Világ 88 Csevegő

LilPurpp

Well-Known Member
A reakció pontszáma
410
Nem így értettem. A GDPR az adatkezelést korlátozza, meg hogy ki hogyan közölheti a vele megosztott adatokat. Szerintem publicba ha kirak valaki valamit, az nem vonatkozik GDPR alá.
Lehet igazad van, az a baj,hogy már nem emlékszem pontosan a dolgokra, viszont a legfőbb ügyész @Blöff nek hiszek, amit ő mond

Fragile Reality

Teardown
A reakció pontszáma
17.863
Lehet igazad van, az a baj,hogy már nem emlékszem pontosan a dolgokra, viszont a legfőbb ügyész @Blöff nek hiszek, amit ő mond

Hát egy ügyésznek én is hiszek, nyilván jobban ért hozzá, minthogy én faszságot beszéljek, de nem is ez a lényeg, hanem hogy ha nem akar valaki adatokkal visszaélést, akkor ne ossza meg őket :D Legalábbis szerintem.

LilPurpp

Well-Known Member
A reakció pontszáma
410
Hát egy ügyésznek én is hiszek, nyilván jobban ért hozzá, minthogy én faszságot beszéljek, de nem is ez a lényeg, hanem hogy ha nem akar valaki adatokkal visszaélést, akkor ne ossza meg őket :D Legalábbis szerintem.
szerintem se, azért is mondtam,hogy ettől független jó nagy hülyeség kirakni a diplomádat, mert nekünk internetes senkiknek nincs mit bizonyítania

Bogyó

“A jó”
A Klánháború Csapata
Supporter
A reakció pontszáma
836
Ez a topik még szórakoztató is lehetne, ha nem lenne ennyire primitív a nyelvezete. Szomorú látni, hogy olyan felhasználok, akik magas szinten beszélik a nyelvünket, (DJ, neked címzem) ilyen alpári kifejezéseket képesek leírni… :(

Deleted User - 1575146

Vendég
Látom szépen dolgoztál, te túlképzet TSZ elnök! Így tovább! Igazi élmunkás vagy! :D Holnaptól a dinnyeföldem is rád bízom! Egyszerűen mestere vagy a kapának!
Ja kösz te láncdohányos,alkesz segédmunkás. :D

toldi26-killer

Well-Known Member
A reakció pontszáma
785
Ez a topik még szórakoztató is lehetne, ha nem lenne ennyire primitív a nyelvezete. Szomorú látni, hogy olyan felhasználok, akik magas szinten beszélik a nyelvünket, (DJ, neked címzem) ilyen alpári kifejezéseket képesek leírni… :(
Lemaradtál a lényegről oldfox már törölte :D

Fent