[Engedélyezett] Csoportos nyersanyag küldő egy faluba

-Numlock-

Brit tudós
A reakció pontszáma
582
Ezt a nyersi küldő scriptet szerintem érdemes lenne feltenni ide is, elég hasznos. Magától kitölti a nyersi számot aranyosan, attól függően ahány kereskedőd van(Azt hiszem).
Beírod a koordit ahova küldeni szeretnéd utána csak kattintanod kell a nyersi elküldésre minden falunál amely 1 táblázatban jelenik meg lista szerűen kb.

A script bárhol futtatható a kh-n belül, és arra szolgál hogy a falvaidból gyorsan el lehessen küldözgetni a nyersanyagokat(minden kereskedőt felhasználva, annyi nyersivel, amennyit csak bírnak) egy bizonyos faluba. Futtatás után megjelenik egy ablak, ahová be kell írni a célpont falu koordinátáját:
1592502491555.png
Miután beírtuk a koordinátát, rá kattintunk a "Save" gombra, és a script kilistázza az összes faludat amelyek a kiválasztott falucsoportodon belül vannak, felkészítve azokat a nyersanyagok kiküldésére. A "Send resources" gombra kattintva a nyersanyagok az adott faluból útnak indulnak.
1592502705483.png

Amennyiben túl sok kereskedőnk van a falvainkban, és nem szeretnénk hogy az összes nyersanyag kiküldésre kerüljön, akkor a "Save" gomb mellett, balra, megadhatjuk a scriptnek hogy a falvakban található raktár kapacitásának hány százalékát hagyja meg a script. Miután beírtuk a számot, rányomunk a "Save" gombra és végül a "Recalculate res/change" gombra. Ha ezt megtörtént, akkor a script újraszámolja a küldendő nyersanyag mennyiségeket a táblázatban

A script a nemzetközi szerverről származik, és tömörített kódból áll (kódolt kód), ezért a magyarosítást nem tudom elvégezni rajta.

Kód beillesztése:
javascript:$.getScript('https://media.innogamescdn.com/com_DS_HU/scripts/group_res_sender.js');void(0);
 
Fent