Világ 100 Csevegő

Tudhatnad mar hogy a support velunk van

Ilyenkor érvényes az a bölcsesség:
Most kell szerénynek lenni, mert van mire! A CotL győzelme után, a top1 is méltó helyére került! Köszönjük a békepártiak kitartását, együtt megcsináltuk!

11406 bővítmény megtekintése
Tényleg törölt …

Hát ki fogja vinni most már a csevegőket, és okos kéretlen tanácsokkal ellátni a tisztelt publikumot

Érdekes mióta az SBT MNT-t szegett meg a többi ígérgetés hogy át adják stb után inkább már külsőre se írnak. De mikor engem kellett támadni hipp hopp itt volt minden gyöngyszem xD
Az,hogy tönkrevágod 100 ember játék élményét,mert xy idő óta “kémkedsz” és konkrétan leinfoznak neked mindent aránylik 1-2 támadással egyenlő ,akkor vannak gondok.Gondolom ha rád csúsznék fociban akkor miután leszúrtad a 10 csapat társam ezért engem mágjára vernél xd én is grizstajozok devan valosag erzekelesem amiko nem xd

Az,hogy tönkrevágod 100 ember játék élményét,mert xy idő óta “kémkedsz” és konkrétan leinfoznak neked mindent aránylik 1-2 támadással egyenlő ,akkor vannak gondok.Gondolom ha rád csúsznék fociban akkor miután leszúrtad a 10 csapat társam ezért engem mágjára vernél xd én is grizstajozok devan valosag erzekelesem amiko nem xd
Nálam a total war szériákban is leülnek teázni a hadurak,AOE szériában is lepacsiznak aztán haza megy mindenki!

Ezt a kommentet, félig a dualod írta?

Persze tudom, de így fair, mi egy kicsit nagyobbak vagyunk, ti viszont a morál különbség miatt nehezen vagytok támadhatóak.
A védőszám meg csak akkor számít, ha a megfelelő faluban vannak a megfelelő időben, különben kiesnek ripsz ropsz. :)
De nincsenek illúzióim, egy közepes csapat simán levédekezi a támadásainkat, de legalább nem unalmas annyira a szerver és ti sem csak a szátokat járatjátok itt.
Szép támadás,szép támadás,semmi köntörfalazás 40.000 fake közé élesek grat !
MInrha a második CotL támadást élném újra meg .
Buktunk pár falut ez igaz

Szép támadás,szép támadás,semmi köntörfalazás 40.000 fake közé élesek grat !
MInrha a második CotL támadást élném újra meg .
Buktunk pár falut ez igaz
Igen, úgy tűnik, bejöttek a számításaim.
Ügyes volt a kis KAJÁT klán.
A nap végén majd beteszem ide az első armánk statisztikáját.

Amúgy más is támadott titeket vagy csak ilyen jól sikerült fake-elni?
Nekünk többen is felajánlották a segítségüket, de végül mindenkinek megköszöntük és visszautasítottuk.

Vissza
Fent