Csevegő

öreg

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.808
jC3W0yw.png

RNDXyIP.png

Provolone

New Member
A reakció pontszáma
0
Sziasztok, pár évvel ezelőtt játszottam már a játékkal pár hónapig. Most visszajönnék, az érdekelne, hogy melyik szervert ajánljátok ami a legtovább tart, és nem gáz ha nem kelek fel hajnalban támadást indítani :D

Lieaion

"Dezo Dóra"
A reakció pontszáma
318
Sziasztok, pár évvel ezelőtt játszottam már a játékkal pár hónapig. Most visszajönnék, az érdekelne, hogy melyik szervert ajánljátok ami a legtovább tart, és nem gáz ha nem kelek fel hajnalban támadást indítani :D
Szia

Könnyített világot javasolnám Neked.

Antos

New Member
A reakció pontszáma
22
A rövid válasz sajnos az, hogy egyik szerver sem való neked a kérdésed alapján. Nem lehet megúszni visszatérőként az éjszakázásokat, ha komolyan játszanál. A könnyítettet sem javasolnám, mert ahhoz is érdemes közel fél évig farmolni egy szerveren a nyersanyagcsomagokat, hogy normális lendülettel legyen esélyed fejlődni ott az elején.

Máté - HoQi -

Well-Known Member
A reakció pontszáma
547
Még az előző commenthez hozzáfűzném, hogy nem muszáj győzelemre játszani a szervereket, főleg amíg az ember még tanulgatja a játékot.
A következő szerverre (v89) regisztrálj majd be, kezdj el pp-t gyűjteni és jelentkezz valamelyik klánba, ami látszólag próbál is játszani. Legjobban azzal jársz, ha tudsz csatlakozni egy meglévő közösséghez, akikkel ki tudod tapasztalni a játék alapjait. PP pedig azért kell, mert már az amatőr szinten túl a prémium fiók és majd 5 falunál a fiókkezelő kb kötelező eszköz, ami havi 200-400 pp-t jelent. Viszonyítási alapnak, egy átlagos szerveren csak nyersanyag tőzsdés eladásából 5-6 ezer pp-t általában azért ki lehet venni, úgyhogy kitart egy darabig.

Ha meg olvasni is van türelmed, akkor egy útmutatóban legfontosabb haladó tudnivalók egy részét összegyűjtöttem, de nincs még teljesen kész persze.

Utoljára szerkesztve:

Dééév

Well-Known Member
A reakció pontszáma
262
Ha meg olvasni is van türelmed, akkor egy útmutatóban legfontosabb haladó tudnivalók egy részét összegyűjtöttem, de nincs még teljesen kész persze.
én ezt a "Szerver kezdés után rusholjatok rá a piacra rögtön, csak azt építsétek, ami kell hozzá. Ha megvan, rögtön szedjetek le a tőzsdét (ami szerver kezdéskor fel van töltve), a küldetésekből bejövő nyersanyag csak a raktárra menjen amíg be nem érkezik a nyersanyag. Minél nagyobbra próbáljatok húzni." részt azért nem biztos, hogy benthagynám. ha valaki némi késéssel regel be a szeróra, akkor ezzel a builddel nettó lábonlövi magát. de mégha bent is van startnál, kontinként pár ember tud ebből érdemben profitálni, és valszeg nem azok a kezdők, akik egy ilyen guide elolvasását szükségesnek vélik.

Máté - HoQi -

Well-Known Member
A reakció pontszáma
547
én ezt a "Szerver kezdés után rusholjatok rá a piacra rögtön, csak azt építsétek, ami kell hozzá. Ha megvan, rögtön szedjetek le a tőzsdét (ami szerver kezdéskor fel van töltve), a küldetésekből bejövő nyersanyag csak a raktárra menjen amíg be nem érkezik a nyersanyag. Minél nagyobbra próbáljatok húzni." részt azért nem biztos, hogy benthagynám. ha valaki némi késéssel regel be a szeróra, akkor ezzel a builddel nettó lábonlövi magát. de mégha bent is van startnál, kontinként pár ember tud ebből érdemben profitálni, és valszeg nem azok a kezdők, akik egy ilyen guide elolvasását szükségesnek vélik.
Szerintem fontos infó, mert sokan nem is tudják, hogy startkor fel van töltve. De azt meg lehet mondani explicit persze, hogy ez csak akkor releváns, ha nyitásnál azonnal bent vagy.

Fent