcseszik a játékélményt. Ezért is mondja itt nálunk a sok jó játékos, hogy többet nem indulnak az 56 után.

Tudtommal csak Sanya, Rinnen meg NewSpirit acc triál.

Ami pedig a rinnen fiókkal történt, csak annyit mondok, fohalmatok sincs mik mentek végbe ott.. :D
 

MASK0N

Active Member
A reakció pontszáma
235
.. és most már jöhetne egy elemzés majd lassan babba jó kolléga, ha lesz idő :oops:
 

Anonimusz

Active Member
A reakció pontszáma
139
Szép jó estét kívánok mindenkinek!

Hoztam ide is egy kis elemzést, ha nem haragszotok meg érte. :)

56.png
klánok.png
A LE; LET és LEV pontok millióban értendők. :)

Múltkorihoz képest túlzottan nagy változást nem vettem észre, de ha sorban megyünk akkor a 44-es kontinensen mintha ritkultak volna az |ACAB|-os falvak és helyettük az =SBT= játékosai jelentek volna meg. Így végképpen az övéké ez kontinens. Szerény vélemény szerint az |ACAB| el fog tűnni, de azért remélem, hogy hősként fognak elesni.

Keletebbre vonulva elérkezünk a 45-ös kontinensre ahol egyre nagyobb túlerőben van az =SBT= és a peremvidék őrei a ~GOS~R nem adja ingyen a falvait. Itt van egy viszonylag üres lyuka térképen ugyanis van itt egy 2 tagú klán ezért tűnik üresnek az a hely. Nem ismerem az erőviszonyokat vagy a szervezettséget, de merem remélni, hogy a ~GOS~R méltóan foglya viselni a támadásokat és sikeresen fog védekezni. (Igen-igen én mindig a kisebbnek drukkolok kérlek nézzétek el ezt nekem.) Teljesen keleten viszont osonkodik felfele a STOP klán.

Ha a STOP irányába vesszük az utat akkor azt láthatjuk, hogy az 54-es és az 55-ös kontinenseket szinte teljes mértékben uralják. Viszont össze kell, hogy kapják magukat mert az =SBT= szemet vetett a déli vidékre és elkezdett lefele támadni. Hirtelen ránézésre a STOP-nak nagyobb területe van (igaz többen is vannak) ettől függetlenül szerintem kiegyenlített a felállás.

Összes foglalás:

=SBT= :
16
STOP : 72
Különbség: 56
chart
Összes foglalás ellenséges oldal ellen:

=SBT= :
6
STOP : 0
Különbség: 6
chart
Összes foglalás:

~GOS~R:
3
STOP: 71
Különbség: 68
chart
Összes foglalás ellenséges oldal ellen:

~GOS~R:
1
STOP: 0
Különbség: 1
chart
Összes foglalás:

~GOS~R:
3
=SBT= : 16
Különbség: 13
chart
Összes foglalás:

|ACAB| :
1
=SBT= : 16
Különbség: 15
chart
Összes foglalás ellenséges oldal ellen:

|ACAB| :
0
=SBT= : 1
Különbség:1
chart

Ezúttal viszont nem szeretném kihagyni (mint utólag számomra kiderült) a végjáték lényegét, ami a következő:
Az egyetemet kell felhúzni max-ra. Jelenleg két egyetem kezdett el rohamosan épülni az előző jelentkezésem óta.
HelyezésKlán/JátékosKoordinátákSzint
1Shooter BT.450|50020
2STOP500|55014
3Shooter BT.550|4991
4Shooter BT.499|4501
Mint ahogy látható az =SBT= építette eddig a legmagasabb szintre, de a STOP is jelentős mértékben elkezdte húzni.
Valahogy jobban tetszik nekem a dominanciás világ, de még sose próbáltam ezt a fajtát. :)


Minden e világban játszó játékosnak és klánnak további sikerekben gazdag csatákat kívánok!
Üdv: Anonimusz
 

DeletedUser19475

Vendég
Erdekes mert akarmennyire is korrekt vilag ez ...ez utan eleg sokan abba fogjak hagyni nalunk is es nalatok is. Szerintem szeplassan kiegtunk mar paran..

