Nem nem, a plecsnit nem ott nyerik, ASG -Jedi megeszi a Mof-ott aztán ASG leboxolja becsuletesen a Jedivel a gyoztes gratulál a vesztesnek es mindenki hapy.Ugy latom a komoly tagok lepnek a PC klanba a plecsniert.
Nekem aztán mind1 csak a Jedi ne aljon be a kufarklanok koze,40 tag limit nics ugrabugri nincs falluhuzo, alklan es szövetség, ottAbban az egyben biztos lehetsz,nem fogjuk feladni ugrálhatnak ide oda játékosok az csak egy kontinens...Aki félt menekült,minden világon van ilyen, próbálják a könnyebb utat választani ez itt is így volt.Minden világon ez van,itt már nem a tudás számít hanem,hogy ki kit támad hátba! Lehet bármilyen világ mindenhol ez van classictól v91ig mindenhol! Tisztességes játékos sehol nem ismerik már!és ez már klántól függetlenül is írom.
mit ittál ? Igyál még ...Jól latod,de attól meg mi is latjuk,óriási előnyt szerzett az asg a sithel szembe azzal hogy magának szerezte meg a ket játékost shit jelentősége es súlya nagyon visszaeset,nekünk gyakorlatilag nincs hova terjeszkedni csak előre a moffra, ott szépen el is fogyunk es a moff nagyrészt harckeptelenne valik.mert a jedi ezen a világon jo.Asg erossodik es terjeszkedik felszív meg par jonevu jatekost es ott áll a győzelem kapujába,a kérdés az hogy a jedi falukat amire tuti szüksége lesz megpróbálja izomból vagy a fiatal jolnevelt vezetok szajabol kienekelni egy par hellyel az asgben.
Aztán majd jön aminek jönnie kell,par plecsnier logva marad a klán nagy része, vagy nincs plecsi s marad a becsület es nem ugrabugralunk klanbol klanba,
A vezetőség döntése lesz,de gratula az asg-nek jo pozíciót szerzett par atugraloval,bobat meg jól olvassa hogy nem fog moff melle alni,mert az meglepne a szovetsegeseinkt.
a csapatomat írod le,még jó hogy kiállok melletteNe légy suttyó,nem szóltam hozzad,
Jo reggelt, nem tudom melyik csapatban vagy de kesobb megnezem, nem is fontos a kialakult helyzetrol irtam arrol is csak a sajat privat velemenyem( nem a klan neveben) nagy altalanossagban ugyelve arra hogy senkit szemelyesen ne bantsak.A tobbit tudod, ha valamivel nem ertesz 1-et attol meg nem kell elovenni a szūfiszant betuket az abc-bol .a csapatomat írod le,még jó hogy kiállok mellette
Ne haragudjatok, de azért azt ne tettessük, hogy a MoF választotta a nehezebb utat, mikor 6 klánnal és 200 fiókkal indultak, hogy 2,5 kontira belsőzzék magukat xddd Még a végén ti lesztek az underdogok xdAbban az egyben biztos lehetsz,nem fogjuk feladni ugrálhatnak ide oda játékosok az csak egy kontinens...Aki félt menekült,minden világon van ilyen, próbálják a könnyebb utat választani ez itt is így volt.Minden világon ez van,itt már nem a tudás számít hanem,hogy ki kit támad hátba! Lehet bármilyen világ mindenhol ez van classictól v91ig mindenhol! Tisztességes játékos sehol nem ismerik már!és ez már klántól függetlenül is írom.