Elemzés

Flipper21

Well-Known Member
A reakció pontszáma
300
Engem sehol sem jeloltel meg :((((( meg ott sem hogy kekeckedtem....:(((


Igazabol azt irtam hogy valamit irni fogok a vegen....inkabb nem fejtem ki a velemenyem, mert nem szeretnek tusko lenni. Es itt nem a stoprol van szo, meg a gosr rol, hanem olyan tagokrol akik nalunk voltak es nem szepen hagytak cserben, hanem teljes mertekben itthagytak meg hasonlok..mindegy is, szep volt jo volt eleg volt.

Koszonom hogy itt lehettem, bar sokszor meggondoltam a vegen hogy megerte ez a sok ejszakazas, folyamatos fiok helyettesites armazaskor arma vedeskor, ejszaka lopkodaskor, es valamilyen szinten arra a dontesre jutottam,hogy sokan nem erdemeltek meg azt az EN idomet amit a jatekba forditottam hogy jobb eresmenyt erjenek el...ez van ez tortent eltelt.


Majd a legkozelebbiekben maskepp indulunk neki.

Gratulalok mindenkinek, kellemes vasarnapi delutant mindenkinek.
 

MASK0N

Active Member
A reakció pontszáma
230
Nem volt veled gondunk, max kellemetlenség amikor éjjel lopkodtad a falukat de azért meg nehogy már téged hibáztassunk :D

Megnéznék azért még egy maradék SBT és maradék STOP formációt a jövőben.
 

MASK0N

Active Member
A reakció pontszáma
230
Pedig mehetnétek.

Szerkesztettem az előző bejegyzésem "észak" részét egy picit, mivel korábban nem tértem ki a szövetséges klánra, így írtam pár sort azzal kapcsoaltban is.
 

Jacke.

Inaktív ❤
A reakció pontszáma
496
» Észak:
Az SBT szépen ráregelt északra ahol már a játék kezdetén majdnem 2 kontira rányúlt a helyezkedésük így aztán csak azt kellett csinálják amiben jók. Szétfarmolni, szétszedni a köztük lévő réseket. A szerver életének nagyrészében igázából nem is csináltak mást, csak összeszedték északot ahol csak a GosR klán élte túl jelentősebb területtel, de ők is inkább a morálnak köszönjék az egészet.
Nos bár nem voltam ott záráskor de a szerver elején, jelen voltam az SBT klán tagjaként, és végig figyelemmel követtem a történéseket.
Alábecsülöd a GosR klánt, butaság hogy csak a morálnak köszönhetik a "túlélést" sok klán nem bírta volna a végéig azt a nyomást amit az SBT helyezett rá erre a perem vidéki klánra sokaknak a vége előtt elment volna a kedve és bedobják törölközött ekkora túl erővel szemben az ő vezetőségük/csapatuk viszont végig egymásban tartva a lelket végig kitartottak! azt sem tartom kizártnak hogy rengetegszer volt ez a kis csapat mély ponton közel ahhoz hogy feladják de mégis mindig össze szedték magukat és harcoltak tovább ahogy a Spártaiak tették!
Bámulatos hogy ennyi ideig kitartottak vágták a vonatokat és az utolsó pillanatig védekeztek/támadtak.
Ettől a kis szedett vedet csapattól sokan sokat tanulhatnának a kitartásról!

Elismerésem, és minden tiszteletem nekik! A csapatuk minden tagja elmondhatja magáról hogy a klánháborúval játszott nem pedig a Farmvillel vagy Legóval!
Kicsit hátba támadásnak tartom hogy a nagy szövetségesük ennyire alábecsüli őket.
Azért remélem hogy az SBT elismeri, e kis társaság érdemeit, és korrektül gratulálnak nekik a harcokhoz és kitartásukhoz! Ha már a nagy STOP-nak ez nehezére esett!

Remélem az SBT-vel mint klánnal találkozhatunk a későbbiekben és nem ez volt az utolsó utáni szerverük! jók voltak mint mindig!(=
Remélem STOP nak nem csak egy sima tömeg klánt sikerült alkotni és kialakult a "mag" bízom benne ők is indulnak még akár a frissen nyílt v60on!
A GosR előbb utóbb ha kialakul a tagsága és nem vesztenek a lendületükből jó úton járnak a felé hogy a KH következő meghatározó klánja legyenek!

Végezetül pedig Gratulálok az SBT nek a világ megnyeréséhez!
A STOP nak ahhoz hogy mindenkit sikerült össze fogni az SBT ellen, sajnos a győzelem itt nem jött össze de majd legközelebb!
A GosR tagjainak és vezetőségének pedig meg a kitartásukhoz amit produkáltak a szerveren! Szép volt!

Gratulálok! fiúk-lányok szép volt!
 

MASK0N

Active Member
A reakció pontszáma
230
Elsőre is elismert volt, csak olyan gyorsan irtam a szöveget, hogy nem tértem ki külön rájuk. De utólag beszerkesztettem. Valóban minden elismerés kijár nekik.
 

MASK0N

Active Member
A reakció pontszáma
230
Elméletben hasonlóan hangzik, de gyakorlatban nem így megy. Nálunk nem voltak egyfalus játékosok, ha pedig voltak is kicsi játékosok akkor nem véletlenül maradtak kicsik. Félvállról vették, gyengék, belsőre ítéltek vagy csak simán megbízhatatlanok voltak. Ilyen játékosra meg nem éppen jó döntés egyetemet bízni, gerinctelen megoldás meg nem érdekel, hogy majd felregisztrál a haver aztán én koordinálom a fiókját csak tartsa az egyetemet...

Ebbe viszont nem érdemes belemenni.. reggelig lehetne sorolni mi a különbség az elméleti elképzelések és a megvalósítások között.

Senki sem tudta hogy a szintek végig nevetséges mennyiségbe fognak kerülni.. még te sem. Ha akkor azt megmondod akkor most hálás köszönettel lennénk szerintem itt jópáran. :D
 

Flipper21

Well-Known Member
A reakció pontszáma
300
Utolso szintre mondjuk egy fullos raktarnak jobban orvendtem volna... marmint 2 milliard mindenbol... igy kicsit el lett nezve a helyzet, mindenki meglepodott .