Grumpy Cat
Well-Known Member
- A reakció pontszáma
- 794
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Jegyzet: This feature may not be available in some browsers.
Mert egy nyomi@FrEEcE ertem en hogy nyalod a Doo-t de a Hsz em nem ertem minek van torolve![]()
Biztos elakarja tüntetni a bizonyitékot, hogy Grumpy nem használta fel a DPS infókatMert
Mert egy nyomi
Szerintem mindenkit tudja miert hagyta abba vinszBiztos elakarja tüntetni a bizonyitékot, hogy Grumpy nem használta fel a DPS infókat
Legviccesebb hogy mindenki mást adott be Vinsz
Azt hallottam szeptemberben ha megy még v100 akkor visszajönSzerintem mindenkit tudja miert hagyta abba vinsz
mélységesen csalódott vagyok, hogy nem valami főétel
te melyik statot nézed ?Eldőlt a szerver? SBT 30 falut bukott és hol van még a nap vége.Minato és a többi SBT árva szájhős is ezért van ennyire csendben.Nem szabad őket hibáztatani mert a nagy vezír kereszteslovag már úton van hogy a Szentföldet felszabadítsa és szeptemberre ő is visszatér.
Mivan bot Norbert ?Eldőlt a szerver? SBT 30 falut bukott és hol van még a nap vége.Minato és a többi SBT árva szájhős is ezért van ennyire csendben.Nem szabad őket hibáztatani mert a nagy vezír kereszteslovag már úton van hogy a Szentföldet felszabadítsa és szeptemberre ő is visszatér.
Gondolom csak a doo alltal foglalt falukat.te melyik statot nézed ?
30 falu?Eldőlt a szerver? SBT 30 falut bukott és hol van még a nap vége.Minato és a többi SBT árva szájhős is ezért van ennyire csendben.Nem szabad őket hibáztatani mert a nagy vezír kereszteslovag már úton van hogy a Szentföldet felszabadítsa és szeptemberre ő is visszatér.
Trso en a keletibe veszem de a tijedjoban ut holtudunk talakozni tijed minden pezt megerosbeef latszikEldőlt a szerver? SBT 30 falut bukott és hol van még a nap vége.Minato és a többi SBT árva szájhős is ezért van ennyire csendben.Nem szabad őket hibáztatani mert a nagy vezír kereszteslovag már úton van hogy a Szentföldet felszabadítsa és szeptemberre ő is visszatér.
Haborus stat utan ez oriasi ongol xddddEldőlt a szerver? SBT 30 falut bukott és hol van még a nap vége.Minato és a többi SBT árva szájhős is ezért van ennyire csendben.Nem szabad őket hibáztatani mert a nagy vezír kereszteslovag már úton van hogy a Szentföldet felszabadítsa és szeptemberre ő is visszatér.
És ti mindent kreténséget elhisztek amit valaki ide írHaborus stat utan ez oriasi ongol xdddd
Az eg zold a fű meg kék. De azt nem veszem meg.De az állítása igaz,30 buktak,aztán abból 24-et vissza vettek