Úr medve1
Well-Known Member
- A reakció pontszáma
- 475
Várom sok szeretettel, csak azzal remélem tisztába van, hogy ha kamu dolgot talál ki azzal ő fog rábaszniÚr medve1
Én a helyedben vigyáznék.. Nem tudom pontosan már hogy is volt de Noobékra is rá küldte asszem a gyámügyet gonoszságból és kavarásból.
Egy full kamu sztorit tálalt nekik, és a testvérére küldte rá..
miért ne játszanék? ott voltam 93 , ott voltam 91, ott voltam classic. mit akarsz még ?Úr medve1 szerintem te egy kapcsolatról se játszol.
csak a fórumon probálsz engem provokálni lehordasz mindennek csak jónak nem. de.
ha már szerinted egy felhasználó 2 eszlöz 2 ip vel tud játszani akkor egy fiókba mikor 2-3-4-5 ember van az mennyi eszköz?mennyi IP?
nem azt állitotam, hogy minden duál,triált lehet kiszürni.ha nem azt állitom, hogy annak ellenére bár szabálytalan nincsennek tiltva azok sem akikről pontosan tudott és nyiltan vállják is. az egy másik dolog, hogy a facebooknak is van ÁSZF-je és le van írva, hogy 13 éves alatt nem lehet regisztrálni. és vannak ott kisebb gyerekek is , kutyák macsakák.itt is vannak 16 éven aluliak is, amikor te regiztél még 18 év volt a korhatár és te nem voltál szerintem 18.
és nagyon sokan nem voltak 18 évesek akik akkor ott be regiztek.visszont a kor nem ad senkinek illetéktelen elönyt, a duál,triál 4 vagy 5 néha 6 emberes fiókoknak meg igen.
gyakorlatilag ha azt nézed egésznap más farmol a fiókodba mondjuk és nem te akkor botal is farmolhatnál.
ugyan is illetéktelen személy vana fiókban.
és nem én hisztizek ha nem ti akik , jajj ha nem egedik a scriptett nem is fogunk játszani, jajj ha nem lehetne duál, triál nem fogunk játszani.....
nézd v94 jelenleg elvileg
de ebből kb 1/3 se játszik.annak ellenére, hogy nincsennek tiltva a szabálytalan duál.triál fiókok a játékos álomány csökken.
Játékosok száma: 1483
de ha ki lennének tiltva a 2/3 akik nem akarnak a 1/3 csak épiteni játszana akkor már többen játszanának.
de ugye érted miről beszélek.
a duál, triál ép annyira szabálytalan mint a multi vagy a illegális script,a legkártékonyabb a játékra nézve.
és szerintem igen is ki lehetne találni ettől jobb megoldást is, PL alvómod,
igen vannak emberek akik a munkába is képesek játszani, de elég baj az ha munkidőben játszik,
a leg több dolgozó ember akiknek valóban fontos a munkájuk nem tudnak játszani munkaidőben.
de ha rá költik a pénzüket egy játékra akkor igen is meg kell kapniuk azt a szolgáltatást amit elfogadtak a regisztrádió során.
ha a játékos álomány csökken a inno jövedelme is csökken.és ne gyere azzal lehet tözsdézni,a tözsdéről kiszedet pp valaki oda be tette mikor nyersit vásárólt.,kevesebb játékos kevesebb nyersit vesz.de egyre többen eladni akarnak csak,
részemről le zárom veled a beszélgetést és remélem nem kezdesz el megint gyalázkodni.
script? az micsoda? írok én magamnak ha kell és azt se fogja eldönteni a support, hogy manuális vagy sem. A facebookra meg érdekes módon gyorsan elterelted a témát, mert hát felhoztad hogy én zaklatom folyamatosan / zaklattam folyamatosan a 11-12 éves lányodat. Kicsikét fejbe kéne nézni kedves asszyon
Utoljára egy moderátor szerkesztette: