WarriorSpirit
Well-Known Member
- A reakció pontszáma
- 869
Bavaro laguna mellet van a hotelünkA Bavaro szimpatikusnak tűnik, csak utána vonszoljatok vissza a szállodába.![]()
Ott várunk nálunk nincs karszalag a Hotelben. Ingyen pia dögivel
Bavaro laguna mellet van a hotelünkA Bavaro szimpatikusnak tűnik, csak utána vonszoljatok vissza a szállodába.![]()
Azt hittem velem jön JapánbaBavaro laguna mellet van a hotelünk
Ott várunk nálunk nincs karszalag a Hotelben. Ingyen pia dögivel![]()
Oda jövőre megyünk, együttAzt hittem velem jön Japánba
Köszönöm szépen!Grat guppynak a győzelemhez most már vissza zárom az akváriumba
Na de tényleg grat a győzelemhez minden mofosnak és külön nagy grat black szarnak az el csalt plecsnihez![]()
Én nem szavazok senkit, mindenki szíve joga mit csinál, ez egy játék.Köszönöm szépen!
Öröm ilyen magasztos dicséretet kapni egy olyan klánvezetőtől aki v76-on otthagyta a klán a .... és lelépett másik világra.
Az ott kapott top 1. támogató díjam nem manipulált.
Amit elcsalásnak nevezel azt csinálta más is 89-en.
v76-on bukta, átmenekültetek classicra ott is bukta utána v79-en is bukta lett nektek.
Látod én is tudok írogatni, ha kell.
Warior savazhat ő legalább fal tud valamit mutatni.
Remélem mindenki büszke magára aki a másikat savazza.
Gyönyörű közösség ez.
Amúgy tényleg köszi Grumpyéknak a győzelmet és a munkát.
rabneo-nak külön köszönet a jó szervezésért.
MoNo-t is megemlíteném, de nem akarom, hogy még válaszban is mindennel elhordjátok.
További minden jót!
Köszönöm szépen!
Öröm ilyen magasztos dicséretet kapni egy olyan klánvezetőtől aki v76-on otthagyta a klán a .... és lelépett másik világra.
v76-on bukta, átmenekültetek classicra ott is bukta utána v79-en is bukta lett nektek.
Gyönyörű közösség ez.
MoNo-t is megemlíteném, de nem akarom, hogy még válaszban is mindennel elhordjátok.
További minden jót!
Na ezt most meg kaptam pedig mindenhol azt híreszteltem milyen jó vezér vagyokKöszönöm szépen!
Gyönyörű közösség ez.
További minden jót!
Hatalmas szemelyisegre es ertekrendre vall, ha a csalashoz eleg mar csak az az indok is, hogy "azt csinalta mas is"Köszönöm szépen!
Gyönyörű közösség ez.
További minden jót!
Nagyon örülök, ha ennyit sikerült megérteni belőle.Hatalmas szemelyisegre es ertekrendre vall, ha a csalashoz eleg mar csak az az indok is, hogy "azt csinalta mas is"![]()
Sladere reagált a második felében.Szerintem ezt nem nekem szeretted volna irni, en 76-on nem jatszottam XD
De orulok, hogy most mar azt is megtudtuk, hogy nem zavartatod magad, hogy csaltal, hanem az faj, hogy a masik csalokat nem szedik elo a tobbiek![]()
Pedig nagyon jó vezér vagyok :/ guppy is meg mondjaNagyon örülök, ha ennyit sikerült megérteni belőle.
Mivel nem értetted meg a mondanivalómat tördelem így hátha átmegy.
Tehát arra utaltam, hogy nem csak mi manipuláltuk a végső LE. pont eredményt és rabeno-t senki sem savazta.
Nem arról van szó, hogy tegyétek.
Hozzátett a sikerhez és ő is megérdemel egy plusz plecsnit.
Vagy a kritika csak akkor él, ha számotokra nem szimpatikus játékos jár jól gondolom.
Ez a hangulatjeles kötekedő, ..... méregető hozzászólástól annyira szánalmas lesz mindenki.
Azt hinné az ember komoly felnőtt emberek játszanak ezzel a játékkal és közben itt élik ki a kisebbség érzésüket másokon kárörvendve.
Te, mint jó vezér?!
Kár, hogy nincs meg egy beszélgetésünk sem 76-ról.
3x is beolvastam neked és minden alkalommal igazat adtál nekem és utána semmit sem tettél.
Mondok egy kézzelfoghatóbb példát:
Jött egy arma és tőled és Dreamtól kérdeztem, hogy kell-e valahová védő lovag, mert van több is.
Teltek az órák és estére már nem hagyott nyugodni a gondolta, hogy ülök a lovagokon és kérdezgettem a fonti játékosokat mi a helyzet.
Erre kiderül, hogy annyira jól nyugtáztad a jó vezetéseddel a napot, hogy komplett tömb volt üresen hagyva a fronton.
Sajnos már alig értem be valamivel.
Ezek után vállaltad a felelősséget és leléptél.
Mi meg küzdöttünk tovább.
Szépíti a dolgot, hogy 15 fős klánok voltak és a klánok közötti átjárás le volt zárva már akkor.
Ha te jó vezér voltál akkor Grumpy az isten.
Ő arma előtt tette a dolgát!
Sokat fogunk enni és inniOda jövőre megyünk, együtt
Sejtettem, csak az en uzenetemre valaszolt alapvetoen.Sladere reagált a második felében.
De szerintem itt eddig sem az volt a lényeg, hogy milyen játékos volt black a szerveren, vagy hogy akár teljesítmény alapján szóba jöhetett volna-e egyik támogató pontos esélyesnek.
Csalás történt. Ennek kiemelése nem rosszindulat, hanem tény. Ezt vállalja az ember, amikor úgy dönt, hogy megmásítja az eredményeket.
Támadót rabneo vitte el úgy néz ki, de ott valójában nem az ellenféltől vette el, ha magát ütötte. Klántárstól lopni is ciki, csak ellenféltől tiszteletlen is.
Az hogy slade milyen vezér meg igazából tök mindegy, mert v89 zárás LE pontokhoz nem sok köze volt.
Arról meg tényleg felesleges többet írni, hogy ez miért is gáz és unszimpatikus, már sok ember leírta itt is és máshol is a véleményét erről. Aki szerint ez belefér vagy akár indokolt is, az továbbra is így fogja csinálni. A többiek meg továbbra is bohócnak fogják nézni.
Gratula a győzelemhez attól még!
oh, the ironyAzt hinné az ember komoly felnőtt emberek játszanak ezzel a játékkal és közben itt élik ki a kisebbség érzésüket másokon kárörvendve.
mivel behívtál szop*i akkor maradj te is végigÉn nem szavazok senkit, mindenki szíve joga mit csinál, ez egy játék.
V76on ellenfelek voltunk itt együtt voltunk. Ki tudja mi lesz még a jövőben.
Én örülök hogy vége mert sokszor ha Front, csata vagy Grumpy ne legyen én le adtam volna a faluim a klánnak. Nekem már teher volt ez a világ.
Vicc az egészben hogy én hívtam Grumpy a világravégén ő nem akart engem elengedni
így utólag is kapd be Andris
Mindenkinek kellemes nyarat kívánok. Sok napsütést hétvégére és szabadnapokra, rengeteg esőt mikor dolgoztok![]()