Világ 68 Csevegő

LordArkan

Member
A reakció pontszáma
18
Te vagy az, aki azt írta V65ön, hogy a magamfélét eltapossák nálatok, mint a napos csibét.
Hát nem tudom, de 1 haszonállatot eltaposni nem épp 1 eszes dolog.

Ui. Nem beszólás eskü,még mielőtt megint megkapom..:(
Én volnék! én sem szólok be senkinek,csak aki megérdemli, peace!
 

El Fedorento

Member
A reakció pontszáma
28
Ha gondolod megtanitlak khzni teged meg lillpurp-t is no meg galvanak megmutatom , hogy kell beallitani fiokkezelot ugy, hogy ne bontsa vissza az épületeket


Nagyon elhiszed..de meg mindig nemlattunk toled egy ertelmes jatekot sem.
Galvat meg szerintem annyira ne szidd, mivel o egyaltalan nincs annyira jelen a jatekban mint mi. De viszont a parja Pilvo szerintem meg a szart is kiverni beloled in-game. Eloszor kerlek magadat tanitsd..es picit tobb alazat kellene. Ezzel nemleszel elorebb, mivel mindenki kepben van a tudasoddal.

Mellesleg eleg volt ranezni 1x a twstatra..en a helyedben nem szajalnek ezzel a teljesitmennyel. Max ezzel a gondolattal a profilodon: " A Barátaimnak Wasel …. s-el"
"Ez majdnem olyan mint ..Gas or Ass..:D"
 

Deleted User - 1534987

Vendég
Nagyon elhiszed..de meg mindig nemlattunk toled egy ertelmes jatekot sem.
Galvat meg szerintem annyira ne szidd, mivel o egyaltalan nincs annyira jelen a jatekban mint mi. De viszont a parja Pilvo szerintem meg a szart is kiverni beloled in-game. Eloszor kerlek magadat tanitsd..es picit tobb alazat kellene. Ezzel nemleszel elorebb, mivel mindenki kepben van a tudasoddal.
Nem esett le mit tud v66 on viszont mi nem 1 v 1 be jatszunk hanem csapatban mozgunk csigakkal de valszeg asgnel ugy megy mert ahogy lattam Romeo mar vedi a fovaros ugyhogy ha nem kuldtel meg vedod hajra
 

LordArkan

Member
A reakció pontszáma
18
Ha gondolod megtanitlak khzni teged meg lillpurp-t is no meg galvanak megmutatom , hogy kell beallitani fiokkezelot ugy, hogy ne bontsa vissza az épületeket
Figyelj
Ha gondolod megtanitlak khzni teged meg lillpurp-t is no meg galvanak megmutatom , hogy kell beallitani fiokkezelot ugy, hogy ne bontsa vissza az épületeket
Figyu Pubi menj nézzd meg még vagy 2szer a jegkorszakot,vagy amelyik mesét szereted,nem sokára jön az este és anyuci elküld aludni, kemény játékos vagy,khzol egy éve, én mikor még kezdtem te még lehet hintaztal a zacskóban,lehet ki fog az Asg kapni,de legalább meg próbáltuk,pubika te meg nezelodj hátha rád ragad valami a koszon kívül is...
 

Deleted User - 1534987

Vendég
Figyelj

Figyu Pubi menj nézzd meg még vagy 2szer a jegkorszakot,vagy amelyik mesét szereted,nem sokára jön az este és anyuci elküld aludni, kemény játékos vagy,khzol egy éve, én mikor még kezdtem te még lehet hintaztal a zacskóban,lehet ki fog az Asg kapni,de legalább meg próbáltuk,pubika te meg nezelodj hátha rád ragad valami a koszon kívül is...
Eleg egy honap kh is a te szintedre érni
 

