Világ 61 Csevegő

Crixus a Veretlen Gall

Well-Known Member
A reakció pontszáma
439
Talán egy nap megérted mit jelent a kicsucsosodas.

És nincs egy kérdőjeles sem. Csabit saját klantars ismerte be. Arch saját maga ismerte be a v50t vagy legalábbis zyzzre kente. Ulti dualja képet küldött nekem a bookmarksrol plusz tsen menozott vele meg mesélte el a hordas dsa-s Skype csopikrol a dolgokat. Vadirol meg itt külsőn minden fellelheto.

A te szavad áll az enyémmel szembe. Te aki orrba szájba hazudsz, lejaratsz embereket és klanokat, mondasz magadnak ellent 2 egymás követő mondatba és én aki a legtisztabb játékos vagyok. A harcot ott elvesztetted ellenem hogy azt hitted képes vagy egyáltalán felvenni. A fake fiókodhoz meg külön gratulálok, az ignore mellett nem sikerült sokáig kitartanod.
neked szavad is :D Saját klántársaid rühellnek .neten és a zseniális klánod csaló DSA-sokra szorul, hogy legalább a szinvonal látszata meglegyen :D Na ez az ellentmondás, hogy itt köpködsz mindent, de amikor szinvonal és erő kellett a klánodba akkor meg jó volt a csaló DSA játékos is :D ja és az, hogy téged rühellnek törzsgyökeres NF játékostól származik nem vadiéktól :D
 

DeletedUser19597

Vendég
felsoroltal 4 esetet amibol 3


Na tessék. Ezért sírtál a múltkor, meg jópofiztál mindenkinek. : DDD Azt még én voltam a szar, mert nem fogadtalak vissza. :D
Megmondtam én mindenkinek, csak nem sokan hisznek nekem, hogy nem leszel te itt megváltó, egy ócska kis söpredék maradsz, és az is voltál mindig is, ezekkel a sunyi kis megnyílvánulásaiddal, az önerőből 0 játékoddal, mert ha te neked nem sikerül semmi, akkor mindig másra kell támadszkodnod, mindig súgást kérsz, mindig csalni és hazudnod kell.

Ilyen kis idióta gyerekek miatt van rosszul az ember nap mint nap. Ahelyett, hogy lett volna valaki aztán vágott volna téged jó pofán-megráncigáljon végre az utcán és megtanuld, hogy mi is az a tisztelet.

Egyébként ezzel csak azt vallod be, hogy te is csalsz nap mint nap, csak hát, valamilyen oknál fogva nem bírnak utánadnyomozni sem bebizonyítani, legalább itt van egy bizonyíték. :)
Nagyon örülök, hogy Szurkolóként ennyire megmutattad te és a többi szurkolóval együtt, hogy tud az AC Milan nyerni.. :) A bajnokságot elvesztették de no para. Éld ki más, ártatlan, focit sohasem/már nem/továbbra is szerető, de ártatlan embereken a hóbortos vágyaid.

Ha már bant osztogattok Supposok, akkor kérlek, legyen már végleges. Ne mindig csak szemmel kísérjétek végig az eseményeket, hanem most már vegyétek komolyan ezt, mert már eléggé fájdalmas a srác, hogy mindig erőlködik mindenkinek beszólni, de nem lehet elmenni mellette, mert idáig lehet érezni a bűzt, amit kibocsát.
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

Deleted User - 1530803

Vendég
Meg mindig nem láttunk toezsgyokeres tagot engem ruhellni maximum barcsaval nem vagyunk egymás szeme fénye.

A hatalmas dsasok meg akkora szint hoztak hogy egy arma után dobtak a fiokokat.

Megint csak a kamu meg a lejáratas semmi más.
 

Smack

A kés éle lent is fent, és fent is fent!
A reakció pontszáma
210
Csiga-biga gyere ki,
Ég a házad ide ki.
Kapsz tejet, vajat,
Holnapra is marad.
Ha nem jössz ki, megbánod,
Nem leszek a barátod!
 

Smack

A kés éle lent is fent, és fent is fent!
A reakció pontszáma
210
Ősz húrja zsong,
Jajong, busong
A tájon,
S ont monoton
Bút konokon
És fájón.

S én csüggeteg,
Halvány beteg,
Míg éjfél
Kong, csak sirok,
S elém a sok
Tűnt kéj kél.

Óh, múlni már,
Ősz! hullni már
Eresszél!
Mint holt avart,
Mit felkavart
A rossz szél...

(Paul Verlaine)
;)
 
Fent