En is inkabb az abbahagyok tarsasagat erositem, ez a vilag kicsit nagyon huzos volt. Nem ejszakaztam ennyit egy vilagert soha, es nem helyettesitettem ennyi embert meg soha... ezis sokmindent elarul, de majd vilag vegen irok egy erdekes beszamolot.. erdekes lesz a v56 os jatekosoknak.

Tovabbi szep estet
 

DeletedUser18930

Vendég
Én úgy tudom a fronton ott minden nagy fiók duál meg triál. Legtöbbjüknek még a profilra is ki van írva. A Rinnen-ben is elvileg hárman voltak + helyettesek. Nem volt azért az a fiók inaktivnak mondható szerintem, ügyesen vitték.

Nálunk is sok a leszaromazegészet játékos, teljesen elcseszik a játékélményt. Ezért is mondja itt nálunk a sok jó játékos, hogy többet nem indulnak az 56 után.
A Rinnen fiók teljesen jó volt addig, amíg Visitors Gábor aktív volt, és ketten vittük a fiókot. Aztán költözött, lakást újított, párja lett, alapból sokat dolgozik, de január 15-től már nem játszott. Majestic Ádám pedig a triál bejelentés utáni 1 hónapban volt jelen, sokáig ketten toltuk Gáborral. Aztán már ő sem volt. Jók voltak a nonstop fakek, 150-1300 közti bejövők. Ha többen lettünk volna nem lett volna ebből probléma, de ezzel kelni, ezzel feküdni elég kellemetlen. Munka közben, barátnővel való időtöltés mellett nyilván nem tudtam, nem volt kedvem egyfolytában azt figyelni, hogy na mikor jön 35 percről vonat valahova, ahol épp nem volt védő.

Hiába motiváló dolog a top 1, belefáradtam abba, hogy magamra maradtam. Miután eldőlt, hogy ebből nem lesz aktivitás a fiók másik 2 harmada felől lett új ember a fiókban, de már nem éreztem magamon semmiféle motivációt, ami megmozgatna, mint tette egészen 2019 végéig. Nyilván szégyenlem, hogy otthagytam a szarban őket, de sajnos a hozzáállásomon nem tudtam változtatni, hiába volt benne vagy 150k, sok éjszaka. Tudjátok van az az érzés, amikor tudod, hogy meg kéne valamit csinálnod, de nem visz rá a lélek. Hiányoltam a társak dinamizmusát, majd ez a 2 pólus teljesen megcserélődött.
Nyilvánvalóan sokan csalódtak bennem, de ezt teljes mértékben vállalom. Jóvá nem tudom tenni, de bizonyára találkozunk még jobb körülmények között a jövőben.
 

DeletedUser20007

Vendég
Sokan elfelejtik, hogy ez még mindig csak egy játék, aminek kellemes időtöltésnek kellene lennie. Nyilván amikor már ez eltűnik, és csak stressz-t, feszültséget, stb. hoz az ember életében, akkor mérlegelni kell, mi a fontosabb.
 

DeletedUser19475

Vendég
A Rinnen fiók teljesen jó volt addig, amíg Visitors Gábor aktív volt, és ketten vittük a fiókot. Aztán költözött, lakást újított, párja lett, alapból sokat dolgozik, de január 15-től már nem játszott. Majestic Ádám pedig a triál bejelentés utáni 1 hónapban volt jelen, sokáig ketten toltuk Gáborral. Aztán már ő sem volt. Jók voltak a nonstop fakek, 150-1300 közti bejövők. Ha többen lettünk volna nem lett volna ebből probléma, de ezzel kelni, ezzel feküdni elég kellemetlen. Munka közben, barátnővel való időtöltés mellett nyilván nem tudtam, nem volt kedvem egyfolytában azt figyelni, hogy na mikor jön 35 percről vonat valahova, ahol épp nem volt védő.