-NighThawK-

New Member
A reakció pontszáma
17
  1. Egy nagyobb űrtartalmú, 5-6 literes rozsdamentes, vastagabb aljú edényben az olajból és lisztből zsemleszínű rántást készítünk. Félrehúzzuk, megszórjuk pirospaprikával, és felengedjük 1,5 liter hideg vízzel. Megsózzuk, és megkeverjük, hogy a letapadt rántás feloldódjon, ne csomósodjon.
  2. Belekanalazzuk a paradicsompürét, hozzáadjuk a citromhéjat és a zellerzöldet, majd sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint cukrozzuk. Forrásig kevergetjük a mártást, majd amikor felforrt, takarékra állítjuk (enyhe forrásnál rakosgatjuk majd bele a megtöltött paprikákat.)
  3. A töltelékhez a felaprított hagymát kevés olajon megdinszteljük a fokhagymával együtt. A darált húst egy nagyobb tálban összekeverjük a félig megpárolt rizzsel (1:1 rizs-víz arányban), a tojással, valamint a fűszerekkel és egy kevés pirosarannyal. Az így kapott masszát a kicsumázott, ereitől megtisztított paprikákba töltjük. (A paprikákat a száruknál benyomjuk, így beroppan, és könnyen, egészben kiemelhető a csutka.)
  4. Ha marad a töltelékből, vizes kézzel közepes gombócokat formázunk belőle, és ezeket is az éppen csak gyöngyöző mártásba rakjuk (mert erős forrásnál a gombócok széteshetnek).
  5. Az újraforrástól számított 50 perc alatt az ételt fedő alatt, lassú főzéssel készrefőzzük. Közben, ha még szükséges, sóval ízesítünk. (A főzés ideje alatt egyszer-kétszer finoman átkeverjük az alját, vigyázva, hogy a paprikák ne sérüljenek.)
A paprikákat kivesszük, cukrot csak most adunk hozzá ízlés szerinti mennyiségben. Ha korábban tennénk bele, leégne a mártás. 2 percig forraljuk. A mártást átszűrjük, és visszatesszük a paprikákat. Vízben főtt burgonyával tálaljuk.
 

LordArkan

Member
A reakció pontszáma
18
  1. Egy nagyobb űrtartalmú, 5-6 literes rozsdamentes, vastagabb aljú edényben az olajból és lisztből zsemleszínű rántást készítünk. Félrehúzzuk, megszórjuk pirospaprikával, és felengedjük 1,5 liter hideg vízzel. Megsózzuk, és megkeverjük, hogy a letapadt rántás feloldódjon, ne csomósodjon.
  2. Belekanalazzuk a paradicsompürét, hozzáadjuk a citromhéjat és a zellerzöldet, majd sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint cukrozzuk. Forrásig kevergetjük a mártást, majd amikor felforrt, takarékra állítjuk (enyhe forrásnál rakosgatjuk majd bele a megtöltött paprikákat.)
  3. A töltelékhez a felaprított hagymát kevés olajon megdinszteljük a fokhagymával együtt. A darált húst egy nagyobb tálban összekeverjük a félig megpárolt rizzsel (1:1 rizs-víz arányban), a tojással, valamint a fűszerekkel és egy kevés pirosarannyal. Az így kapott masszát a kicsumázott, ereitől megtisztított paprikákba töltjük. (A paprikákat a száruknál benyomjuk, így beroppan, és könnyen, egészben kiemelhető a csutka.)
  4. Ha marad a töltelékből, vizes kézzel közepes gombócokat formázunk belőle, és ezeket is az éppen csak gyöngyöző mártásba rakjuk (mert erős forrásnál a gombócok széteshetnek).
  5. Az újraforrástól számított 50 perc alatt az ételt fedő alatt, lassú főzéssel készrefőzzük. Közben, ha még szükséges, sóval ízesítünk. (A főzés ideje alatt egyszer-kétszer finoman átkeverjük az alját, vigyázva, hogy a paprikák ne sérüljenek.)
A paprikákat kivesszük, cukrot csak most adunk hozzá ízlés szerinti mennyiségben. Ha korábban tennénk bele, leégne a mártás. 2 percig forraljuk. A mártást átszűrjük, és visszatesszük a paprikákat. Vízben főtt burgonyával tálaljuk.
Jöhet, szeretjük!
 
Fent