Elemzés

Sisyphus

Well-Known Unicorn
A reakció pontszáma
2.871
Na, ahogy ígértem, jöjjön egy kis elemzés. A legutóbbi kb. pont egy hónapja volt.
TOP Klánok.png
Farmolás és gyűjtögetés.png
Növekedés.png
Térkép.png

Nagyjából fél éve indult a szerver, egyelőre egyik fél győzelmére sem mernék megesküdni, folyik a harc. Összességében az =SBT= jobban áll foglalásokkal, viszont az utóbbi hónapokban inkább mi voltunk a támadók, illetve épp ma foglalási rekordot is döntöttünk.
Foglalások mostanában.png
Összességében pedig így néz ki az elmúlt egy hónap:
Összes foglalás:
=SBT=: 529
STOP: 982
Különbség: 453
chart
Összes foglalás ellenséges oldal ellen:
=SBT=: 54
STOP: 32
Különbség: 22
chart

A STOP fő problémájának a potyára eladott falukat találom, amikből egyre kevesebb van, de még mindig előfordul. A klánszintű akciókba nem látok be annyira, de szerintem a csapat nagy része végzi a dolgát. Az =SBT= is ügyesen védekezik és támad az esetek többségében, habár úgy látszik, nekik is vannak gyengébb napjaik. A frontvonal nem sokat változott a decemberi térképek óta, de egyre több "teknős" került mindkét klán frontja mögé.

Amit még érdemes megemlíteni, az az =SBT= - ~GoS~R harc. Utóbbi egyelőre jól tartja magát, de azért ők is veszítenek falukat. Úgy gondolom, hogy amíg ők kitartanak, addig a STOP sem lesz csak úgy eltiporva. Viszont, ha ők elbuknának, az =SBT= elég számottevő előnyre tenne szert, ahonnan már tényleg nehéz lenne fordítani. Persze ne feledjük, hogy egyetemes világ, tehát nem a térkép színe az egyetlen, amire oda kell figyelni. Más kérdés, hogy minden egyetem hónapok óta ugyanazon a szinten van, senki nem meri feljebb húzni a sajátját.

Összes foglalás:
=SBT=: 529
~GoS~R: 281
Különbség: 248
chart
Összes foglalás ellenséges oldal ellen:
=SBT=: 35
~GoS~R: 14
Különbség: 21
chart

Végül pedig K44 utolsó ellenállóiról is hoztam egy statisztikát:
Összes foglalás:
=SBT=: 529
|ACAB|: 73
Különbség: 456
chart
Összes foglalás ellenséges oldal ellen:
=SBT=: 59
|ACAB|: 1
Különbség: 58
chart
Mint azt a mellékelt ábra is mutatja, a feloszlott =AV= utódklánja, az |ACAB| sem tud komolyabban ellenállni az =SBT=-nek.

Egyetemi faluk:
- Észak: =SBT= (1. szint)
- Nyugat: =SBT= (1. szint)
- Kelet: =SBT= (1. szint)
- Dél: STOP (4. szint)
 

MASK0N

Active Member
A reakció pontszáma
235
Nálam van, a lehető legjobb kezekben az elejétől fogva... így megadatik a lehetőség az ellenfélnek mindenféle görénykedés nélkül, normálisan 100%-os morállal támadni.

Köszi az elemzést babba jó. Nagyon örülünk neki és értékeljük, csak így tovább.
 

DeletedUser20087

Vendég
Nagyon nagyon nagy itt a csend. Lassan elemzést várunk.
 

Sisyphus

Well-Known Unicorn
A reakció pontszáma
2.871
Nem csak itt nincs, van egy kis technikai probléma, de "hamarosan" lesz még. :D Persze más is csinálhat ám ilyesmi összesítést.
 

Anonimusz

Active Member
A reakció pontszáma
139
Sziasztok!
Ezt a világot egyáltalán nem ismerem ismerem úgyhogy csak egy kis elemzést hoztam :)
V56.png
Kék|ACAB|
Lila=SBT=
Sárga~GOS~R
ZöldSTOP
V56klánok.png
=SBT= : 12
STOP : 6
Különbség: 6
chart


|ACAB| : 0
=SBT= : 13
Különbség: 13
chart


~GOS~R : 2
=SBT= : 4
Különbség: 2
chart


Az elmúlt 48 óra foglalásai ellenséges oldal ellen.

Na akkor kezdjük is :)

Kezdve a 44-es kontinenssel tökéletesen látszik, hogy egy pici északon levő gócon kívül teljes mértékben az =SBT= területe. Ez az ici pici góc pedig az |ACAB| klán. Nekik továbbra is sok kitartást. :)

Kicsit keletebbre látogatva a 45-ös kontinensen is eléggé jelentős területeket birtokol az =SBT= annyi különbséggel, hogy itt a peremvidéken jelen van a ~GoS~R klán akik hősiesen helytálnak és képesek falukat is foglalni az =SBT=-től. Természetesen idő kérdése és őket is legyőzi az =SBT=. Itt is sok sikert a kissebb klánnak hátha hősként tudnak eltűnni.

A déli kontinensek eléggé homogén zöldek. Ezek az 54-es és 55-ös kontinensek. Ezeken egyértelműen a STOP klánok az egyeduralkodóak. Egyedül csak az északról betörő =SBT= frontszakaszra kell figyelniük. Az elmúlt 48 órában történt háborús foglalások szerint az =SBT= lehet, hogy erősebb, de az is lehet hogy pont egy sikeresebb armán stb... vannak túl úgyhogy ez nem feltétlen mérvadó.

Összességében és így ismeretlenül csak a térképet és a statisztikákat nézve szerintem a STOP klánoknak több esélyük van a győzelemre mert nekik csak az északi fronton kell helyt állniuk, míg az =SBT=-nek ott van még két kisebb klán is akikkel ugyanúgy foglalkozniuk kell. Ez azonban, hogy mennyire válik be majd úgyis eldől. Lehet, hogy azért maradt meg a két kisebb klán mert az =SBT=-vel diplomáciai kapcsolatuk van, de lehet sikeres védekezés eredménye is mindez.

Végül gratulálni szeretnék a klánoknak, hogy eddig túlélték és sok sikert a továbbiakban!
 

diRicheron

.~.NseriouslyO.~.
A reakció pontszáma
3.666
Ez azonban, hogy mennyire válik be majd úgyis eldől. Lehet, hogy azért maradt meg a két kisebb klán mert az =SBT=-vel diplomáciai kapcsolatuk van,
de lehet sikeres védekezés eredménye is mindez.
=> Morál

Egyetemet még most sem húz senki?
 

DeletedUser20087

Vendég
Nem tudjatok ki van abban a Spirit fiokban? Nagyon nem gyenge...
 

DeletedUser19475

Vendég
Akkor irom ugy hogy a STOP armazott, aztan par napig forgolodtak, mikozben a GOSR is akciozgatott, majd armazott egyet az SBT osszevissza. Nem emeltem ki hogy csak STOPra, van 2-3 ember aki vizsgalja a peremvideket is .
 

Jacke.

Inaktív ❤
Ex-Csapattag
A reakció pontszáma
1.173
a többi klán annyira nem bír az sbt vel hogy nem jut nyersi az egyetemre..? :oops:
 
Fent