Hiába motiváló dolog a top 1, belefáradtam abba, hogy magamra maradtam. Miután eldőlt, hogy ebből nem lesz aktivitás a fiók másik 2 harmada felől lett új ember a fiókban, de már nem éreztem magamon semmiféle motivációt, ami megmozgatna, mint tette egészen 2019 végéig. Nyilván szégyenlem, hogy otthagytam a szarban őket, de sajnos a hozzáállásomon nem tudtam változtatni, hiába volt benne vagy 150k, sok éjszaka. Tudjátok van az az érzés, amikor tudod, hogy meg kéne valamit csinálnod, de nem visz rá a lélek. Hiányoltam a társak dinamizmusát, majd ez a 2 pólus teljesen megcserélődött.
Nyilvánvalóan sokan csalódtak bennem, de ezt teljes mértékben vállalom. Jóvá nem tudom tenni, de bizonyára találkozunk még jobb körülmények között a jövőben.


Szia.

Kezdjuk is veled, ugy gondolom mostmar nem tudsz meg jobban ki..ni velunk...

Tehat azert irsz hogy tudod bunos vagy. Elfelejted azt hogy egy klanban mindig vannak tarsaid,maskepp nem letezik egy klan. Ha a dual, trial tarsad abbahagyta, akiket nem is hibaztatok akkor miert nem kertel elobb segitseget? Tudod ez ugy mukodik.

Hiaba jossz a 100-150k s befektetrsrol mikor csak ugy tudsz vedekezni hogyha minden beton, es kell a LEV szoval 4-5 nukeval vedekezel egy nuke ellen... persze hogy felfigyelnek erre, es addig utnek amig elesel.

Mindekozben arra lettunk figyelmesek hogy kedves Rinnen fiok tulaja se szo se beszed eltunt mert jajj tamadjak. Tegyuk fel KlanHABORU ban szerintem ez a lenyeg. Mindegy is lehet mas jatekot jatszodtam eddig, ezt jol beneztem.

Aztan sorra buksz falukat, de igazabol semmi veszeljes, mert keves ment el..calahogy elkerem a fiokod, mert te teszel magasrol a jatekra mert tamadnak ezek a szemtelenek es nem engednek teged jatszodni... nagy nehezrn ide adod..kellett 2-3 nap amig kicsit rendbehozzuk, es elintezzuk,mert ugye a 100-150k s fiokban a fiokkezelo sem fut mert minek neked sereg, mert top1 fiok es nem fognak tamadni...ja de..

Azutan 1 hetig sirok neked hogy tegyel be 1 dualt, amire ugy valaszolsz mint egy kutyanak, mert neked baratno, stb... es nincs idod... jo hogy eddig volt...aztan hogy a top1 eluszott szamodra es mar nem is eri meg belepni...hat ha az a lenyeg,hogy top1 legyel, akkor nagyon nem eri meg szamodra jatszani,mert amig volt Gabor addig minden ment jol, mert volt egy ugyes jatekos, akinek le a kalappal.

Rengeteg mindent irhatnek ide, de megkoszonom hogy velunk voltal, de soha tobbet. Ezer orom volt veled, addig amig felvagtal a klantarsak elott hogy te top1 vagy ,mikor egymagadban egy olyan eros kezdo jatekos vagy.

Ez egy jatek mindenki szamara,de egy csapat is, es szerintem igy v56 ra senkinek sem elso vilaga aki tudja mi tortenhet hogyha hadban allunk mas klanokkal. Ugy tunik ebben tevedtem.

A kesobbiekben megfogalmazok egy normalisabb levelet, csak most nagyon kikivankozott, mert nem gondoltam volna hogy kulson fogod mosni a fiokot, mikor a jatekba be sem lepsz mar hetek, sot honapok ota.
 
Fent