Világ 61 Csevegő

kobiak

Well-Known Member
A reakció pontszáma
348
azt jobb ha tudod lilupo hogy teged nem akarnak kovetni a kovetoid
kamu kero vagy es HB statot egyszeruen cink
 

kobiak

Well-Known Member
A reakció pontszáma
348
én nem szidom csak szolok neki hogy figyeljen oda
ha annak tunnik akkor elnezest érte
 

Slade

Well-Known Member
A reakció pontszáma
300
Grat a D. A Klánnak
Különösen marrownak nehéz lehetett ennyi sereget el kenni saját magán...
 

Marrow

Active Member
A reakció pontszáma
126
Köszönjük a gratulációt az egész klán nevében.

Sajnálom, hogy az irigység ilyen feltételezéseket hoz ki belőled, de talán sok szerver alatt sikerül neked is annyit összehozni, mint itt nekem.
Érdekes, mindenki más gratulált, de persze vannak akik sajnálják másoktól az eredményeket, amiért nem keveset tettek le az asztalra.

Ui.: Hónapok óta vezettem mindegyik LE ranglistát + ha magamat támadtam volna kaptam volna LET és LEV pontot, amiben amúgyis milliókkal voltam a második előtt, mi értelme lenne? :D
Nem kentem fel egy db egységet se magamon, de azért köszi az észrevételt. Inkább más fórumra menj beszólogatni, hátha ott több sikered lesz, ezt engedd el, már lefutott minden.
 

=Malloy=

New Member
A reakció pontszáma
13
Kedves Lupo, Imzs!
Kellet egy kis idő, hogy lenyugodjak a tegnapi után, de megpróbálom nyugodtan leírni, miután láttam pár screent arról, hogy mégis mi történt. Én amellett voltam, hogy menjünk hozzátok, Bárkit megkérdezhettek erről, és sztem egy rossz szavam nem volt hozzátok az egész szerver alatt, bár voltak dolgok amik nem tetszettek, de sztem nem szóltam soha semmiért:)
Na ott kezdeném az egészet, hogy tnap akkor írtál Rám Lupo, mikor durván 6 óra volt a szerver végéig, olyan szöveggel, hogyha adom le a falukat, akkor nyílván a győzelem sem érdekel, igenis érdekelt csak sztem ha TI annyira AKTÍVAK lettetek vna és észreveszitek időben, hogy adom le , és szóltok akkor mondjuk meglehetett vna ezt akadályozni, nem x órával a szerver lezárása előtt:)
Imzs Neked is reagálnék a hozzászólásodra a csopiba, mert tudod minden visszajut az emberhez.
Szerintem nem tettem semmi olyat amivel azt éreztettem, hogy nem adok tiszteletet felétek, és nem állt szándékomban kibaszni senkivel , csak predatornak segítettem, mert tudom, hogy mennyit tett ezért a szerverért , és hogy mennyire megérdemli.
Nem voltam angyal? Támaszd már alá kérlek, hogy mit tettem mióta EGYÜTT harcoltunk , ami NEKTEK olyan FEKETE az apró kis szívetekbem? :)
És ha kiemeled hogy KÖZÖSEN, akkor mi az a megkülönböztetés, hogy ÉN kiakartam baszni egy DA taggal?
Tudtommal közösen nyertük a szervert, vagyis bocsánat , megnyertétek a szervert, gratulálok hozzá! :)
De idővel mindenki kimutatja a foga fehérjét, ahogy Én is ezzel a gerinctelen tettel, hogy adtam át falukat , úristen , ezért nem érdemlem meg a győzelmet, WOW:)
Srácok tudjátok mi a legnagyobb szerencsétek?
Az , hogy Marrow-t mindenki annyira szereti és tiszteli, hogy miatta, nem léptek ki, és olyan tekintélye, játéktudása van, ami NEKTEK SOSEM LESZ:)
És az iránta való tiszteletből nem léptek ki :)
Én egy valamit akartam elkerülni, azt hogy szégyenszemre, Ti rakjatok ki , megalázva ezzel:)
És tudom, hogy sokan rengeteg időt és pénzt öltek ebbe a szerverbe, ahogy Én is , és ezért is gondolom úgy, hogy megérdemeltem vna, ahogy a többi 59 tag.
De ti tudjátok, remélem találkozunk egy másik szerveren! ;)
 
Fent